ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! SUNSETS! 35 ft SLIP AVAILABLE

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! SUNSETS! 35 ft SLIP AVAILABLE

Συλλογή φωτογραφιών για PANORAMIC VIEWS! SUNSETS!

Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! SUNSETS! 35 ft SLIP AVAILABLE

Σχόλια
4,8 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα157 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Destin, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλίες Destin Beaches15 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΝτέστιν, Φλόριντα (DSI-Ντέστιν-Φορτ Γουόλτον Μπιτς)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυγκρότημα Αναψυχής HarborWalk Village8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλιακός δρόμος Destin Harbor Boardwalk8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bidet · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ! SUNSETS! 35 ft SLIP AVAILABLE

ΔΕΙΤΕ ΤΟ YOUTUBE VIDEO που βρίσκεται στην αρχή της προβολής φωτογραφιών. Σύρετε προς τα δεξιά ή κάντε κλικ στο αριστερό βέλος για να πληκτρολογήσετε το βίντεο που χαρακτηρίζει κάποια από τη διασκέδαση της οικογένειάς μας στα όμορφα νερά του Destin. Διαθέτοντας - Κολύμπι @ στο Dewey Destins απέναντι από το νησί καβουριών, SeaDooing στο πέρασμα και στο νησί καβουριών, τα δελφίνια παίζουν στο νερό και διασκέδαση έξω από το κτίριο μας στο νερό στην παραλία μας.

Ανοίξτε την πόρτα και σας καλωσορίζουμε με εκπληκτική, απίστευτη θέα σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Emerald Coast. Στο Waterview Towers, το μπαλκόνι εκτελεί ολόκληρη την έκταση της συγκυριαρχίας και ΝΑ πάρετε την εμπειρία αυτής της ομορφιάς ενώ απολαμβάνετε το χρόνο σας επισκέπτοντας το σπίτι μας στην παραλία ..... ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟΨΕΙΣ. Αυτή η μονάδα βρίσκεται απέναντι από το East Pass και τον Κόλπο του Μεξικού. Μετά από όλα, τι είναι μια απόδραση παραλία χωρίς θέα; Λόγω της τοποθεσίας μας, στην περιοχή East Pass της Holiday Isle, μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει ο Destin ... αμμώδεις παραλίες άμμου, κρυστάλλινη πισίνα, βαρκάδα, δελφίνια, δραστηριότητα λιμανιού, αξιοθέατα και ήχοι και ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ηλιοβασιλέματα!

Το Waterview Towers είναι ένα ήσυχο και ιδιωτικό κτίριο 33 μονάδων στο τέλος του Holiday Isle. Αυτό είναι ένα κτίριο χωρίς καπνιστές / ΟΧΙ κτίριο PET. Δεν επιτρέπουμε το κάπνισμα ή τα κατοικίδια ζώα στη μονάδα μας. αυτό περιλαμβάνει το κάπνισμα στο μπαλκόνι. Επιβάλλεται αυστηρά. Ο ιδιοκτήτης θα ειδοποιηθεί από την HOA αν οι κανόνες αυτοί δεν τηρούνται από τον ενοικιαστή.

Αυτή είναι μια ασφαλής ιδιότητα με κλειδωμένες εισόδους σε κάθε σημείο πρόσβασης της ιδιοκτησίας, όπου η είσοδος είναι διαθέσιμη μόνο με κωδικό ασφαλείας. Με ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία του East Pass, μια κοινόχρηστη πισίνα και την όμορφα διαμορφωμένη μονάδα μας ως καταφύγιο για τις διακοπές σας. προσφέρουμε μερικές από τις καλύτερες επιλογές συγκυριαρχία στο Destin. Βλέπετε, το Holiday Isle είναι το καλύτερο μυστικό του Destin. Αυτή η όμορφη χερσόνησος δίνει στους επισκέπτες μας το καλύτερο από όλους τους κόσμους. εύκολη πρόσβαση στον κόλπο και το λιμάνι, κοντά σε καταστήματα και εστιατόρια, μια φιλική προς τους πεζούς κοινότητα και εκπληκτική θέα. Οι επισκέπτες μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αλιευτικό στόλο του Destin και τα σκάφη αναψυχής κάνουν το δρόμο τους μέσα και έξω από το ιστορικό λιμάνι Destin. Επίσης, θα απολαύσετε εκπληκτικές ανατολές και ηλιοβασιλέματα από το μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι μας. Αν θέλετε να αισθανθείτε ότι είστε ένας κόσμος μακριά από τα πλήθη του Destin, αλλά εξακολουθείτε να είστε σε κοντινή απόσταση από τα καλύτερα αξιοθέατα, το Holiday Isle είναι η τέλεια κοινότητα για τις διακοπές σας.

Απολαύστε τις διακοπές σας στην ευρύχωρη μονάδα του 4ου ορόφου με θέα στο East Pass και πέρα από τον Κόλπο του Μεξικού. Η Μονάδα 401 φιλοξενεί 8 άτομα και είναι ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ (μη καπνιστής σε μονάδα ή κτίριο). Κάθε ένα από τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτει τηλεόραση και το κεντρικό καθιστικό διαθέτει μια ΝΕΑ SAMSUNG 60 ιντσών SMART TV SAMSUNG με Blu-Ray DVD player. Pandora Radio και NETFLIX συνεχούς ροής για διασκέδαση.

Το MASTER BEDROOM βλέπει στο νερό και προσφέρει εκπληκτική θέα από τον τοίχο των παραθύρων που συναντώνται στη γωνία και παρέχει ιδιωτική πρόσβαση στο μπαλκόνι. Είστε τόσο κοντά στο νερό που νομίζετε ότι είστε σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Τέλος και ξεκινήστε τη μέρα σας σε ένα κρεβάτι king size. Μεγάλο περίπατο σε ντουλάπα για την ευκολία σας. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει διπλούς νεροχύτες, συνδυασμό μπανιέρα / ντους και BIDET / WASHLET με ζεστό νερό και κάθισμα.

Το SECOND MASTER / GUEST BEDROOM είναι επιπλωμένο με ένα king size κρεβάτι & πιο εντυπωσιακή θέα από το παράθυρό σας που παρέχει ιδιωτική πρόσβαση στο μπαλκόνι. Περπατήστε στο ντουλάπι. Ιδιωτικό μπάνιο με διπλούς νεροχύτες & ντουλάπα με μπανιέρα / ντουζιέρα.

Ο τρίτος ξενώνας φιλοξενεί 4 άτομα με ένα queen size κρεβάτι και ένα σκαλί που φιλοξενεί δύο δίδυμα. Μεγάλο παράθυρο με νότια θέα στον κόλπο και την προβλήτα.

* Η πρόσβαση στο Internet είναι διαθέσιμη σε ολόκληρη τη μονάδα και το κτίριο.

* Ετοιμάστε τα γεύματα στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας.

* Απολαύστε το χρόνο στο γυμναστήριο μας εξοπλισμένο με εξοπλισμό άσκησης και καρδιοκίνησης ή παίξτε έναν γύρο τένις στο γήπεδο τένις του δεύτερου ορόφου ... και οι δύο έχουν θέα στο λιμάνι Destin.

* Ο πλούσιος και όμορφος χώρος της πισίνας βρίσκεται στην προκυμαία και οδηγεί στην ιδιωτική παραλία του East Pass. Ένα ζεστό μπανιέρα είναι τοποθετημένο ακριβώς δίπλα στην πισίνα για να χαλαρώσετε.

* Βγείτε πέρα από το Gulf Shore Drive και μπορείτε να απολαύσετε την ιδιωτική μαρίνα μας (αν ενοικιάσετε το γλάρισμα μας). Ποδηλασία, ψάρεμα, καγιάκ ή ποδηλασία; Μπορείτε να κάνετε κράτηση για βάρκα έως 34 πόδια. Υπηρεσία θαλάσσιων ταξί (σε SEASON) είναι επίσης διαθέσιμη αν δεν έχετε τη διάθεση για κίνηση Δεν χρειάζεται καθορισμένος οδηγός να απολαύσετε απλά το ταξίδι σας μέσα από το λιμάνι σε πολλά από τα εστιατόρια που χαρίζουν την άκρη των υδάτων και βόλτα στο σπίτι απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα του Destin από το φως του φεγγαριού .


Καλοκαιρινές Ενοικιάσεις (25 Μαΐου - 9 Αυγούστου 2019) ΣΑΒΒΑΤΟ μέσα στο Σάββατο 7 νύχτες τουλάχιστον.
35 Ft Διαθέσιμο ολισθηρό σκάφος. Παρακαλείσθε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες και τιμές.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου (Danielle Humber) με οποιεσδήποτε ερωτήσεις! Είμαι στην ευχάριστη θέση να διασκεδάσω τις αιτήσεις κράτησης που δεν επιτρέπονται από τη διεπαφή αίτησης κράτησης VRBO.


ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ / ΚΤΙΡΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΚΑΝΑ Ή ΤΣΙΓΑΡΑ. ΟΧΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ Ή ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ
Δεν επιτρέπονται κατοικίδια

Διαχειριστής καταλύματος

Danielle Humber
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No parties or events are allowed in this unit.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
NO PETS ALLOWED BY HOA. Thank You

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
SMOKERS NEED NOT INQUIRE!
This is a non smoking, vaping, e cigarette or juling property. The entire grounds are smoke free. Smokers please do not submit request.
Any Violation of the No Pet or No Smoking policies will result in your forfeit of the 500.00 refundable damage deposit and possible eviction.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No parties or events are allowed in this unit.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ντέστιν

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην παραλία (Χόλιντεϊ Άιλ, Ντέστιν). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Συγκρότημα Αναψυχής HarborWalk Village και Εμπορικό Κέντρο Destin Commons, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλίες Destin Beaches και Κρατικό Πάρκο παραλίας Χέντερσον. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μπιγκ Καχούνα'ς Γουότερ εντ Αντβέντσουρ Παρκ και Κέντρο ψυχαγωγίας The Track. Με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα κοντά σας, θα βρείτε πολλές υδάτινες περιπέτειες.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι του Destin - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλίες Destin Beaches - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα HarborWalk Marina - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συγκρότημα Αναψυχής HarborWalk Village - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλιακός δρόμος Destin Harbor Boardwalk - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Γουάλτον Μπιτς, Φλόριντα (VPS-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Βορειοδυτικής Φλόριντα): 31 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • AJ's Seafood & Oyster Bar - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Whataburger - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Boshamps Seafood & Oyster House - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tailfins Waterfront Grill - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coyote Ugly Saloon - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 74 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 12 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 2 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 89 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 89 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Leslie R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely amazing views
The property location was incredible for views. We got to see dolphins swimming in the bay every day sitting on the huge balcony. The property was fantastic, and the condo itself was very large. All three rooms were extremely comfortable. Would highly recommend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

LeAnn K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing view!!!
We had a wonderful experience in this condo. The condo was clean, spacious and the sunsets from the covered deck were perfect. We were impressed by the security of the parking lot, building, beach and condo. The heated pool and hot tub were warm and refreshing. The condo is close to all the attractions that were important to us. During our stay we had a quick question for the host and she answered our call right away and helped us out. We would stay here again. Thank you for a great time!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Jacqueline B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A lovely long weekend
We had the best time in this gorgeous Destin condo. It was exactly as advertised and very comfortable for our family of 6. Danielle was wonderful to work with as well. We’ll definitely stay here the next time we return to Destin!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Joseph N Amanda V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing
This place was amazing, more then enough room for us. We stayed in July and was able to see the air show and firework show on our balcony and it was amazing!!!! Location was perfect.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Brittany B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Getaway 🏝️
We had a great , relaxing week in Destin. The owners were very friendly and quick response time. The condo was very spacious and had breathtaking views! The actual beach swimming areas were just a short walk in either direction. We would most definitely stay here again💜
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Danielle Humber

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
A family from the south side of Atlanta found paradise on the beaches of Destin! Even better, we discovered the beauty of Norriego Point at the end of Holiday Isle . We love all that Destin has to offer boating, fishing, beach days, water sports and the wonderful night life Destin has to offer.

Our family loves to gather at Waterview Towers for some of the most memorable vacations ever!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

You have all of Destin avaiable. East Pass Beach, boating, fishing, incredible views, quick access to all of Destin Harbor.....nothing lacking here.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Views, views, views....

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες