Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Eco-Friendly Coral Bay Apt., Θέα στο νερό & πανέμορφη τοποθεσία για ζευγάρι, μονόκλινο

Eco-Friendly Coral Bay Apt., Θέα στο νερό & πανέμορφη τοποθεσία για ζευγάρι, μονόκλινο

Συλλογή φωτογραφιών για No Power Outages Here! Private Apt. with Water View/Gorgeous Location for 2

Θέα από το κατάλυμα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εναέρια προβολή
Γεύματα στο δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Eco-Friendly Coral Bay Apt., Θέα στο νερό & πανέμορφη τοποθεσία για ζευγάρι, μονόκλινο

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 3 άτομα46 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
St. John, St John
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cinnamon Bay Beach18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trunk Bay26 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Eco-Friendly Coral Bay Apt., Θέα στο νερό & πανέμορφη τοποθεσία για ζευγάρι, μονόκλινο

Με θαυματουργό τρόπο, η Stonegarden Cottage ήρθε μέσω των τυφώνων Irma και Maria με σχετικά μικρές ζημιές. Έχουμε επισκευάσει, αποκαταστήσει ή αντικαταστήσει ως επί το πλείστον όλα τα κατεστραμμένα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των ηλιακών συλλεκτών, των κιγκλιδωμάτων, των περιφράξεων και των όμορφων κήπων και των φυσικών μονοπατιών. Έχουμε μια νέα μπαταρία εφεδρικής τροφοδοσίας Tesla Powerwall για τους ηλιακούς μας συλλέκτες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί γεννήτρια εάν η ισχύς σβήσει και δεν θα γνωρίζετε καν ότι το εξοχικό σπίτι βρίσκεται σε εφεδρική ισχύ.

Το Stonegarden Cottage αποτελείται από ανώτερα και κατώτερα επίπεδα, τα οποία μπορούν να ενοικιαστούν μαζί ή ξεχωριστά, για ύπνο από δύο έως οκτώ επισκέπτες. Αυτή η λίστα είναι για το χαμηλότερο επίπεδο. Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερο χώρο, παρακαλούμε δείτε την καταχώρησή μας # 72154 για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες του Upper Level και του Whole House.

Το Stonegarden Cottage σας προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο όπου θα απολαύσετε τις διακοπές των ονείρων σας στον Άγιο Ιωάννη στις ΗΠΑ. Προσφέροντας την ιδιωτικότητα, την άνεση και τις απόψεις μιας βίλας, αυτό το μοναδικό σπίτι ενοικίασης προσελκύει πολλούς από τους πιστούς πελάτες μας κάθε χρόνο. Αναβαθμίστηκε το Νοέμβριο του 2016 και τον Αύγουστο του 2018 με όλα τα νέα παράθυρα και οθόνες, τα καταστρώματα, την εσωτερική διακόσμηση και ένα διευρυμένο και πλήρως πλακιδωτό μπάνιο, τα πλακάκια στο πάτωμα και την ξανακατασκευασμένη μικρή κουζίνα στο κάτω επίπεδο.

Αυτό το όμορφο St. Το John Vacation Rental προσφέρει μια πανέμορφη θέα στο νησί και τα μονοπάτια της φύσης, σε κοντινή απόσταση από το παρθένο παραλίες του Εθνικού Πάρκου και τα εστιατόρια και καταστήματα του κόλπου των Κοραλλίων - την ήσυχη πλευρά του St. Γιάννης.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται μέσα σε ένα σκιερό, τροπικό δάσος, ψηλά στις απότομες πλαγιές του St. Το Βουνό του Μπορντό του Ιωάννη. Στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται το γραφικό λιμάνι Coral Bay. πέρα ξεδιπλώνει ένα πανόραμα από χερσονήσους, νησιά, παραλίες και λαμπερά τυρκουάζ κανάλια που εκτείνεται ανατολικά μέχρι τη Virgin Gorda και το Passage Anegada. Αυτή είναι η άποψη Το περιοδικό νησιά επέλεξε ως κορυφαία θέση στον κόσμο για να παρακολουθήσει την ανατολή της νέας χιλιετίας.

Τα ανώτερα και κατώτερα επίπεδα του εξοχικού σπιτιού μπορούν να ενοικιαστούν μαζί ή ξεχωριστά.

Χαμηλότερο επίπεδο: Για ένα ζευγάρι που αναζητά ένα συνδυασμό οικονομικής προσιτότητας και άνεση, η πρόσφατα ανακαινισμένη μονάδα Stonegarden Cottage είναι μια τέλεια επιλογή. Ιδιωτική και ήσυχη, αυτό το γοητευτικό διαμέρισμα με παράθυρα από βιτρό και όμορφη θέα στο λιμάνι είναι εξοπλισμένο με μια πλήρως εξοπλισμένη μικρή κουζίνα - φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο μεγέθους ξενοδοχείου, βαθιά κατάψυξη και διπλό νεροχύτη. Το όμορφο, πλήρως πλακόστρωτο μπάνιο, γοητευτικές αντίκες, τέχνη και χειροποίητα 4 αστέρια μπαλινέζικου κρεβατιού κάνουν αυτό ένα επιπλέον ειδικό καταφύγιο για δύο άτομα.
Απολαύστε τις άνετες ανέσεις του πρόσφατα ανακαινισμένου Κάτω Επιπέδων με το βασιλικό κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με ντους, τραπεζαρία και καρέκλες, καρέκλα και λάμπα ανάγνωσης, διπλό γραφείο, ντουλάπα κρεμαστού ρούχων, καθώς και τραπεζαρία με μπιστρό- τραπέζι και καρέκλες, κλιματισμό, σχάρα και κήπους με εκπληκτική θέα στο λιμάνι και άμεση πρόσβαση στα μονοπάτια του Guavaberry Woods.

Το χαμηλότερο επίπεδο αναδιαμορφώθηκε τον Αύγουστο του 2018, καθώς διαθέτει μια εντελώς νέα κουζίνα, ένα νέο μεγαλύτερο και πλήρως πλακιδωτό μπάνιο και ένα νέο δάπεδο πλακιδίων σε όλη την έκταση. (Φωτογραφίες έρχονται!) Η μονάδα έχει τη δική της ξεχωριστή είσοδο, δρόμο και χώρο στάθμευσης. Χτίστηκε κάτω από το κατάστρωμα του Upper Level και διαθέτει οροφή από κυπαρισμένο πάνελ, δίνοντας στο στούντιο μεγάλη μόνωση από κάθε άλλο ήχο από ψηλά. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποιος που μοιράζεται το σπίτι μαζί σας, οι επισκέπτες στο επάνω μέρος είναι συνήθως ζεστοί, φιλικοί και σέβονται την ιδιωτική σας ζωή.

Επιτόπου μονοπάτια της φύσης: Το καλύτερο της Αγ. Η φυσική ομορφιά και η εκπληκτική βιοποικιλότητα του Ιωάννη βρίσκονται στο χώρο σας. Η μεγάλη (2/3 στρέμματα) ιδιοκτησία της πλαγιάς είναι ένα οικολογικό θαυμαστό που προσκαλεί περιπλάνηση - όμορφα χειροποίητα πέτρινα μονοπάτια και μονοπάτια χαλικιών σε διάφορα επίπεδα που σας οδηγούν μέσα από το καταπράσινο φύλλωμα σκληρού ξύλου του Guavaberry Woods.

Cool Retreat: Σταθερά εμπορικά καταστήματα, μια ανατολική θέα και το καταπράσινο δάσος κάνουν το Stonegarden Cottage μια άνετη τροπική απόδραση όλο το χρόνο - δροσερή, ήσυχη και ήσυχη. Μετά από μια μέρα στις καταπράσινες παραλίες με λευκή άμμο ή έξω στη λαμπερή θάλασσα, είναι ευχάριστο να επιστρέψετε το βουνό στο καταφύγιο του δάσους σας, να απολαύσετε ένα παγωμένο ποτό απολαμβάνοντας την θέα ή να κοιτάξετε σε μια λιμνούλα, ακούγοντας το αεράκι να σκουριάσει τα δέντρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαιτείται ένα όχημα με 4 τροχούς για να νοικιάσετε τη μονάδα (εκτός αν πρόκειται για αυτοκίνητο), λόγω της ανάγκης για υψηλότερη βάση τροχού για να χρησιμοποιηθεί ο δρόμος.
Λέξεις-κλειδιά: Cottage, St. John Rental, Stonegarden Αγροικία, Stonegarden, Πέτρινο Κήπο Κάτω Επίπεδο, Στούντιο,

Διαχειριστής καταλύματος

Thia & Raf Muilenburg, Owner
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Max. 2 adults, 1 child in this unit

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

St. John

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, St. John) βρίσκεται στα βουνά. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Cinnamon Bay Beach, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Tortola Cruise. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
St. John, St John

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Κόλπος Κανέλας - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Maho Beach - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cinnamon Bay Beach - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trunk Bay - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 80 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Lime Out - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tap & Still - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Skinny Legs - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Windmill Bar - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Greengo’s - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 15 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 17 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 17 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Theresa M.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
I wanted to love this place
The apartment is cute with a beautiful view, and has a great location in Coral Bay. However, I experienced a few mishaps during my stay. Before I arrived I received detailed instructions for the property, which I read in full. However, they did not specifically mention how I would enter the property (ie. key or code). It wasn't a big deal, but when I asked about it, the owner sent me the following: "I sent you all the instructions about your arrival in the previous email. There is no code to enter the residence. Please read the arrival instructions thoroughly, and let me know if you have any other questions." I did not feel it was necessary to respond this way to a simple question. Second, the garbage can in the kitchen was full of trash upon my arrival. I contacted the property manager, but unfortunately no one showed up to take out the trash within 24 hours. I ended up taking it out myself, since I had nowhere to throw my own trash. Third, the property description advertises that you cannot hear any noise from the unit above. I did not find this to be true. I had a group of six stay above me, and they were quite rowdy the first night, so I could hear everything. My husband could even hear them over Facetime when I spoke to him. The owner did address this and the noise improved greatly. That said, I could still hear normal movements, like doors and drawers closing and chairs scraping the deck, so I don't find it accurate to say there is no noise at all. Finally, on one of my last mornings I woke up to a "mahogany bug" in the kitchen sink that was about two inches big. I at this point opted to stay on the other side of the island for my last night because I'd simply had enough. I do feel like this adorably decorated unit has the potential to offer a lovely escape, but unfortunately that was not my experience.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Siobhan W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful stay!
I really appreciated how well they prepared us for the stay. They cared not only about the quality of the property but also about our overall experience on the island! We had everything we needed, and I couldn't get enough of the view.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2021

10/10 Άριστο

Helen R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing stay
Lovely place- even better than listed. We would definitely stay again. However before you commit, it is important to know that the owner requires car rental. This made it a much more expensive vacation than we anticipated as rental prices were exorbitant .

10/10 Άριστο

Leslie B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Home, Breathtaking Views
We just want to say thank-you for opening up your beautiful island home! We spent a week in the lower level of Stonegarden Cottage and highly recommend it. The studio is very comfortable, has everything needed, easy to fix meals in, and has breathtaking views!! Eating outside on the private patio looking down island was just so relaxing. First visit since the storms – the beaches are beautiful and the water clear. Lots of turtles at Maho Crossing. Lime out has amazing tacos. Grouper Reuben at Miss Lucy's was delicious, as was the pizza at St John Brewer's Tap Room. Love Coral Bay side of the island. Pickles in Paradise just closed, other than Miss Lucy’s Sunday Brunch there were no longer breakfast options on Coral Bay side; so plan to either drive to Cruz Bay or eat-in. The road to the villa is paved, the parking space is on a typical island incline; so 4WD required. We can't wait to plan our next trip to St John!!

10/10 Άριστο

Tim B.

Super Sunrise Cozy Cottage
We loved the place. Great sunrises, and alot of great outdoors living space. Very cozy, and with the tradewinds the AC was not needed. We were fortunate that no one was upstairs during our visit, so we could hang out on the upper deck. We appreciated the cooler, and the beach chairs which we used everyday. On the norm we don't spend much time during the day at our rental but here was a perfect spot to play guitar and read. I'd rent this place again without hesitation. Thank you!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Thia & Raf Muilenburg, Owner

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Raf is a native St. Johnian, who grew up in the quiet village of Coral Bay. Thia came to live on St. John in the early 90's and eventually they met and fell in love. After pursuing careers in California for fourteen years, they returned to their beloved island to live at Stonegarden Cottage from 2009 - 2014 with their two daughters, Missy and Allegra, in order for their children to be closer to their grandparents and to grow up in the wonderful community and natural environment that St. John offers.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Buying property on St. John allowed us to pursue our dream of returning to St. John with our children. It took us almost 4 years to bring that dream to fruition, and renting Stonegarden Cottage to travelers in the meantime helped us save the funds necessary for the move. Now that we're back on the mainland, it's great fun to help travelers with accommodations, while lending a hand with travel advice and suggestions for what to do on the island.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Stonegarden Cottage is a unique, mountainside retreat for nature lovers, with a gorgeous view of Coral Bay Harbor and extensive nature trails throughout the surrounding property. The cottage is quiet, safe and private, yet close to Coral Bay village and the VI national park beaches. Cooling tradewinds keep the cottage comfortable all year round. You can enjoy a hike up Bordeaux Mountain from the cottage, just one of many hikes nearby; the cottage is easily accessible from a smooth, paved road.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων