Σπίτι

REUNION - Προεξοφλημένη τιμή έως 12/2019 συν Πάρκο νερού / γκολφ 10 Επισκέπτες

REUNION - Προεξοφλημένη τιμή έως 12/2019 συν Πάρκο νερού / γκολφ 10 Επισκέπτες

Συλλογή φωτογραφιών για Reunion - ALL NEW RESERVATIONS FREE POOL/SPA HEAT - PASS FOR WATER PARK/GOLF

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος REUNION - Προεξοφλημένη τιμή έως 12/2019 συν Πάρκο νερού / γκολφ 10 Επισκέπτες

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
5 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 10 άτομα230 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια

Απολαύστε την περιοχή

Kissimmee, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course13 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Mystic Dunes13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟρλάντο, Φλόριντα (MCO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο)36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια, 2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 4

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 5

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

REUNION - Προεξοφλημένη τιμή έως 12/2019 συν Πάρκο νερού / γκολφ 10 Επισκέπτες

Αυτό το 5 υπνοδωμάτιο 3 πλήρες μπάνιο και 2 x 1/2 μπάνιο με πισίνα και spa (πλήρως προβολή) είναι στην περιοχή HOMESTEAD του θέρετρου Reunion. Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί πλήρως - Νέα χρώματα, νέα έπιπλα από τα οποία συμπεριλαμβάνονται τα λευκά είδη και διακόσμηση, καθώς και νέες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχουμε νοικιάσει και μείναμε στη Ρεϊνιόν πολλά χρόνια και έχουμε επεξεργαστεί αυτό που κάνει ένα μεγάλο οικογενειακό σχέδιο (ιδιωτικότητα για τον πλοίαρχο, τουαλέτα από το κατάστρωμα για κολυμβητές, μεγάλο σκεπαστό lanai με ανεμιστήρα για εξωτερική τραπεζαρία, BBQ αερίου, ευρύχωρο καθιστικό με θέα στην πισίνα, μαζί με μια ανοιχτή καλά σχεδιασμένη κουζίνα με πολλαπλές στερεές επιφάνειες αντίθετης επιφάνειας για προετοιμασία φαγητού και καλά εξοπλισμένα ντουλάπια για φαγητό οικογένειας - ένα μεγάλο ντουλάπι για να αποθηκεύσετε τα είδη παντοπωλείου σας.

- Πρόκειται για ένα σπίτι δύο κατοικιών - Το επίπεδο εισόδου έχει την κύρια βασική σουίτα KING, τηλεόραση FLAT SCREEN με ΟΛΟΚΛΗΡΟ DVR - με τις πόρτες να ανοίγουν στο κατάστρωμα της πισίνας. Ένα μεγάλο ανοιχτό προγραμματισμένο κύριο μπάνιο (ξεχωριστή τουαλέτα) με δίδυμους τοίχους, γωνιακή μπανιέρα και μεγάλη ντουζιέρα.

- Ο χώρος του σπιτιού βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο σπίτι - έχει θέα στην πισίνα με τις τριπλές συρόμενες πόρτες και είναι δίπλα στην κουζίνα. Η κουζίνα έχει όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα ποιοτικό σπίτι, με τα μαγειρικά σκεύη και τα αξεσουάρ σε καλή κατάσταση - σε μια καφετιέρα, Kureig, και έναν ηλεκτρικό βραστήρα.

- Υπάρχει μια επίσημη τραπεζαρία - οι θέσεις 6 άνετα. Η κουζίνα έχει μια γωνιά με τραπέζι και καρέκλες για 8, και ένα ψηλό μπαρ πρωινό κορυφή -. Παρέχουμε μια καρέκλα .

- Μια επιπλέον τουαλέτα κοντά στο σαλόνι είναι ιδανική για όλους τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν όλη την ημέρα, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιείτε την ιδιωτική ζωή άλλων επισκεπτών.

- Υπάρχει πλήρης στεγνωτήριο στο βοηθητικό δωμάτιο, έξω από την κουζίνα, κάτω από AC. Επιπλέον πρόσβαση στο μεγάλο γκαράζ (ιδανικό για το όχημά σας, αποθήκευση, λέσχες γκολφ, παιχνίδια νερού, βαλίτσες) .

- Οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ είναι ΤΕΣΣΕΡΙΣ καλύτερα υπνοδωμάτια.
ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΙΤΙΟΥ.

King με επίπεδη οθόνη,
Queen - επίπεδη οθόνη
2 x Twin με επίπεδη οθόνη / DVD
2 x Twin με DVD με επίπεδη οθόνη.

Αυτά τα δωμάτια διαθέτουν δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια.

- Τα δωμάτια στο πάνω μέρος διαχωρίζονται για ιδιωτικότητα με μπαλκόνι με τα πόδια - μπορείτε επίσης να δείτε το σαλόνι και την κουζίνα από το μπαλκόνι - πολύ ανοικτό και ελαφρύ.

Το σπίτι έχει πλήρη AC (και θέρμανση αν χρειαστεί) με θερμοστάτη ανοιχτό για τους επισκέπτες να προσαρμόσουν, αν χρειαστεί. Θέλουμε να είστε άνετοι.

Ο χώρος της πισίνας είναι όπου πάντα βγαίνουμε έξω όταν έχουμε νοικιάσει τη Ρεϋνιόν, γι 'αυτό επιλέξαμε μια μεγάλη πισίνα, με διαρροή πάνω από το spa - και οι δύο μπορούν να θερμανθούν στους πιο δροσερούς μήνες με επιπλέον χρέωση. Υπάρχει ένας φράκτης ασφαλείας για να κρατήσει τα μικρά μακριά από το νερό, αν χρειαστεί.

- Το κατάστρωμα της πισίνας είναι ευρύχωρο, με μηδενικές βαλίτσες με βαρύτητα και έχει ανυψωμένο λάνι. Το lanai είναι εντελώς καλυμμένο, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε, να είστε στη σκιά και να καλύψετε τα γεγονότα των ημερών. Έχουμε ένα δεύτερο χώρο ως εξωτερική τραπεζαρία.

- Έχουμε μια επαγγελματική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων που φροντίζει το σπίτι και εξίσου σημαντικό, τους καλεσμένους μας. Είναι εκεί για να βοηθήσουν και ελπίζουμε ότι θα σας καλωσορίσουμε πίσω. Θα έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας τους στις πληροφορίες κράτησης, πληροφορίες άφιξης και στο σπίτι. Περιμένετε μια κλήση ή e-mail από τη Michelle λίγες μέρες στη διαμονή σας για να ελέγξετε ότι όλα είναι καλά για εσάς.

REUNION RESORT FACILITIES - ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ:
Το REUNION είναι ένα αποκλειστικό θέρετρο 5 ορόφων του ομίλου Salamander, προσφέροντας 3 γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος - PALMER - WATSON - NICKALUS PLUS ένα νερικό πάρκο. Ελέγξτε έξω την Ακαδημία Annika Sorresen, τα γήπεδα γήπεδων τένις στο κέντρο, γυμναστήριο, σπα, εστιατόρια και μπαρ ΟΛΑ στο χώρο του ξενοδοχείου και 9 πισίνες θέρετρου με τζακούζι / σπα, χώρους παιχνιδιών για εξερεύνηση των παιδιών και αίθουσα παιχνιδιών που βρίσκεται στους Seven Eagles.

Η πρόσβαση στο water park REUNION, τα γήπεδα γκολφ και το τένις είναι μόνο από το ACCESS PASS. Το δελτίο διατίθεται μόνο μέσω του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης ακινήτου πρέπει να έχει το γήπεδο γκολφ Reunion και το πάρκο νερού πάρκο. Προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μία μέρα πρόσβαση ανά 7 ημέρες (διατίθενται επιπλέον ημέρες) Το περασμένο 75 δολάρια στην προσφορά σας, επιτρέπει σε 10 επισκέπτες να επισκεφθούν το πάρκο νερού, γκολφ ή τένις για μία ημέρα. Το θέρετρο θα χρεώνει όλους τους επισκέπτες του Reunion 18 € ανά ενήλικα και 12 € ανά παιδί καθώς μπαίνουν στο υδάτινο πάρκο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν έχουν όλα τα σπίτια της Ρεϋνιόν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους πρόσβαση στο υδάτινο πάρκο, γκολφ ή τένις - δεν μπορείτε να αγοράσετε το περάσει μία φορά κατά την άφιξη - δεν μπορείτε να αγοράσετε το πέρασμα στο θέρετρο.

- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλοι οι επισκέπτες θα χρεώνουν μια πράσινη χρέωση από το Resort, εάν κάνετε κράτηση για μια ώρα Tee. Το πράσινο τέλος ανά άτομο ανά γύρο γκολφ καταβάλλεται στο προσωπικό της ομάδας του Ρεουνιόν.

- Το ιδιωτικό πάρκο νερού Reunion - με το LAZY RIVER - πισίνα με μηδενική είσοδο και περιοχή παιδικής δραστηριότητας περιπέτειας είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε μια μέρα με την οικογένεια - να μείνετε στο υδάτινο πάρκο όλη την ημέρα ή να χωρίσετε και κάποια από την ομάδα να επιστρέψει στην σπίτι, η ευελιξία είναι το κλειδί. Μπορείτε να παίξετε γκολφ και να κάνετε το υδάτινο πάρκο όλη την ίδια μέρα, αν το επιθυμείτε.

Αυτό το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα HOMESTEAD. Το σπίτι είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια (περίπου 6 λεπτά) από το Reunion Grande Hotel, Clubhouse & Bar, - - Έντεκα Steakhouse, εστιατόριο Forte, OR 7 Eagles Cove Complex, αυτά είναι μόνο 2 από τις 9 κοινότητες της πισίνας του θέρετρου και των τζακούζι ανοικτή σε όλους τους επισκέπτες μας. Το Reunion είναι όμορφα διαμορφωμένο, κάντε μια βόλτα και θαυμάστε τις ιδιότητες των εκατομμυρίων δολαρίων.

- Η κοινότητα SEVEN EAGLES διαθέτει μια θερμαινόμενη πισίνα με θαλασσινό νερό, υδρομασάζ, μπαρ, εγκαταστάσεις τραπεζαρίας στην πισίνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών για παιδιά, πινγκ-πονγκ, 8 σφαίρες και επιχειρηματικό κέντρο, καθώς και ένα δωμάτιο καφέ στο διαδίκτυο. Το γυμναστήριο είναι μεγάλο και εξοπλισμένο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχει θέα στην μεγάλη πισίνα. Υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου για να απολαύσετε τους επισκέπτες μας.

- Η κοινότητα CENTER COURT RIDGE απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Reunion Grand Hotel και θα είναι η κοντινότερη παιδική χαρά σας και η θέση των γηπέδων τένις.

Μην ξεχάσετε να ανακαλύψετε το Reunion Grande Hotel, νωρίς την παραμονή σας - ένα πολυτελές βραβευμένο ξενοδοχείο όπου θα παραλάβετε τις κάρτες προσπέλασης των επισκεπτών σας από το γραφείο συνδρομών μελών το πρώτο σας πρωί.

Ζήστε τη ζωντανή μουσική τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου στο λόμπι του ξενοδοχείου ή δοκιμάστε το διάσημο Sushi Bar, δειπνήστε στο εστιατόριο Forte ή δείτε τα DISNEY FIREWORKS από την όμορφη φωτιζόμενη πισίνα ROOF TOP και την Tapas Bar. οι ιδιοκτήτες κάνουν !!

Αυτές οι δύο κοινότητες «7 Eagles» και «Reunion Grand Hotel» είναι το πλησιέστερο στο σπίτι μας, και είναι οι δύο πιο δημοφιλείς παροχές της κοινότητας στη Ρεϋνιόν - ένας σύντομος περίπατος είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε θερμότητα 98 βαθμών.

- KIDS CREW - αφήστε τα μικρά να απολαύσουν κάποια διασκέδαση και δραστηριότητες στο παιδικό κλαμπ - ίσως και εσείς να χρειαστείτε ένα διάλειμμα και κάποια χαλάρωση δίπλα στην πισίνα. Τα προγράμματα που προσφέρονται είναι για 1/2 ημέρες, ολόκληρες ημέρες, ή ακόμα και το εβδομαδιαίο στρατόπεδο.

Κατά την άφιξή σας θα σας δοθεί ένας χάρτης θέρετρου στην 24ωρη επανδρωμένη πύλη ασφάλειας (και πάρκινγκ). οι φρουροί είναι εξυπηρετικοί - ευγενικοί - ξέρουν ότι ίσως έχετε ταξιδέψει μακριά και απλά να χρειαστείτε ένα χαμόγελο.

Πολλοί επισκέπτες διαμένουν στην ιδιοκτησία και απολαμβάνουν τις εγκαταστάσεις του θέρετρου, χαλαρώνοντας και ανακουφίζοντας τις απογευματινές ημέρες από τα πάρκα της Disney. Κάνετε καλή χρήση της δικής σας κουζίνας, γελάτε με το δικό σας χρόνο, ή παίρνετε φαγητό για να πάτε από πολλά από τα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου - θα σας παραδώσει επίσης. (Υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ Publix λιγότερο από 0,5 μίλια μακριά, μετρό, McDonald's, κινέζικα κ.λπ.)

Για τις μέρες που περνούσε έξω από το θέρετρο, η Ρεϋνιόν είναι μια σύντομη εύκολη διαδρομή προς όλα τα πάρκα της Disney Parks - το μαγικό βασίλειο, τα MGM studios, το Epcot, το Animal Kingdom, μαζί με τα πάρκα νερού της Disney - επιτρέπουν 10 λεπτά.
Τα Universal Studios, τα Universal Islands of Adventure, το Seaworld, το Discovery Cove, το Aquatica, το Wet and Wild απέχουν 20 λεπτά και οι κήποι Busch 45 λεπτά.

Η ακτή του Κόλπου ή οι παραλίες της ανατολικής ακτής είναι μια σύντομη διαδρομή - 1 ώρα 45 λεπτά και 1 ώρα μακριά - κάνοντάς τους μια μεγάλη μέρα έξω ------ καλέστε τον Μιχελέ - ποιος μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερωτήματα και είναι εδώ για να βοηθήσει.

- Υπάρχει ένα βιβλίο και φυλλάδια στο σπίτι για να βοηθήσει με τις πτυχές του σπιτιού, θέρετρο, και το σχεδιασμό των δραστηριοτήτων σας.






Διαχειριστής καταλύματος

Michelle Langham
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
2 pet maximum. The pet must be under 50 to 65lb

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No RV’s, boats , trailers allowed in the resort - check with michelle first, as the resort is making some accommodations re RV’s
Reuion has a loud noise ordinance - NO noise after 10:00pm please.
Pease follow the resorts posted parking policies

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κίσιμι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Ρεϊνιόν, Κίσιμι). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course και ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ), ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Παλιά Πόλη και Θεματικό Πάρκο Disney Springs™. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως: Τουριστικό θέρετρο Walt Disney World® και Θεματικό Πάρκο Disney's Hollywood Studios®. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Reunion Resort Golf Course - 13 λεπτά με τα πόδια
  • ChampionsGate Golf Club (λέσχη γκολφ) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Mystic Dunes - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αθλητικό Συγκρότημα ESPN Wide World of Sports - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Disney's Animal Kingdom® - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κισίμι: 25 λεπτά οδικώς
  • Poinciana Station: 16 λεπτά οδικώς
  • Κίσιμι, Φλόριντα (ISM-Kissimmee Gateway): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kekes Breakfast Café - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 129 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 29 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 2 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 160 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 160 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

4,8/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Scott P.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
7413
Michelle was lovely to deal with and was quick to get back to us. Feedback: the BBQ needs replaced for the price point of this rental. The outdoor cushions need a clean or replacement. The sheets and towels could be at a higher premium (ie 100% cotton. Matching towels and hand towels. The showers needs a good clean around shower door track and the corners of the tile. Lots of mold and grime. Overall a comfortable place to stay. Great property manager.
Πραγματοποίησε 40 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Neil R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect stay
Holiday with grandkids to do Disney. Accommodation perfect and easy access to the parks.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

4/5 Καλό

Rachael W.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Check-in
Beautiful getaway
It was a nice stay. Thank you for this property.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Stacy G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely home in gorgeous neighborhood!
We truly enjoyed our time at this lovely home. It is exactly as described if not better. We spent the majority of our time in the pool which was the perfect size. Even though the weather was unbearably hot - the pool was cool and refreshing (I expected the water to be bath water hot so we were pleasantly surprised). Although we could go to the community water park we found the pool of the house to meet our needs. The kitchen is well equipped with quality cookware and utensils. The linens and towels were also of good quality and the master bed is very firm. We also drove around the neighborhood to see some of the truly stunning homes. The property manager was very responsive and helpful. I would definitely recommend this home.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Michelle Langham

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες