Ολόκληρο διαμέρισμα

Στη διαδρομή του λεωφορείου! Ζευγάρια απόδραση! * Αργά καλοκαίρι / πρόωρη πτώση ΕΚΠΤΩΣΗ !!*

Στη διαδρομή του λεωφορείου! Ζευγάρια απόδραση! * Αργά καλοκαίρι / πρόωρη πτώση ΕΚΠΤΩΣΗ !!*

Συλλογή φωτογραφιών για Welcome to Peachtree Condo!! Million Dollar Views! Fireplace! Free Mt. Shuttle!

Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Στη διαδρομή του λεωφορείου! Ζευγάρια απόδραση! * Αργά καλοκαίρι / πρόωρη πτώση ΕΚΠΤΩΣΗ !!*

Σχόλια
8,4 στα 10 Πολύ καλό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα58 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στο βουνόΘέα στο βουνόΘέα στο βουνό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Mount Crested Butte, CO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρεινό Θέρετρο Crested Butte2 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Crested Butte Nordic Center4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Crested Butte Town Park8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκάνισον, Κολοράντο (GUC-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Gunnison-Crested Butte)45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Στη διαδρομή του λεωφορείου! Ζευγάρια απόδραση! * Αργά καλοκαίρι / πρόωρη πτώση ΕΚΠΤΩΣΗ !!*

Καλώς ήρθατε στο Condo Peachtree!

** Διαβάστε όλες τις γνωστοποιήσεις στο κάτω μέρος της καταχώρισης πριν από την υποβολή αίτησης.

Το Peachtree Condo βρίσκεται στο συγκρότημα Condo του Timberline. που είναι μια εξαιρετική τοποθεσία ακριβώς πάνω στην ελεύθερη διαδρομή ορεινής μεταφοράς.

Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ένα άνετο κρεβάτι king size και ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο. Ο καθιστικός χώρος διαθέτει καναπέ-κρεβάτι Queen με ξύλινες σχάρες για να εξασφαλίσει άνετο ύπνο (ακόμη και για ενήλικες)!

Το καθιστικό διαθέτει δύο συρόμενες γυάλινες πόρτες που οδηγούν σε μικρά μπαλκόνια. Κάποιος έχει μια υπέροχη θέα με θέα το Crested Butte. Το καλοκαίρι, ανοίξτε και τα δύο και έχετε μια μεγάλη διασταύρωση με καθαρό αέρα!

Υπάρχει ασύρματο internet, τηλεόραση, μικρή τραπεζαρία και καθίσματα μπαρ. Η κουζίνα είναι χαριτωμένη και ανακαινισμένη.

Το χειμώνα υπάρχει ένα ειδικό ντουλάπι σκι στο διάδρομο για ιδιωτική χρήση. Υπάρχει επίσης μια κοινόχρηστη αίθουσα πλυντηρίων με πλυντήριο που λειτουργεί με κέρματα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ως φιλικό FYI, αυτή η ιδιοκτησία βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο του συγκροτήματος συγκυριαρχία και οι σκάλες είναι υποχρεωτικές.

Αυτό το condo είναι ανακαινισμένο, καλά διαμορφωμένο και διαθέτει έπιπλα υψηλής ποιότητας. Είναι ένα υπέροχο μικρό μέρος για ζευγάρι ή μικρή οικογένεια!

BOLT #: 19-805


** Γνωστοποιήσεις:

Παρακαλώ σημειώστε ότι παρέχουμε ένα πακέτο εκκίνησης καυσόξυλων. Εάν επιθυμείτε πρόσθετα καυσόξυλα, μπορείτε να τα παραγγείλετε με αμοιβή ή να αγοράσετε πακέτα από ξύλο στην αγορά True Value ή Clark's Market στην πόλη.

Ενώ προσπαθούμε να διατηρήσουμε ενημερωμένα τα ημερολόγιά μας, είναι πιθανό να μην έχουν προστεθεί ακόμα νέες κρατήσεις στο ημερολόγιο VRBO. Κάντε κλικ στο κουμπί "Contact Manager" για να ενημερώσετε το γραφείο για την πιο ακριβή διαθεσιμότητα.

Η υπηρεσία Wi-Fi παρέχεται μέσω του HOA του κτιρίου. Είναι ιδανικό για βασικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σερφάρισμα. Ωστόσο, μπορεί να επιβραδυνθεί ανάλογα με τον αριθμό των χρηστών που έχουν συνδεθεί ή με μεγάλη δραστηριότητα ροής.

Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο χώρος στάθμευσης είναι ο πρώτος προορισμός, εξυπηρετείται για πρώτη φορά και το δελτίο στάθμευσης δεν εγγυάται χώρο στάθμευσης.

Το τοπικό τέλος θερέτρου ενσωματώνεται στο φορολογικό συντελεστή. Το κόστος καθαρισμού είναι επιπλέον και μπορεί να φτάσει τα $ 95 ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων. Τα έξοδα εξυπηρέτησης πελατών VRBO είναι επιπλέον.

Απαιτείται εγγύηση με τη μορφή ασφάλισης ζημιών ή $ 1.500. 00 επιστρέψιμη εγγύηση.

Εκτιμούμε την κατανόησή σας στα παραπάνω θέματα και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ερωτήσεις.

ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
 
"Αυτό το condo δούλεψε εξαιρετικά για εμάς. Είναι πολύ ευχάριστο και εύκολο να περπατήσει / σκι στο βουνό από την πόρτα! Απολαύσαμε τη διαμονή εκεί και θα το συνιστούσαμε ιδιαίτερα. "
-Ruth L. Σαν Φρανσίσκο, CA

"Το condo ήταν ακριβώς όπως περιγράφεται με όλα τα χρήσιμα στοιχεία που παρουσιάζονται στο τραπέζι όταν φτάσαμε (προγράμματα λεωφορείων, χάρτες, τοπικά περιοδικά, ect). Το condo ήταν πολύ χαριτωμένο και δεξιά στη γραμμή του λεωφορείου προς την περιοχή σκι. Είχαμε υπέροχο χρόνο και σίγουρα θα μείναμε ξανά εδώ. Ήμουν σε θέση να κάνετε σκι μέχρι τα σκαλιά του κτιρίου από τον ανελκυστήρα του Westwall! "
-Michael F. Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια

"Τέλειο άνετο μέρος με εκπληκτική θέα! Κρεβάτι king size ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Η Heather ήταν ένας μεγάλος οικοδεσπότης και είχε συστάσεις για τη διαμονή μας. Σίγουρα θα μείνουμε ξανά! "
-Shelly M. Blackhawk, CO

"Αυτό είναι ένα μεγάλο condo για να επισκεφθείτε Crested Butte και το περιβάλλον, πολύ [ζεστό], πολύ καθαρό, με εκπληκτική θέα. Τέλειος!"
-Maryline G. Montfaucon, Γαλλία

"Μια ζεστή και όμορφα διακοσμημένη μονάδα, με φανταστική θέα από μπαλκόνι. Εύκολη, λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο στο κέντρο του Crested Butte. Η Heather καλούσε να κάνει check-in και να δει αν χρειαζόμουν τίποτα. Σίγουρα θα μείνω εδώ και θα το συστήσω σε άλλους. "
-Εζρα Δ.

"Η Heather και το πλήρωμά της ήταν φοβερό! Κάνουν επιχειρήσεις καλά. Ακόμη και στο βιβλίο πολιτικής τους απαιτούν να εμφανίζετε με μια καλή στάση :) Το condo ήταν τόσο μεγάλο! Η γυναίκα μου και εγώ μείναμε για μια εβδομάδα και ερωτεύτηκα. Ήταν πολύ ευρύχωρο για τους δυο μας, και πολύ εξυπηρετικό με κάθε τρόπο. Ήταν επίσης η πρώτη μας φορά στο Crested Butte / Mt. Crested Butte περιοχή και ήταν τόσο δροσερό. Όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε ή χρειάζεστε ήταν σε μια πολύ μποέμικη μικρή πόλη σκι και οι πιο εκπληκτικές πεζοπορίες ήταν όλοι γύρω. Το υψόμετρο ήταν σίγουρα κάτι για το οποίο θα έπρεπε να επικρατήσει, αλλά αξίζει τον κόπο για το τοπίο και τα ωραία vibes. "
-Parker D. Elizabethtown, KY

"Η εμπειρία μας με την Heather (Watchdog) ήταν πολύ καλή. Είχαμε δυο μικρούς λόξυγκους, αλλά το χειρίστηκε αμέσως, το οποίο εκτιμήσαμε πολύ. Το condo ήταν καθαρό, άνετο & αρκετά. Οι απόψεις είναι προάστιο και οι σκάλες ... δεν είναι μεγάλη υπόθεση, ήρθαμε στο ποδήλατο & πεζοπορία, έτσι τι είναι μερικές περισσότερες σκάλες στο τέλος της ημέρας. Δεν θα είχατε αυτή την άποψη χωρίς λίγη αναρρίχηση ».
-Lisa B. Denver, CO

"Είχαμε έναν τόσο μεγάλο χρόνο να μείνουμε στο Condo Peachtree. Το condo είναι άνετο, μοντέρνο και σε εξαιρετική τοποθεσία. Τα πάντα ήταν πολύ καθαρά και το κρεβάτι ήταν πολύ άνετο με ωραία μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα. Υπάρχουν αρκετές πτήσεις με σκάλες για πεζοπορία, αλλά αξίζει τον κόπο για θέα! Το δωρεάν λεωφορείο κάνει στάση ακριβώς στο χώρο στάθμευσης του condo. Heather και το προσωπικό της (ήταν) μια απόλαυση να συνεργαστεί με. Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη διαμονή σας στο Crested Butte. "
-Jen S. Flagstaff, AZ

Διαχειριστής καταλύματος

Sean Turner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Θέα στο βουνό
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Crested Butte

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην πόλη Crested Butte. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Όρος Maroon Bells και Κοιλάδα του Άνθρακα, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Παιδικό Μουσείο Trailhead και Μουσείο Trailhead Discovery Museum. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με σκι αντοχής (cross-country) και σνόουμπορντ, και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και snowmobiling.
Χάρτης
Mount Crested Butte, CO

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ορεινό Θέρετρο Crested Butte - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Εξπρές Ανύψωσης Κόκκινης Κυρίας - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Crested Butte Nordic Center - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Crested Butte Town Park - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Τεχνών Center for the Arts - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γκάνισον, Κολοράντο (GUC-Περιφερειακό Αεροδρόμιο Gunnison-Crested Butte): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Gas Cafe - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Secret Stash - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Camp 4 Coffee - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Paradise Cafe - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Teocalli Tamale - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 10 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 22 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 22 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

8,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

xavier J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
The unit is very convenient to ski. There is plenty of space for our family of four ( w/ 2 kids age 11 and 13). The kitchen is spacious and well furnished. The sleeper sofa is comfortable and big enough for our 2 kids. As mentioned the stairs can be difficult depending on your fitness level. I would not recommend it as a ski-in/ski-out for small kids. Skiing back to the unit can be tricky for beginners depending on the snow coverage and grooming conditions. Overall we had a great time there.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Mark R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Excellent experience
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

4/10 Κακό

Alan K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Αρνητικά: Τοποθεσία
the entry stairs were a huge problem
The outside entry stairs were a huge problem for me. I counted around 51 of them. I recently had knee surgery, and I wish this large number of outside stairs were documented somehow. I will know to look closer next time before I rent. They took all the fun out of staying there. Once we got to the front door, the facility was OK. We only stayed 2 nights out of the 5 that we had rented.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

6/10 Μέτριο

Paul K.

Θετικά: Επικοινωνία, τοποθεσία
July 2023 stay
Excellent property manager service. Maddie from that office helped me get the tv going so I could watch British open on peacock which my wife gave her the acct number and password and I was all good. Owners should have access to network channels which does not appear to be available. PM came 20 minutes after call.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

8/10 Καλό

Martin C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ski trip getaway
Worked well - comfy bed and felt like home. Only negative was the stairs up to the unit and additional 5 flights of stairs up to the back road to ski to the lift - a bit tough in altitude and full ski regalia carrying skis. Easy to reach manager when we had a question!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Sean Turner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων