Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Τώρα κράτηση πρόωρη πτώση: χρώματα πτώσης. Μειωμένες τιμές για Σεπτέμβριο & Οκτώβριο.

Τώρα κράτηση πρόωρη πτώση: χρώματα πτώσης. Μειωμένες τιμές για Σεπτέμβριο & Οκτώβριο.

Συλλογή φωτογραφιών για May 27 - June 1 still available! 5 night getaway! Other summer dates too!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Τώρα κράτηση πρόωρη πτώση: χρώματα πτώσης. Μειωμένες τιμές για Σεπτέμβριο & Οκτώβριο.

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια0+ μπάνιαΓια 8 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στη λίμνηΘέα στη λίμνηΘέα στη λίμνη

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Mt. Morris, WI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριοχή για Σκι Nordic Mountain3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜακρά Λίμνη19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCrystal River35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆπλτον, Γουισκόνσιν (ATW-Διεθνές Αεροδρόμιο του Άπλετον)54 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Τώρα κράτηση πρόωρη πτώση: χρώματα πτώσης. Μειωμένες τιμές για Σεπτέμβριο & Οκτώβριο.

Εξοχική κατοικία, 5-λίμνη αλυσίδα. Σκάφος, κολύμπι, σκι, ποδήλατο, γκολφ, ψάρι, ξεκούραση, χαλαρώστε.
Δεύτερο ψηλότερο βουνό του Ουισκόνσιν και μια ειρηνική, αλυσίδα σαφές νερό των λιμνών είναι από τα πολλά χαρακτηριστικά της οικογένειας μας εξοχικό σπίτι που βρίσκεται σε μη ανώνυμης εταιρικής μορφής Mt. Morris, στην καρδιά της αναψυχής πλούσια Waushara County.

Ξυπνήστε με αφρώδη, που τροφοδοτείται από πηγές, 15 στρεμμάτων Σμαραγδένια Λίμνη. Βουτήξετε από μεγάλη προβλήτα μας και να πλατσουρίζουν στην σχεδία πισίνα μας. Καγιάκ, κανό, γραμμή ή κινητήρα κάτω από μια λευκή πεζογέφυρα πάνω Morris λίμνη, το skiable λίμνη 180 στρεμμάτων και την καρδιά του πέντε-λίμνη Morris αλυσίδας.

Παρακολουθήστε την ανατολή του ηλίου πάνω από Mt. Morris, και λίγα μόλις βήματα στην ιδιωτική παραλία μας για Morris λίμνη για ένα φλεγόμενο κεντρική-Wisconsin ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο εξοχικό σπίτι, μια υπερ-μεγέθους αιώρα σας προσκαλεί σε ένα υπνάκο το απόγευμα. Όταν το φεγγάρι και τα αστέρια βγαίνουν, σχάρα δείπνο και να καθίσει σε 8-θέσιο τραπέζι πικ-νικ μας, στη συνέχεια να απολαύσετε μια φωτιά στο ευρύχωρο αίθριο άμμο μας. Παρέχεται άφθονη διάσπαση του ξύλου.

Οι επισκέπτες έχουν δωρεάν πρόσβαση σε βάρκα, κανό, κουπί του σκάφους μας και δύο καγιάκ, με κουπιά και σωσίβια γιλέκα που παρέχονται. Ενοικιάσεις Powerboat είναι διαθέσιμα σε Wautoma, επτά μίλια μακριά. Μπάσο μεγάλο στόμα, bluegill, και ορθαγορίσκος είναι άφθονα και έτοιμος να χτυπήσει. Περάστε την ημέρα συμψηφισμού ζωγραφισμένα χελώνες ή ψάχνουν για τους ερωδιούς, οι κάστορες και τα ελάφια κατά μήκος των ακτών της αλυσίδας των λιμνών.

Μεγάλο, τζαμαρία βεράντα εξοχικό σπίτι έχει μια πανοραμική θέα της λίμνης και Emerald είναι ιδανικό για παιχνίδια βράδυ κάρτα ή ήσυχη ανάγνωση. Η σωλήνα vintage-powered στερεοφωνικό ραδιόφωνο ανακαινίστηκε πρόσφατα και είναι έτοιμο για δική σας ευχαρίστηση ακούγοντας.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει θέσει εκτός από τους τρεις άλλους και μόλις λίγα βήματα από μια νέα ξυλόσομπα με εστία από ντόπια πέτρα. κρεβάτια Το εξοχικό σπίτι του άνετα κοιμούνται οκτώ. Ενώ έχουμε θέσει όριο πληρότητα μας σε οκτώ, αν η οικογένειά σας απαιτεί λίγο περισσότερο χώρο, έχουμε δύο κούνιες καμβά και ανακλινόμενα δερμάτινο καναπέ που μπορεί να φιλοξενήσει τις ανάγκες σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει πρόσθετη χρέωση για τους επισκέπτες άνω των έξι.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με κατσαρόλες και τηγάνια, φούρνο φούρνο αερίου και φούρνο μικροκυμάτων, νεροχύτη δύο καλά, ψυγείο και μαγειρικά σκεύη. Μια αντίκα δρύινο τραπέζι βάθρο φιλοξενήσει άνετα έξι, επεκτάσιμη έως οκτώ.

Από το εξοχικό σπίτι, είναι σε μικρή απόσταση με τα πόδια για να μη μετοχικών Mt. Morris, η οποία διαθέτει ένα γραφικό, μύλο του 19ου αιώνα, που απολαμβάνει μια δεύτερη ζωή ως ένα παγωτό και καφέ. Μόλις λίγα βήματα κάτω από το δρόμο είναι η Trading Post, ένα δημοφιλές εστιατόριο και τη νύχτα σημείο όπου το καλό φαγητό και ζωντανή μουσική προσελκύσει ντόπιους και επισκέπτες από όλη την περιοχή.

Πεζοπορία ή οδήγηση μέχρι Mt. Morris και να απολαύσετε την πανοραμική θέα στο κέντρο χωράφια Ουισκόνσιν, καθώς και γήπεδα τένις, λάκκους παπούτσι άλογο, ένα πολύ παιχνίδι, και χώρο για πικνίκ. Από την άλλη πλευρά του βουνού είναι Nordic Mountain θέρετρο, προσφέροντας συναρπαστικές διαδρομές με ποδήλατο βουνού καθώς και εγκαταστάσεις εκπαίδευσης wake-board. Ένα γήπεδο γκολφ τοξοβολία - όπου τα τόξα και βέλη αντικαταστήσει μπάλες και συλλόγους - μπορεί να βρεθεί μόνο σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Mt. Morris βρίσκεται στην καρδιά της Waushara County, αναψυχής στολίδι στην ενδοχώρα της Αμερικής. Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το εξοχικό σπίτι, το 27-τρύπα Waushara Country Club διαθέτει αυξημένα ταφ, δασώδη δίαυλοι, και άφθονη λόφους και τα χαρακτηριστικά του νερού. Λόφους Waushara County και ομαλή λειτουργία δρόμοι είναι ιδανική για ποδηλασία. Κοντινά αγροκτήματα προσφέρουν φράουλα συγκομιδή και το πόδι-μακρύ γλυκό καλαμπόκι όλο το καλοκαίρι.

Επισκεφθείτε ένα σύμπλεγμα Amish γεωργικές εκμεταλλεύσεις εκτός Wautoma, όπου ψημένα αγαθά, τα παπλώματα, τα έπιπλα και τη βιοτεχνία πωλούνται. Εξερευνήστε τα καταστήματα με αντίκες του κοντινού Άγριο Τριαντάφυλλο ή το Βερολίνο. Επισκεφθείτε το Rock Park λατομείο-cum-φύση σε Redgranite, και να κολυμπήσει στα βαθιά λίμνη λατομείο. Απολαύστε μια ζώνη πουά στο Golden Nugget στο κοντινό ποταμό Pine, ή να νοικιάσουν ένα μεγάλου μεγέθους εσωτερικό σωλήνα ή ένα συμπαγές κανό και κουπί προς τα κάτω Waupaca του Crystal River.

Το Cottage έχει στην οικογένειά μας για σχεδόν 70 χρόνια, και μερικοί από τους πελάτες μας έχουν επισκεφτεί κανείς για 20 χρόνια και περισσότερο. Δεκαετίες έχουν περάσει από μετανάστες παππούδες μας αγόρασε το εξοχικό σπίτι ως γαμήλιο δώρο για τους γονείς μας, αλλά η ξεκούραση και αναψυχή μιας εβδομάδας στη λίμνη είναι ένα πράγμα που, ευτυχώς, δεν φαίνεται να αλλάζει.


Διαχειριστής καταλύματος

The Mt. Morris Cottage
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στη λίμνη
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Kids paradise.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)
$10/night/pet. 2 pet maximum.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Smoking outside the Cottage only. Remove butts.
Maximum of four adults. Exceptions for immediate family.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Wautoma

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Wautoma) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Περιοχή για Σκι Nordic Mountain και Lunch Creek Vineyard & Winery, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Μακρά Λίμνη και Λίμνη Poygan. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Mt. Morris, WI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Περιοχή για Σκι Nordic Mountain - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μακρά Λίμνη - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crystal River - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πράσινη Λίμνη - 51 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδα Γκολφ Golf Courses of Lawsonia - 52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Άπλτον, Γουισκόνσιν (ATW-Διεθνές Αεροδρόμιο του Άπλετον): 58 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Casey's General Store - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Culver's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco John's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Christianos Pizza - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 80 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 90 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 90 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

David & Catherine B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Peaceful, relaxing
Peaceful setting on a quiet lake. Quiet time to study , relax and take walks among the beautiful fall colors.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Melanie A E., Stanford, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy fall 7 day visit
From the minute you open the door you can feel that this cottage is loved and well cared for. The setting is quiet and so beautiful in the tall pines overlooking the lake. The reflection of the lake water waves across the ceiling and walls of the front room. The beds are very comfortable with nice blankets and comforters. The wood stove is high quality and made for very cozy mornings and evenings. The main living area has an open feel and is set up for families. Bathrooms were updated and nice. Kitchen had everything we needed. We enjoyed walks around the lake and the hiking trails behind the Lutheran Church nearby. The lakes were perfect for kayaking or just sitting and enjoying the view. Be sure to read the interesting history of the cottage, Lutheran Retreat and Oval Indian Mound found in the blue notebook. We definitely want to return.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Pam B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing get away
Beautiful sunrises. Clean cottage. Well stocked. Quiet and relaxing. So much fun playing all the music albums!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Carla M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fri, Aug 11 - Sun, Aug 13 2023
Wonderful spot, cottage was very clean and accomodating. Although weather was in the 80's the afternoon we checked in, it was well shaded and comfortable inside. Air conditioning wasn't needed. The fans worked very well at night but we barely needed them. Nice private lake with access to larger lakes. Enjoyed watching fish from the dock in the clear still water, listening to birds, kayaking & canoeing. Would love to bring our family back to this well loved cottage. Perfect family get away spot with nice walk to ice cream, coffee and dining.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Terry D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Perfect Cottage
So much water fun, little fishing, kitchen well equipped, easy to live in, felt like “home “. Close little beach was cool! And the vinyl selection on the old stereo was the BEST! Thank you for sharing your home!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από The Mt. Morris Cottage

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hello Mt. Morris Cottage Renter: We look forward to your stay with us & hope you enjoy it as our family has for going on 4 generations! Renters need to bring their own bed linens, towels and kitchen towels. There is one queen, two full and two single bunk beds, and a single bed built in to the wall above the full bed in the front porch bedroom. Beginning during the 2023 summer season, we will no longer be implementing the extra sanitizing protocols related to Covid-19. We will continue to perform our routine cleaning, sanitization, and property preparation. If any of your guests have increased risk or concerns related to Covid-19, we suggest you do not stay at our property. The fourth bedroom located by the roadside porch is outside of the main structure. It is not heated. As such, it may not be suitable for occupancy in the late spring and early fall dates. Please consider this when booking your visits during both June and October.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

A great place to get away from it all! Beautiful sunsets on Emerald Lake looks like glass and across the road on Morris Lake, tremendous colors. Without the distraction of television, families enjoy games, crafts, oldies albums, water sports and boating & of course, conversations by the fire pit.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The cell phone booster allows most guests to get a phone signal. We do not have WiFi. You can create a WiFi hotspot, using your own cell phone, if you have that capacity. You may have additional data charges from your provider. The reception is variable. If you rely on WiFi to conduct business while on vacation, you may not be able to get a signal from The Cottage. A WiFi signal can be accessed for free in the nearby Trading Post tavern, Hideaway tavern (both have good food), the Mill Ice Cream shop and in Wautoma at the public library.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων