Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

RED HOT & GORGEOUS !! Έχει θέα στον ωκεανό και την πισίνα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΚΕΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ CONDO!

RED HOT & GORGEOUS !! Έχει θέα στον ωκεανό και την πισίνα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΚΕΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ CONDO!

Συλλογή φωτογραφιών για ❤️ RED HOT & GORGEOUS! Overlooks Ocean & Pool! SEE THE OCEAN FROM OUR CONDO!!!

Παραλία
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος RED HOT & GORGEOUS !! Έχει θέα στον ωκεανό και την πισίνα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΚΕΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ CONDO!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα91 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Myrtle Beach, SC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑποβάθρα Apache Pier3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Arcadian Shores3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDunes Golf and Beach Club (παραθαλάσσια λέσχη γκολφ)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοMyrtle Beach, SC (MYR-Διεθνές Αεροδρόμιο Myrtle Beach)22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

RED HOT & GORGEOUS !! Έχει θέα στον ωκεανό και την πισίνα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΩΚΕΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ CONDO!

Όμορφα νέα έπιπλα, νέα μοκέτα, νέα λουτρά, αναβαθμισμένη κουζίνα, καινούργια δάπεδα! Αυτό το condo είναι ΚΟΚΚΙΝΟ HOT και όμορφο!

Το ημερολόγιο και τα ποσοστά μας είναι ενημερωμένα. Οι ημερομηνίες που ζητάτε είναι διαθέσιμες εάν το Ημερολόγιο τους δείχνει ότι είναι διαθέσιμες. Η μονάδα ενοικιάζεται από το Σάββατο έως το Σάββατο, εκτός από τον Οκτώβριο και τους χειμερινούς μήνες (Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος και Φεβρουάριος).

*** SHORE FUN ON SHORE DRIVE! *** Όμορφη, απεριόριστη θέα στο μέτωπο του ωκεανού! Μην πάτε στραβά!
** ΠΑΡΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ (μπορεί να είναι ευέλικτη στους χειμερινούς μήνες) **

Αυτό είναι ένα από τα τρία condos που έχουμε στο Myrtle Beach (που βρίσκεται στην παραλία) !!! Αν αυτή η μονάδα έχει γίνει κράτηση για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα άλλα μας condos:

     * VRBO 125483
     * VRBO 71757

Condo, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, (υπνοδωμάτια 4)

MYRTLE ΠΑΡΑΛΙΑ OCEANFRONT ΔΙΑΚΟΠΕΣ CONDOS, LLC.
Ανατρέξτε στις άλλες λίστες μας: VRBO 71757 και VRBO 125483

Απολαύστε τη διασκέδαση στον ήλιο φέτος στο Myrtle Beach της Νότιας Καρολίνας

*** ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ την άνοιξη και τους μήνες πτώσης! Θα αγαπήσετε τη βαθιά, θερμαινόμενη πισίνα μας!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ! ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ! Απολύτως απίστευτο, καθαρό παραθαλάσσιο και παραθαλάσσιο διαμέρισμα με μαγευτική, απεριόριστη θέα στο Ωκεανό. (Το Condo έχει επίσης θέα στην θερμαινόμενη πισίνα μας, όχι στην θέα του πάρκινγκ!) Το condo μας βρίσκεται στο Shore Drive, Myrtle Beach, SC. Βρίσκεται στον 2ο όροφο - το τρίτο διαμέρισμα από τον ωκεανό και έχει μία από τις πιο "έξω από αυτό το κόσμο" OCEAN FRONT θέα στην παραλία και τον υπέροχο Ατλαντικό Ωκεανό.

Αναφέραμε ότι, ενώ κάθεστε στο μπαλκόνι μας, θα απολαύσετε να βλέπετε τα δελφίνια να παλεύουν στον ωκεανό ενώ πίνετε τον πρωινό σας καφέ στις ψηλές ξαπλώστρες μας και να παρακολουθήσετε τα παιδιά στην πισίνα μας μπροστά στον ωκεανό ενώ έχετε ένα ωραίο ποτήρι κρασί το βράδυ; Λοιπόν, αν δεν το κάνουμε, μπορείτε και μπορείτε πραγματικά να το αγαπήσετε! Οι απόψεις είναι απίστευτες! Αυτό το condo είναι πραγματικά ένα cut-πάνω!

Μας ενδιαφέρει πραγματικά τα μέρη μας! Το condo μας είναι διακοσμημένο με γούστο και είναι καλά συντηρημένο με υπέροχα έπιπλα και διακοσμήσεις και ΝΕΑ κουζίνα, ΝΕΑ μπάνια, ΝΕΟ χαλί και πολλά πολύ ωραία έπιπλα! Έχουμε μια υπέροχη μοντέρνα, λευκή κουζίνα με νέες συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και μετρητές Silestone ... για να συμπεριλάβουμε το μπαρ πρωινού! Τα δύο μπάνια ανακαινίστηκαν το 2017 με όμορφο κεραμικό πλακάκι, καινούργια μπανιέρα, νέες τουαλέτες, καινούργιους πάγκους, καινούρια πατώματα !! Θα σας αρέσει πολύ

Γιατί να επιλέξετε ΤΟ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ IV για τα υπόλοιπα; Λοιπόν, APATB IV είναι ένα από τα δύο μόνο ωκεανό σύνθετα στο Shore Drive με DEEP (8 'στο ένα άκρο), θερμαινόμενη, δίπλα στη θάλασσα, εξωτερική πισίνα! (Το άλλο είναι Brigadune-δείτε τις άλλες λίστες!) Εσείς και η οικογένεια θα απολαύσετε τη ζεστασιά της θερμαινόμενης πισίνας (τον Απρίλιο, τον Μάιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο), που διαθέτει επίσης χώρο ηλιοθεραπείας και πολλές ξαπλώστρες. Το μπαλκόνι μας, το οποίο βρίσκεται έξω από το σαλόνι και την κύρια κρεβατοκάμαρα, προσφέρει απίστευτη θέα τόσο στο μέτωπο του ωκεανού όσο και στην πισίνα! Μπορείτε να δείτε τα παιδιά ενώ παίζουν. Θέλετε νυχτερινή ζωή; Το Ocean Annie's είναι περίπου 3-4 τετράγωνα - σε μικρή απόσταση με τα πόδια, νότια στην παραλία και υπάρχουν ακόμα περισσότερα μέρη για να πάτε στην άμεση περιοχή, όπως τα υπέροχα εστιατόρια και τα καταστήματα Tanger outlet που βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά μακριά. Απλά, αισθανόμαστε ότι αυτό το συγκρότημα βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία στη Μύρτλ Μπιτς, καθώς είναι μακριά από το χτυπημένο μονοπάτι σε έναν αδιέξοδο δρόμο, αλλά κεντρικό σε όλα όσα θα θέλατε να κάνετε! Είναι νότια από το Hilton / Kingston Plantation και βόρεια του Grand Dunes του Marriott. Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Μυρτλίτσας! Δεν θα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ!

Εκπληκτική θέα στην παραλία Μυρτλ και την προβλήτα Apache - τη μακρύτερη προβλήτα στην ανατολική ακτή. Το condo μας είναι κυριολεκτικά βήματα προς την παραλία - ΕΙΣΤΕ ΔΕΞΙΑ - υπάρχουν πολύ εύκολη και άνετη πρόσβαση χωρίς δρόμους ή αμμόλοφους για να διασχίσετε. Πώς μπορείτε να νικήσετε αυτό; Λοιπόν ... δεν μπορείτε!

Για να διατηρήσετε την παρθένα ποιότητα της μονάδας και την απόλαυσή σας, περιορίζουμε γενικά τον αριθμό των επισκεπτών σε τέσσερα (4) άτομα, κατ 'ανώτατο όριο, που διαμένουν στο condo. Υπάρχουν ορισμένες φορές εξαιρέσεις, i. π.χ., μωρό, μικρό παιδί). Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, ενημερώστε μας όταν ρωτάτε ποιες είναι οι ανάγκες σας. Το διαμέρισμα μας είναι διακοσμημένο με γούστο, φωτεινό και φωτεινό. Το condo μας διαθέτει ένα όμορφο κρεβάτι αφίσας queen στο κυρίως υπνοδωμάτιο και δύο μονά κρεβάτια στο δεύτερο υπνοδωμάτιο. Έχει επίσης δύο πλήρη λουτρά (ένα από το master για ιδιωτικότητα), πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, υπέροχο σαλόνι, τραπεζαρία και μπαλκόνι που γειτνιάζουν με το καθιστικό και το κυρίως υπνοδωμάτιο. Πλυντήρια / στεγνωτήρια ακριβώς κάτω από την αίθουσα. Θα λατρέψετε τα φρέσκα φρέσκα, καθαρά ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ.

Αυτό το condo είναι ιδανικό για επιλεκτικούς ανθρώπους!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
* Οι εβδομάδες διατίθενται από το Σάββατο μέχρι το Σάββατο κατά τους πρώτους μήνες Μηνιαίες χρεώσεις για το χειμώνα $ 850 + καθαρισμός + φόρος (Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος και Φεβρουάριος). Η SC δεν χρεώνει φόρο φιλοξενίας για ενοικιάσεις άνω των 90 ημερών. Φέρτε πετσέτες παραλίας, προϊόντα από χαρτί, κλπ.
* Όχι Καπνιστικό συγκρότημα !!! - Δεν Κατοικίδια - Δεν Μοτοσικλέτες.

Ανατρέξτε στις άλλες λίστες μας: VRBO 71757 και VRBO 125483

Πως μπορώ να κάνω κράτηση αυτού του CONDO;

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε κράτηση αυτού του διαμερίσματος:

Κάντε κλικ στο κουμπί "Κάντε κράτηση τώρα" και ακολουθήστε τις οδηγίες για να κάνετε ασφαλή online πληρωμή. Ο ιστότοπος θα σας προσφέρει την επιλογή να αγοράσετε προστασία ακύρωσης και προστασία από ζημιές. Είναι απόλυτα έτοιμο να επωφεληθείτε από αυτό ή όχι. Η πληρωμή κατά το ήμισυ καταβάλλεται κατά την αρχική κράτηση και το υπόλοιπο οφείλεται 60 ημέρες πριν από την ημερομηνία του check-in. Οι πιστωτικές κάρτες γίνονται δεκτές. Μόλις γίνει η πληρωμή, θα λάβετε μια απόδειξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το "Κάντε κράτηση τώρα" είναι πολύ εύκολο και φιλικό προς το χρήστη. Βρισκόμαστε στην επιχείρηση μίσθωσης παραθαλάσσιων κατοικιών για 13 χρόνια με εξαιρετικές κριτικές!

Παρακαλείστε να ενημερώσετε εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τη διαμονή σας.

Λέξεις-κλειδιά: Συγκρότημα κατοικιών, προβολή με θέα στην θάλασσα, 3 τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας (42 'σε L / R, τηλεόραση σε master και 2ο υπνοδωμάτιο!), Ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, καινούριο δάπεδο, Myrtle Beach, Fantastic Shore Drive, κοντά στο Ocean Annies, τηλεοράσεις LCD, A Place στην παραλία IV, Myrtle Beach, APATB, APATBIV,

Ανατρέξτε στις άλλες λίστες μας: VRBO 71757 και VRBO 125483

Διαχειριστής καταλύματος

Bob & Joe Anne Kennedy
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 9:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
So sorry...Absolutely no smoking.
Check-in: 4:00 PM / Check-out: 9:00 AM Guests must empty garbage. Wash all dishes and return to proper places in cabinets.
Max. occupancy: 4 during prime summer months; please check with owners for other times but, generally, only 4 people to include babies.
CAR PARKING PASS must be displayed.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Myrtle Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Myrtle Beach) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Barefoot Landing (Συγκρότημα καταστημάτων και εστιατορίων) και Broadway at the Beach (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Ripley's Aquarium (ενυδρείο) και Φάμιλι Κίνγκντομ/Υδ. Πάρ.. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Γήπεδο Γκολφ Captain Hook's Adventure Golf και Πίστα Καρτ Broadway Grand Prix. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Myrtle Beach, SC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Αποβάθρα Apache Pier - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ Arcadian Shores - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Carolina Opry (μουσική παράσταση) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό κέντρο Grande Dunes Marketplace - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunes Golf and Beach Club (παραθαλάσσια λέσχη γκολφ) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μερτλ Μπιτς, Σακραμέντο (CRE-Αερολιμένας Grand Strand): 10 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Black Drum Brewing - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sands Ocean Club Resort - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Veranda Bar & Lounge - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Original Benjamin's Calabash Seafood - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sandals Lounge - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 109 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 10 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 119 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 119 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mary G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
Great location, always perfect to have a view of the ocean.
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Diane G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Experi3nce
This condo is lovely, the ocean view and proximity to the beach is amazing, the property, grounds and pool are beautifully maintained and most importantly, Joe Ann and Bob are outstanding hosts. We had a last minute special need that Joe Ann and Bob graciously accomodated, they met us at the property, welcomed us with a personal tour and checked on us to ensure we were settled in and comfortable after our ordeal. We could not be more pleased with our experience.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Leslie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
July 2023 Vacation
We had the best time during our stay here! We’ve stayed at APATB IV several times but our first time in this unit. The condo was very clean, cozy, and stocked with anything you’d need. We loved having an ocean view and a pool view! It’s convenient to everything Myrtle has to offer!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Carrie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
APATB 209
Great vacation week with great accommodations. Condo nicely furnished and wonderful decor. Location is perfect for viewing the beach or pool . Owners were fantastic to communicate with and checked on stay throughout the week.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Kelly H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quaint place in North Myrtle Beach
Cute place, great location, quiet and relaxing. Steps to the beach. Owners- wonderful!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Bob & Joe Anne Kennedy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
The Kennedy's are owners who really care about the accommodations they provide their guests. They have been in the ocean-front condo rental business for 16 years! They're always very responsive to their guests needs--checkout our reviews!

Start thinking of your week! Then check for availability and rates.

Best pool on the beach in April, May, September and October when the others are not heated!

Please see our other oceanfront Listings: VRBO 71757 and VRBO 125483

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Perfect for Picky People! OCEANFRONT, BEAUTIFUL 2-BEDROOM UPDATED CONDO

LOCATION: STEPS TO THE BEACH...CLOSE TO EVERYTHING! Shore Drive is the BEST location in Myrtle Beach--BEST OF THE BEACH. It's close to everything you want to do, yet being located on a quiet, dead-end street, you are not bothered by the heavy traffic or noise other locations may experience.

ENHANCED CLEANING MEASURES! Enhanced cleaning and safety measures have been and will continue to be implemented at this property to ensure the safety of our guests. This Property is being thoroughly cleaned with both Clorox cleaners and Lysol disinfectants. You'll love our sparkling fresh, clean SHEETS and TOWELS (included); machine-washable, slipcovered sofa and love seat--washed frequently! Germ resistant Silestone kitchen counters!

Contact-Free Check-In

Free, secure Wi-Fi

KITCHEN!! Fully stocked, updated kitchen; Silestone counters (which is a nonporous surface that resists bacteria, stains, and viruses).

BALCONY: Overlooks beach, ocean and POOL!

OPEN HALLWAYS with fresh air

Relaxing deep tub

FABULOUS HEATED* POOL ON PROPERTY

3 TV's

ON THE BEACH--No streets or dunes to cross to get to the ocean

Loads of Parking

TWO LAUNDRY ROOMS

BBQ GRILLS!! & Picnic Area for cooking out--majorly great!

Flexible cancellations

GREAT OWNERS TO WORK WITH! RESPONSIVE, FRIENDLY! We've been in the ocean-front condo rental business for 16 years with great reviews!

Please see our other Listings: VRBO 71757 and VRBO 125483

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our place is clean, fresh, light and bright and nicely decorated. You will have a fantastic view of the ocean to watch dolphins, people at the pool or just watch life go by. 42" HDTV/flat screen TV in living room and 24" LCD/flat screen TV in the master, and a 20" HDTV/DVD TV in the 2nd bedroom (all with cable).

Condo, 2 Bedrooms, 2 Baths, (Sleeps 4)

Please see our other Listings: VRBO 71757 and VRBO 125483

DO I NEED TRAVEL INSURANCE/PROTECTION FOR MY RESERVATION? We recommend you purchase travel insurance. There are many factors that could cause you to amend or cancel your trip. Ensuring you have coverage for situations such as illness, death, injury, weather (including hurricane/tornado evacuations), etc. is important. Purchase your travel insurance through an agent of your choice.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων