Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

COZY MOUNTAIN CONDO - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ BANFF!

COZY MOUNTAIN CONDO - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ BANFF!

Συλλογή φωτογραφιών για PANORAMIC VIEWS TO BANFF NATIONAL PARK | TWO STOREY PENTHOUSE | WINTER ON SALE

Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 34, κουμπί
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος COZY MOUNTAIN CONDO - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ BANFF!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα88 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Canmore, AB
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Αναψυχής Canmore2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGrassi Lakes4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Silvertip6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚάλγκαρι, Αλμπέρτα (YYC-Διεθνές Αεροδρόμιο του Κάλγκαρι)76 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

COZY MOUNTAIN CONDO - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ BANFF!

ΚΡΑΤΗΣΗ
Καλώς ήρθατε στο Cozy Canadiana Condo στην καρδιά του θεαματικού καναδικού Rockies, Canmore Alberta. Η λίστα και το ημερολόγιό μας είναι ενημερωμένες και ακριβείς. Χρησιμοποιήστε το ημερολόγιο και το βιβλίο που κάνετε τώρα για τον πιο γρήγορο τρόπο διαθεσιμότητας και τιμολόγησης. Η λίστα μας περιέχει πολύ λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη μονάδα και οι περισσότερες απαντήσεις μπορούν να βρεθούν εδώ. Λόγω της απίστευτα μεγάλης ποσότητας τηλεφωνικών κλήσεων που δεν ζητήσαμε λόγω αυτής της καταχώρισης, δεν είχαμε καμία επιλογή να αφαιρέσουμε τον αριθμό τηλεφώνου μας από αυτήν την καταχώριση. Ανεξάρτητα από αυτό το θέμα, δεν έχουμε δημιουργήσει τηλεφωνικές κλήσεις. Τα ερωτήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της καταχώρισης είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να συνδεθείτε μαζί μας. Για τους επισκέπτες που κάνουν κράτηση στο διαμέρισμα μας, θα παρέχονται πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Το condo έχει πανοραμική θέα στο βουνό στα βορειοδυτικά με θέα τον πρώτο και το καλύτερο του Καναδά ... Banff National Park. Το condo ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2004 και αθλήματα όλες τις σύγχρονες ανέσεις του condo που ζουν με ρουστίκ στυλ Canadiana βουνό για ένα πολυτελές αλλά άνετο και άνετο καταφύγιο βουνού.

Η συγκυριαρχία διαθέτει μια δραματική θολωτή οροφή 23 ποδιών και 12 πόδια περιτυλίγματος γύρω από τοίχο των παραθύρων, τα οποία είναι εξαιρετικά για την προβολή της μαγευτικής ορεινής παραλίας και Banff's Rundle και Cascade Mountains. Οι πιο ωραίες ώρες της ημέρας είναι η αυγή και το σούρουπο, η λάμψη στα βουνά ρίχνει ένα θερμό φως στο condo. Απολαύστε την εκπληκτική θέα, είτε χαϊδεύετε τον εαυτό σας στην καυτή σκάλα του τελευταίου ορόφου, καυχάται στον ηλιόλουστο καναπέ ή ψησταριάζετε στο μπάρμπεκιου προπανίου στο μπαλκόνι. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στο τοπίο προέρχονται είτε από το μπαλκόνι είτε από το εσωτερικό της μονάδας. Οι φωτογραφίες πραγματικά δεν καταγράφουν αυτή την πανοραμική εκπληκτική θέα στο βουνό.

Με 950 τετραγωνικά πόδια του χώρου διαβίωσης θα βρείτε το condo για να είναι άνετο και άνετο. Το πέτρινο τζάκι φυσικού αερίου θέτει τη διάθεση για μια ζεστή ρουστίκ υποχώρηση. Τα μαλακά έπιπλα έχουν αντικατασταθεί πρόσφατα και περιλαμβάνουν ένα μοντέρνο φουσκωτό δερμάτινο καναπέ, οθωμανικό σαλόνι και σαλόνι για βέλτιστη θέα στο βουνό. Τα ρωσικά τραπέζια και τα άνετα μαξιλάρια καμπίνας συμπληρώνουν τον φιλόξενο χώρο. Το σαλόνι είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης LG.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με ανοξείδωτο πλυντήριο πιάτων Bosch, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο. Φρέσκο και καθαρό δείπνο / γυάλινα σκεύη και σκεύη. Όλα όσα χρειάζεστε και πολλά άλλα για να προετοιμάσετε ένα γευστικό γεύμα. Το θερμαινόμενο πάτωμα προσφέρει επιπλέον ζεστασιά και υπερβολή στην κουζίνα. Το τραπέζι στιλ τραπεζαρίας προσθέτει μια ρουστίκ ορεινή αφή και οι δερμάτινες καρέκλες παρέχουν σύγχρονη άνεση που είναι ιδανική για μια οικογενειακή συγκέντρωση ή ένα ρομαντικό δείπνο. Για casual δείπνο ή συγκέντρωση γύρω από την κουζίνα, δύο δερμάτινα σκαμπό μπαρ σέλα μέχρι το πρωινό / wine bar.

LOFT MASTER 1: Η κεντρική κρεβατοκάμαρα με ανοιχτό σοφίτα έχει ένα queen κρεβάτι με ένα πάπλωμα, φουσκωτό σύγχρονο κεφαλάρι, ρουστίκ τραπέζια και σύγχρονες λάμπες για να δημιουργήσει ένα ζεστό άνετο κυρίως υπνοδωμάτιο. Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με μια επιλογή μαξιλαριών για προσωπική σας προτίμηση. Το ασυνήθιστο κύριο λουτρό είναι ανοιχτό στο υπνοδωμάτιο και διαθέτει μια ντουζιέρα, άφθονες πετσέτες και πλήρες ντουλάπι για αποθήκευση. Αυτή είναι μια ανοιχτή σοφίτα και βλέπει την παρακάτω μονάδα.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ 2: Πλήρως κλειστό υπνοδωμάτιο με ένα queen size κρεβάτι και πάπλωμα, hutch για την αποθήκευση, γραφείο και ημι-ντουλάπα. Δίπλα σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι το κύριο πλήρες μπάνιο με συνδυασμό ντουζιέρας.

Αυτή η μονάδα βρίσκεται στον πάνω / 4ο όροφο για βέλτιστη θέα και είναι προσβάσιμη με σκάλες ή ανελκυστήρα. Το μπαλκόνι είναι ευρύχωρο και ευχάριστο για καλοκαιρινές βραδιές και είναι εξοπλισμένο με δύο καρέκλες, μικρό τραπέζι και μπάρμπεκιου για ψησίματα. Ένας εσωτερικός θερμαινόμενος χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν με την ενοικίαση, ωστόσο υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης δωρεάν έξω από το κτίριο για επιπλέον οχήματα. Η μονάδα γενικά είναι εξοπλισμένη με πολλές περισσότερες ανέσεις, τότε θα βρείτε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να κάνετε τη διαμονή σας να νιώσετε σαν το σπίτι.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Το κτήριο Canmore Crossing διαθέτει δύο υδρομασάζ στον τελευταίο όροφο και ένα εσωτερικό τζακούζι. Το τζακούζι στον τελευταίο όροφο έχει την καλύτερη θέα σε ολόκληρη την κοιλάδα Bow, μια πλήρη πανοραμική θέα 360 μοιρών ... τραβήξτε τη φωτογραφική μηχανή σας για αυτό το πολυτελές μπάνιο. Σε αυτή τη συσκευή παρέχονται επίσης πετσέτες με ζεστό μπανιέρα. Ένα βασικό γυμναστήριο βρίσκεται στο τέλος της αίθουσας. έχει βάρη και μερικά μηχανήματα, όπως ένα διάδρομο και άφθονο χώρο για μια προπόνηση.

ΤΟΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
Το Canmore είναι η πύλη προς το Εθνικό Πάρκο του Μπανφ, μόλις 10 λεπτά από αυτό το χώρο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Το Εθνικό Πάρκο Banff είναι παγκοσμίως γνωστό για τις μαγευτικές κορυφές και τις παγετώδεις λίμνες, τις εκπληκτικές του δραστηριότητες, τα αξιοθέατα και τα αξιοθέατα της άγριας ζωής. Το Canmore Crossing condominium βρίσκεται στο κέντρο του Canmore, ιστορικά μια πόλη εξόρυξης. Σήμερα, η Canmore είναι μια ζωντανή και μοντέρνα πόλη με 10.000 κατοίκους, μια γραφική ορεινή πόλη. Το ίδιο το διαμέρισμα βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο του Canmore και τα ωραιότερα καταστήματα, γκαλερί και εστιατόρια στην κοιλάδα Bow. Αυτή η τοποθεσία είναι βήματα (1 λεπτό με τα πόδια) μακριά από βασικές υπηρεσίες όπως το παντοπωλείο (Safeway), το ποτό, το ταχυδρομείο, τα τραπεζικά και τα καφέ. Απέναντι από το διαμέρισμα υπάρχει πρόσβαση στο τεράστιο δίκτυο διαδρομών πεζοπορίας στο κέντρο της πόλης, μην παραλείψετε να κάνετε μια βόλτα γύρω από τον ποταμό Bow και την ιστορική γέφυρα, είναι ένα τοπικό φαβορί. Το Canmore είναι ένα θαυμάσιο κόμβο για την ανακάλυψη του Κάλγκαρι, του Κανανασκίου, των πάρκων των καναδικών βραχονησίδων και πέρα.

Η μονάδα μας διατίθεται στην ίδια τιμή με ένα ενιαίο δωμάτιο ξενοδοχείου. Για την ίδια τιμή λαμβάνετε αυτά τα έξτρα: πανοραμικό τοίχο από παράθυρα με υπέροχη θέα στα βράχια, μπαλκόνι για να βγείτε έξω και να απολαύσετε τον τραγανό αέρα του βουνού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τραπεζαρία, άνετο σαλόνι και ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με σοφίτα. Είναι μια τέλεια απόδραση σκι, κόμβος για να εξερευνήσετε τα καναδικά Rockies, ρομαντική απόδραση ή απλά ένα καταφύγιο από τη φασαρία! Χαλαρώστε, χαλαρώστε και αναζωογονήστε στα μαγευτικά βουνά!

ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ - Αυτή η μονάδα είναι ιδανική για τον ανεξάρτητο ταξιδιώτη. Είμαστε κοντά, αλλά δεν μπορούμε να απαντήσουμε άμεσα σε όλα τα θέματα. Δεν είμαστε ξενοδοχείο ή εταιρεία ενοικίασης διακοπών, είμαστε ανεξάρτητος ιδιοκτήτης διαμερισμάτων και διαχειριστής και ως εκ τούτου εμείς και οι πελάτες μας δεν έχουμε πρόσβαση σε ξενοδοχειακές υπηρεσίες 24 ωρών. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των ζητημάτων όσο πιο γρήγορα μπορούμε, ωστόσο, εάν κάτι σπάσει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να διορθώσουμε αμέσως.

ZONED RENTAL - Αυτή η μονάδα βρίσκεται σε μια νόμιμη ζώνη ενοικίασης διακοπών στο Canmore. Πολλές μονάδες και καταχωρίσεις δεν είναι που μπορεί να είναι δυσοίωνες για τις διακοπές σας. Βρίσκεται στον κεντρικό πυρήνα μακριά από την εθνική οδό Trans Canada.

CORRESPONDENCE: Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκρίνεται, καθώς έχουμε θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης και δεν είναι πάντα διαθέσιμες για την λήψη τηλεφωνικών κλήσεων.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ: Για το γρηγορότερο απόσπασμα, πατήστε το κουμπί για πλήρες τιμολόγιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΚΙΝΓΚ: Κρατάμε ένα Pass National Park στο condo για χρήση από τον επισκέπτη. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε ότι θα είναι εκεί καθώς οι επισκέπτες μερικές φορές χάνουν. Αυτή είναι μια τιμή αξίας 130 δολαρίων για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Εθνικό Πάρκο.

ΑΚΥΡΩΣΗ Ή ΑΛΛΑΓΗ
Ειδοποίηση 60 ημερών πριν από το check in, για να λάβετε επιστροφή χρημάτων με λιγότερη χρέωση 35 $. Οι ακυρώσεις που πραγματοποιούνται μετά από 60 ημέρες δεν επιστρέφονται. Εάν μπορούμε να πουλήσουμε τις ημερομηνίες σε πλήρη τιμή, ίσως μπορούμε να προσφέρουμε εναλλακτικές διαθέσιμες ημερομηνίες εντός του έτους.

Διαχειριστής καταλύματος

Danielle Powell

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking in unit is full loss of deposit.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κάνμορ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κάνμορ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Banff Gondola (Τελεφερίκ) και Θερμές Πηγές Upper, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικό Πάρκο Banff. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Rocky Mountain Adaptive Sports Centre και Ορεινό Ράντζο Cross Zee Ranch. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Canmore, AB

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γκολφ και Κέρλινγκ Κλαμπ του Canmore - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Αναψυχής Canmore - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Grassi Lakes - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπήλαια Canmore Caverns - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Silvertip - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μπανφ: 21 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Κάλγκαρι (Yyc): 76 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Tim Hortons - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Ramen Arashi - 6 λεπτά με τα πόδια
  • The Wood Restaurant & Lounge - 9 λεπτά με τα πόδια
  • The Grizzly Paw Brewing Co - 5 λεπτά με τα πόδια
  • The Rose & Crown - 6 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 128 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 142 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rachel W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great!
Everything was as expected and portrayed accurately! Wonderful location! Would definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Teresa H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice condo in great location
It was nicely decorated, clean, great views, and well stocked. I would have given everything a 5 except the TV set up would not let you get anything but streaming services. There was no local network stations like NBC, ABC or CBS. The owner stated she did not know about or watch TV much so could not help.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Céline K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just perfect
We really enjoyed our recent stay. Super convenient location, grocery store across the street and the cute town is just a short walk, with nice restaurants and bars. The place was spacious enough for our family of 4 ( 2 adults and 2 kids, 9&11yr) and the view is just phenomenal!! Only 30min drive to Banff and 1hr to Lake Louise. I will definitely book this again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

8/10 Καλό

Janice V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect getaway
Our group had a fantastic stay in this condo. Beautiful view, great ambiance, stores/grocery/shopping at your doorstep. Clean, spacious, very comfortable. The only slight complaint I would have is that the hot tub was not hot, it was room temperature if that.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lianna P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best view ever
Clean, beautiful place with the best view of the mountains and a great location for walking everywhere.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Danielle Powell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Rundle Gallery Vacation Rental is owned by Danielle Powell and Jeff Kotowsky. We have been providing vacation rental services since we purchased this unit in 2004 and have welcomed many guests over the years. Danielle provides high level executive hospitality services in the region and has a good understanding of traveler needs.

Picture is taken from top of Temple Mountain high above, Lake Louise. Now that is a view worth hiking for!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property is special due to its central location in the valley which affords panoramic views from almost every location in the condo. In addition we have curated a custom Canadian Rockies wall of art which for our guests which is a destination attraction in itself.

The condo is modern, rustic, cozy and comfortable, we purchased it for the jaw dropping views which can be enjoyed from inside the condo through the two storey wall of windows.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

ZONED VACATION RENTAL - This unit is in a legal vacation rental tourist zone in Canmore. Canmore was well ahead of the vacation rental trend and implemented designated zoning for tourist units many years back. We pay a surcharge of city taxes as we are a short-term rental business in the designated tourist zone. This means you as a guest are fully permitted by the town of Canmore and its existing bylaws to stay in this short-term rental and will not experience any hassles during your stay. Many units and listings are not tourist zoned which can be potentially disruptive for your vacation. Understandably, within the neighbourhoods of Canmore people do not want tourists vacationing next door. Situated in the heart of the downtown core away from the Trans Canada highway, it is the best tourist zoned location in Canmore. Banff townsite does not have any legal approved vacation rental units.

NATIONAL PARK PASS: We provide a National Park Pass in the condo which is great value for our guests. However, we cannot guarantee it will be there as guests sometimes it is not returned.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων