Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πανούργος, ρουστίκ Backyard Cabin-Αειφόρος ηθική, στο κέντρο της πόλης 20 λεπτά, 5-Star ντους

Πανούργος, ρουστίκ Backyard Cabin-Αειφόρος ηθική, στο κέντρο της πόλης 20 λεπτά, 5-Star ντους

Συλλογή φωτογραφιών για Artful, Rustic Backyard Cabin-Sustainable Ethic, Downtown 20 Min, 5-Star Shower

Εσωτερικοί χώροι
Καθιστικό
Δωμάτιο
Γεύματα
Μπάνιο

Επισκόπηση καταλύματος Πανούργος, ρουστίκ Backyard Cabin-Αειφόρος ηθική, στο κέντρο της πόλης 20 λεπτά, 5-Star ντους

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα37 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Portland, OR
  • Δημοφιλής τοποθεσίαThe Grotto12 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣταθμός Cascade Station6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόρτλαντ, Όρεγκον (PDX-Διεθνές Αεροδρόμιο του Πόρτλαντ)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Όρεγκον8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πανούργος, ρουστίκ Backyard Cabin-Αειφόρος ηθική, στο κέντρο της πόλης 20 λεπτά, 5-Star ντους

Bunkhouse Παππού είναι ένα stand-alone καμπίνα στον κήπο πίσω αυλή της κουζίνας μας, και πραγματικά ήταν ο παππούς μας. Αναμείνετε την υπερηφάνεια ιδιοκτησίας από 3 γενιές, ραντεβού που μιλάει με την ιστορία της Βορειοδυτικής οικογένειας και του Ειρηνικού και μια homestay που είναι απλά μια περικοπή επάνω.

ΆΝΕΣΕΙΣ
    -Κουζίνα W / εκμετάλλευση χαλκού νεροχύτη και συμπαγές φάσμα και ψυγείο - Εμείς repurposed πάγκο έλατου παλαιός-αύξησης του Παππού για τον πάγκο
    -Queen Κρεβάτι με κλινοσκεπάσματα από LL Bean
   -Couch Για ύπνο μικρά παιδιά ή μικρότερο ενήλικες
    Ιδιωτικό μπάνιο
     -Πέντε Αστέρων υποχώρησε πέτρα ντους, rainhead, φεγγίτη
    -Vaulted 13 πόδια οροφής κίτρινο κέδρο
    -Γαλλικά Πόρτες ανοίγουν σε 4-σεζόν οργανικό κήπο
    -Mitsubishi Μίνι-split για θέρμανση και ac
    -Βιβλιοθήκη Βιβλίων μαγειρικής και Βορειοδυτικού Ειρηνικού λογοτεχνία
    -Ασύρματο Internet, τοπική τηλεόραση
    -Patio Για υπαίθρια τραπεζαρία & χαλάρωση
    -Weber Αέριο σχάρα
    -Ελεύθερη Κήπους κανένας-chem μπροστά, πίσω, curbside
    -ιδιωτικό Σκεπαστή βεράντα με καθιστικό

παππούδες μας αγόρασε το κυρίως σπίτι για τη συνταξιοδότησή τους, και αυτό είναι στην οικογένεια από το 1950. Είχαμε ταξιδιώτες που φιλοξενεί για 9 χρόνια στο φως της ημέρας υπόγειο στούντιό μας, θεία του Hideaway (# 724637), και στο κατώφλι της καμπίνας μας Παππού Bunkhouse (# 594594).

Για τις τρέχουσες πληροφορίες και φωτογραφίες για τα δύο στούντιο, βρείτε μας στο Facebook κάτω από το Johnson House.

Κάθε στούντιο διαθέτει ένα queen να φιλοξενήσει 2 άτομα. Για όσους ταξιδεύουν με παιδιά ή μικρότερο των νέων ενηλίκων, υπάρχουν καναπέδες σε κάθε στούντιο, που μπορούν να χρησιμεύσουν μετά από μια μόδα. Το τέλος για επιπλέον επισκέπτες είναι $ 30 ανά διανυκτέρευση.

Δεχόμαστε το κατοικίδιό τους επισκέπτες σε δύο στούντιο. $ 65 ανά κατοικίδιο επισκεπτών την εβδομάδα διαμονή.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ OFF ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ BOULEVARD:
     Εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης (20 λεπτά), το αεροδρόμιο (10 λεπτά) και το Columbia φαράγγι του ποταμού. Είμαστε 2 τετράγωνα μακριά Sandy Blvd, μία από τις μεγαλύτερες λεωφόρους του Πόρτλαντ που κάνει να πάρει γύρω από αρκετά ταχεία.
-15 Λεπτών από 3 συνοικίες hip γειτονιά του Πόρτλαντ: το Beaumont, Λεωφόρος Μισισιπή, και Αλμπέρτα Τεχνών
 
FELINE ALERT: Έχουμε 3 γάτες που περιφέρονται στους χώρους, γι 'αυτό δεν μπορεί να φιλοξενήσει ταξιδιώτες με αλλεργίες.

PARKING: Άφθονο δωρεάν χώρο στάθμευσης στο δρόμο μπροστά από το σπίτι μας.

BIKE: Secure (ακάλυπτο) πρόσδεση για τα ποδήλατα στην αυλή.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ: Τα σκυλιά και οι γάτες είναι ευπρόσδεκτα. Κανονικά ιδιοκτήτες σκύλων λαμβάνουν τα σκυλιά τους μαζί τους όταν βγαίνουν έξω, εκτός από τα βράδια. Αν χρειαστεί να αφήσετε το σκυλί σας στο στούντιο για μεγάλα χρονικά διαστήματα, παρακαλούμε να συζητήσετε τα στοιχεία μαζί μας πριν από την κράτηση. Μας Χρέωση για κατοικίδια επισκεπτών είναι $ 65 ανά κατοικίδιο επισκεπτών την εβδομάδα διαμονή.

Διεθνείς πιστωτικές κάρτες: Υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση για τη χρήση των διεθνών καρτών. Παρακαλείσθε να ρωτήσετε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ γειτονιά μας

Είμαστε Τζόνσον από το μυαλό ότι η ζωή είναι τέχνη, και είχαμε αυτή την ιδιότητα από το 1950. Έτσι, αν επιλέξετε πιο προσιτές χαμηλότερο ιδιωτικό υπόγειο επίπεδο μας με μαγειρεία και εκπληκτική ντους (θεία του Hideaway) ή υπέροχη αυτόνομη αυλή studio μας με θολωτές οροφές (Bunkhouse Παππού), περιμένετε να περπατήσει σε γοητεία και την ιστορία - καθώς και την ποιότητα. Είμαστε σχετικά ταπεινή μέσα εδώ, αλλά τι να κάνουμε, προσπαθούμε να κάνουμε το σωστό.

* Οι λόγοι: Αυτό το σπίτι θυμίζει ένα κήπο της Τοσκάνης. Μεταξύ των πίσω κρεβάτια και τα μπροστινά curbside κήπους, που σας φιλοξενεί Jean Johnson, μεγαλώνει πολύ από τη δική χρόνο βιολογικά προϊόντα της οικογένειας, παράγουν Jean χρησιμοποιεί στα μαθήματα μαγειρικής που διδάσκει μέσω του συστήματος δημόσιας βιβλιοθήκης.

καθίσματα τραπέζι LL Bean για πικ-νικ μας 6 κάτω από την κόκκινη ομπρέλα στην αυλή εκκρίνονται πίσω από την ξύλινη πύλη. Γλάστρες με φυτά και δέντρα καθώς και μια γλυκιά σιντριβάνι κάνει για μια εξαιρετικά φιλόξενη σκηνή.

* Η Γειτονιά: Είμαστε 10 λεπτά από το αεροδρόμιο και 20 στο κέντρο της πόλης. Επίσης, 3 από τις γειτονιές του ισχίου Πόρτλαντ - Το Beaumont, Αλμπέρτα Τεχνών, και η λεωφόρος Μισισιπή - απέχουν 15 λεπτά με τα πόδια. Είμαστε, επίσης, στην ανατολική πλευρά της πόλης, όπου είναι εύκολο να hop στον αυτοκινητόδρομο προς το Columbia φαράγγι του ποταμού, η οποία είναι εισηγμένη στο Εθνικό Μητρώο Scenic.

Είμαστε σε κοντινή απόσταση είναι Noodle Flat, όπου πολλά από τα ασιατικά εστιατόρια γραμμή Πόρτλαντ Sandy Boulevard - και Όθωνα με ξύλα Πίτσα πακέτα 'em σε κάθε βράδυ. Ένα μεγάλο παντοπωλείο είναι 3 τετράγωνα μακριά, όπως είναι Φαρμακευτικής του ιστορικού Fairley, όπου μπορείτε να καθίσετε στο μετρητή μεσημεριανό γεύμα από τη δεκαετία του 1920 και προκειμένου malteds γίνονται στα παλιά πράσινα μηχανήματα μόδας. Λουκουμάδες Annie είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία, και φρέσκα γαλλικά τσουρεκάκια τους με maple κερασάκι είναι καλά αξίζει η απόσταση με τα πόδια. Και για όσους ενδιαφέρονται για διαλογισμό, Ντάρμα βροχή Zen Center απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Εσπρέσο και κρουασάν αντάξια του πολιτισμού τροφίμων Πόρτλαντ είναι επίσης 10 λεπτά με το αυτοκίνητο πάνω στο Case Study Καφές και ο Jim και η Patty για Fremont, καθώς και 2 τοπικές παμπ ετοιμάζω (μας αρέσει Alameda Μπυραρία) και 2 εξαιρετικά μπαρ κρασί (Magnolia με ζωντανή μουσική και Black Bird).

Η γειτονιά μας είναι ασφαλές να σπρώχνω και να περπατήσει τη νύχτα. Οικογένειες με μικρά παιδιά χάρη μπλοκ μας, και οι γονείς είναι συχνά έξω με τα τέλη τους για happy hour το βράδυ - αυθόρμητες συγκεντρώσεις του δρόμου στην οποία οι επισκέπτες είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.

Ευτυχισμένη μονοπάτια ... Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Johnson Σπίτι δωρίζει ένα μέρος των εσόδων της για τα ακόλουθα: Πληγωμένος πολεμιστές, όλα τα Classical Radio, Πόρτλαντ Κοινοτικών Υπηρεσιών και Ντάρμα Βροχή Zen Center.

Σχόλια Αλληλεπίδραση: Jean είναι πάντα πρόθυμο να συμπεριλάβει τους επισκέπτες σε κατορθώματα της είτε να πρόκειται για ένα κινέζικο μασάζ ποδιών (Jean είναι γνώστης αυτών εξαιρετική και προσιτές μασάζ και βρήκε μια μικρή τρύπα στον χώρο τοίχο που αυτή συνιστά ιδιαίτερα), ποδηλασία στη Νέα Εποχές (μικρή αλυσίδα του Πόρτλαντ των φυσικών αγορών τροφίμων που επικεντρώνεται σε τοπικά, εποχιακά προϊόντα), πρόκειται για διαλογισμό και την εργασία στον κήπο διαδίκων κατά τη 14-στρεμμάτων κέντρο της γειτονιάς ζεν, και ο λόφος με τα πόδια γειτονιές του Πόρτλαντ.

Διαχειριστής καταλύματος

Jean Johnson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 14-240877-000-00-HO

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πόρτλαντ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης (Βορειοανατολικό Πόρτλαντ, Πόρτλαντ) και δίπλα στη θάλασσα. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Συνοικία Hawthorne District και Λόιντ Σέντερ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Tom McCall Waterfront Park (παραποτάμιο πάρκο) και Columbia River Gorge National Scenic Area. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Ζωολογικός κήπος του Όρεγκον ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Στάδιο Moda Center. Κάντε ένα διάλειμμα με τουρ σε οινοποιείο στην περιοχή ή πάρτε λίγο φρέσκο αέρα με περιπέτειες όπως Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση, Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Portland, OR

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • The Grotto - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Cascade Station - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Όρεγκον - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνοικία Hawthorne District - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Moda Center - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Union του Πόρτλαντ: 20 λεπτά οδικώς
  • Κέντρο Διαμετακόμισης Parkrose-Sumner: 3 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Πόρτλαντ (Pdx): 6 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Popeyes Louisiana Kitchen - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Pho Oregon Restaurant - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Namaste Indian Cuisine - Sandy Blvd - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Cameo Cafe - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 58 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Brian and Maureen M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful, Cozy Space
This is the perfect space for a single or couple visiting Portland. It's in a nice neighborhood, close to many things, and it feels private and secluded at the same time. Quiet and cozy, but has everything you need. So much better than a hotel!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

judy h., granger, WA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
enjoyed
my stay
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

daisy

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
wonderful!
easy check in & jean was able to get me in earlier than the orogi al check in time which i greatly appreciated :) would definitely go back!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Brenda S., Little Falls, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Time
My husband and I stayed in Grandpa's Bunkhouse a number of years ago and our stay this year was a bit like coming home again. Jean welcomed us and our two cats back. She went above and beyond to make our stay as pleasant as possible. We stayed two weeks spending a lot of time with our son and his family who live nearby. The Bunkhouse was a cozy and safe home base for us and the cats. I have no doubt we'll be staying again on our next visit from Minnesota.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Diana C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming Comfy Cottage
This is a small, sweet space that has everything one needs to be comfortable. We especially loved hanging out on the cottage porch taking in the fabulous garden. There's lots here to appreciate. And, our host, Jean, was super in helping us navigate our Portland stay; she was an absolute gem.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jean Johnson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Host Background: Jean a retired historian (20th century US, secondary field in Modern East Asia), four season organic gardener, and Oregon real estate broker with a small local company, Riverside Realty. A native Portlander, she has very much enjoyed hosting travelers over the past 10 years and helping orient them to the city she knows and loves.

Johnson House management: Jean Johnson is the host for this family business and lives on site. The Johnson brothers are silent partners and oversee policies and finances.


Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our home is 2 blocks from Portland's major Sandy Boulevard. Here guests get the best of both worlds: A affordable place to come home to that is has plenty of free street parking and close proximity (15-20 minutes) to four of Portland's newest trendy neighborhoods and downtown.

For those who appreciate charm, this homestay is all about artful presentation--from the curbside gardens to the tumbled stone showers to family furnishings and appointments. We are artists at heart here, and we like sharing our world with our guests.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Jean's grandparents from Norway bought this bungalow new in 1950 for their retirement, and it's been in the family since. Expect pride of ownership from three generations.



Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων