ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Το μικρό σπίτι για διακοπές

Το μικρό σπίτι για διακοπές

Συλλογή φωτογραφιών για The little 'feel good'-Holiday Home

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 38, κουμπί
Γεύματα
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Το μικρό σπίτι για διακοπές

10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 4 άτομα46 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

NRW, Eifel
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧώρος Αναψυχής Eifel Therme Ziggurat5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥπαίθριο Μουσείο Kommern6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBurg Satzvey9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆαχεν (AAH-Merzbruck)47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το μικρό σπίτι για διακοπές

Μόλις μπείτε σε αυτό το μικρό σπίτι, αμέσως αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας. Αρχικά μπαίνετε στην ρουστίκ κουζίνα, η οποία είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, νεροχύτη, κεραμικές εστίες και φούρνο σε σχήμα L. Ξεχωριστά από έναν πάγκο κουζίνας μισού ύψους, η ευρύχωρη, φιλόξενη τραπεζαρία με πραγματικά ξύλινα έπιπλα σε αποικιακό στυλ ενώνει. Στον επάνω όροφο, στα αριστερά των σκαλοπατιών, βρίσκεται το μπάνιο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μπανιέρα, ματαιοδοξία και τουαλέτα, καθώς και πολλά ράφια και επιλογές αποθήκευσης. Το φιλικό, φωτεινό καθιστικό, το οποίο είναι ανοιχτό στο τέμπλο, είναι επιπλωμένο με έναν μοντέρνο γωνιακό καναπέ (στερεό 3 + 4), έπιπλα από φυσικό ξύλο και υπέροχες λεπτομέρειες. , Είναι ιδανικό για χαλάρωση και διαθέτει δορυφορική τηλεόραση και πολυάριθμα βιβλία. Ενσωματωμένο σε αυτό το καθιστικό και εύκολα προσβάσιμο μέσω σταθερής ξύλινης σκάλας, υπάρχει η άνετη και γενναιόδωρα εξοπλισμένη σοφίτα για δύο άτομα. Νέα: Ένα μεγάλο ντουλάπι από φυσικό ξύλο με πολυάριθμα διαμερίσματα και κρεμάστρες κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε από ξυλουργό το 2013


Στο ίδιο το χωριό: το Sinzenich είναι ένα μεσαίο χωριό με παρακείμενα ποδήλατα και μονοπάτια πεζοπορίας. Μικρές στροφές στο "παρεκκλήσι" μας στο Eulenberg ή κατά μήκος του Rotbach και του Marienbach είναι επίσης εύκολες για τους άπειρους πεζοπόρους. Υπάρχει ένα αρτοποιείο με μια προσαρτημένη καφετέρια εδώ, στο Zülpich ή Kommern, περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά, υπάρχουν οι συνηθισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ και τα ωραία μικρά καταστήματα ειδών για όλα τα είδη ψώνια. Μια ωραία γερμανική παμπ, η Rotbachklause, στην οποία μπορείτε επίσης να φάτε καλά αν δεν αισθάνεστε σαν μαγείρεμα, βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ένα παλιό καφέ έχει επίσης ανοίξει για κάποιο χρονικό διάστημα. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε μια μικρή αλλά ωραία επιλογή από συνεχώς μεταβαλλόμενες κέικ και σπεσιαλιτέ καφέ που κάθεται σε έπιπλα σιλό νέων. Ένας γενικός ιατρός και ένας οδοντίατρος βρίσκονται στην περιοχή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και τα πολυάριθμα κλαμπ και οι τοπικές ομάδες μας οργανώνουν πολλά φεστιβάλ, οπότε υπάρχει πάντα κάτι που συμβαίνει στην πόλη που σας προσκαλεί να πάτε και να μείνετε.

Σε περίπου 5 χλμ. Περιβάλλον: Δύο λίμνες προσφέρουν στους λάτρεις της φύσης καθώς και στους αθλητές μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων αναψυχής σε κοντινή απόσταση: η λίμνη Zülpicher με παραλία κολύμβησης, σχολή ιστιοπλοΐας και ιστιοπλοΐας και εγκαταστάσεις τένις απέχουν περίπου 1,5χλμ. Από το Sinzenich. Το Füssenicher See με τις κόγχες του για σπάνια πουλιά και ζώα απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα. Ένα όμορφο ιππικό κέντρο είναι περίπου 800 μέτρα από το σπίτι μου. Στο Zülpich, η γοητευτική μικρή πόλη της Ρώμης με καρδιά, θα βρείτε πολλά καταστήματα ειδικότητας, εστιατόρια, καφετέριες και μπουτίκ καθώς και όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ για μεγαλύτερες αγορές. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το περίφημο, νεόκτιστο ρωμαϊκό λουτρό και το τοπικό μουσείο. Εάν ο καιρός δεν είναι τόσο καλός, το Eifeltherme στο Firmenich είναι ιδανικό για χαλάρωση, το οποίο μπορεί επίσης να εξοικονομήσει μια βροχερή μέρα με τη νέα του σάουνα και τον όμορφο χώρο ευεξίας.

Σε απόσταση περίπου 15-40 χιλιομέτρων: πάρκο Phantasial και περιπέτειας, πάρκο περιπέτειας Euskirchen με θέα στην πόλη, κινηματογράφος, πισίνα, πεζοδρομημένη ζώνη, Κολωνία, Βόννη, μεγάλες πόλεις με όλες τις πολιτιστικές προσφορές όπως μουσεία, εκκλησίες, ζωολογικούς κήπους, πεζοπορία Rursee και βαρκάδα, το ιστορικό κέντρο της πόλης, το κάστρο Satzvey με παιχνίδια ιππότη, μουσικές συναυλίες στην αίθουσα του ιππότη και πολλές αγορές κάθε εποχής. Το κοντινό Kommern (περίπου 5χλμ.), Με το υπαίθριο μουσείο και τις πολυάριθμες εκθέσεις του, προσφέρει επίσης ένα ωραίο εκδρομικό σημείο στις καιρικές συνθήκες, καθώς μπορείτε να μετακινηθείτε τόσο έξω όσο και στους εκθεσιακούς χώρους.

Διαχειριστής καταλύματος

Marianne Falk
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Die Treppen im Haus sind schmal, offen und steil.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Nach Rücksprache eventuell möglich

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Draußen eine kleine überdachte "Raucherlounge"

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ζούλπιτς

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Ζούλπιτς) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό πάρκο Eifel και Πάρκο Φύσης Ρηνού, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Υπαίθριο Μουσείο Kommern και Μουσείο Leopold Hoesch. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ζωολογικός Κήπος Hochwildpark Rheinland και Erlebniswelt Eifeltor. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και γουίντ σέρφινγκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χώρος Αναψυχής Eifel Therme Ziggurat - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υπαίθριο Μουσείο Kommern - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Erlebniswelt Eifeltor - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burg Satzvey - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημόσια Λουτρά Thermen & Badewelt Euskirchen - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Mechernich: 8 λεπτά οδικώς
  • Αεροδρόμιο Κολωνίας - Βόννης (Cgn): 46 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • By MEMO - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • LAGO BEACH Zülpich - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Irmak Grill Center Kommern - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zur Post - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zölleche Brauhaus - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 89 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 91 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Bert V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Heerlijk verblijf
We waren een aantal dagen te gast in de meer dan complete accommodatie. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Een knusse en gezellige accommodatie bij een heel vriendelijke en gastvrije gastvrouw.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Martin N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wunderschönes Häuschen
Wir durften in einem wunderschönen, sauberen, liebevoll eingerichteten und gemütlichen Häuschen wohnen. Für zwei Personen perfekt. Es fehlte an nichts und die Gastgeber waren dazu sehr freundlich. Wir haben es genossen. Vielen Dank dafür!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Angelika K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Alles perfekt!
Mary's cottage beinhaltet alles was man während einer Reise benötigen könnte, die Gastgeberin hat hier an alles gedacht. Sind unkompliziert reingekommen, alles war sauber und der Kontakt mit der Gastgeberin sehr freundlich. Wir können es jederzeit empfehlen!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Annette M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Herbsturlaub
Gut
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Andrea B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Außergewöhnlich reizvolle FeWo
Mit viel Liebe zum Detail und sehr geschmackvoll eingerichtete FeWo, in der wirklich nichts gefehlt hat. Die Begrüßung war herzlich und die sehr freundlichen Gastgeber jederzeit erreichbar. Gute Lage, super sauber, sehr ruhig Top Empfehlung für eine entspannte Ferienzeit. Wir kommen sehr gerne wieder. Andrea und Ralph
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Marianne Falk

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες