Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καλά συντηρημένο διαμέρισμα με βεράντα κοντά στην παραλία στην Ίσκια της Ιταλίας

Καλά συντηρημένο διαμέρισμα με βεράντα κοντά στην παραλία στην Ίσκια της Ιταλίας

Συλλογή φωτογραφιών για Holiday flat with cozy terrace

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Καθιστικό
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Καλά συντηρημένο διαμέρισμα με βεράντα κοντά στην παραλία στην Ίσκια της Ιταλίας

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα55 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Barano d'Ischia, Kampanien - Neapel - Insel Ischia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Ίσκια7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟδός Via Vittoria Colonna8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Aragonese15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλά συντηρημένο διαμέρισμα με βεράντα κοντά στην παραλία στην Ίσκια της Ιταλίας

Το διαμέρισμα La Terrazza διαθέτει ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και βρεφική κούνια, καθιστικό με μοντέρνα κουζίνα, δορυφορική τηλεόραση και μέχρι 2 κρεβάτια, μπάνιο με ντους / τουαλέτα και όμορφη βεράντα με ξαπλώστρες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, τραπέζι και καρέκλες - Περιτριγυρισμένο από μεσογειακά φυτά και λουλούδια, σας προσκαλεί να μείνετε σε εξωτερικούς χώρους. Απολαύστε τα ζεστά βράδια στην ύπαιθρο και χαλαρώστε από το ήπιο κλίμα. Η γωνιά της κουζίνας είναι εντελώς εξοπλισμένη με γερμανική μηχανή καφέ και δορυφορική τηλεόραση. Ζείτε μαζί μας σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ήσυχη, αλλά βολική! Το διαμέρισμα είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τα σχέδια διακοπών σας στην Ίσκια και στη γύρω περιοχή.
Δραστηριότητες: Περάστε υπέροχες ώρες χαλάρωσης στη κοντινή παραλία Maronti (μήκους 2,5 χλμ.) Με βαθιά φαράγγια, στην οποία η θερμική πηγή Olmitello και το αρχαίο λουτρό Cava Scura (ακόμη και οι αρχαίοι Ρωμαίοι εκτίμησαν το Fango!) κρύψτε ή μάθετε τον καυτό ατμό της φουμαρόλης. Περάστε μια μέρα στο πάρκο του κοντινού Nitrodiquelle, του οποίου τα νερά χαλάζουν το δέρμα σας (και το στομάχι). Σε μια αρωματοθεραπεία μπορείτε να απολαύσετε την όμορφη θέα του Marontibucht και του S. Angelo απολαύσετε. Θαυμάστε τη φύση στο Μπαράνο στα μονοπάτια πεζοπορίας των σαυρών, τα οποία θα σας ανταμείψουν με ένα μοναδικό πανόραμα. Πάρτε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στο νησί με λεωφορείο ή βάρκα για περισσότερες εντυπώσεις του νησιού. Επισκεφθείτε το κάστρο του Aragnoese στην Ischia Ponte με θέα το νησί, Capri, Procida και στην ηπειρωτική χώρα με το Βεζούβιο στο βάθος. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή στο Κάπρι, στις εντυπωσιακές ανασκαφές της Πομπηίας και του Ερκολάνο, μέχρι τον κρατήρα του Βεζούβιου και κατά μήκος του παραθαλάσσιου παραλιακού δρόμου του Αμάλφι. Επισκεφθείτε έναν από τους όμορφους θερμικούς κήπους που είναι διάσπαρτοι σε όλο το νησί και αφήστε την ψυχή σας να κολυμπήσει ενώ κολυμπά στο ζεστό, θεραπευτικό νερό.

Πως θα φτάσετε: Με τρένο: κεντρικό σταθμό Napoli Centrale: πάρτε το ταξί ή το τραμ νούμερο 1 στο Molo Beverello ή Porta Calata Massa, πάρτε ένα ταχύπλοο (aliscafo) ή πλοίο από το Medmar, το Caremar ή το Alilauro στο Ischia. Με αυτοκίνητο: AB Roma-Νάπολι: περίπου 20 χλμ. Πριν από τη Νάπολη οδηγούν στη μεγάλη κατεύθυνση των λεωφορείων Tangenziale, στη συνέχεια προς την κατεύθυνση Pozzuoli και μετά το μικρό λεωφορείο παίρνουν την έξοδο (uscita) μέσω της Campana. Ακολουθήστε τις οδικές πινακίδες προς το λιμάνι του Pozzoli. Από εδώ τα πλοία των γραμμών Medmar και Caremar) στο νησί. Με αεροπλάνο: Αεροδρόμιο Napoli Capodichino: πάρτε το ταξί ή το Alibus (στάση στην έξοδο του αεροδρομίου, αναχώρηση περίπου κάθε 30 λεπτά, τιμή 5 ευρώ / άτομο, μόνο μία στάση στον κεντρικό σταθμό) προς το λιμάνι Molo Beverello ή Porta Calata Massa. Υπάρχουν ταχύπλοα ή πορθμεία στην Ischia. Φτάνοντας στο νησί πάρτε το λεωφορείο του CD ή 5 γραμμών, το οποίο σας φέρνει σε λίγα λεπτά.

Μεταφορά: Χάρη στην στάση μόλις λίγα βήματα από την είσοδο του σπιτιού, μπορείτε εύκολα και χωρίς στρες να εξερευνήσετε όλο το νησί με λεωφορείο και φυσικά να πάτε στην παραλία. Το δίκτυο λεωφορείων είναι πολύ καλά ανεπτυγμένο και οι κύριες γραμμές CD και CS οδηγούν το χειμώνα κάθε 30 λεπτά. Από τον Ιούνιο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου υπάρχουν επιπλέον γραμμές προς την παραλία. Με ένα φτηνό abbo μπορείτε όλα τα λεωφορεία ανά πάσα στιγμή (δηλαδή σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο!) χρησιμοποιείτε. Φυσικά, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να νοικιάσετε ένα σκούτερ ή ένα αυτοκίνητο για να είστε εντελώς ελεύθεροι στο δρόμο.

Διαχειριστής καταλύματος

Pasquale und Karin Iacono
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπαράνο ντ'Ίσια

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Μπαράνο ντ'Ίσια) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Λιμάνι της Ίσκια και Λιμάνι του Φόριο, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Negombo (πάρκο σπα). Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Idroterme Olympus και Cioccolateria Atelier delle Dolcezze. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με αυτόνομη κατάδυση, κολύμπι με αναπνευστήρα και γουίντ σέρφινγκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Barano d'Ischia, Kampanien - Neapel - Insel Ischia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θερμές Πηγές Nitrodi - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Λιμάνι της Ίσκια - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οδός Via Vittoria Colonna - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θερμή Πηγή Cavascura - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Aragonese - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Ristorante Pizzeria Onda Verde - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Gondola - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ristorante Nettuno - Maronti - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Oasi La Vigna - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Da Mario - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 5 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,0/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Alexander S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schön wars !
Wir waren für zwei Wochen zu Gast und haben uns sehr wohl gefühlt. Karin und Pasquale sind herzliche Gastgeber. Die Tomaten aus dem eigenen Garten waren wunderbar, nochmal Danke für die Versorgung. Die Wohnung ist zweckmäßig eingerichtet. Die Bushaltestelle vor der Tür ist perfekt. Auf der großen ruhigenTerrasse konnten wir sehr gut entspannen. Ischia ist eine sehr schöne Insel - wir kommen gerne wieder. Wer gerne Pizza isst- Bar Ferrari im Dorf Barano ist sehr zu empfehlen .
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Agathe R.

Gemütliches und ruhiges Apartement
Das Apartement entsprach voll unseren Vorstellungen . Die herrliche Terrasse haben wir besonders genossen. Zum kleinen Ort Barano sind es nur wenige Minuten, wo Supermarkt und ein sehr guter Gemüse- und Obsthändler alles bietet, was man braucht.Mit dem Bus erreicht man den schönsten Strand der Insel mit klarem Wasser und herrlicher Aussicht. Zu unserem so überaus gelungenen Urlaub trugen viel die so netten, umsichtigen und immer hilfsbereiten Gastgeber bei. Ihnen gilt unser besonderer Dank!! Noch hinzufügen möchten wir, dass wir ein älteres Paar sind und mein Mann gehbehindert ist. Wir hatten Stock und Rollator dabei und schafften alles wunderbar. Wer einmal hier war, möchte wieder kommen. Danke liebe Karin und viele Grüße an alle. Agathe und Rudolf aus Aachen
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Rüdiger P.

Wunderbare Ferien in La Terrazza
Ein ganz großer Dank geht an die wirklich sehr sympathischen, freundlichen und hilfsbereiten Vermieter. Die Angaben zur Ferienwohnung entsprechen in jeder Hinsicht den realen Bedingungen. Ein Genuss ist vor allem die wunderbare Terrasse, die in ihrer ruhigen und geschützten Lage beste Erholung garantiert, bei zuviel Sonne auch mal Schatten spendet und angenehme Temperaturen bereit hält. Die Wohnung selbst ist wirklich geräumig und in jeder Hinsicht sauber und gefplegt - so wie das gesamte Anwesen. Die Wohnung ist in jeder Hinsicht empfehlenswert. Man braucht auf der schönen Insel Ischia keinen PKW, das öffentliche Netz ist gut ausgebaut. Empfehlenswert - für den der es mag - ist auf alle Fälle ein Roller, der einen doch ein wenig unabhängiger vom Bus macht. Wer ein wenig Ruhe sucht, wer in der Nähe des schönsten Strandes (Maronti) der Insel sein möchte, wer keine Disko braucht und dem touristischen Rummel ein wenig fern bleiben möchte, der ist in La Terrazza in Barano allerbestens aufgehoben.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Jo R.

our wonderful stay at la terrazza
We have just spent two great weeks at la terrazza in Ischia.The property is charming and extremely clean and well maintained.The owners are very friendly and helpful and welcoming. We felt very much at home there.The flat is airy and spacious and the kitchen has everything you need.It is ideal for people without a car as the bus stop is very very close to the house.We managed to explore the whole island by bus and the bus link to the harbour is very good. The description of the flat is accurate and complete and we would certainly recommend the property.If you like exploring, sightseeing and the beach and coming back to a cosy and relaxing flat this property is for you.We are definetly thinking of returning. Thank you Karin and family for all your help and friendliness!
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

8/10 Καλό

Wunderschöne Ferienwohnung
"Ischia ist eine traumhaft schöne Insel. Die Betreuung durch die Vermieterin war bereits vor der Anreise sehr gut mit vielen Tipps, dazu , wie mit mit öffentlichem Nahverkehr zur Wohnung kommt. Die Wohnung : geräumig, sauber und eine malerische Terrasse. Gute Busanbindung für die gesamte Insel. Danke !"

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Pasquale und Karin Iacono

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are an italian/german family
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων