Πολυτελές Ocean Vista Home .. Μίλια της Παραλίας, Ηλιοβασιλέματα - ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΕΡΑ - TVNCU # 1076

Συλλογή φωτογραφιών για Luxury Ocean Vista Home..Miles of Beach, Sunsets - FULL HOUSE A/C - TVNCU #1076

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Εναέρια προβολή
Παραλία
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελές Ocean Vista Home .. Μίλια της Παραλίας, Ηλιοβασιλέματα - ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΕΡΑ - TVNCU # 1076

3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα139 τ.μ.

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Kekaha, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Kekaha Beach Park2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Barking Sands3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Kauai Veterans Memorial Hospital6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιχούε, Χαβάη (LIH)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελές Ocean Vista Home .. Μίλια της Παραλίας, Ηλιοβασιλέματα - ΝΕΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΕΡΑ - TVNCU # 1076

County of Kauai Ενοικίαση για διακοπές άδειας ενοικίασης # TVNC-1076
Κράτος της Χαβάης Εγγραφή επιχείρησης #s GE-047-578-3168-01 & TA-047-578-3168-01
24ωρη επικοινωνία με τον επισκέπτη: Sarah Grossman @ 808-639-0772 (κείμενο ή τηλέφωνο)
(Ανατρέξτε επίσης στις οδηγίες σας για την επιταγή). Περιλαμβάνεται επίσης στο εσωτερικό του ακινήτου για γρήγορη αναφορά οποτεδήποτε μετά την είσοδό σας στο νησί)

Αυτή είναι η πλευρά του Kauai με τους ΟΛΟΥΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣ όλο το χρόνο. Η παραλία Kekaha είναι η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΡΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ σε όλη τη Χαβάη. Αυτή η φυσική, παρασυρόμενη παραλία εκτείνεται για περισσότερο από 15 μίλια και προσφέρει κολύμβηση, surfing, boogie επιβίβαση και ψάρεμα. Είναι η καλύτερη παραλία με τα πόδια στο νησί και οδηγεί σε όλη τη διαδρομή μέχρι τους βράχους των ακτών της Ναπάλης. Μόλις 2 τετράγωνα από το δρόμο μας είναι ο δρόμος που οδηγεί στην WAIMEA CANYON. Δύο μεγάλα καταστήματα τροφίμων βρίσκονται 2 μίλια μακριά. Λεπτά στο λιμάνι για να πάρετε μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα κατά μήκος της περίφημης ακτής Napali. Παρακολουθήστε τις φάλαινες από την παραλία.
Προσαρμοσμένο το 2000, αυτό το σπίτι στυλ φυτείας είναι ανοιχτό και ευάερο με τα ανώτατα όρια και είναι μόνο 200 πόδια από τον ωκεανό. Τα έπιπλα UPSCALE προέρχονται από τις συλλογές του Tommy Bahama, του Henry Link και της Χαβάης του Delano και του Seymour. Υπάρχουν πολλά αυθεντικά έργα τέχνης της Χαβάης και νησιώτικου στυλ. Θα βρεθείτε να περνάτε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας έξω από το 36 FOOT OCEAN SIDE LANAI! Μετά από μια μέρα στην παραλία, μπορείτε να ξεπλύνετε στο υπαίθριο ντους.

Μέσα στη μεγάλη, ιδιωτική αυλή, υπάρχουν πλήθος ανθισμένων φυτών, καθώς και οπωροφόρα δέντρα όπως πορτοκάλι, παπάγια, ρόδια, λεμόνι, αβοκάντο, μάνγκο και ασβέστη. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να καθίσετε στο Oceanside lanai, να πιείτε ένα ποτό και να φτάσετε για ασβέστη από το δέντρο απολαμβάνοντας τα μεταβαλλόμενα χρώματα του ουρανού καθώς ο ήλιος μπαίνει πάνω από τον ωκεανό. Το MASTER SUITE είναι ΩΚΕΑΝΙΚΟ ΠΛΕΥΡΑ με ΔΩΡΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΔΥΟ. Δύο άλλα υπνοδωμάτια μοιράζονται μπάνιο και μια πλευρά lanai. Η κουζίνα γκουρμέ είναι το όνειρο του μαγειρέματος. Απολαύστε γεύματα στο σπίτι με τραπεζαρία μέσα ή έξω στο lanai καθώς ο ήλιος δύει σε μια άλλη όμορφη μέρα.

Μια σύντομη διαδρομή 25 λεπτών για το Poipu με τα πολυτελή καταστήματα και τις επιλογές για φαγητό. Fabulous snorkeling στην παραλία Poipu.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η ιδιότητα βρίσκεται σε μια ζώνη τσουνάμι. Ανατρέξτε στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στο σπίτι σχετικά με τις διαδικασίες εκκένωσης, αν χρειαστεί.



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ...

Αυτές ήταν οι καλύτερες διακοπές που είχαμε ποτέ. Ήταν διασκέδαση χωρίς διακοπή ακόμα και όταν δεν κάνουμε τίποτα. Απολαύσαμε πολύ το σπίτι σας. Ήταν πολύ καλά εξοπλισμένο και οι γείτονες ήταν πολύ ωραία. Η Rosy μας έδωσε ένα μεγάλο σάκο από ώριμα μαγγό, και θα γελούσε και θα χαμογελούσε με πλήρη ψυχή. Φάγαμε πράγματα από την αγορά αγροτών που δεν γνωρίζω καν τι ήταν. Όλη η κοινότητα συμμετείχε στην βαθμολόγηση του 8ου βαθμού. Πολύ κουλ. Δεν γνωρίζω καν τους περισσότερους γείτονές μου εδώ. Τέλος πάντων, ευχαριστώ ξανά. Θα επιστρέψουμε.
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ: Τζίντζερ & Γένε

Μόλις επέστρεψα σε - 40γ καιρό. Τι σκέφτηκα !!!!! Αυτό το μικρό σημείο του ουρανού ήταν ακριβώς αυτό που ψάχναμε. Οποιοσδήποτε θέλει να μας ρωτήσει ξανά τι θαυμάσιο χρόνο είχαμε ;;;;;;; Ό, τι διαβάζετε και βλέπετε εδώ είναι σημείο. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς μπορούμε να βρούμε τον δρόμο μας για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Χρειάζεστε απολύτως τίποτα όταν φτάσετε εκεί είναι ότι όλοι σας περιμένουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .... στον Τσαντ (και τη Σαρά) Θα δώσουμε αυτό το 10 στους 10
GUESTS: Blaine από Regina, SASK, Καναδάς


* Σας ευχαριστώ πολύ για την παροχή ενός τόσο υπέροχου, άρτια εξοπλισμένου σπιτιού. Είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν και πραγματικά δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε ένα καλύτερο σπίτι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την Kauai. Η διακόσμηση, η επίπλωση, τα κλινοσκεπάσματα, τα έργα τέχνης, τα μαγειρικά σκεύη, τα αξεσουάρ των ωκεανών κ.λπ., ήταν τόσο ευπρόσδεκτα και χρήσιμα. Επιστρέψαμε σπίτι και είπα στον σύζυγό μου, όλα τα μαγειρικά σκεύη μας είναι βασικά "χάλια" και πρέπει να αναβαθμίσουμε! Με χάλασε!
Είχαμε πραγματικά υπέροχο χρόνο και η 8χρονη κόρη μας δεν ήθελε ποτέ να φύγει. Έπεσε το κεφάλι πάνω από τα τακούνια ερωτευμένο με το κατώφλι σας και βιντεοσκοπούσαμε να λέει αντίο (δάκρυα και όλα) στο πίσω μέρος του σπιτιού. Ήταν τόσο γλυκιά γλυκιά και συγκλονιστική. Μας συνεχίζει να μας ρωτά γιατί επιλέγουμε να ζήσουμε στο Κεντάκι όταν θα μπορούσαμε να ζήσουμε στο Kauai. Αστεία, αν δεν ήταν για την καριέρα και την οικογένεια, θα ήθελα να αναρωτηθώ το ίδιο πράγμα.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για το όμορφο σπίτι και όλα αυτά που ήρθαν μαζί του. Έχετε μια πολύ ιδιαίτερη θέση στο Kauai και ελπίζουμε να επισκεφθούμε ξανά σύντομα.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ EDGEWOOD, KENTUCKY

* Τι εκπληκτικό ιερό από τον πραγματικό κόσμο στην ηπειρωτική χώρα. Ήταν διακοπές μιας ζωής. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια και η στοχαστικότητα που παρέχετε στους καλεσμένους σας είναι αξεπέραστη. Θαυμάζουμε πραγματικά την καλή σας θέληση προς τους ανθρώπους που αυτομάτως γίνονται η ευρύτερη οικογένειά σας στο σπίτι της Χαβάης. Χάρη στη γενναιοδωρία σας, αυτές οι διακοπές μετατράπηκαν σε μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή. Πέρα από τον Mahalo! ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΠΟ ΧΟΥΣΤΟΝ, ΤΞ

Λέξεις-κλειδιά: Σπίτι, θέα στον ωκεανό, Kekaha, παραλία

Διαχειριστής καταλύματος

Chad Slayton
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος GE-047-578-3168-01, 130030150002, TA-047-578-3168-01

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Kekaha

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Kekaha) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Canyon Trail και Γήπεδο Γκολφ Kukuiolono, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Talk Story Bookstore και Catamaran Kahanu. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Εταιρεία Καφέ Kauai Coffee Company και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Kokee. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kekaha, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Kekaha Beach Park - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Barking Sands - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο Kauai Veterans Memorial Hospital - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στρατιωτική Βάση Pacific Missile Range Facility - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φαράγγι Waimea Canyon - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λιχούε, Χαβάη (LIH): 47 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • JoJo's Shave Ice - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Menehune Food Mart - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Island Taco - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shenanigan's PMRF - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Porky's Kauai - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 73 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 76 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 76 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lauren C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Accomodation in Kekaha
We’ve rented from Chad before and will continue to do so for all our trips to Kauai! This property is beautiful— gorgeous porch, close proximity to the beach and well appointed. We will definitely be back!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Molina V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
I can't say enough good thing about this property!
Truly a luxury home. Everything we needed was already here. From a full functioning kitchen to coolers and ice packs for storing items for our outing. Quiet neighborhood with the beach across the street. Cross breeze in the house made it unnecessary to use the AC. I well be recommending this property to friends and family. Mahalo Chad!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

John H., Sitka

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice stay
The house was well outfitted for our needs. Owners obviously use the property themselves, so it felt very homey. Very clean and well air conditioned. Enjoyed our stay.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Greg R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic peaceful house away from the crowds
We had a fantastic time in this well-situated and peaceful home. Would recommend to anyone that enjoys high quality living away from the tourist haunts
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Dena M., Wasilla

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect
This house was absolutely perfect for our needs. We don’t like to be around the tourist areas and this fit the bill. Less than 5 minute walk across the street for the sunset every night. You could access the beach across the street but we preferred a little further down at the beach park. House was amazing as advertised, will stay again next time on Kauai
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chad Slayton

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I previously had purchased on condo at Lae Nani on the East side. However, it became apparent that the traffic was becoming difficult to navigate all day. Also, being from the Northeast, I had seen enough rainy, cloudy weather. I wanted to be on the dry and sunny side with access to the best beach for walking, boogie boarding, surfing, and swimming. I found Kekaha Beach and loved the traditional Hawaii of the Westside, plus the Waimea Canyon is only steps away.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The mornings with a crystal clear cobalt blue sky. The cool nights and warm dry sunny days.
In 20 minutes I can be up in the canyon for a day of hiking and the sounds of nature. The close proximity to Polihale Beach is very special as is this wild beach with spectacular dunes and nature's own pool called Queen's Pond. You can eat out on the lanai almost every night without any bugs or strong tradewinds blowing in from the ocean. It is the best restaurant seat on the island!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων