Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Καταπληκτικό House Tree Jungle ακριβώς πάνω από τον ποταμό με ποδήλατα και κανό

Καταπληκτικό House Tree Jungle ακριβώς πάνω από τον ποταμό με ποδήλατα και κανό

Συλλογή φωτογραφιών για Amazing Jungle Tree House right over the river with bikes and canoe

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Καταπληκτικό House Tree Jungle ακριβώς πάνω από τον ποταμό με ποδήλατα και κανό

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 3 άτομα74 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Burrell Boom Village, Belize district
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBacab Eco Park12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠόλη του Μπελίζ (BZE-Philip S. W. Goldson Intl.)19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαλιά Μπελίζ29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤουριστικό Χωριό33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καταπληκτικό House Tree Jungle ακριβώς πάνω από τον ποταμό με ποδήλατα και κανό

"Δεν θα απογοητευτείτε - στην πραγματικότητα θα σας φουσκώσουν όταν μένετε στο Howler House".
Το Σώμα βρίσκεται ψηλά στην κορυφή της ζούγκλας πάνω από τον ποταμό Μπελίζ, μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο. Αυτό είναι ένα από τα πελώρια εμπειρία εμπειρία σε ένα μοναδικό και φιλικό χωριό που δεν ανακαλύφθηκε από τους ταξιδιώτες, αλλά κεντρικό σε όλα. Αν θέλετε να ζήσετε την τοπική Μπελίζ και να κάνετε μερικούς νέους φίλους, οι Kenny και Shana θα σας παραλάβουν και θα σας δείξουν ότι όλοι οι Μπελίζ πρέπει να προσφέρουν τον περίεργο επισκέπτη. Ή μπορώ να βοηθήσω με μια ενοικίαση.
Αυτό το γλυκό μικρό σπίτι δέντρου κάθεται στο θόλο ζούγκλας ψηλά στην άκρη του ποταμού Μπελίζ. Με τις οικογένειες των μαϊμού Χάουλερ στα δέντρα, τους κροκόδειλους στη λίμνη, τις πεταλούδες και τα τραγουδίσια στον αέρα, αυτό είναι ένα μοναδικό κομμάτι παράδεισος της ζούγκλας που σας προσφέρει έναν εκπληκτικό προορισμό διακοπών. Έχουμε ένα κανό και δύο ποδήλατα για εσάς. Το Howler House απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο ή 15 λεπτά με τα πόδια κάτω από ένα όμορφο χωριό δρόμο στο Black Orchid θέρετρο όπου είστε πάντα ευπρόσδεκτοι να απολαύσετε το ΠΙΣΙΝΑ τους και φανταστικό εστιατόριο.
Το σπίτι διαθέτει σύνδεση υψηλής ταχύτητας WIRELESS με το NETFLIX και είναι ενεργοποιημένο. Το υπνοδωμάτιο έχει μαγευτική θέα πάνω από τον ποταμό και ένα νέο queen size κρεβάτι. Το κύριο μπάνιο διαθέτει ντους με HOT WATER - χωρίς μπανιέρα. Το μικρό υπνοδωμάτιο βρίσκεται δίπλα στο τζάμι με ένα μονό κρεβάτι και γάντζους για αιώρες. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με σόμπα, ψυγείο και διπλούς νεροχύτες και πιάτα και κατσαρόλες και τηγάνια και μπολ αρκετά για να απολαύσετε το μαγείρεμα.

Επίσης, ΟΛΕΣ οι μεταφορικές σας ανάγκες μπορούν να ληφθούν μέριμνα - εάν απαιτείται. Το διεθνές αεροδρόμιο απέχει μόλις 20 λεπτά από το Σώμα και ο Kenny και ο Shana θα σας παραλάβουν, θα σας ταξιδέψουν για προμήθειες και θα σας δώσουν μια περιήγηση στο χωριό και θα σας βρουν στο σπίτι, θα παρέχουν επίσης οπουδήποτε μπορεί να θέλετε να εξερευνήσετε στο Μπελίζ - και να σας γεμίσουν γεμάτες τοπικές γνώσεις. Η περιοδεία με τον Kenny θα σας δείξει πώς να γνωρίσετε πραγματικά τι έχει να προσφέρει ο περίεργος επισκέπτης στο Μπελίζ. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του Kenny, θα σας παράσχουμε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του και μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις με τον Kenny.

Το χωριό Burrell Boom είναι θαυμάσια κεντρικό σημείο στα ερείπια των Μάγια, στις σπηλιές, στην επένδυση με φερμουάρ, στην ιππασία, στον ζωολογικό κήπο και σε ένα καλό ημερήσιο ταξίδι στην παραλία Hopkins - ένα μοναδικό χωριό Garifuna, αξιόλογες τοποθεσίες καταδύσεων και θαλάσσια αλιεία. επίσης μια ημερήσια εκδρομή μακριά. Μπορώ να σας βοηθήσω να κανονίσετε τη μεταφορά και / ή τις περιηγήσεις σας σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας που μπορεί να ονειρεύεστε να εξερευνήσετε.

Ενώ το σπίτι είναι μια τέλεια ρομαντική απόδραση για δύο, αν θέλετε να φέρετε μαζί την οικογένεια ή τους φίλους σας, είναι ευπρόσδεκτοι να κρεμάσουν αιώρες για τα δύο που διακρίνονται σε καταστρώματα και να χρησιμοποιήσουν ένα επιπλέον μονό κρεβάτι στο εξωτερικό που προβάλλεται στο κατάστρωμα. Ζητώ μια προσθήκη $ 5 ανά διανυκτέρευση για έναν επιπλέον επισκέπτη. Το εξωτερικό κατάστρωμα είναι τεράστιο και πιθανότατα θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας εκεί.

Ενώ το Howler House είναι τοποθετημένο στην κορυφογραμμή του ποταμού ψηλά στο θόλο και νιώθετε σαν να βρίσκεστε βαθιά στη ζούγκλα - πραγματικά, είναι μόλις 10 λεπτά με τα πόδια μέχρι το πιο γλυκό μικρό χωριό. Εάν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μεταφοράς του, ο Kenny θα χαρεί να σας δώσει μια μικρή περιήγηση στο χωριό. Όμως, το πιο βολικό, το Howler House βρίσκεται κεντρικά σε όλες τις δραστηριότητες που ίσως θέλετε να απολαύσετε ενώ βρίσκεστε στο Μπελίζ.
Στο χωριό μπορείτε να χαλαρώσετε στον ποταμό, να κάνετε ψάρεμα και ποδηλασία, η άγρια φύση είναι εκπληκτική - οι παραθεριστές του πτηνού βρίσκονται στον ουρανό εδώ. οι Πτηνοί του Χάουλερ ζουν στα δέντρα πάνω από μας. Η αστεροειδής θέαση και η απόλαυση στα τοπικά κρασιά είναι μαγευτικά.
Κοντά στο σπίτι, υπάρχει ένα παντοπωλείο που πωλεί τοπικά κρασιά, ρούμι και κρύα μπύρα και μερικά μπακάλικα. Και η παμπ του χωριού, σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή με ποδήλατο, σερβίρει παγωμένες μπύρες, σπιτικά ζουμερά χάμπουργκερ και ένα νόστιμο τηγανισμένο κοτόπουλο ή δείπνο με ψάρι για πέντε δολάρια στη Miss Carol's. Έχουν επίσης ένα τραπέζι μπιλιάρδου αν θέλετε να κρεμάσετε γύρω και να συναντήσετε μερικούς πολύ γλυκούς ντόπιους και ίσως να ακούσετε μια καλή ιστορία ή δύο. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο εστιατόριο κινέζικου φαγητού στο χωριό. Και, οι άνθρωποι είναι soooo φιλικό εδώ, αν θέλετε, θα κάνετε φίλους με τους ντόπιους με ευκολία. Την Παρασκευή το βράδυ οι άνθρωποι συγκεντρώνονται στο πάρκο για να παρακολουθήσουν τους εφήβους να παίζουν ποδόσφαιρο και να έχουν μουσική και σνακ και κρύα ποτά προς πώληση. Αργότερα, αν είστε νυχτερινή κουκουβάγια, πάντα χορεύετε στην Τράπεζα του Henderson την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Και, υπάρχει μια τεράστια διαδρομή ιπποδρομιών, με αγώνες τις Κυριακές και τις Διακοπές - οι άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για τους αγώνες - είναι συναρπαστικό.
Μια υπέροχη μέρα (ή μια νύχτα) ταξίδι από το σπίτι είναι στο Cay Caulker, 90 λεπτά μακριά μέσω της πόλης Μπελίζ. Μπορείτε να οργανώσετε μια διαδρομή με το Kenny, να πιάσετε το νωρίτερο πορθμείο (45 λεπτά) και να περάσετε μια μέρα εξερευνώντας το Cay ή να κάνετε μια από τις πολλές εκδρομές για κολύμπι με αναπνευστήρα, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα ή καγιάκ και να επιστρέψετε εγκαίρως για δείπνο. Ή αν θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο νησί, περάστε μια βραδιά και ο Kenny θα σας πάρει την επόμενη μέρα. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κανονίσετε διαμονή για εσάς.

Αν θέλετε βοήθεια με ταξιδιωτικές διευθετήσεις στη Μπελίζ, ενημερώστε μας.

Ή μπορείτε να επιλέξετε να ξοδέψετε μόνο το χρόνο σας στο κατάστρωμα του House Howler, όπου μπορείτε να τραβήξετε καταπληκτικές φωτογραφίες, να παρακολουθήσετε τα πουλιά, να περιμένετε τους κροκόδειλους να σηκωθούν και ίσως να κρυβήσουν στην τράπεζα, να γνωρίσουν τους μαϊμούδες τους αρέσει η μουσική Reggie), κάθονται ακίνητα και μια πεταλούδα Blue Morpho με ένα άνοιγμα των πτερυγίων 8 ιντσών τελικά θα επιπλέουν. Παίξτε το χρηματιστήριο on-line για υψηλής ταχύτητας Wi-Fi. Ξαπλώστε κάτω από έναν απαλό ανεμιστήρα, περιστρέψτε την αιώρα και διαβάστε ένα καλό βιβλίο. Γράψτε ένα ποίημα, ένα τραγούδι, ένα βιβλίο ή ένα blog. Παρακολουθήστε την άνοδο του ήλιου και ο ποταμός επιπλέει, κάστε μια γραμμή και πιάστε ένα ψάρι - ναι, ακριβώς από το κατάστρωμα όταν πλημμυρίζει ο ποταμός.

Εδώ είναι η αγαπημένη μου κριτική μέχρι τώρα:
«Πέρασα τις πιο απίστευτες τρεις νύχτες στο σπίτι του Χάουλερ. Ήταν μια εμπειρία που θυμόμαστε! Το περιβάλλον της ζούγκλας ήταν απόλυτα τέλειο. Αν ψάχνετε για ηρεμία και ηρεμία μόνο με τους ήχους της ζούγκλας, αυτό είναι το μέρος για σας. Είχαμε πάρει στο αεροδρόμιο από φίλο του Kenny's (ο συνήθης οδηγός), Micha. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ GUY! Η Μίχα έβγαλε πραγματικά το δρόμο της για να εξασφαλίσει ότι έχουμε όλα όσα χρειαζόμασταν πριν μας περάσει από το σπίτι του Χάουλερ. Σταματήσαμε σε ένα μπακάλικο στο δρόμο προς το σπίτι. Κάντε μια λίστα πριν από το χέρι, αν μπορείτε. Είναι ένα τεράστιο κατάστημα! Πήραμε σαπούνι πιάτων, φίλτρα καφέ και χαρτί υγείας, αλλά δεν ήταν απαραίτητα, οπότε μην τα παραλάβετε όπως παρέχονται. Αυγά, μπέικον, ψωμί και βούτυρο ήταν όλα διαθέσιμα στο κατάστημα. Πραγματοποιήσαμε το πρωινό καθημερινά και το απολάβαμε στη σκεπαστή βεράντα. Υπάρχουν πραγματικά ό, τι χρειάζεστε για να μαγειρέψετε οτιδήποτε στο σπίτι. Το κανό ήταν ένα μεγάλο πρόσθετο επίδομα. Το βγάλαμε δύο φορές, αλίευσα λίγο και είδαμε τα δέντρα του Χάουλερ στα δέντρα! Τα ποδήλατα ήταν επίσης το κλειδί. Πήραμε μια βόλτα στο Burell Boom (η πιο γλυκιά πόλη), είχαμε τηγανητά κοτόπουλα (τις καλύτερες πατάτες) και μπύρα στο Miss Carol's και περάσαμε ένα απόγευμα στην πισίνα του Black Orchid. Φανταστικά ποτά και είχαμε την πισίνα και τις αιώρες για τον εαυτό μας. Ο Κέννυ μας πήγε για μια μισή ημερήσια εκδρομή στο Bacab Eco Park. Περίπου 15 λεπτά από το σπίτι του Χάουλερ. Εκεί πήγαμε μια ώρα μια βόλτα με άλογο μέσα στη ζούγκλα, περάσαμε λίγες ώρες στην πισίνα και πήγαμε για μια βόλτα στο Medicinal Trail ($ 80.00 το καθένα). Είχαν νόστιμα cheeseburgers και τα ποτά ήταν επίσης νόστιμα (επιπλέον κόστος)! Πάρτε σπρέι σφάλματος. Έκανα μερικά μεγάλα δαγκώματα μύγα. Οι μανιτάτοι δεν βγαίνουν μέχρι τις 6:00 μ.μ. και έχουν φύγει στις 6:30 μ.μ. - 7:00 μ.μ. Κλείστε την προβολή στη βεράντα αυτή τη στιγμή και δεν θα φτάσουν σε εσάς! Δεν είχαμε προβλήματα με τα σφάλματα στο σπίτι. Απλά αφήστε τις πόρτες να κλείσουν πίσω σας :-). Το ντους ήταν ένα από τα αγαπημένα μου μέρη του σπιτιού! Ευρύχωρο και με θέα στη ζούγκλα. Αισθάνεται σαν να είσαι έξω. Μας άρεσε το House Howler, έκανε το ταξίδι μας! Το έχουμε ήδη συστήσει σε πολλούς φίλους και μέλη της οικογένειας! Σας ευχαριστώ Erika, Kenny, Shana & Micha! "

Διαχειριστής καταλύματος

Erika Paterson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο νερό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
There are not a lot of rules at the Howler House - you can make as much noise as you want, howl with the Monkeys if the mood hits you - stay up all ni

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Burrell Boom

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Burrell Boom) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Γέφυρα Χαουλόβερ και Γέφυρα Swing Bridge, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Bacab Eco Park και Travellers Liquors. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Burrell Boom Village, Belize district

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Bacab Eco Park - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Κουκούμπα - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παλιά Μπελίζ - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bannister Island - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τουριστικό Χωριό - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Πόλη του Μπελίζ (BZE-Philip S. W. Goldson Intl.): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Iguana Stop - 16 λεπτά με τα πόδια
  • PoKoNoBwai Restaurant And Bar - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • NANS Sports Grill - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cherry's Good Food - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 61 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,2/10

Παροχές

9,4/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

lucy m., Eaton usa

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tree house stay
Our stay was short but wonderful. The owners helped us so much with our transportation problems and made sure that our stay was great. Beautiful surroundings in the jungle area, the river view from deck, listening to native birds, and howler monkeys made our trip very special.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Susie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Way to short
The Howler House and personal cave tubing tour was the perfect way to finish off our Belize trip! The location set in the tree tops with birds, frogs , iguanas and yes howler monkeys!! Shanna and Kenny were amazing and knowledgable, even arranging pick up to take us to the water taxi to get to Caye caulker which was our first destination. We would have loved to stay longer (but as they are building 3 more unit's on the property, and a little construction happening we were glad we booked the relaxing cave tubing during the day ) The new units look amazing so we may just have to return someday ❤️
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Doreen L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A place in the jungle.
The hosts of this property are very friendly.They helped us with every aspect of our time with them. We went on a baboon sactuary tour which was amazing. Overall the property was perfect. Quiet and peaceful. We got a visit from an iguana and the howler monkeys were off in a distance. We had toucans right at the property. Beds were comfortable and we all slept like babies.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Tara K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jungle tree house with the family.
We had a wonderful stay at the Howler House. The hosts Kenny and Shanna are wonderful and quick to reply to any messages. We came during the shoulder season so we did get two days of rain but we expected that might happen. We had to cancel the Zoo tour we had booked (hiding animals are no fun for kids) and Shanna tried to find a time to make it work for us but was very understanding when it didn’t work out. The place is fairly remote which we wanted. We arranged a second grocery trip with Kenny when our Zoo plans fell through. The pool at the local resort was a hit with the kids. There is currently construction on site but it didn’t bother us much. Our first morning we had a wonderful encounter with the Howler monkeys, saw the Iguana, and even a tarantula. I think this would be a lovely stay for a couple wanting to stay longer with a rental car, there are several areas to lounge and even work with great wifi!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ward-and-Andrea ..

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing getaway!
The Howler House was so relaxing. It has all you need to unwind and enjoy nature. The monkeys came each day, we saw iguanas and so many birds. Kenny and Shanna made sure we knew where everything was and how to get around the town. The tours we booked with them were amazing, very personalized. My husband has some mobility issues from a stroke, we had no problem doing the zipline, cave tubing, horseback riding. They were willing to accommodate with an easy pace and we had great guides on each tour! The Mayan chocolate tour is excellent! Hands on and yummy tasting. We would definitely recommend this property and tours they offer.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Erika Paterson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I bought the property with two friends in 2013 and built the Howler House - slowly. I first came to Belize in 1981 - from Canada, and am now semi-retired here full time. I teach online courses for the University of B.C. and have the Howler House for both my pleasure and extra income. I have a little place over on Caye Caulker too now - which I also rent.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The village of Burrell Boom is so sweet! The people are friendly and open-hearted, the wild life is amazing, the property is a piece of jungle paradise, and the location is central: 20 mins to the airport, and close to so many amazing things to do in Belize.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Time changes when you hang in the hammock on the deck of the Howler House listening to the birds and the frogs and watching the river roll by - ahhhh. You will see Big Red, the giant Iguana that lives in the tree beside the house, and there is a new baby crocodile just hatched in the pond behind the house (Do not feed!!) and the family of Howler Monkeys that might wake you up at night howling at the moon, has been living on this river bank for generations and generations. In the evening the sky is alive with stars and the deck of the house is the best place in the world to be,

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων