Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ευρύχωρο πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων

Ευρύχωρο πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious luxury 2 bedroom apartment with fantastic sea views

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Ευρύχωρο πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα87 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
El Toro, Calvia Santa Ponca Mallorca
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Adriano7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Σάντα Πόνσα8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Katmandu12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠάλμα ντε Μαγιόρκα (PMI)36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευρύχωρο πολυτελές διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων

Το Casa Benisi είναι ένα πρώτης γραμμής άνετο και ευρύχωρο διαμέρισμα στον 5ο όροφο και βλέπει κατευθείαν νότια πάνω από τη θάλασσα προς το Port Adriano και το El Toro. Έχει ένα μεγάλο κλιματιζόμενο σαλόνι με 2 άνετους καναπέδες, και ανοίγει σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με τραπέζι και καρέκλες, ξαπλώστρες και μια τέντα το σύνολο των οποίων προσφέρεται για το ιδανικό σημείο για να πιείτε εν λόγω οριστικούς downers ήλιο απολαμβάνοντας τη θέα. Μια 42in Τηλεόραση επίπεδης οθόνης με τα περισσότερα από τα δωρεάν κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλά κανάλια Ευρωπαϊκή γλώσσα συν ένα Blueray player και στερεοφωνικό σύστημα με CD παρέχεται επίσης. Το μεγάλο κύριο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι έχει συρόμενες πόρτες πάνω στο ίδιο μπαλκόνι και είναι φωτεινό και ευάερο άνετα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει 2 μονά κρεβάτια είναι επίσης ένα ωραίο μέγεθος, και είναι στο πίσω μέρος του διαμερίσματος. Και τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με ανεμιστήρες οροφής. Η καλά εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει μεγάλη τραπεζαρία σε αυτό και έρχεται με όλες τις συνήθεις εγκαταστάσεις και συσκευές. Το μεγάλο μπάνιο είναι όμορφα εξοπλισμένα και όλη η επίπεδη σας δίνει έναν αέρα της άνετης και ευχάριστης διαβίωσης.


Τοπικές Πληροφορίες: Για να πάτε για κολύμπι από την παραλία στον πανέμορφο κόλπο El Toro είναι λιγότερο από μια απόσταση 3 λεπτών με τα πόδια. Τα περισσότερα θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα για τα Σάντα Πόνκα ή Magaluf παραλίες. Golf είναι διαθέσιμο στο Golf 1 & 2 σε Santa Ponsa, που είναι περίπου ένα αυτοκίνητο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχει επίσης Γκολφ Poniente που είναι κοντά Magaluf απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο και, τέλος, η όμορφη διαδρομή στο Royal Golf Bendinat η οποία είναι περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο μακριά με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά ωραία εστιατόρια και καταστήματα για όλα τα βαλάντια στο Port Adriano συν ένα νέο ξενοδοχείο 5 * όλα μέσα σε 10 λεπτά με τα πόδια. Η μαρίνα έχει υποβληθεί σε εκτεταμένο πρόγραμμα ανακατασκευής, το οποίο τώρα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με το καλύτερο που έχει να προσφέρει η Μεσόγειος. Υπάρχει ένα καινούργιο κέντρο καταδύσεων και πολλές εταιρείες ναυλωμένων βάρκα για να διαλέξετε.

Γενικές Πληροφορίες: Magaluf η οποία είναι περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά ένα οικογενειακό θέρετρο με υδάτινα πάρκα (2), Go-Karts, ένα Ocean Park και μίνι γκολφ καθώς και μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ, νυχτερινά κέντρα και καταστήματα για όλα τα γούστα . Magaluf έχει μια όμορφη μεγάλη και μεγάλη παραλία με ψιλή άμμο. Santa Ponsa, που απέχει περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αντίθετη κατεύθυνση. Ένα πολύ πιο αργό από την πόλη Magaluf, αλλά και με μια πανέμορφη παραλία, πολλά μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα και πάλι μια πολύ μεγάλη και όμορφη παραλία με ψιλή άμμο. Η περιοχή έχει επίσης πολλά όμορφα μικρά όρμους και κολπίσκους με ευχάριστο μικρά εστιατόρια που σερβίρουν υπέροχη παραλία φρέσκο ​​ψάρι καθώς και πολλά άλλα νόστιμα πιάτα της Μαγιόρκα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ένα αυτοκίνητο αν και δεν είναι ίσως απαραίτητη είναι σίγουρα συνιστάται διότι θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή συν το υπόλοιπο αυτού του όμορφου νησιού πιο εύκολα. Οι νέες συνδέσεις με τον αυτοκινητόδρομο Santa Ponsa στην πρωτεύουσα της Πάλμα, που απέχει περίπου 25 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Γενικές Πληροφορίες Con'd: Το πολύ αριστοκρατική μαρίνα του Πόρτο Portals με τα υπέροχα σκάφη, σκάφη αναψυχής και πολύ ακριβές μπουτίκ απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια προς την κατεύθυνση της Πάλμα.
Προς την άλλη κατεύθυνση βρίσκεται Andratx που είναι άλλο ένα υπέροχο πολύ «έως της αγοράς» της πόλης με τα πολυάριθμα εστιατόρια και μπαρ για όλα τα γούστα και τους προϋπολογισμούς. Μερικά από τα πιο όμορφα σπίτια του νησιού είναι στον τομέα αυτό και πολλοί διάσημοι άνθρωποι κατοικούν εκεί.
Η πολύ όμορφη και άγρια ​​δυτική ακτή με πολλά όμορφα χωριά της δεν πρέπει να χαθεί. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το αυτοκίνητο σε περίπου 25 λεπτά. Η κεντρική ορεινή περιοχή του νησιού επιτρέπει την εξερεύνηση και είναι περίπου 45-60 λεπτά με το αυτοκίνητο

                                                       +++++++++++++++++++++++

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το διαμέρισμά μας έχει λάβει επίσημη άδεια από την κυβέρνηση της Βαλεαρίδας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την παροχή ενοικιαζόμενων καταλυμάτων και ως εκ τούτου έχει περάσει με επιτυχία όλα τα σχετικά πρότυπα και επιθεωρήσεις ασφαλείας.

                                                                          ++++++++++++++++
Τιμές Πληροφορίες:
Μια προκαταβολή κράτησης 25% μη επιστρέψιμη (τουλάχιστον £ 100.00) απαιτείται κατά την κράτηση. Το υπόλοιπο καταβάλλεται στο ακέραιο 8 εβδομάδες πριν από την περίοδο ενοικίασης και είναι επίσης δεν επιστρέφεται. Σε περίπτωση που η περίοδος ενοικίασης είναι νωρίτερα από 8 εβδομάδες, το πλήρες ποσό του ενοικίου πρέπει να καταβληθεί κατά τη στιγμή της κράτησης. Ασφάλιση διακοπών συνιστάται σε περίπτωση αναγκαστικής ακύρωσης. Δεν κρατήσεις θα επιβεβαιωθεί έως ότου λάβει την κατάθεσή σας. Ένα αντίγραφο του μας πολιτική ακύρωσης είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος. Παρακαλείσθε να ρωτήσετε για ειδικές προσφορές για κρατήσεις μεγάλης διάρκειας χειμώνα και τα ποσοστά για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κατά τη διάρκεια της σεζόν προτιμούμε κρατήσεις από το Σάββατο έως το Σάββατο, αλλά μερικές φορές επιθυμούμε να συζητήσουμε εναλλακτικές ημέρες
Όροι ενοικίασης: -
Ελάχιστη περίοδος 1 εβδομάδα και για μέγιστο 4 ενήλικες. Η τιμή περιλαμβάνει όλο το νερό, το φυσικό αέριο και την ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιείται.
Ενοικίαση φορές ξεκινούν από 1.400 ώρες, την 1η ημέρα. Διαμέρισμα, πρέπει να εκκενωθούν από 1000 π.μ. την τελευταία ημέρα για να επιτραπεί ο καθαρισμός.
Η ενοικίαση δεν περιλαμβάνουν υπηρεσία καθαρισμού. Το διαμέρισμα θα πρέπει να καθαρίζονται και να προετοιμαστεί για την άφιξη σας με καθαρό σεντόνια και πετσέτες. Σας ζητούμε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα σε καλή κατάσταση και με σεβασμό να επισημάνω ότι θα πρέπει να απαιτείται κάποια επιπλέον καθαρισμό στο φυσιολογικό το κόστος αυτό θα πρέπει να αφαιρείται από την κατάθεσή σας. Απαιτείται εγγύηση ύψους £ 300 απαιτείται για την κάλυψη τυχόν θραύσεις ή ζημιά. Αυτή η εγγύηση θα επιστραφεί στο ακέραιο εντός 14 ημερών από την αναχώρηση σας, παρέχοντας το διαμέρισμα / περιεχόμενο δεν έχουν υποστεί καμία ζημία και ότι έχει μείνει σε καλή κατάσταση.

Διαχειριστής καταλύματος

Peter and Claire Bennett

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Children aged 4 upwards are most welcome

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Αριθμός εγγραφής καταλύματος VT/326

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κάλβια

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κάλβια) βρίσκεται στην ακτή. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Μαρίνα Puerto Portals, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία της Σάντα Πόνσα και Παραλία Μαγαλούφ. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Visit Mallorca Stadium ή Αρένα Ταυρομαχιών Plaza de Toros. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
El Toro, Calvia Santa Ponca Mallorca

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι του Adriano - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία της Σάντα Πόνσα - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Santa Ponsa - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Katmandu - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Πάλμα Νόβα - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Son Fuster της Πάλμα ντε Μαγιόρκα: 22 λεπτά οδικώς
  • Πάλμα ντε Μαγιόρκα (PMI): 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mesón Son Ferrer - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Tauro - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mesón del Mar - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Oca - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Kebab Cafe - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 50 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 66 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 66 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Issy R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very enjoyable
The wow factor of the property is the view. The view is enhanced by the comfort of the apartment. The double bed is very comfy and waking up to the view and watching all the activity on the water is better than the tv… although having U.K. channels was a bonus. I would advise taking binoculars so you can see all that is going on from the balcony. We had a car and it was easy to park and there was easy access to the motorways. A really good stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

William J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very good trip
This is a lovely apartment, great views, south facing so an absolute sun trap. Very well equipped in so many ways.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

CYPRIEN C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Appartement agréable
Appartement très bien équipé avec belle terrasse avec vue sur plage et port Adriano. Situation intéressante proche de Palma et de la voie rapide pour visites de l'île. Je recommande cette location pour 4 personnes, correspond parfaitement à la description du site.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sarah F., London

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent holiday
We has a another fabulous holiday at Casa Benisi. Clean, very comfortable and beautiful. Thank you Peter!
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Yvonne K.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Sommerurlaub
Geräumige Wohnung mit allem was man benötigt. Kleinigkeiten könnten erneuert werden, vor allem der Staubsauger. Einrichtung ein bisschen in die Jahre gekommen, aber alles funktionsfähig. Matratze sehr bequem. Großer Balkon mit einem fantastischen Ausblick auf den Hafen und das Meer. Strand direkt vor der Türe und somit zu Fuß erreichbar. Kleine Bucht mit flach abfallenden Strand und sehr sauberen Wasser und auch in den Ferien nicht überfüllt. Nette Vermieter die schnell auf Rückfragen reagieren. Wir hatten einen entspannten und sehr schönen Aufenthalt Marco & Yvonne
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Peter and Claire Bennett

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The minute that my wife and l walked into this apartment and saw the incredible views from the balcony we fell in love with the place and were hooked. Within a few days we ageed to purchase the apartment and have since spent numerous lovely holidays there with our family and friends. We adore the island, mainly because of the idyllic weather, but also because of the huge variety of places to go and visit and all within a 1-2 hour car journey through some very beautiful and scenic countryside.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων