Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

4 * πολυτελές διαμέρισμα (4 1/2 δωμάτια) με μπαλκόνι με πανοραμική θέα, πρόσβαση στη λίμνη και σάουνα

4 * πολυτελές διαμέρισμα (4 1/2 δωμάτια) με μπαλκόνι με πανοραμική θέα, πρόσβαση στη λίμνη και σάουνα

Συλλογή φωτογραφιών για 4* luxury apartment (4 ½ rooms) with nice view, lake, sauna

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος 4 * πολυτελές διαμέρισμα (4 1/2 δωμάτια) με μπαλκόνι με πανοραμική θέα, πρόσβαση στη λίμνη και σάουνα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα119 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Kanton Thurgau, Thurgau Untersee
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Arenenberg4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Conny-Land9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝήσος Mainau24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο της Ζυρίχης (ZRH)52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

4 * πολυτελές διαμέρισμα (4 1/2 δωμάτια) με μπαλκόνι με πανοραμική θέα, πρόσβαση στη λίμνη και σάουνα

english version δείτε παρακάτω

Η βάρκα στην ξηρά »στο **** αστέρων Διαμέρισμα: Όπως μια βάρκα στη στεριά» βρίσκεται το πολυτελές διαμέρισμα **** αστέρων με πολύ ευρύχωρο μπαλκόνι με πανοραμική θέα του πάνω από το νερό στην όχθη της λίμνης της Κωνσταντίας.

Από τον πρώτο όροφο του ιστορικού διαμονής για το στέμμα σε κυκλοφορία είναι απομακρυσμένη θέση από το καθιστικό / τραπεζαρία και μπαλκόνι είναι η αξέχαστη θέα πάνω στο νησί Reichenau, τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και την ηρεμία του νερού. Η θέα imidiat της λίμνης δίνει την αίσθηση ενός ήσυχου πολυτελές σκάφος της γραμμής για να κολυμπήσουν.

Το 119 m2 μεγάλο διαμέρισμα διαθέτει ένα πολύ ευρύχωρο, μοντέρνα επιπλωμένο σαλόνι / τραπεζαρία με τζάκι. Το πολύ πρακτικό, πλήρως εξοπλισμένη ανοιχτή κουζίνα είναι ενσωματωμένη στο σαλόνι. br / εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, ψυγείο-καταψύκτη, εστίες, απορροφητήρα, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, τραπέζι γκριλ, τοστιέρα, συσκευή καθαρισμού με απόξεση, συσκευή για φοντύ, σόδα, κλπ, η κουζίνα έχει όλες τις ανέσεις. Επιπλέον, πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, καλωδιακή τηλεόραση με DVD και βίντεο, στερεοφωνικό, σολάριουμ, πιστολάκι για τα μαλλιά, κλπ είναι διαθέσιμα.
Με τρία ξεχωριστά υπνοδωμάτια, το διαμέρισμα διαθέτει άνετο χώρο για τέσσερα άτομα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, να δεχθεί τα δύο μπάνια - ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα, διπλό νιπτήρα και Closomath, ένα άλλο με ντους, νιπτήρα και τουαλέτα. Ντουλάπια και ξεχωριστή αποθήκη προσφορά δωμάτιο επαρκή χώρο για αποθήκευση και αποθήκη.

κλινοσκεπάσματα και ένας επαρκής αριθμός πετσέτες, ντουζιέρα και πετσέτες κουζίνας παρέχονται. Ένα Kinderreisebettchen και καρεκλάκι είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος. Για τα κατοικίδια ζώα, παρακαλούμε επικοινωνήστε προηγουμένως σπιτονοικοκυρά.
Το διαδίκτυο λειτουργεί μέσω hotspot, και είναι κατάλληλο για μικρά ποσά αναφοράς δεδομένων (έλεγχος e-mail, κλπ), για να μην κατεβάσετε ταινίες, στέλνοντας μεγάλες ποσότητες δεδομένων, κ.λπ.

Για την από κοινού μια κοινή έδρα είναι ένα λουτρό με σάουνα και ντους, ακριβώς δίπλα στη λίμνη και ένα χώρο αποθήκευσης ποδηλάτων. Οι πρόσθετες ύλες που ανήκουν στο χώρο στάθμευσης διαμέρισμα βρίσκεται ακριβώς στο σπίτι.

Το κτίριο με 4 1/2 - γκαρσονιέρα βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Berlingen. Το χωριό με περίπου 850 κατοίκους βρίσκεται στο πολύ γραφικό Untersee το ελβετικό νότια όχθη της λίμνης της Κωνσταντίας και βρίσκεται ανάμεσα Steckborn και Kreuzlingen / Konstanz. Vis a Vis είναι το νησί του Reichenau. - Αυτές οι θέσεις είναι σε 5 - 15 λεπτά προσβάσιμο. Η ιστορικά πολύτιμο αστικό τοπίο και να χαλαρώσετε καλώντας περιπάτου δίνουν στην πόλη ιδιαίτερη γοητεία του. Οι λάτρεις του κρασιού θα βρουν ένα καλό Μπέρλιντζερ πέφτει εδώ. Το μέρος έχει μια υποδομή με το σιδηροδρομικό σταθμό, το λιμάνι, αρτοποιείο, κρεοπωλείο και μερικά εστιατόρια - όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια - και προσφέρει όλα τα θαλάσσια σπορ με το σχολείο και ενοίκια. Το πανόραμα είναι ένα από τα πολλά εύκολα προσβάσιμα μονοπάτια πεζοπορίας? Υπάρχουν επίσης πολλές ποδήλατο και το πατινάζ διαδρομές. Berlingen έχει καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με πλοίο, τρένο ή αυτοκίνητο για να τις κοντινές πόλεις του Schaffhausen, Stein am Rhein, Winterthur, Ζυρίχη, Konstanz, Kreuzlingen ή St. Gallen, καθώς και του φυσικού, πολιτιστικού και τέχνη ιστορικά σημαντική θησαυρούς της περιοχής Ελβετίας και της Γερμανίας λίμνη της Κωνσταντίας. Η νεοσυσταθείσα γήπεδο γκολφ στην Seerücken και μπορεί να φθάσει σε περίπου 10 λεπτά.
Ένας φούρνος, κρεοπωλείο με όλα τα διαθέσιμα βασικά τρόφιμα, τέσσερα εστιατόρια και καφέ είναι μεταξύ των υποδομών του χωριού. Από Berlingen από το να πηγαίνουν ωριαία τρένα σε κατευθύνσεις Kreuzlingen / Konstanz και Stein am Rhein / Schaffhausen. Από το λιμάνι, αναχωρούν τα πλοία και τα κάτω του Ρήνου για Kreuzlingen / Konstanz, θα ανοίξει από όπου ολόκληρη η λίμνη της Κωνσταντίας. Η προκυμαία, γκαζόν με πινγκ-πονγκ και παιδική χαρά συνθέτουν το κέντρο του χωριού με την εκκλησία.

Από τις κατοικίες της Εποχής του Χαλκού στη λίμνη, τα πρώτα ρωμανικός εκκλησίες στο νησί Reichenau, την αφθονία των λουλουδιών Mainau, οι βροντή καταρράκτες του Ρήνου κοντά Schaffhausen, η ακόμα άθικτη ιστορική πόλη της Stein am Rhein με ζωγραφισμένα παλιά προσόψεις πόλη του, κατοικίες και χώρους εργασίας του Hermann Hesse στη χερσόνησο Hori, το λούνα παρκ στο Conny γη ή το ευρύ φάσμα των μουσείων ή πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Konstanz, η περιοχή της λίμνης της Κωνσταντίας κατέχει αμέτρητους θησαυρούς που μπορεί να επιτευχθεί εύκολα από Berlingen από.


4 ½ - διαμέρισμα δωμάτιο στην ιστορική κατοικία, Zur Krone »
Στις όχθες της λίμνης της Κωνσταντίας

Ο, Βάρκα στο χώρας »

Όντας σε αυτό το διαμέρισμα σας δίνει μια αίσθηση χαλάρωσης σε μια βάρκα σε γαλήνια νερά.

Αυτό το πολυτελές διαμέρισμα βρίσκεται **** Στο κέντρο του μικρού χωριού της Berlingen και ακριβώς στις όχθες της λίμνης της Κωνσταντίας. Το ιδιωτικό πανοραμικό μπαλκόνι κρέμεται ακριβώς πάνω από το νερό. Από εκεί, και καθώς το καθιστικό, μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχη θέα της λίμνης στο Isle of Reichenau και τα αξέχαστα ηλιοβασιλέματα.

Το πολύ ευρύχωρο 4 1/2 - δυάρι (119 m2) βρίσκεται στον πρώτο όροφο στο παραλίμνιο. Οι κοινόχρηστες εγκαταστάσεις είναι μια σάουνα με άμεση κλίμακες στη λίμνη και μια βεράντα στο μπροστινό μέρος της λίμνης. Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια είναι το λιμάνι, διάφορα εστιατόρια, φούρνο και κρεοπωλεία καταστήματα, παιδότοπος, το κέντρο θαλάσσιων σπορ και το σιδηροδρομικό σταθμό - με τρένα συχνά Κωνσταντίας στη Γερμανία ή Kreuzlingen της Ελβετίας και Stein am Rhein ή οι καταρράκτες του Ρήνου από Schaffhausen.

Από την Livingstone / φαγητό δωμάτιο και το τεράστιο πανοραμικό μπαλκόνι είναι μια μαγευτική θέα προς τη Νήσο του Reichenau και Χορρί, το σπίτι του Hermann Hesse. Μπορείτε να απολαύσετε τις αξιόλογες και πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και την ήρεμη και ειρηνική ατμόσφαιρα του νερού. Απλά να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε μια ιδιωτική καταδρομικό πολυτέλεια.

Το διαμέρισμα προσφέρει ένα άνετο μεγάλο καθιστικό με τζάκι, καλωδιακή τηλεόραση, DVD και στερεοφωνικό και ολοκληρωμένη κουζίνα. Μοντέρνο και πολύχρωμα έπιπλα δίνουν μια πραγματική αίσθηση διακοπών. Στην πρακτική κουζίνα είναι ένα πλυντήριο πιάτων, φούρνο, ψυγείο και καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, ψησταριά, τοστιέρα, συσκευή καθαρισμού με απόξεση και φοντί σύνολο, σόδα κ.λπ. Πλυντήριο και στεγνωτήριο παρέχονται σε ξεχωριστό δωμάτιο.
Τρία ξεχωριστά υπνοδωμάτια και δύο πλήρη μπάνια παρέχουν χώρο για τέσσερα ή πέντε άτομα. Σολάριουμ και στεγνωτήρας μαλλιών προσφέρονται επίσης. Λευκά είδη για κρεβάτια, μπάνιο και μαγειρικά σκεύη παρέχονται.
Δύο παιδικά κρεβάτια και τα έπιπλα για το κοινό βεράντα είναι διαθέσιμα δωρεάν χρήση.
Ένας χώρος στάθμευσης βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σπίτι. Σε περίπτωση που θέλετε να φέρετε το κατοικίδιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον ενοικιαστή.
Για το Διαδίκτυο προσφέρουμε ένα hotspot, η οποία εργάζεται για το e-mails (περίπου 3-5 GB, αλλά όχι για μια λήψη για ταινίες ή αποστολή pics κ.λπ.

Το σπίτι βρίσκεται σε Seestrasse, στο δρόμο που συνδέει το Schaffhausen και Κωνσταντίας / Kreuzlingen
Στο χωριό υπάρχει ένα κέντρο θαλάσσιων σπορ προσφέρει μαθήματα τα οποία σε πολλά διαφορετικά θαλάσσια σπορ.
Από την Panoramapath, θα βρείτε πολλά μονοπάτια για περπάτημα.
Μπορείτε να απολαύσετε πολλές διαδρομές με ποδήλατο, καθώς και.
Ένα γήπεδο γκολφ είναι προσβάσιμο μέσα σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Η περιοχή της λίμνης της Κωνσταντίας προσφέρει πολλά πολιτιστικά αξιοθέατα και τη φύση, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα.
Berlingen είναι ένα μικρό χωριό με 850 κατοίκους στις νότιες όχθες της λίμνης της Κωνσταντίας. Το χωριό διαθέτει ένα κατάστημα παντοπωλείο και ένα αρτοποιείο, τέσσερα εστιατόρια και καφέ. Τα τρένα αναχωρούν ανά μία ώρα από το σιδηροδρομικό σταθμό Berlingen να Kreuzlingen / Konstanz και Stein am Rhein / Schaffhausen. Τα πλοία πρόκειται, καθώς και προς τις δύο κατευθύνσεις. Κοντά στην εκκλησία βρίσκεται ένα μικρό περίπατο, την παραλία και παιδική χαρά.

Διαχειριστής καταλύματος

Friederike Mehlau Wiebking

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Berlingen

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Berlingen) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Rosgartenmuseum και Southwestern German Philharmonic Orchestra Konstanz, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Κάστρο Arenenberg και Πύργος Pulverturm. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Conny-Land και Πλανητάριο και Αστεροσκοπείο του Κρόιτσλινγκεν. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Kanton Thurgau, Thurgau Untersee

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο Arenenberg - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Conny-Land - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο LAGO στην Κωνσταντία - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ενυδρείο SEA LIFE Konstanz - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νήσος Mainau - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Κρόιτσλινγκεν: 14 λεπτά οδικώς
  • Φριντριξχάφεν (FDH-Φριντριξχάφεν - Λίμνη Κονστάνς): 75 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Restaurant Anker - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bäckerei Conditorei Café Meier - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurant Schiff - 3 λεπτά με τα πόδια
  • pipo`s Bar - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Seehörnle Hotel & Gasthaus - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Andrew J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good location right on the lake
Very nice property within an easy drive of Constance. Kitchen very well equipped with lots of cutlery, crockery and pots/pans etc. The sauna is in a separate building just outside the apartment and was very easy to use. Did not meet the landlady, but she was very responsive via email.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Melissa B., Fort Leavenworth, KS

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect location
We had a great stay in Berlingen for the weekend. The owner was extremely helpful and quickly responded to our questions. Beautiful spot right on Lake Konstanz. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Angela L., Newcastle, NSW, Australia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet Getaway
A beautiful location and comfortable accommodation for our family of four; lake panorama and sauna a bonus; short but pricey train ride to Konstanz.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

8/10 Καλό

Hannelore L., Berlin

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Sehr zu empfehlen
Die Ferienwohnung befindet sich in Berlingen und ist wunderschön gelegen. Es ist alles vorhanden, was man braucht. Die Schranksituation in den Schlafzimmern könnte etwas besser sein, war für 4 erwachsene Personen nicht ausreichend. Wir können die Ferienwohnung mit gutem Gewissen weiterempfehlen. Danke an die Vermieterin, die für uns jederzeit erreichbar war.
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Silvia K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Super
Alles super sauber, herrlicher Ausblick und eine wunderbare Ruhe über dem See. Vielen Dank für die schönsten Tage im Jahr
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Friederike Mehlau Wiebking

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων