Σπίτι στον προορισμό Vesio di Tremosine (BS), LombardeiΙδιώτης οικοδεσπότης

Μοναδική οικογενειακή βίλα σε μια μαγευτική τοποθεσία. WLAN. 3 λεπτά με τα πόδια εστιατόριο

Μοναδική οικογενειακή βίλα σε μια μαγευτική τοποθεσία. WLAN. 3 λεπτά με τα πόδια εστιατόριο

Συλλογή φωτογραφιών για Idyllic family Villa. Free Wifi. Pet friendly

Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Δωμάτιο
Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Μοναδική οικογενειακή βίλα σε μια μαγευτική τοποθεσία. WLAN. 3 λεπτά με τα πόδια εστιατόριο

Σχόλια
4,8 στα 5 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 9 άτομα220 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Vesio di Tremosine (BS), Lombardei
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι του Λιμόνε σουλ Γκάρντα20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη του Λέντρο44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤελεφερίκ Malcesine-Monte Baldo52 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΒερόνα (VRN-Valerio Catullo)117 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μοναδική οικογενειακή βίλα σε μια μαγευτική τοποθεσία. WLAN. 3 λεπτά με τα πόδια εστιατόριο

Το Casa Paradiso είναι μια πολύ καλά εξοπλισμένη βίλα με 4 υπνοδωμάτια, χώρο για 8 άτομα και μικρό παιδί. Περιβάλλεται από ένα όμορφο και ευρύχωρο κατάλυμα στο εθνικό πάρκο πάνω από τη λίμνη Garda. Η απομονωμένη τοποθεσία κάνει το σπίτι την τέλεια όαση για καθαρή χαλάρωση, ειδικά μετά από μια δραστήρια μέρα στη λίμνη και απέχει μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από παντοπωλεία, δημόσια πισίνα και πιτσαρία / ristorante στο χωριό Vesio. Οικογένειες με παιδιά, ποδηλάτες βουνού και ιδιοκτήτες σκύλων εκτιμούν ιδιαίτερα το σπίτι μας.

Η βίλα προσφέρει άνετο χώρο για 9 άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού με 4 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια καθώς και τουαλέτα. Το μεγάλο σαλόνι διαθέτει σόμπα με πλακάκια (ξύλο παρέχεται δωρεάν) και δύο καναπέδες και είναι εξοπλισμένο με δορυφορική τηλεόραση, WiFi και επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια. Η τραπεζαρία έχει χώρο για τουλάχιστον 10 άτομα και η κουζίνα είναι πολύ καλά εξοπλισμένη. (Υπάρχει επίσης παιδικό κάθισμα για φαγητό και κούνια). Τρία από τα τέσσερα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι στο 1ο Όροφος. Εξωτερικά, μπροστά και δίπλα στο σπίτι, υπάρχουν δύο καλυμμένες τραπεζαρίες, το ένα με τζάκι και μια σχάρα και το άλλο με θέα στο Monte Balso, που περιβάλλεται από κρασί.

Το σπίτι είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά που μπορούν να αφήσουν ατμό στο μεγάλο λιβάδι ή στο αναρριχητικό πλαίσιο ή απλά να παίξουν στο βουνό που τρέχει δίπλα στην ιδιοκτησία. Σε μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο μπορείτε να φτάσετε σε μια δημόσια πισίνα, όμορφα διαμορφωμένη με ένα μπαρ και γκαζόν. Το Casa Paradiso προσφέρει γενναιόδωρο χώρο για δύο οικογένειες και είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες σκύλων. Τα ζώα μπορούν να αφήσουν τον ατμό στο μεγάλο λιβάδι.

Υπάρχουν πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις απευθείας από το σπίτι, όπως: B. Ποδηλασία βουνού στα διάσημα περάσματα, Passo Nota και Passo Tremalzo. Ή τα πολλά σηματοδοτημένα μονοπάτια πεζοπορίας με υπέροχη θέα στη λίμνη Garda.

Σε μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο, βρίσκεστε στη δημόσια πισίνα του Vesio, τα γήπεδα τένις στο Voltino ή τον ενοικιαστή ποδηλάτων mountain bike και τον προμηθευτή περιπέτειας Skyclimber, επίσης στο Voltino. Το Skyclimber προσφέρει καθοδηγημένα μέσα από φερράτα και canyoning στην περιοχή. Στη λίμνη Garda υπάρχουν ιστιοσανίδες και ενοικιάσεις ιστιοφόρων στο Campione, Limone και Riva και, φυσικά, πολλές ελεύθερες παραλίες με z. B. Tretbootverleih. Οι μεγάλες εκδρομές με σκάφος στη λίμνη Garda συνιστώνται επίσης, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρη τη λίμνη.

Στην επόμενη πόλη Vesio υπάρχουν δύο σούπερ μάρκετ, ένας αρτοποιός, ένας κρεοπωλείο, μια τράπεζα και ένα πολύ καλό εστιατόριο με πιτσαρία και αίθουσα παπουτσιών (La Fenice). Εμείς οι ίδιοι συχνά πηγαίνουμε στον επόμενο γείτονά μας, τον Agriturismo Val d'Egoi, ο οποίος έχει μια μεγάλη κουζίνα και απέχει μόνο 3 λεπτά με τα πόδια.

Το Tremosine αποτελείται από 18 μικρότερες πόλεις στο οροπέδιο πάνω από τη λίμνη Garda, οι οποίες έχουν το δικό τους χαρακτήρα. Η διάσημη οδός - Strada della Forra - κόβει την ανάσα και ήταν ήδη 8η από τον Winston Churchill. Ορισμός του κόσμου. Πηγαίνουμε συχνά στο Riva del Garda και στο Arco με το μεσαιωνικό φρούριο και προσφέρουμε και τις εβδομαδιαίες αγορές για ψώνια ή παίρνουμε το λιμάνι από Limone προς Malcesine στην άλλη πλευρά της λίμνης όπου υπάρχουν πολλά φθηνά δερμάτινα καταστήματα και το τελεφερίκ στο Monte Baldo. Ειδικά μετά από μια ζεστή μέρα και τη φασαρία στη λίμνη, προσβλέπουμε στο ευχάριστα δροσερό και απομονωμένο σπίτι μας με παραδεισένια ηρεμία.

Μια περιήγηση στο σπίτι

Το σπίτι μπορεί να προσεγγιστεί μέσω ενός μονοπατιού γεμάτο δέντρα. Βρίσκεται ανάμεσα σε ένα βουνό και το άγριο λιβάδι με λουλούδια και προσφέρει χώρο στάθμευσης για 4 αυτοκίνητα. Μπροστά από το σπίτι, η νότια βεράντα φυτεύεται με λεβάντα και είναι εξοπλισμένη με πολλές ξαπλώστρες. Το κρασί που κρέμεται πάνω από το σκεπαστό καθιστικό είναι ιδανικό για ένα ρομαντικό γεύμα στη μέση της φύσης. Δίπλα στο σπίτι υπάρχει ένα δεύτερο σκεπαστό καθιστικό με τζάκι και μια ψησταριά. Κάθισαμε εδώ πολλές βραδιές, θαύμαζαν τον αστρικό ουρανό και απολάμβαναν το δροσερό αεράκι που φυσάει από τα βουνά τη νύχτα.

Το ζεστό σαλόνι με δύο μεγάλους καναπέδες και έναν ρουστίκ σόμπα με πλακάκια προσφέρει ιδανικό χώρο για βραδινά επιτραπέζια παιχνίδια, τηλεόραση (δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη), μουσική ή περιήγηση στο Internet. Δίπλα στην πόρτα είναι η τραπεζαρία για τουλάχιστον 10 άτομα και μια επιλογή βιβλίων. Επιπλέον, τα πιάτα και τα γυαλιά βρίσκονται στα ντουλάπια. Από εδώ πηγαίνει στην πολύ καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Διαθέτει έναν ηλεκτρικό φούρνο με 4 εστίες αερίου για το μαγείρεμα, ένα μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, συσκευή για τσάι, τοστιέρα, μηχανή καφέ και φούρνο μικροκυμάτων. Υπάρχουν αρκετά μαγειρικά σκεύη στα ντουλάπια.

Πάνω στις σκάλες στον πρώτο όροφο υπάρχουν 3 από τα 4 υπνοδωμάτια με άμεση πρόσβαση στο ευρύχωρο μπαλκόνι. Αυτό έχει μια νότια έκθεση και είναι εφοδιασμένο με τραπέζι, καρέκλες και ξαπλώστρες, ιδανικές για ξεκούραση μετά από έντονη πεζοπορία ή ποδηλασία ή για το ηλιοβασίλεμα πίσω από το Monte Baldo με τον ήχο του ρέματος ως μουσική υπόκρουση. Δύο από τα υπνοδωμάτια έχουν διπλά κρεβάτια, το ένα με διπλό στρώμα και το άλλο με δύο μονά κρεβάτια. Το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένο με κουκέτα και μια κούνια. Σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει μια ντουλάπα, καθρέφτης και λάμπες ανάγνωσης. Υπάρχει επίσης το 1ο Όροφος ένα άλλο μοντέρνο μπάνιο με ντους και ξεχωριστό δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων, σιδερώστρα και σίδερο.

Πάνω στις σκάλες στο 2ο Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα άλλο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Δίπλα βρίσκεται το δεύτερο μοντέρνο μπάνιο με ντους. Διατίθεται επίσης στεγνωτήρας μαλλιών.

Συνολικά, το σπίτι έχει ένα καθιστικό περίπου 200 m2 και όλες οι δυνατότητες ύπνου είναι κανονικά κρεβάτια, χωρίς καναπέδες-κρεβάτια. Τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες - χωρίς πετσέτες θαλάσσης - συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Η τεράστια ιδιοκτησία των 10.000 τ.μ. είναι κατά κύριο λόγο ένα άγριο λιβάδι λουλουδιών με φρούτα και καρύδια. Από εδώ υπάρχει άμεση πρόσβαση στα όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας στο Εθνικό Πάρκο Alto Garda. Το ακίνητο και ο κήπος είναι μια όαση για πεταλούδες, μέλισσες και σαύρες.

Το πέρασμα, Passo Nota, ήταν το αμφισβητούμενο σύνορο με την Αυστρία το 1914 και αξίζει πραγματικά να περάσει. Επίσης συνιστάται η ανάβαση στο Arsone, η οποία ξεκινά από το ρεύμα ακριβώς δίπλα στο σπίτι και οδηγεί μέχρι την άνοιξη ή το νέο πάρκο γυμναστικής γύρω από την περιοχή πικ-νικ στο δρόμο. Μπορείτε πάντα να βρείτε το σωστό πρόγραμμα αναψυχής για όλες τις ηλικίες.

Δείτε casaparadisogarda. com για περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες

Διαχειριστής καταλύματος

Ulrike Murphy

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Wunderbarer Ort für Kinder

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
50 Euro pro Woche pro Hund

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Αυτό το κατάλυμα δέχεται μετρητά
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 017189-CNI-00156

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Tremosine

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Tremosine) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι του Λιμόνε σουλ Γκάρντα και Τελεφερίκ Malcesine-Monte Baldo, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Λίμνη του Λέντρο και Λίμνη Ίντρο. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Wind Riders και Αγροτικός Συνεταιρισμός Possidenti Oliveti. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με ποδηλασία βουνού και αναρρίχηση βράχου.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σπίτι Λεμονιού El Castel - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ciclopista del Garda - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Λιμόνε σουλ Γκάρντα - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη του Λέντρο - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Τελεφερίκ Malcesine-Monte Baldo - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μόρι: 66 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Valerio Catullo (VRN): 114 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Ristorante Gemma - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Cantina del Baffo - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Al Vecchio Fontec - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Osteria da Livio - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Scaloni 20 - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 21 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 6 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "

4,2/5

Καθαριότητα

4,5/5

Check-in

4,5/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

4,5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Gabi M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderbarer Aufenthalt
Ein großes modernes Haus, am Bach gelegen, ganz hinten im Tal war eine Bereicherung für uns. Wir haben die Abende am offenen Kamin draußen genutzt, gefrühstückt auf der Terrasse. Die Bäder sind sehr schön gestaltet. Wir haben überhaupt keine Einwände. Alles war perfekt. Und unsere freundliche Gastgeberin war stets bemüht, uns alle Fragen zu beantworten. Herzlichen Dank für alles!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Torsten H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr ruhige Lage
Objekt ist gekennzeichnet durch: sehr ruhige Lage, viel Natur sauber und gepflegt, viel Platz, gute Ausstattung,
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Leicher G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ruhe
Sehr erholsame Ferien in aller Ruhe. Restaurant in 3 min Entfernung existiert wohl nicht mehr. Schade!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

4/5 Καλό

Christoph S.

Θετικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Empfehlenswert
Haus hat die Wünsche erfüllt, leider war es sehr feucht im ganzen Haus
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

4/5 Καλό

Melanie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Großes Haus mit viel Platz für Kinder und Hunde
Das Haus liegt sehr idyllisch am Talende Richtung Passo Nota, es ist viel Platz im Garten um Hunde frei rennen zu lassen. Das Haus ist mit allem ausgestattet, hat einen normalen Standard. Am Abend wird es schnell schattig und dann auch etwas kühl. Der Kaminofen bringt dann schöne Wärme ins Wohnzimmer. Wir hatten ein kleines Problem mit dem Wasser, es wurde aber sehr schnell und kompetent Hilfe geleistet. Wer viel Ruhe will ist hier richtig.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ulrike Murphy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family of five, with three daughters aged between 14 and 20 and live in London. We bought Casa Paradiso around 10 years ago, after living and working in Italy in the 1990s, because we love the combination of the peaceful and beautiful location and the many experiences and activities around Lake Garda.

Please feel welcome to email, phone us or look at our website casaparadisogarda.com. We are happy to accept payment through the site's online payment or direct - whatever you prefer.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We chose Casa Paradiso because of its beautiful private location close to the local villages and the lake and the opportunities for us and the kids to pursue active recreations like mountain walking, mountain biking and tennis as well as lying by a pool and eating wonderful Italian food and wine. We stay 4 to 5 weeks each year.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

- Idyllic private location surrounded by woods and meadows with stunning views
- A lot more room than many villas and very comfortable, even for two families
- One of best restaurants in the area is 3 minutes walk away and shops, pools, tennis etc.are 5 minutes by car
- Great opportunities for kids to explore, for pets and their owners and for many sports

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες