Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ήσυχη τοποθεσία, χωρίς θέα στο βουνό, 1 φούρνο, 1 τζάκι, υδρομασάζ και σάουνα, 15 λεπτά z. σκι περιοχή

Ήσυχη τοποθεσία, χωρίς θέα στο βουνό, 1 φούρνο, 1 τζάκι, υδρομασάζ και σάουνα, 15 λεπτά z. σκι περιοχή

Συλλογή φωτογραφιών για Quiet, mountain view, oven, fireplace, whirlpool & sauna, 15 min to ski regions

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Μπάνιο
Σάουνα

Επισκόπηση καταλύματος Ήσυχη τοποθεσία, χωρίς θέα στο βουνό, 1 φούρνο, 1 τζάκι, υδρομασάζ και σάουνα, 15 λεπτά z. σκι περιοχή

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 9 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Εξερευνήστε την περιοχή

Stierva, Graubünden
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία του Αγίου Πέτρου11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Σκι Fadail21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Arosa Lenzerheide22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ήσυχη τοποθεσία, χωρίς θέα στο βουνό, 1 φούρνο, 1 τζάκι, υδρομασάζ και σάουνα, 15 λεπτά z. σκι περιοχή

Αυτό είναι ένα σπίτι με πολλά γοητεία. Προσφέρει μέγιστη άνεση έως 130 τ.μ., χάρη στη γενναιόδωρη ανοικτό σχεδιασμό. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία κίνηση, πολλά ζώα στο χωριό, παιδική πισίνα + παιδικά έπιπλα και πολλά (!!!) Παιχνίδια διαθέσιμο. Αλλά για ζευγάρια που αναζητούν την ειρήνη: απολαύστε ένα ρομαντικό μπάνιο με το φως των κεριών στην μπανιέρα υδρομασάζ!

Μεγάλο καθιστικό / τραπεζαρία στο ισόγειο. Το ξύλινο τραπέζι είναι επεκτάσιμο και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα.
Είναι ιδιαίτερα άνετο όταν η φωτιά στη σόμπα ή το τζάκι καίει (ξύλα παρέχονται).

Είναι πολύ ήσυχα εδώ!
Σημείωση: Δεν τηλεόραση στο σπίτι και από το χώρο στάθμευσης κάτω από την κλίση που πρέπει να ξεπεραστούν 66 βήματα ;-). Το χωριό Stierva έχει 180 κατοίκους (Ρωμανικά και γερμανικά προφορικές) και είναι κάπως μακριά από τα μεγάλα τουριστικά κέντρα και την κίνηση τους. Γύρω από τα μονοπάτια του χωριού -πολλά (Πάρκο ELA).

Οδηγίες από το τρένο + Postbus δυνατό (πάρτε το τρένο για να Chur από τη Ζυρίχη, αλλάξτε το τρένο για να Tiefencastel. Tiefencastel βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από Stierva. Από εκεί: 5 φορές μετά το λεωφορείο άμεσα με τη μέρα Stierva (www Postbus ch ..). Από τη στάση του λεωφορείου στο χωριό υπάρχουν στη συνέχεια 5 λεπτά στο σπίτι μας.
Υπάρχουν, επίσης, μετά τη συγκοινωνία μεταξύ Stierva και Savognin. Έτσι σκι το χειμώνα είναι θεωρητικά εφικτή χωρίς αυτοκίνητο.

Tiefencastel είναι στη σιδηροδρομική γραμμή pin Zermatt-St. Moritz προστέθηκε στον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO (Rhaetian των σιδηροδρόμων). Η διαδρομή είναι μια συναρπαστική εμπειρία!


ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ: Πολύ όμορφες διαδρομές για να Dartschapetta, Mutten, Obermutten, Ιερό Ziteil, Savognin.
Το σπίτι έχει πολλά χάρτες πεζοπορίας + μια πλούσια σειρά από φυλλάδια με προτάσεις για πεζοπορία και ενδιαφέρουσα από την περιοχή.

Σκι στο Savognin (10χλμ από Stierva μακριά): 80 χιλιόμετρα πίστες για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων!
Το χιονοδρομικό κέντρο Savognin βρίσκεται σε μια διαδρομή διέλευσης στην καρδιά της κοιλάδας Surses ή μεταξύ Tiefencastel και Julier / Septimerpass στην όμορφη Grisons. 13700 σκι και snowboard ενθουσιώδες μπορούν να μεταφέρονται στην ώρα μέσω αναβατήρες για σκι 7 και 3 καρέκλα ανελκυστήρες ανηφορικά. Οι αναβατήρες οδηγήσουν σε 3 τμήματα της κοιλάδας (1200 m) μέχρι το 2.670 μ Piz Martegnas. Αυτό είναι πραγματικά ένα πρώτο βουνό τάξης του σκι. Από την κορυφή υπάρχει μια υπέροχη θέα πάνω από την περιοχή του σκι κάτω από το Piz Cartas (2713 m) ανοίγει. Συνολικά, η περιοχή καλύπτει 80 χλμ πίστες, εκ των οποίων 10 χιλιομέτρων κατ δύσκολη, οι 37 km στο μέσο και 33χλμ ταξινομούνται ως ήπια. Η περιοχή για σκι μπορεί να επιτευχθεί με το αυτοκίνητο σε περίπου 15 λεπτά (περίπου Δευτ ή Tiefencastel).

Σκι στο Lenzerheide: Σκόνη χιόνι και τον ήλιο δεν είναι σπάνιες!

Η περιοχή σκι Lenzerheide είναι ένα υψηλής κοιλάδα, ενσωματωμένη μεταξύ των ορεινών αλυσίδων Stätzerhorn και Piz Scalottas. Υπάρχει ένα πέρασμα μέσα, σε βορρά-νότου του άξονα τα χωριά Parpan, Valbella και Lenzerheide είναι. Στην ανατολική και δυτική πλευρά αυτού του άξονα είναι οι πίστες κατάβασης του ψέματος χιονοδρομικό κέντρο. Η κοιλάδα βρίσκεται περίπου 1.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, οι μεμονωμένες κορυφές φθάσουν υψόμετρα των σχεδόν 3.000 μέτρα (Rothorn 2980m, 2575m Stätzerhorn). Η είσοδος στο χιονοδρομικό κέντρο είναι δυνατόν σε διάφορα σημεία. Με ηλιοφάνεια (όχι σπάνια!) αλλά αξίζει το πρωί στη δυτική πλευρά, μεταξύ Stätzerhorn και να αρχίσει το Piz Scalottas, για να πάρει το πλήρες όφελος από το πρωί ήλιο. Όλη η περιοχή του σκι καλύπτει 155 χλμ πίστες, εκ των οποίων οι 19 χιλιομέτρων κατ δύσκολο, 64 χιλιομέτρων, μέτρια και 72 χιλιόμετρα ταξινομούνται ως ήπια. Συνολικά 39 αναβατήρες μεταφέρουν τους σκιέρ και τους snowboarders ανηφόρα.

Ενδιαφέροντες προορισμούς στην περιοχή: μπάνιο και υδρομασάζ σε Alvaneu. http: // www. κακό-Alvaneu. ch /
- βιολογικό εστιατόριο στο Μον (λίγο πριν Stierva).
- Εστιατόριο Belavista στην Stierva: Celina και Romi ειδική κρατήσεις καλέστε: Τηλ 081 681 11 75 .. Εδώ μπορείτε να φάτε τα καλύτερα Capuns όλη Grisons! DasRESTAURANT εκτελεί επίσης ένα γεύμα: καθημερινά περίπου: 12 - 13 πμ. Διαφορετικά: παγωτό, καφέ και κέικ. Τρίτη - ημέρα ανάπαυσης.
- Εκκλησία του Αγίου Peter σε Mistail: Σε demGemeindegebiet vonAlvaschein - χτισμένο ένα από τα παλαιότερα θρησκευτικά κτίρια στην Ελβετία / γύρω από το έτος 800
- Περπατήστε στην Dartschapetta: περίπου 1,5 - 2 ώρες από Stierva έξω. Dartschapetta είναι ένα όμορφο μεγάλο Alpenwiese με ένα ρεύμα το οποίο ρέει μέσα από το κέντρο της περιοχής στο ύψος περίπου 1850μ (δηλαδή 500 μέτρα πάνω από Stierva).
- Η Rhaetian Σιδηροδρόμων. Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Ο σταθμός. Tiefencastel (8 χιλιομέτρων του Stierva) βρίσκεται στη διαδρομή Zermatt-St. Moritz (από Tiefencastel είναι περίπου 1,5 ώρες έως St. Moritz). Η ιστοσελίδα της υπερθετικό βαθμό: 584 γέφυρες και οδογέφυρα

Διαχειριστής καταλύματος

Uwe Röhricht
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στο βουνό
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Good for children

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking allowed (only outside, on the terrace)

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Στιέρβα

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Άλμπουλα-Άλβρα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φυσικό Πάρκο Ela και Πάρκο της Φύσης Beverin, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Μουσείο Τρένων Albula και Χώρα των Αρκούδων Arosa. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τη δραστηριότητα βόλτα με έλκηθρο.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εκκλησία του Αγίου Πέτρου - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σταθμός Τελεφερίκ Γόνδολα Lenzerheide/Lai LHB - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Σκι Fadail - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Arosa Lenzerheide - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό κέντρο Arosa - 93 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Τίφενκαστελ: 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Express Buffet - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Acla Grischuna - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Bellavista - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant La Patata - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Little Coffee and Things - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 41 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 48 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 48 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

hubert l.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Bien
Nous avons beaucoup apprécié notre semaine en suisse très reposante et ressourçante.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Lyvia D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolles Haus mit super Aussicht und viel Ruhe
Direkter Kontakt mit dem Vermieter mit vielen tollen Infos vorab und im Haus. Wellnessoase im Haus bei schlechtem Wetter (Whirlpool und Sauna)! Alles was es braucht👍🏻
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Samuel R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Tolles Osterwochenende
Sehr schönes, geräumiges Ferienhaus mit allem aussgestattet, was man so braucht. Der Whirlpool war der Hit für die Kinder und der Ausblick in die Bündner Berge wunderschön. Auf den Fotos kommt der schöne Sitzplatz gar nicht so gut zur Geltung, auf den man direkt vom Wohnzimmer aus gelangt. Netter hilfsbereiter Vermieter. Gerne wieder!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

8/10 Καλό

Johannes S., Moosburg, Bayern

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Herziges Haus mit phantastischen Ausblick
Sehr komfortables Haus mit allem was man braucht für einen schönen Familienurlaub.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

10/10 Άριστο

Andreas E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ideales Haus für 1-2 Familien
Unkomplizierter, verlässlicher und hilfsbereiter Vermieter. Viele wertvolle Infos zum Dorf und Umgebung inkl. Tipps für Ausflüge. Waren im Herbst, 2 Familien (1. Wochenhälfte) resp. Vater/Kinder/Grosseltern (2. Wochenhälfte) und das Haus war perfekt dafür (grosse Räume, wunderbare Rundsicht, viele Spielsachen/Spiele, Küche sehr gut ausgestattet, 2 WCs, Highlight war die riesige Badewanne). Kommen sehr gerne wieder!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Uwe Röhricht

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων