Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

VILLA SUNSET KISS • SW • ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ • ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ *****

VILLA SUNSET KISS • SW • ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ • ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ *****

Συλλογή φωτογραφιών για VILLA SUNSET KISS • SW • DREAMLESS BEAUTIFUL • ON CHANNEL CROSSING WITH SEA ACCESS *****

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος VILLA SUNSET KISS • SW • ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ • ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ *****

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα200 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cape Coral, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cape Coral Yacht Club Beach8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSun Splash Water park (υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο)8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκρωτήριο Tarpon9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

VILLA SUNSET KISS • SW • ΑΚΡΙΒΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ • ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ *****

Με το VILLA SUNSET KISS στο CAPE CORAL στο DESIRED SOUTHWEST, απ 'ευθείας σε ένα ονειρικό, WIDE CHANNEL CROSSING, σε μια απόλυτα ρομαντική τοποθεσία, με άμεση πρόσβαση στο θαλάσσιο πάρκο (χωρίς κλειδαριά) και ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ 9 ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ DOCK για ταξίδια με το ενοικιαζόμενο σκάφος σας στην όμορφη βάρκα Στο νησί Sanibel ή το νησί Captiva εκπληρώσαμε ένα όνειρο στις 30 Νοεμβρίου. Βίλα μου χτίστηκε. J. 03, η ΟΜΟΡΦΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ και ΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ECKPOOL και το καλυμμένο κλουβί, OVERLARGE DISCRETE POOL TERRACE με την ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ, ήρθε το 06 και απλά σας προσκαλεί να παραμείνετε και να χαλαρώσετε. Η βίλα βρίσκεται ακριβώς στην αρχή του Cape Coral σε μια από τις πιο κεντρικές και όμορφες περιοχές της χερσονήσου, ABSOLUTELY QUIET στο τέλος της διαδρομής. Η βίλα διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και ένα UNIQUE CHARM, μόλις 4 λεπτά μακριά από εμπορικά κέντρα, γιατρούς, εστιατόρια, Dunkin `Donuts, κλπ. Προσοχή παιδιά! Το Sunsplashwaterpark είναι προσβάσιμο σε μόλις 11 λεπτά. * ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΛΙΚ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ VILLA SUNSET KISS *


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ: Υπάρχει μια ιδιωτική αποβάθρα σκάφους (9m x 2m) στο σπίτι με φανταστική θέα πάνω από το ευρύ κανάλι αλμυρού νερού και τη διασταύρωση του καναλιού (γωνία Lotus και Nipperkanal) Μονοπάτι κατευθείαν (χωρίς κλειδαριά) για να εξερευνήσετε τις όμορφες παραλίες του Sanibel και του νησιού Captiva. Εδώ μπορείτε όχι μόνο να κολυμπήσετε με ένα καραβάκι, αλλά και να πάρετε πρωινό, με λίγη τύχη μπορείτε να ψαρέψετε ένα νόστιμο ψάρι (διαθέσιμο ψάρεμα) ή να οργανώσετε ένα ιδιωτικό πικ-νικ όποτε θέλετε και να απολαύσετε την υπέροχη θέα. Μπορείτε σχεδόν να καθίσετε "στη μέση του νερού" σε ένα μεγάλο σκηνικό. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα μηχανοκίνητο σκάφος.


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ HOME και PROF. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ: Κατά την εγκατάσταση και τον εξοπλισμό του Villa Sunset Kiss, συνειδητά φροντίσαμε να παραδώσουμε τα πάντα στο "στυλ της Φλώριδας". Λεπτά, καθαρά χρώματα κυριαρχούν στην εικόνα. Ο σχεδιασμός των δωματίων είναι ελαφρύς και φιλικός και μεταφέρει τη νότια αίσθηση της ζωής. Θα βρείτε το σπίτι μας όνομα "Sunset Kiss" σε πολλές λεπτομέρειες στο σπίτι, μετά από όλα, τα θεαματικά, πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που η Φλόριντα έχει να προσφέρει.
Βίλα Sunset Kiss- Φιλιά από το ηλιοβασίλεμα!
Ο καθηγητής μας. η φιλική διαχείριση ακινήτων θα ανταποκρίνεται σε όλες τις ερωτήσεις και τα αιτήματά σας και θα σας βοηθήσει με συμβουλές και ενέργειες.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι θα αφιερώσετε τον περισσότερο χρόνο εκτός, όχι εσωτερικά. Ως εκ τούτου, δίνουμε μεγάλη έμφαση στον κήπο, στην πισίνα και στον χώρο της πισίνας. Στον κήπο θα βρείτε όμορφους φοίνικες, πολύχρωμα θάμνους ιβίσκου και άλλα φυτά.
Η θερμαινόμενη πισίνα είναι αρκετά μεγάλη για να αφήσει τον ατμό σε αυτό (ειδικά τα παιδιά θα διασκεδάσουν). Ολόκληρη η πισίνα με ανοιχτό χώρο και lanai (σκεπαστό καθιστικό) καταλαμβάνει όλο το πλάτος του σπιτιού και προστατεύεται από τα κουνούπια και άλλα σφάλματα από μια οθόνη. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε τη ζεστασιά της Φλώριδας έξω το βράδυ, να ψήνετε πραγματικές αμερικάνικες μπριζόλες στη μεγάλη σχάρα αερίου, να απολαύσετε την ατμόσφαιρα από την φωτιζόμενη πισίνα ή απλά να κοιτάξετε τον ουρανό ουρανό με ένα ποτό στις ξαπλώστρες.
Στο νέο μας, 9 μέτρων πλάτος, ιδιωτικό σκάφος εκτόξευσης με κομψά, μεγάλα Adirondeckchairs μπορείτε να απολαύσετε την θέα της ευρείας διασταύρωση κανάλι και να πιάσει τις καλύτερες φωτογραφίες από χελώνες, πράσινο ιώδιο δηλητήριο, ιπτάμενα ψάρια και sunning anhingas και ερωδιούς νωρίς το πρωί.

Απολαύστε καθαρή ζωή στη Φλώριδα.

ΥΨΗΛΟ ΤΥΠΟΣ - ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΙΜΗ: Κατά τη διαμονή μας στο Cape, η βίλα μας είναι διακοσμημένη, ανακαινισμένη, φροντισμένη και συντηρημένη, ώστε οι επισκέπτες μας και φυσικά οι ίδιοι να απολαύσουν τις καλύτερες εβδομάδες του χρόνου σε μια καθαρή, αποκλειστική ατμόσφαιρα.
Κομψά ολοκαίνουργια ποδήλατα Panama Jack, ρακέτες του τένις, μπάντμιντον, επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία, ψάρεμα, παιχνίδια στην πισίνα, τσάντες παραλίας, ξαπλώστρες, ομπρέλες, ψύκτες, αμερικάνικες μπάρμπεκιου κλπ. Έτοιμα για εσάς.

Μια υψηλής καρέκλα υψηλής ποιότητας Winnie Pooh και μια κούνια Winnie Pooh με όλες τις διακοσμήσεις θα πρέπει να ευχαριστήσουν τους μικρούς επισκέπτες. :-)

Διαχειριστής καταλύματος

*Herzlich Willkommen in unserer VILLA SUNSET KISS * Claus und Petra Griessinger

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Rauchen nur auf der Poolterrasse gestattet

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cape Coral

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην ακτή (Πέλικαν, Cape Coral). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Χειμερινές Επαύλεις Έντισον και Φορντ και Οικία και Κήποι Burrows Home and Gardens, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Sanibel Island Southern Beach και Περιβαλλοντικό Κέντρο Rotary Park Environmental Center. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: HeadPinz Family Entertainment Center ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Αθλητικό Συγκρότημα CenturyLink Sports Complex. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Cape Coral, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Dolphin Marina - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cape Coral Yacht Club Beach - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sun Splash Water park (υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο) - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οικολογικό Καταφύγιο Four Mile Cove Ecological Preserve - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακρωτήριο Tarpon - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 29 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lelulo's Pizzeria - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tropical Smoothie Cafe - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kumo - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Duffy's Sports Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 73 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 75 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 75 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Kim B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great canal and pool stay
We enjoyed Villa sunset kiss for 25 nights in February. The canal was a front row seat to early morning manatees, ducks, iguanas and a dolphin. House has a great equipped kitchen. Manager was fine, lots of details for contracts extra persons and electricity. These seem to be common practices, but I just had experienced them with prior stays. Enjoyed the bikes, the smart TV and great walk in shower in main bedroom. No modern updated feel but classic Florida style as advertised. Our only complaints were the very uncomfortable living room furniture, no life left in the cushions and wood framed. Starter supply of soaps and great beach and bathroom towel selection. We didn’t use but owner does supply beachchairs, beach, toys, and fishing poles.
Πραγματοποίησε 25 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

vincent m., Oakland Township

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great time away
The house was clean and welcoming. Petra was very responsive and gave us the details needed to settle into the house. We were very comfortable and the house had everything you needed to relax and enjoy the stay. I wound highly recommend this house. Great neighborhood and easy to get around.
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

8/10 Καλό

Martin F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
CAPE CORAL
Schönes und sauberes Haus, super Lage. Wir würden das Haus erneut anmieten. Der Kontakt zum Vermieter und zur Verwaltung war einwandfrei und problemlos. Einkaufsmöglichkeiten waren in der Umgebung mit kurzer Strecke erreichbar.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Michael G., Ironton, Missouri, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best Rental Ever!
This was undoubtedly the best rental property we have ever stayed. Hosts were wonderful throughout the booking process, and Marcus was a great on-site managerm. Great pool in an extremely quiet neighborhood. Thanks again for allowing us to use your amazing home.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Garry B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sunset Kiss
Beautiful property in a great lovely location. The house was above our expectations.... wonderful pool area with a canal steps away... house layout is perfect the kitchen area is big and traffic manageable if your lucky you’ll see manatees eating in canal iguanas sunning on the boat dock... rabbits chewing...just a great stay/experience
Πραγματοποίησε 33 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από *Herzlich Willkommen in unserer VILLA SUNSET KISS * Claus und Petra Griessinger

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων