Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό Canton, NCΙδιώτης οικοδεσπότης

Cold Mountain Cabin: Ιδιωτικός Καταρράκτης: Ιδιωτική Πεζογέφυρα; αλιεία πέστροφας

Cold Mountain Cabin: Ιδιωτικός Καταρράκτης: Ιδιωτική Πεζογέφυρα; αλιεία πέστροφας

Συλλογή φωτογραφιών για Private Waterfall on Cold Mountain with Fishing on property

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 43, κουμπί
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Cold Mountain Cabin: Ιδιωτικός Καταρράκτης: Ιδιωτική Πεζογέφυρα; αλιεία πέστροφας

Σχόλια
4,7 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα121 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Canton, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Λόγκαν4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό κέντρο και κέντρο ψυχαγωγίας Lake Junaluska Conference and Retreat Center24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Cold Mountain34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆσβιλ, Βόρεια Καρολίνα (AVL-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Άσβιλ)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cold Mountain Cabin: Ιδιωτικός Καταρράκτης: Ιδιωτική Πεζογέφυρα; αλιεία πέστροφας

Ελάτε να απολαύσετε την ρουστίκ καμπίνα του βουνού που βρίσκεται στο Cold Mountain.

Εδώ θα βρείτε μια πραγματικά μοναδική καμπίνα βουνού στρατηγικά τοποθετημένη στη βάση του ιστορικού και αξέχαστου Cold Mountain.

Εκτός από έναν ιδιωτικό καταρράκτη στην ιδιοκτησία του Lodge και συνοδός πεζοπορία μέχρι το Cold Mountain στην ανηφόρα πλευρά της καμπίνας, υπάρχει πέστροφα στην ιδιοκτησία Lodge κατά μήκος του Little East Fork ποταμού και μια ιδιωτική πεζογέφυρα που οδηγεί στη δυτική πλευρά του Little East Fork River για χρήση από τους επισκέπτες. Ο πρόσφατος φιλοξενούμενος μας παγιδεύτηκε (και απελευθέρωσε) μια πανίδα ιριδίζουσα ουράνιου τόξου στις 4 Ιουνίου 2017.

Για περιηγήσεις αυτοκινήτων, το καταφύγιο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για εύκολη πρόσβαση στο Blue Ridge Parkway (11 μίλια) και στο Waynesville (14 μίλια).

Σε υψόμετρο 3000 στρεμμάτων, αυτό το ορεινό κατάλυμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια και 2 λουτρά και ένα μεγάλο καθιστικό και τραπεζαρία στον καθεδρικό ναό. Το Lodge είναι μια ρουστίκ καμπίνα που χτίστηκε το 1977 και ανακαινίστηκε το 2014. Διαθέτει σύγχρονες ανέσεις, αλλά βρίσκεται στην καρδιά του μια ρουστίκ καμπίνα δυτικής Βόρειας Καρολίνας σε ένα από τα πιο διάσημα βουνά της πολιτείας.

Αυτή είναι μια πραγματική ξύλινη καμπίνα ξύλου λεοπάρ Βόρεια Καρολίνα με ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο, δορυφορικό internet-WIFI και τηλέφωνο που περιβάλλεται από ένα πυκνό δάσος δέντρων και τους ήχους ενός καταρράκτη λίγο έξω από το κατάστρωμα 800 τετραγωνικών ποδιών. Ο βραδινός αέρας είναι δροσερός ακόμα και το καλοκαίρι και ο γαλακτώδης τρόπος είναι σαφώς ορατός πάνω από σαφή βράδια από το κατάστρωμα. Το βράδυ την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορείτε να δείτε τις δεκάδες πυρκαγιών στο δάσος πάνω από το κατάστρωμα μετά από μια μέρα αλιείας πέστροφας στην ιδιωτική πεζογέφυρα στον ποταμό στην ιδιοκτησία Lodge.

Το σαλόνι συνορεύει με την κουζίνα και διαθέτει ένα ανοιχτό ντιζάιν με ψηλά ταβάνια. Είναι θερμαινόμενο από μια σόμπα ξύλου τοποθετημένη στο τζάκι. Υπάρχει αρκετός χώρος για να διαβάσετε ή να απολαύσετε την παρέα των φίλων και της οικογένειάς σας. Ένα σύνολο διπλών θυρών οδηγεί από το καθιστικό σε ένα μεγάλο κατάστρωμα που βλέπει σε ένα καταπράσινο δάσος, τον καταρράκτη του Panther Branch και πέρα από τον Little East Fork River. Αυτό είναι ένα μεγάλο ακίνητο με πάνω από 6 στρέμματα που βρίσκονται μεταξύ του Panther Branch και του Little East Fork River. Υπάρχει μια πεζογέφυρα που εκτείνεται στο μικρό ανατολικό πιρούνι με ένα τραχύ μονοπάτι (με δική σας ευθύνη) που ανεβαίνει σε μια επιφυλακή σε ένα περίπτερο που βλέπει την ιδιοκτησία τις μέρες του φθινοπώρου (όχι το καλοκαίρι - είναι ένα πράσινο δάσος τότε)

Ο καταρράκτης βρίσκεται στην ιδιοκτησία και βρίσκεται δίπλα στο καταφύγιο και είναι ορατός από το κατάστρωμα.

Το Cold Mountain Lodge είναι εύκολα προσβάσιμο από το Μικρό East Fork Road off NC 215 12 μίλια από το διακρατικό 40 στο Canton, NC και διαθέτει ένα πλακόστρωτο δρόμο που οδηγεί σε ένα πλακόστρωτο χώρο στάθμευσης στο καταφύγιο. Μέσα από την ευρεία σκάλα είναι το καταφύγιο και μια γέφυρα που περιλαμβάνει πολλά καθίσματα για να πάρει τον καθαρό αέρα του βουνού και τον ήχο του Panther Branch Creek και τον κοντινό Little East Fork River. Το κατάστρωμα περιλαμβάνει είσοδο στο καθιστικό και την κουζίνα του σπιτιού.

Το Lodge απέχει 14 μίλια από την πόλη του Waynesville, NC με μοναδικές γκαλερί τέχνης, μπουτίκ και καφέ, καθώς και γκουρμέ εστιατόρια. Υπάρχουν πολλά κοντινά τουριστικά αξιοθέατα στην κοιλάδα Maggie.

Οι μοτοσυκλετιστές και οι πεζοπόροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το καταφύγιο ως βάση για να εξερευνήσουν την ομορφιά πεζοπορίας και οργάνωσης του Blue Ridge Parkway.

Το Cold Mountain προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες πεζοπορίας για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την άφθονη πεζοπορία στο Cold Mountain. Ο χωματόδρομος πίσω από το σπίτι είναι περίπου δύο μίλια μακριά και οδηγεί μέχρι το επίπεδο των 4.000 ft Cold Mountain. Το Cold Mountain έχει επίσης πολυάριθμους "δρόμους καταγραφής" που χρησιμοποιήθηκαν στη δεκαετία του 1900 στο βουνό που είναι διασκεδαστικό για πεζοπορία και οι επισκέπτες μας έχουν ειδική άδεια να απολαύσουν.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορείτε επίσης να περπατήσετε από το καταφύγιο, να διασχίσετε τον πλακόστρωτο δρόμο και να συνεχίσετε στην ιδιοκτησία του ξενώνα σε όλη τη γέφυρα πεζοπορίας μας προς την "άλλη πλευρά" του καταλύματος ιδιοκτησίας με ένα περίπτερο και μια θέα!

Ακόμα πιο κοντά στο καταφύγιο είναι ο πανέμορφος καταρράκτης ορατός από το κατάστρωμα. Απλά καθίστε εκεί και απολαύστε τη θέα!

Το Panther Branch οδηγεί σε ένα ποτάμι ακριβώς απέναντι από το πλακόστρωτο δρόμο μπροστά από το καταφύγιο που ονομάζεται Little East Fork River. Μπορείτε να ψαρεύετε για την πέστροφα στο ποτάμι και να περπατήσετε κατά μήκος της πεζογέφυρας στο περίπτερο, επίσης στην ιδιοκτησία καταθέσει.

Το Little East Fork είναι ένας ποταμός που διαθέτει εκπληκτική θέα σε βράχους, δέντρα και βουνοπλαγιές και είναι διασκεδαστικό να περπατάς κατά μήκος του ποταμού στην δασώδη περιοχή κάτω από το καταφύγιο. Είμαστε κύριοι του ακινήτου σε ολόκληρο τον ποταμό Little East Fork και σας επιτρέπεται τελείως και σας προσκαλούν να περπατήσετε στο σκληρό δρόμο και να απολαύσετε την δασώδη περιοχή κατά μήκος του Little East Fork River μέχρι το περίπτερο για πικνίκ ή οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια αναψυχή. Ο ποταμός έχει κρύο νερό που δημιουργεί ένα δροσερό αεράκι ακόμα και στην πιο καυτή καλοκαιρινή μέρα.

Υπάρχουν ποδήλατα για φιλοξενία στο Lodge. Αν στρίψετε αριστερά από τη βάση του δρόμου και το ποδήλατο προς τα πάνω θα δείτε εξαιρετική θέα στα βουνά, τα αγροκτήματα και τον ποταμό και μετά από δύο μίλια φθάνουν στο στρατόπεδο Scout Boy Boy Boone, το οποίο είναι η αρχή του Art Loeb Trail.
Σοβαρές ποδηλάτες θα αγαπήσουν χρησιμοποιώντας το καταφύγιο ως βάση για να εξερευνήσετε τις πολυάριθμες ποδηλατικές διαδρομές κατά μήκος του Hwy 215 μέχρι το Blue Ridge Parkway. Απλά πάρτε το ποδήλατό σας και βόλτα!
Για να νοικιάσετε αυτή την καμπίνα, στείλτε μου μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας στείλω μια συμφωνία υπογραφής και επιστροφής.

Διαχειριστής καταλύματος

Ralph Fisher

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
One well behaved dog only

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking inside Cabin.
We need a copy of your driver's license to verify identity.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Canton

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Canton) βρίσκεται στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: LoneBackpacker Gallery of World Photography και Μουσείο Ιστορίας Canton Area Historical Museum, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Balsam Spa και Γήπεδο Γκολφ Lake Junaluska. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Αναψυχής του Waynesville και Στάβλοι Queen's Farm. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Λόγκαν - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό κέντρο και κέντρο ψυχαγωγίας Lake Junaluska Conference and Retreat Center - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Lake Junaluska - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Blue Ridge Parkway Balsam Entrance - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Cold Mountain - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Περιφερειακός Αερολιμένας του Asheville (AVL): 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Papas & Beer - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Furman's Burger Bar - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jukebox Junction Soda Shoppe - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sunburst Trout - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tap Room Sports Bar & Grill - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 61 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 14 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 1 από 79 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 2 από 79 σχόλια πελατών" "

4,3/5

Καθαριότητα

4,5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

4,8/5

Check-in

4,8/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,6/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

steven d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Mountain tranquility
We had a wonderful time. Spent time fishing the Pigeon river and enjoying the beautiful scenery on the property as well as the wood burning stove. Would definitely go back.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

4/5 Καλό

Erick M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Cold Mountain Lodge was just what we needed.
The Cold Mountain Lodge was just what we were looking for. Rustic, no cell service and a great location for visiting NC mountain towns and hikes into the Shining Rock Wilderness. We thoroughly enjoyed the old Sony dial radio and listen to the local radio station while burning in the wood stove and around the fire pit.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Caron B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
Excellent
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

5/5 Άριστο

Conard C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Labor day weekend
Nice property and great place to stay very peaceful and great for reconnecting with outdoors and nature.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ralph Fisher

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I helped my grandparents build this house in the mid- 1970s. I worked the sawmill on site in the summer of 1975. The logs came from poplar trees we cut on Cold Mountain. In 2014 the lodge was given to me and I've put my heart into building a place for others to enjoy. I hope you visit and end up loving Cold Mountain as much as I do.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Be a part of history. Enjoy the Cold Mountain Lodge.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

A guest told us the air here is cleaner than anyplace else because of the forest. We have not verified this information but the air does seem pure and clean at the Lodge.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες