ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

150μ από την παραλία ** Alanda Club Marbella Beachside ** Έκπτωση Massive Hotel

150μ από την παραλία ** Alanda Club Marbella Beachside ** Έκπτωση Massive Hotel

Συλλογή φωτογραφιών για 150m from the beach **Alanda Club Marbella Beachside** Massive Hotel Discount

Θέα από το κατάλυμα
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος 150μ από την παραλία ** Alanda Club Marbella Beachside ** Έκπτωση Massive Hotel

Σχόλια
4,6 στα 5 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 6 άτομα126 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Marbella, Costa del Sol
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Τένις Don Carlos Tennis & Sports Club8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cabopino5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ και Εξοχική λέσχη Marbella7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο της Μάλαγα (AGP)43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

150μ από την παραλία ** Alanda Club Marbella Beachside ** Έκπτωση Massive Hotel

Σε μια από τις καλύτερες παραλίες της Μαρμπέγια, αυτή η ιδιωτική σουίτα Apart-Hotel διαθέτει καταλύματα άνω των 1.300 τετραγωνικών μέτρων (126 τ.μ.).

Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου / Αυγούστου μόνο το Σαββατοκύριακο, το υπόλοιπο του έτους 4 ή 5 νύχτες ελάχιστη διαμονή με ευέλικτες ημέρες μετάβασης. Τοποθετημένο μέσα στην ALANDA CLUB MARBELLA, αυτή η σουίτα 1ου ορόφου διαθέτει πλήρως εξοπλισμένες παροχές ξενοδοχείου. Από τα μπαλκόνια είναι υπέροχη θέα με την παραλία που απέχει 150μ.

Το Elviria βρίσκεται στην ανατολική Μαρμπέγια, σε μια κατάφυτη καταπράσινη περιοχή, λιγότερο από δέκα λεπτά από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης της Μαρμπέγια, κοντά στο οποίο υπάρχει λεωφορείο με στάση λεωφορείου στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης Marbella.

Η Elviria είναι μια ακμάζουσα περιοχή με μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια των ακτών σε κοντινή απόσταση. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από καφέ και μπαρ, τράπεζες, σούπερ μάρκετ και άλλα μικρά τοπικά καταστήματα που βρίσκονται κοντά.

Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο ιδιωτικό 4/5 * Clubhouse (ένα λεπτό με τα πόδια από το Apartment) i. μι. Εξωτερική & εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, μπανιέρα σπα και σάουνα. Γυμναστήριο, εσωτερική γήπεδο σκουός, αίθουσα μπιλιάρδου, ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, Πινγκ πονγκ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ Kids Club & play περιοχή και επιπλέον ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ και τζακούζι. RESTAURANT & BAR με σαλόνι και εξωτερική βεράντα με ζωντανή ψυχαγωγία τρεις νύχτες την εβδομάδα.

ΤΟΠΟΘΕΣΊΑ:
Το διαμέρισμα είναι ασφαλής και ήσυχη αλλά μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια έχετε κάθε πράγμα που χρειάζεστε για μια υπέροχη διακοπές? φανταστική παραλία, πολλά εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ. Δεν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο.

Μέσα σε λίγα λεπτά με τα πόδια υπάρχουν οι εγκαταστάσεις Alanda Club House και διάφορα καταστήματα, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, φαρμακείο, στάση λεωφορείου, τένις, διάφορες εσωτερικές και υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής - αν δεν θέλετε να πάρετε το αυτοκίνητο δεν το κάνετε πρέπει να - είναι όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στα διαμερίσματα Alanda Club, στην περιοχή λίγο πιο κοντά στην παραλία, έχουμε έναν χάρτη θέσης που δείχνει την ακριβή τοποθεσία του διαμερίσματος που στέλνουμε με οποιαδήποτε έρευνα κράτησης.

Είστε μέσα σε ένα προστατευμένο Ανδαλουσίας πράσινα φυλλώδη προστατευόμενη περιοχή η οποία βρίσκεται στην ανατολική Μαρμπέγια. Η τοποθεσία του Alanda είναι πολύ επιθυμητή, μαρτυρία για την επιθυμητή θέση του είναι ότι η Alanda Λέσχη Marbella βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το διεθνούς φήμης Don Carlos Hotel ένα από τα Μαρμπέγια Top 5 αστέρων ξενοδοχεία & δίπλα στο "Nikki" Παραλία Marbella, όπου η πλούσια και διάσημη συχνά συχνές Η παραλία και κλαμπ.
* Η Alanda είναι επίσημα 5 Gold Key Star βαθμολογία και 4 αστέρων Tourist Board βαθμολογία.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ & ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:
Η σουίτα διαμερισμάτων είναι σαν να έχετε δύο δωμάτια και ένα μεγάλο καθιστικό με μπαλκόνι και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που συνδέεται άνετα με μια ολόκληρη οικογένεια, τέσσερις ενήλικες ή δύο ζευγάρια με παιδιά (βρεφικές κούνιες και καρεκλάκια) εάν χρησιμοποιήσετε τον καναπέ διπλού μεγέθους κρεβάτι μπορεί να κοιμηθεί μέχρι έξι, ή θα ταιριάζουν σε ένα ζευγάρι που θέλουν ευρύχωρα πολυτελή καταλύματα.

Υπάρχει επίσης χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων / μοτοσικλετών μέσω ασφαλών ηλεκτρονικά ελεγχόμενων πύλων που οδηγούν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης, διακριτικά τοποθετημένο ακριβώς κάτω από το συγκρότημα διαμερισμάτων, με άμεση πρόσβαση ανελκυστήρα σε αυτό το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου.

Το τηλέφωνο συνδέεται απευθείας με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου (dial 9), όπου αν θέλετε μπορείτε να παραγγείλετε ένα ταξί ή να ζητήσετε συντήρηση εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα.

Το διαμέρισμα διαθέτει το δικό του αποκλειστικό Wi-Fi Ίντερ Ίντερνετ 100ΜΒ με σούπερ γρήγορο διαδίκτυο για όλους τους επισκέπτες, ιδανικό για streaming Netflix ή ταινίες (η τηλεόραση έχει επίσης πλήρες ΗΒ, ισπανικά κανάλια και ιρλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά, σκανδιναβικά και άλλα διεθνή κανάλια ),

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Το διαμέρισμα είναι προσβάσιμο από αναπηρικό καροτσάκι και υπάρχει άμεση πρόσβαση ανελκυστήρα από το υπόγειο γκαράζ αυτοκινήτων, αλλά οποιοσδήποτε με σοβαρή αναπηρία παρακαλείστε να ζητήσετε πριν από την κράτηση.

Διαχειριστής καταλύματος

Adam & Amanda
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Αριθμός εγγραφής καταλύματος CTC-2019073868

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μαρμπέγια

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά στην παραλία (Παραλία Nikki, Μαρμπέγια). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μαρίνα πλοίων Marbella και Μαρίνα του Puerto Banús, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Cabopino και Παραλία της Fuengirola. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βιοπάρκο Bioparc Fuengirola ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Atenas. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Τένις Don Carlos Tennis & Sports Club - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Cabopino - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Καλαόντα - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ και Εξοχική λέσχη Marbella - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο γκολφ Cabopino Golf Marbella - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Φουενχιρόλα: 18 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο της Μάλαγα (AGP): 43 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Nikki Beach Marbella - 10 λεπτά με τα πόδια
  • La Plage Casanis - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • DiVino - 4 λεπτά με τα πόδια
  • El Barracon de las Tapas - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Beach Club Estrella del Mar - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,6

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 53 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 8 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 1 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 3 από 69 σχόλια πελατών" "

4,4/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,8/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Richard Q.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Top Quality.
My wife and I spent a month in the apartment. When we checked in we both remarked how helpful the reception staff were and they continued to be exceptionally polite and helpful, including when we locked ourselves out! The apartment has been beautifully renovated, the appliances are really good quality and everything works, Wi-Fi, TVs, aircon and showers. Grocery shopping played a significant role in our winter break and it was really convenient having an underground parking space adjacent to the lift. Finally, we thought the location was excellent - just a few minutes walk down to the beach (good bars/restaurants) and the supermarkets, cafes, bars and restaurants in the opposite direction.
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

John F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Central Location
We are two couples and stayed for 8 nights to explore the Malaga/ Marbella area. This flat is clean with an excellent outside porch. Plenty of space to enjoy togetherness as well as alone time. Walking distance to beach and a few nice resturants. Nice pool outside our Apartment as well as the main pool at the Lobby / Bar area. We did not cook any meals, but the Kitchen was full stock with utensils, pots, glasses and dishes, Remeber to bring your toiletries since only hand soap is provided. Club common Area and surrounding streeets were quiet at night, appearred/felt safe, and very clean. Aladana Club staff are friendly and helpful. We had a car and eat most meals in downtown Marbella. Taxi and Uber are easily avaliable also (about 20E to downtown). Easy acess to A7/AP7 roads along the coast to visit other areas. Very good comms with owner when booking and check-in/out was simple.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Gareth B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Week away
Excellent apartment, everything is of a very high standard and could not fault it one bit. Great terrace with seating especially on a evening with a nice bottle of wine.Located on a nice complex with plenty of facilities. The area is really good with plenty of lovely restaurants. Really enjoyable weeks holiday with the family. Would highly recommend this property.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

5/5 Άριστο

Frank K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great experience
Very good in all aspects
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Adam & Amanda

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We purchased this property after visiting the 5* Don Carlos Hotel and loving this area of Elviria. When we visited the Alanda, with the beach, restaurants and bars etc all within a couple of minutes walk we knew this would be the perfect place for us, being a family of five and to visit as a couple without the kids as well.

The apartment complex, being in a conservation area means they are a maximum of 4 stories high and are a great mix of traditional and contemporary styling. We visit a few times a year as a family and also visit as a couple and with friends as well. We love coming here and still have loads of places to see and things to do we have not had time do yet!

For us this is the ideal holiday location; when the weather is good you have the beach, pools and all you need for a relaxing beach holiday, or if you want to be active there are literally hundreds of things to do and places to see all within thirty minutes or less no matter what your age, plus a selection of restaurants / bars within minutes.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

What makes our apartment unique are the facilities at the Alanda; if the weather is too hot or too cold there is the indoor air conditioned facilities of the Alanda Club; indoor heated pool, spa tub, snooker, kids games room, you can order a tax or a baby sitter just by picking up the phone in the apartment. A ten minute cab gets you to the centre of Marbella or to Banus; great for the odd visit, but we genuinely prefer to be located at Elviria where there is plenty to do on your door step in a beautiful location that is a little bit exclusive but not pretentious.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες