Ολόκληρο διαμέρισμα

Destin West Ρετιρέ ~ Lazy River ~ καταπληκτική θέα! Πρέπει να δείτε!

Destin West Ρετιρέ ~ Lazy River ~ καταπληκτική θέα! Πρέπει να δείτε!

Συλλογή φωτογραφιών για Destin West - Pelican PH02 ~ Lazy River ~ Amazing Views! Must See!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Destin West Ρετιρέ ~ Lazy River ~ καταπληκτική θέα! Πρέπει να δείτε!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο2 μπάνιαΓια 6 άτομα89 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Fort Walton Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολυχώρος Αναψυχής Boardwalk on Okaloosa Island9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑποβάθρα του Okaloosa Island11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Emerald Coast Convention Center13 λεπτά με τα πόδια

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Destin West Ρετιρέ ~ Lazy River ~ καταπληκτική θέα! Πρέπει να δείτε!

Μερικές αποφάσεις στη ζωή είναι αλήθεια - σκληρές επιλογές που πρέπει απλώς να κάνουμε.

Αυτό είναι ένα από αυτά.

Τώρα είναι η ώρα να αποφασίσετε - θα πάρετε τον πρωινό σας καφέ στη σκιασμένη βεράντα ή θα συναντήσετε την σπειροειδή σκάλα για να απολαύσετε το φλιτζάνι σας java στο ιδιωτικό κατάστρωμα του τελευταίου ορόφου;

Είναι μια σκληρή ζωή στο Rooftop Roost (επίσημα, Pelican PH-02, bayside), όπου οι πιο δύσκολες αποφάσεις που θα κάνετε όλη την ημέρα είναι όπου θα δείτε την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα, είτε πρόκειται για την παρασκευή φρέσκου ψαριού στο φούρνο της κουζίνας είτε στην ταράτσα σχάρα, και αν προτιμάτε να δειπνήσετε με θέα το Κόλπο του Μεξικού ή θέα στο Κόλπο Choctawhatchee.

Και αυτό είναι μόνο μια γεύση από τις δύσκολες στιγμές που θα έχετε στο Rooftop Roost, ένα συγκρότημα ρετιρέ στο Destin West Resort. Ενημερωμένη και εξοπλισμένη με επίπλωση σχεδιαστή, θα είναι δύσκολο να θυμηθείτε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες της τακτικής ζωής - προκλητική για να σκεφτείτε τίποτα εκτός από τον ήχο της θάλασσας, τον ψίθυρο του αεράκι και τις σμαραγδένες αποχρώσεις του κόλπου έξω από τα παράθυρά σας.

Rooftop Roost υποκινεί, δελεάει και περιμένει να ξεχάσετε το βάρος του κόσμου - να αφήσετε το στρες να λιώσει και να χαλαρώσετε. Προσφέροντας ένα υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι, ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά και ένα καναπέ-κρεβάτι, αυτό το condo Destin West είναι μια χαλαρωτική απόδραση για όλη την οικογένεια. Και με προσθήκες όπως τα νέα LED HTDVs, το Tommy Bahama master suite κλινοσκεπάσματα, τα πολυτελή νέα έπιπλα και μια άνετη ταράτσα με 360º - ναι, πλήρης κύκλος! - θέα, αυτό το ρετιρέ υπόσχεται ότι ακόμη και οι πιο δύσκολες αποφάσεις είναι αυτές που θα σας αρέσει να κάνετε.

Αλλά γνωρίζουμε ότι δεν είστε μόνο εδώ για τις 360º απόψεις, βεράντα στον τελευταίο όροφο και δύο υπνοδωμάτια: βρίσκεστε εδώ για το Destin West Resort. Και δεν σας κατηγορούμε. Ο κατάλογος των εγκαταστάσεων του θέρετρου είναι σχεδόν ενοχλητικός, με προσφορές όπως πισίνα 5,000 τετραγωνικών ποδιών, φιλική προς το παιδί μηδενική είσοδο (aka beach) πισίνα, δύο τεράστια τζακούζι, ιαματικά θερμαινόμενη πισίνα με καταρράκτες και το μεγαλύτερο τεμπέλης ποταμό της περιοχής. Booyah, είπαμε τεμπέλης ποτάμι. (Και ανάβει τη νύχτα!)

Meander πέρα ​​από την ιδιωτική πεζογέφυρα του θέρετρου και βρίσκεστε σε μια παρθένα παραλία με λευκή άμμο κατά μήκος του Κόλπου Choctawhatchee του Κόλπου του Μεξικού. Ενοικιάστε boogie boards, θαλάσσια καγιάκ ή τζετ σκι. υπογράψτε τα παιδιά για τις δραστηριότητες του θερέτρου. και να αποπνέουν τις επιδεξιές απολαύσεις της Φλόριντα στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο. Ναι, χωρίς αμφιβολία, το Destin West Resort είναι μία από τις πιο φιλικές προς την οικογένεια, καλά εξυπηρετούμενες και πολυτελείς τοποθεσίες στο νησί.

Αυτό το condo είναι ιδανικό για:
Πολλά ενοικιάσεις σας αναγκάζουν σε καλούπια κοπής μπισκότων. Οχι εμείς. Στις διακοπές Coastal Vibe, πιστεύουμε ότι κάθε παραθεριστής έχει το δικαίωμα σε εξατομικευμένες διακοπές που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τη λίστα επιθυμιών τους. Έχοντας αυτό υπόψη, το Perch's Pelican είναι κατάλληλο για:
 ~ Μικρές Οικογένειες: Ταξιδεύοντας με τα παιδιά; Με ένα υπνοδωμάτιο, ένα διπλό υπνοδωμάτιο και έναν καναπέ-κρεβάτι, αυτό το ρετιρέ μπορεί εύκολα να κοιμάται με ένα ζευγάρι και 3 kiddos.
~ Ζευγάρια: Απλώστε με το διάστημα, τις απόψεις για μίλια, και την αφθονία του ρομαντισμού στον τελευταίο όροφο.
~ Παραθεριστές που αγαπούν τις απόψεις: Εάν είστε οπαδός 360º κόλπων και κόλπων πανοράματα, τεμπέλης ποτάμια και τεράστιες πισίνες (και ποιος δεν είναι;), Rooftop Roost είναι για εσάς.
~ Πολλαπλές οικογένειες: Χρειάζεστε περισσότερο χώρο; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας κρατήσουμε τόσο στο Pelican PH-02 όσο και στο Pelican PH-03. Αυτό θα προσφέρει σε κάθε οικογενειακό ιδιωτικό χώρο ενώ είναι ακόμα δίπλα. Ελέγξτε την καταχώριση του Pelican PH-03 στη διεύθυνση www. vrbo. com / 611098.

Κοντινά Δραστηριότητες και Αξιοθέατα
Το condo βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο νησί Okaloosa του Destin, λίγα βήματα μακριά από έναν πραγματικό μπουφέ με πράγματα που πρέπει να κάνετε, μέρη για να δείτε και εμπειρίες για να ζήσετε. Ακόμα κι αν περάσατε εδώ και μερικούς μήνες, θα ήσαστε σκληροί για να χωρέσετε ακόμα και στη μισή λίστα των αγαπημένων μας!

Αυτό είπε, είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να κάνουμε συστάσεις για δραστηριότητες και αξιοθέατα μακριά. απλά ενημερώστε μας τι σας αρέσει να κάνουμε και θα το κάνουμε αυτό. Στέλνουμε επίσης όλους τους επισκέπτες μας τον συμπληρωματικό οδηγό του Destin Insider, με ειδικές εκπτώσεις και προσφορές αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Coastal Vibe!

Τώρα χωρίς λίγες παρεκκλίσεις, είναι μερικά από τα αγαπημένα μας πράγματα:

 ~ Destin West Resort: 7 εξωτερικές πισίνες, 3 ιαματικά λουτρά, τεχνητό ποτάμι, πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, παιδικά προγράμματα, γυμναστήριο, ειδικά χειμερινά προγράμματα και περισσότερη περιπέτεια περιμένουν.
~ Ιδιωτική αλιεία τσάρτερ: Βρέξτε τη γραμμή σας και δοκιμάστε γιατί Destin έχει αποκαλεί το "πιο τυχερό μικρό ψαροχώρι", με αλιεύματα όπως κόκκινο snapper, grouper, amberjack, βασιλικός σκουμπρί, και πολλά άλλα. Προγραμματίστε την αλιεία σας νωρίς, και περάστε το υπόλοιπο της διαμονής σας ψήνοντας τα αλιεύματά σας!
~ Μηχανοκίνητη βαρκάδα: Κάνετε κύματα και ακτίνες σύλληψης! Πυροβολήστε τον κινητήρα και κρουαζιέρα κάτω από τον κόλπο, ρωτήστε σε ήσυχους όρμους, ρίξτε άγκυρα στο νησί Crab για μια απογευματινή βουτιά, ή ακολουθήστε μια κορφή δελφινιών - ο κόλπος είναι το στρείδι σας.
~ Τοπικές παραλίες: Dig δάχτυλά σας σε σκόνη-μαλακή, λευκή άμμο σε οποιοδήποτε από τα 13 σημεία πρόσβασης κοινόχρηστο στο Destin.
~ Gulfarium Marine Adventure Park: Πάρτε τα παιδιά (και τα παιδιά στην καρδιά) για να δουν τα δελφίνια, τα θαλάσσια λιοντάρια, οι σφραγίδες, οι αλιγάτορες, οι θαλάσσιες χελώνες, τα stingrays, οι ενυδρίδες και πολλά άλλα. Ζωντανές εμφανίσεις και συναυλίες πίσω από τις σκηνές που πραγματοποιούνται καθημερινά.
~ Γκολφ πρωταθλήματος: Απελευθερώστε τις δεξιότητές σας και ταλαντεύστε τα πολλά γήπεδα γκολφ παγκόσμιου κύρους του Destin, όπως το Kelly Plantation, το Rigatta Bay και τα τέσσερα μαθήματα πρωταθλήματος του Sandestin.
~ Αγορές: Αν πάρετε το zen να περάσετε, κατευθυνθείτε προς το Silver Sands Outlet Mall, το Destin Commons, το Harbourwalk Village, το Baytowne Wharf και άλλα σημεία πώλησης Destin για αγορές.
~ Go-carts και Mini-Golf: Πάρε άγρια ​​στο The Track, ένα κέντρο αναψυχής με καροτσάκια, μίνι γκολφ, προφυλακτήρες, bungee άλματα, arcade παιχνίδια και πολλά άλλα.
~ Κρουαζιέρες ημέρας: Εξερευνήστε τον Κόλπο του Μεξικού, τον τρόπο σας - κρουαζιέρες θέατρο, κρουαζιέρες με δελφίνια, κρουαζιέρες δείπνου και πολλά άλλα. Υπάρχει ακόμη και μια πειρατική κρουαζιέρα για να συναρπάσει τα μικρότερα μέλη της οικογένειάς σας!
~ Νερό αναψυχής: Δημοφιλή θαλάσσια σπορ περιλαμβάνουν ενοικιάσεις waverunner, paddle-boating, kiteboarding, αλεξίπτωτο, καγιάκ, και τζετ-σκι.
~ Άλλες δραστηριότητες: Υπάρχουν μονοπάτια για ποδηλασία και τζόκινγκ, το συνεδριακό κέντρο Emerald Coast, το Water & Adventure Park του Big Kahuna, το παλιό Boardwalk και πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσα και γύρω από το Destin.
~ Βροχερή μέρα;: Mosey πέρα ​​από τα γειτονικά Fudpuckers (μια μοναδική εμπειρία Destin!) και τη στοά του Fat Daddy και δείτε αν μπορείτε να κερδίσετε αρκετά εισιτήρια για το βραβείο των ονείρων σας - ή να κερδίσετε το υψηλό σκορ μου στο NBA Hoops. (Η Betcha δεν μπορεί.)

Σχετικά με τις παράκτιες διακοπές Vibe:
Coastal Vibe Vacations δεν είναι κάποια απρόσωπη εταιρεία, οπότε επιτρέψτε μου να εισαγάγει τον εαυτό μου. Το όνομά μου είναι ο David Jenn και έχω εξερευνήσει το Destin West για περισσότερα από 15 χρόνια. Αγαπώ το νησί Okaloosa με πάθος - ένα πάθος που σας υπόσχομαι ότι θα χρησιμοποιήσω για να σας βοηθήσω να σχεδιάσετε τις διακοπές των ονείρων σας.

Όταν κάνετε κράτηση με Coastal Vibe, μιλάτε μαζί μου. Πάντα, κάθε φορά. Θα σας βοηθήσω να διαλέξετε το τέλειο condo (διαχειρίζομαι σχεδόν μια ντουζίνα) και θα σας προτείνω προτάσεις που δεν βασίζονται σε εσάς και όχι κάποια προκαταρκτική ιδέα. Η διαδικασία κράτησης είναι απλή και είμαι διαθέσιμη μέσω τηλεφώνου, κειμένου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υπόσχομαι να πάω πάνω και πέρα.

Λοιπόν, το καταφέρατε τόσο μακριά. Τι περιμένεις? Απλά κάντε κλικ στον κίτρινο Διαχειριστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στο κουμπί Βιβλίο (δεξιά) και καθοδηγήστε με στη λίστα επιθυμιών σας. Ανυπομονώ για αυτό!

Διαχειριστής καταλύματος

Coastal Vibe Vacations
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Σχετικά με την περιοχή

Fort Walton Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Fort Walton Beach) βρίσκεται στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Συγκρότημα Αναψυχής HarborWalk Village και Εμπορικό Κέντρο Destin Commons, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Fort Walton Beaches και Okaloosa Island Beach. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μπιγκ Καχούνα'ς Γουότερ εντ Αντβέντσουρ Παρκ και Πάρκο Περιπέτειας Wild Willy's Adventure Zone. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Fort Walton Beach, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Περιπέτειας Wild Willy's Adventure Zone - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Πολυχώρος Αναψυχής Boardwalk on Okaloosa Island - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Αποβάθρα του Okaloosa Island - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Θαλάσσιο Πάρκο Gulfarium Marine Adventure Park - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Συνεδριακό Κέντρο Emerald Coast Convention Center - 13 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Γουάλτον Μπιτς, Φλόριντα (VPS-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Βορειοδυτικής Φλόριντα): 18 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Boardwalk - Okaloosa Island - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Old Bay Steamer - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Al's Beach Club - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Rockin Tacos - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Crab Trap - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 73 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 14 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 87 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

James M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jim & Rhonda PH02
Property was nice. Beautiful view of the pool/courtyard and bay. Especially watching the pool lights at night. Rooftop was sweet to view gulf and boardwalk.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Stefanie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place!
Will book there every year!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Richard B., Ponchatoula, LA

Beautiful place for a relaxing vacation
Other than a couple hiccups, our stay was excellent. The owners/management company addressed some very small issues with professionalism and immediately. By the way, the wagon is non functional with weight in it. The handle slides out and makes for a challenge when going to and from the beach. Beautiful unit with a roof top patio and grill.

10/10 Άριστο

Emily B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Softball Nationals
Condo was great! Very clean. Only kitchen issue I saw was to maybe stick a cookie sheet? Bunk bathroom had a broken toilet seat upon arrival. It was not an issue. Lots of rain and wind the week we stayed. We had a lot of water run in under the front door. We used towels to keep it dry. Just FYI….others in our group said they had to do the same in their condo. Also, my daughter accidentally brought home two wash clothes and a hand towel. We will pay for those. Overall great condo, beautiful view and we could come back. Thank you Emily Boles
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Christi H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Summer 2023
We have stayed at Destin West in the past and have always had a fun time. We enjoyed watching the fireworks from our rooftop balcony and also being able to grill. Our unit was everything we expected and very easy to check in and out Overall we enjoyed our stay!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Coastal Vibe Vacations

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
ABOUT COASTAL VIBE VACATIONS:
I'm David Jenn, your devoted host and owner of Coastal Vibe Vacations. Our team has 15+ years of expertise in Destin/Ft. Walton and we are dedicated to making your vacation dreams a reality.
Coastal Vibe Vacations has swiftly evolved, assembling a tight-knit team ready to provide insider advice and aid you in selecting the perfect condo. Your desires are our focal point, free from preconceived notions.
Our booking process is a breeze, and we're at your service via phone, text, or email. Our pledge transcends the ordinary - ensuring your satisfaction remains paramount.
You've journeyed this far - why wait any longer? A single click on “Property Inquiry” allows you to share your wishes with us. Ready to dive in headfirst? Click “Book Now” to start the adventure.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων