Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Beachfront Condo με εκπληκτική θέα παραλία, ωκεανός & ηλιοβασιλέματα

Beachfront Condo με εκπληκτική θέα παραλία, ωκεανός & ηλιοβασιλέματα

Συλλογή φωτογραφιών για Beachfront Condo with Spectacular view beach, ocean & sunsets

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Beachfront Condo με εκπληκτική θέα παραλία, ωκεανός & ηλιοβασιλέματα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα62 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στην παραλίαΘέα στην παραλίαΘέα στην παραλία

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Holetown
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Holetown Beach1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Sandy Lane Beach18 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Πέινς Μπέι6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams)37 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Beachfront Condo με εκπληκτική θέα παραλία, ωκεανός & ηλιοβασιλέματα

Το υπέροχο αυτό συγκρότημα κατοικιών ενός υπνοδωματίου, που βρίσκεται στο Holetown, St. James, βρίσκεται στην παραλία της Μπαρμπάντος, όμορφα ανθισμένο και καταπράσινο, και βρίσκεται στην παραλία Holetown, St. James. Προσφέρει υπέροχη θέα στην Καραϊβική, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη, προσαρμοσμένη, ανακαινισμένη κουζίνα, με σόμπα αερίου και ηλεκτρονική ανάφλεξη. Ένα ευρύχωρο καθιστικό / τραπεζαρία ανοίγει στο άνετο επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην παραλία, προσφέροντας μαγευτικά ηλιοβασιλέματα κάθε βράδυ που παρέχονται από τη μητέρα φύση. Το υπνοδωμάτιο έχει ένα king size κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια, με airconditioner split σύστημα, με τηλεχειριστήριο. Το συγκρότημα συγκυριαρχία βρίσκεται σε καλή θέση στο δρόμο του Tradewinds, επιτρέποντας τη βελτιστοποίηση του διασταυρωμένου αερισμού για εσωτερική ψύξη, καθώς το condo έχει κλειδωμένες πόρτες από σφυρήλατο σίδερο μπροστά και πίσω, καθώς και την πρόσθετη άνεση κλιματισμού στο υπνοδωμάτιο για επιπλέον άνεση στον ύπνο.
Το σαλόνι έχει μετατρέψιμους καναπέδες που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ύπνο ενός επιπλέον μέλους της οικογένειας, καθώς συνθέτουν σε μονά κρεβάτια. Υπάρχει Wi-Fi & Hi Speed ​​DSL 4G πρόσβαση στο Internet και τηλέφωνο κάνει την επικοινωνία απλή. Η τραπεζαρία έχει άνετα καθίσματα 5. Το πλήρες μπάνιο διαθέτει ξεχωριστή ματαιοδοξία με γρανιτένι πάγκο, χώρο επίδεσμου με καθρέφτες και στεγνωτήρα μαλλιών, καθώς και άφθονο αποθηκευτικό χώρο και σκελετό ασφαλείας για την ασφαλή φύλαξη εγγράφων, τα πολύτιμα αντικείμενα Condo διαθέτει το δικό του σύστημα ζεστού νερού έτσι ώστε να μην υπάρχει ποτέ έλλειψη ζεστού νερού ( ενώ το νερό είναι πόσιμο από τη βρύση, καθώς το Μπαρμπάντος έχει μερικά από τα καλύτερα νερά στον κόσμο!) Υπάρχουν φορητοί ανεμιστήρες, ανεμιστήρες οροφής, κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης 40 ιντσών, τηλέφωνα, υψηλής ταχύτητας DSL 4G WiFi πρόσβαση στο Internet, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, μπλέντερ, όλα τα πιάτα σεντονιών και τα γυαλιά.
Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στάθμευσης στο δρόμο και καθώς το συγκρότημα δεν βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο - Δεν υπάρχει θόρυβος από την κυκλοφορία.

Ο τροπικός κήπος προσφέρει μια πλούσια όαση για χαλάρωση, wifi συν μια πισίνα γλυκού νερού, ντους γλυκού νερού και ξαπλώστρες, ομπρέλες και είναι δίπλα στην παραλία - τη θάλασσα, λίγα μόλις βήματα μακριά. Τα στρώματα ξαπλώματος αποθηκεύονται στο condo για επιπλέον άνεση μαζί με κάποιες επιπλέον καρέκλες αλουμινίου. Η παραλία είναι ασφαλής για κολύμπι και υπάρχει ένας ανθρωπογενής ύφαλος με μεγάλη ποικιλία θαλάσσιας ζωής πολύ κοντά στην ακτή - είναι εύκολο - θαλάσσια σπορ διαθέσιμα στην παραλία και είναι ένα εύκολο μερικά λεπτά με τα πόδια σε ένα beach bar -που έχει μια χαλύβδινη μπάντα για ευτυχισμένη ώρα την Κυριακή, ή το εμπορικό κέντρο, από το οποίο τα λεωφορεία τρέχουν κάθε λίγα λεπτά στην πόλη κέντρο ή σε μέρη ενδιαφέροντος. Όλες οι παραλίες είναι δημόσιες.
Υπάρχουν τράπεζες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξί και τοπικά φθηνά λεωφορεία προς το Μπριτζτάουν και «τουριστικά αξιοθέατα» που χρησιμοποιούνται τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους τοπικούς.
Το Holetown απέχει 28χλμ. Από το αεροδρόμιο, είναι το σπίτι σε πολλά μοντέρνα εστιατόρια και το πολυτελές νέο εμπορικό κέντρο Lime Grove. Το εστιατόριο και τα καταστήματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια και πολλά θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα στην παραλία στο κατώφλι σας. Το επόμενο ξενοδοχείο λειτουργεί μουσική το απόγευμα μέχρι τις 10. 30 το βράδυ, ώστε να μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε αυτό δωρεάν! Υπάρχουν επίσης μερικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και μπαρ αργά το βράδυ κοντά και ένα μπαρ με κουλοχέρηδες για όσους θέλουν να «παίξουν» λίγο! , συν ένα καινούριο δείπνο στον κινηματογράφο! στο κέντρο Limegrove Lifestyle, για βραδινή ψυχαγωγία.
Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι «τουριστικών αξιοθέατων» όπως το Orchid World, το Λουλούδι, οι κήποι Andromeda, ένα μικρό τροπικό δάσος, το Gully του Welchman, ένα Κέντρο Άγριας Ζωής και πολλά ιστορικά φυτειακά σπίτια ανοιχτά στο κοινό, καθώς και η τοπική ενορία εκκλησία χτισμένη το 1629 St. Το κουδούνι του Τζέιμς μεταφέρθηκε από το ίδιο χυτήριο που έκανε το αρχικό Liberty Bell !. Τα Σπήλαια του Χάρισον, παρέχουν μια συναρπαστική περιήγηση σε φωτισμένα υπόγεια σπήλαια και στο βόρειο τμήμα του νησιού είναι το Animal Cave Cave. Το κολύμπι με τις χελώνες που απειλούνται με εξαφάνιση είναι μια πολύ δημοφιλής δραστηριότητα, όπως η κατάδυση και η κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Folkestone, το θαλάσσιο πάρκο, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια. Υπάρχουν επίσης θαλάσσια ταξίδια στο Jolly Roger, το υποβρύχιο της Ατλαντίδας και τα σκάφη με γυάλινο πάτο. Άλλες δραστηριότητες είναι ιππασία στην παραλία, ψάρεμα - βαθιά θάλασσα ή από την παραλία. Το τένις και το γκολφ είναι κοντά. Τα δημοφιλή αθλήματα θεατών είναι ιπποδρομίες, πόλο, σέρφινγκ, κρίκετ και ένα σπορ μπαρ παρουσιάζουν τηλεοπτικές αντιστοιχίες
Δειπνήστε σε ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο! - Τα Cliff -reservations είναι απαραίτητα. Επιπλέον, το διάσημο Sandy Lane Hotel, ένα από τα πιο πολυτελή και πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως, δημοφιλές με τους πλούσιους και διάσημους, απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Το Holetown διαθέτει επίσης πολλά μπαρ και εστιατόρια, που κυμαίνονται από γρήγορο φαγητό έως μπιστρό, γκουρμέ εστιατόριο, καθώς και πολλά εστιατόρια, επίσης, παρέχουν 'πάρουν έξω'. Επιπλέον, υπάρχουν οδικά φορτηγά και περίπτερα γύρω από την περιοχή, καλό φθηνό φαγητό - (ασφαλές για φαγητό)! και το νερό είναι πόσιμο από τη βρύση!
Το Μπαρμπάντος προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε έναν τρόπο ζωής στην Καραϊβική που επηρεάζεται από την παραδοσιακή βρετανική του ιστορία. Οι πρώτοι άποικοι έφθασαν το 1627, και το νησί εξακολουθεί να διατηρεί το βρετανικό κοινοβουλευτικό του σύστημα. Έχει αξιόπιστη υποδομή και προσφέρει τις ανέσεις και την ασφάλεια των περισσότερων δυτικών χωρών.
Δεδομένου ότι το νησί έχει περίπου τριγωνικό σχήμα, οι 3 ακτές προσφέρουν μια εντελώς διαφορετική ατμόσφαιρα. Η ανατολική ακτή που συνορεύει με τον Ατλαντικό ωκεανό, είναι άγρια, τραχιά, όμορφη, απομονωμένη και ακατάλληλη για κολύμπι στις περισσότερες περιοχές. Η νότια ακτή, έχει βαρύ σέρφινγκ και είναι πιο βιομηχανική, εμπορική και διαθέτει πολλά καταστήματα γρήγορου φαγητού και τοπικές αγορές. Η δυτική ακτή, γνωστή διεθνώς ως η ακτή Platinum, συνορεύει με τη γαλάζια θάλασσα της Καραϊβικής, η οποία είναι συνήθως ήρεμη και κατάλληλη για όλες τις ποικιλίες θαλάσσιων σπορ.
Δεδομένου ότι το Μπαρμπάντος βρίσκεται έξω από τη ζώνη των τυφώνων, ο συνήθης καιρός είναι ο μπλε ηλιόλουστος ουρανός και τα λευκά πρησμένα σύννεφα, τα κανονικά ντους είναι μικρής διάρκειας. Μέση ημερήσια υψηλή 30C. Η θερμοκρασία της θάλασσας είναι σταθερή 80F.
Λέξεις-κλειδιά: Holetown, παραλιακό συγκρότημα κατοικιών

Διαχειριστής καταλύματος

Dayle Rasmussen
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στην παραλία
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
At least 3 years old please

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outside only
please notify Pat (the manager) about anything tha

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Holetown

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Holetown) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Sandy Lane Beach και Carlisle Bay. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Λέσχη Πόλο των Μπαρμπάντος ή Στάδιο Kensington Oval. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Holetown

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Holetown Beach - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Εμπορικό Κέντρο Lime Grove - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Εμπορικό κέντρο Chattel Village - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Sandy Lane Beach - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία του Πέινς Μπέι - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μπρίτζταουν (BGI-Διεθνές Αεροδρόμιο Grantley Adams): 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Surfside Restaurant & Bar - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Tides - 11 λεπτά με τα πόδια
  • KFC - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Zaccios - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Just Grillin' - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 39 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "

8,4/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Philip T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
great spot on the beach
Really enjoyed our stay at this beautiful property, central to everything and everyone was incredibly helpful.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kristin G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location
This was our anniversary trip and just steps from the beautiful sand and water. Everything was easy and everyone so friendly and helpful.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Deanna C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location
What a location, Right on the beach with views to die for! Perfect position for anybody staying in Holetown. The property is the owners own winter home which is clearly stated on the property details. Comfortable, clean and everything we needed.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Melissa J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
This Location & View Can't Be Beat at this Price!
This was EXACTLY as listed... The PERFECT, Beachfront location, walkable to everything in Holetown and beyond. What a pleasure to share this lovely home for a month. We couldn't have picked a better location or host. The management and cleaning staff were exceptional as well. Enjoy!
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Jill N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely apartment, perfect location!
A beautiful apartment with all the amenities you require for a wonderful stay. The location is great, right on the beach and close to restaurants, supermarkets etc. The balcony is the star of the show, uninterrupted sea views and the perfect place to watch the magnificent sunsets Barbados provides.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Dayle Rasmussen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We were a retired couple who spent our winters here for the past 30 years, I live the rest of the year in Canada now. I love Barbados, the friendly people, the great climate, ('hurricanes hardly happen' - last one was more than 50 years ago) - the ease of living here. Everything I need is close by, including grocery shopping, etc. Restaurants are close by when ever I wish to eat out,and some have delivery and take out - a life style without troubles!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Purchasing this condo was a 'love at first sight' property - fabulous panoramic view, easy walkable proximity to shops, restaurants, beach, on our doorstep, garden,pool- good security, good island infrastructure, and drinkable water out of the tap!! stable economy and reliable banking, friendly people, -a unique, once in a lifetime opportunity! We'd been staying in hotels on the island since 1975, and came to realize that there was no other place on earth which offered all that Barbados could provide. It seemed beyond crazy to ignore the once in a once in a lifetime opportunity that came along when we found our condo winter home. We realized that if we didn't purchase it there and then, we would regret it for the rest of our lives! So I've lived there happily ever since and only return to Canada when the weather warms up!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The Best Panoramic View on the west coast !! Easy access (4 min. walk)to stores, bars, restaurants, banks, , etc.- NOT on the main road so NO constant traffic noise -(there is a hotel next door which plays music between 8.00pm- 10-.30pm )
Instant access to the beach - which is only 10 feet away,
I walk 2 miles on the beach every morning! - garden with pool plus sun and shade with trees,flowers, umbrellas, garden furniture. - Safety. features galore !- Easy access (4 min. walk) bank, to bus into city, or taxis, or car hire. Supermarket will even deliver groceries.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων