Ολόκληρο διαμέρισμα

Westin St. John - Πολυτελής βίλα 2 υπνοδωματίων.

Westin St. John - Πολυτελής βίλα 2 υπνοδωματίων.

Συλλογή φωτογραφιών για Westin St. John- 2 bedroom Luxury Villa.

Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Πισίνα

Επισκόπηση καταλύματος Westin St. John - Πολυτελής βίλα 2 υπνοδωματίων.

Σχόλια
8,4 στα 10 Πολύ καλό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
St. John, St. John
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cruz Bay Beach9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Honeymoon9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trunk Bay17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)67 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Westin St. John - Πολυτελής βίλα 2 υπνοδωματίων.

Το Concierge Realty είναι περήφανο να παρουσιάσει πολυτελείς βίλες στο Westin St. John Villas.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε κρατήσεις σε εβδομαδιαίες προσαυξήσεις με αφίξεις και αναχωρήσεις την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Πίσω από έναν όρμο λευκής άμμου στο κόλπο Great Cruz είναι το The Westin St. John Resort & Villas. Αυτός ο παράδεισος των 47 στρεμμάτων προσφέρει ξεχωριστές ανέσεις και διαισθητικές υπηρεσίες, πλαισιωμένες από ένα τέλειο σκηνικό από έναν πλούσιο τροπικό παράδεισο. Μόλις 20 τετραγωνικά μίλια, St. Ο Ιωάννης είναι ο μικρότερος και πιο παρθένος από τις Παρθένες Νήσους των Ηνωμένων Πολιτειών, με τα δύο τρίτα του νησιού να παραγκωνίζονται ως εθνικό πάρκο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε το πνεύμα σας κατά μήκος μιλίων και μιλίων μονοπατιών.

Εν μέσω ενεργών ημερών που εξερευνούν την Αγ. Οι παρθένες παραλίες του Ιωάννη και οι χαλαρωτικές μέρες που παίρνουν το δικό σας παράδεισο στο θέρετρο, θα χαρείτε να επιστρέψετε εδώ. Το κομψό ιερό σας στο The Westin St. Το John Resort & Villas προσφέρει πολλές από τις βασικές ανέσεις του σπιτιού, με πινελιές Westin. Κάθε βίλα περιλαμβάνει τέτοιες πολυτελείς ανέσεις όπως Kingin Heavenly Bed, μπανιέρα με υδρομασάζ, πλήρεις συσκευές κουζίνας, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, DVD players, ραδιόφωνο Bose AM / FM Wave και πλυντήριο και στεγνωτήριο, που πλαισιώνουν μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία για εσάς, την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας.

Ειρηνική Πισίνα:
Κολυμπήστε στα μικρά νησιά των παλαμών ψύξης και ένα ζεστό υδρομασάζ σπα μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό τετράωρο στρέμμα πισίνα με θέα στον ήσυχο κόλπο. Διασκεδάστε για ένα χαλαρό παιχνίδι στο υπαίθριο πινγκ πονγκ, στην πισίνα και στα τραπέζια του foosball. Ή να απολαύσετε την πολυτέλεια μιας ιδιωτικής καμπάνιας, γεμάτης ανέσεις, όπως ένα καλά εφοδιασμένο μίνι ψυγείο, βάση σύνδεσης για iPod, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ατομική αιώρα.

Όμορφη παραλία:
Μόλις λίγα βήματα από την πισίνα του θερέτρου βρίσκεται η παραλία με λευκή άμμο και το λιμάνι του κόλπου Great Cruz Bay. Νιώστε τη μαλακή άμμο στα πόδια σας περπατώντας πάνω στην παραλία των πρώτων υδάτων της Καραϊβικής, πριν βυθιστούν σε φιλόξενα, τυρκουάζ νερά, ομαλά από τα βαθύτατα βάθη του κόλπου.

Νερό Κόσμος:
Μια περιπέτεια ψυχαγωγικών περιπετειών μέσα ή πάνω στο νερό περιμένει, με πολλές εκδρομές που ξεκινούν από την αποβάθρα του θερέτρου κάθε μέρα - από αλεξίπτωτο, windsurfing και καγιάκ μέσα σε ζεστό νησιώτικο αεράκι σε ιστιοπλοΐα, κολύμβηση με αναπνευστήρα και εκδρομές σε εξωτικούς υφάλους, σπηλιές και σπηλιές. Για μια ιδιωτική εμπειρία, εξερευνήστε γύρω από το St. John μόνος σου σε ένα powerboat ή ιστιοφόρο.

Παλάτι Pleasers:
Είτε ξοδεύετε τη μέρα χαλαρώνοντας ανάμεσα στην πισίνα και την παραλία ή διασκεδάζοντας ένα κομψό δείπνο με νόστιμα πιάτα με μπριζόλες και θαλασσινά, μπορείτε να ικανοποιήσετε την όρεξη σας για δείπνο με ωκεανό και ποτά στα μπαρ του νησιού, στη σχάρα στην πισίνα και στο παραλιακό καφέ.

Παροχές:
    Παραλία λευκής άμμου 1,200 ποδιών
    Πισίνα τεσσάρων στρεμμάτων με μπαρ δίπλα στην πισίνα
    Υπαίθριο σπα με υδρομασάζ
    Έξι φωτισμένα γήπεδα τένις
    Το μπαρ και το γκριλ του Snorkel
    Beach Café & Bar
    Μάνγκο Deli
    Υπηρεσίες σπα
    Γυμναστήριο WestinWORKOUT
    Westin Kids Club
    Κέντρο εφήβων
    Τμήμα δραστηριοτήτων
    Αλιεία
    Ενοικιάσεις τζιπ
    Καγιάκ
    Parasailing
    Ιστιοπλοΐα
    Καταδύσεις και ψαροντούφεκο
    Υπηρεσίες θυρωρού
    Στεγνοκαθαριστήριο και υπηρεσία πλυντηρίου


Ανακοινώσεις:
Αρχίζοντας από τις 24 Οκτωβρίου 2016, τα παραλιακά κτίρια 11-12 θα βρίσκονται επίσης υπό κατασκευή. Οι εργασίες θα γίνουν επτά ημέρες την εβδομάδα από τις 8πμ έως τις 5μμ. Η περιοχή κατασκευής θα περιβάλλεται πλήρως από περιφράξεις ασφαλείας και η πλειονότητα των εργασιών θα είναι εσωτερική. Ωστόσο, οι επισκέπτες θα ακούσουν διαλείποντες θορύβους σχετικά με την κατασκευή στο κατάστρωμα της πισίνας και κοντά στην παραλία και το Snorkel's Bar & Grill. Η ανακαίνιση θα συνεχιστεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Ωστόσο, όλες οι κατασκευές θα ανασταλούν κατά τη διάρκεια των διακοπών των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και των Νέων Χρόνων. Ο θόρυβος θα πρέπει να διαλυθεί μετά τον Μάρτιο του 2017 όταν ολοκληρωθεί αυτό το στάδιο του έργου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι βίλες του συγκροτήματος δεν θα επηρεαστούν κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος ανακαίνισης. Μόνο τα κτίρια που γειτνιάζουν με τις περιοχές όπου πραγματοποιείται η εργασία ενδέχεται να παρουσιάσουν διαταραχές. Όλες οι ανέσεις του ξενοδοχείου θα παραμείνουν ανοιχτές για την απόλαυσή σας.

Το ημερολόγιο Vrbo βοηθά στη διαθεσιμότητα και στην εκτιμώμενη προσφορά τιμής. Πάντα να ρωτήσετε τον αντιπρόσωπο και να μην κάνετε κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι να σας παραληφθεί η επιβεβαίωση.


Οποιαδήποτε ζητήματα σχετικά με την εξυπηρέτηση του θέρετρου, τα καταλύματα, τα φυσικά εργοστάσια, τις παροχές κλπ. Αποτελούν την άμεση ευθύνη του έργου και πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσω του θέρετρου, όχι του Concierge Realty. Οι φωτογραφίες θεωρούνται πραγματικά αντιπροσωπευτικές του θέρετρου και των καταλυμάτων. Οποιαδήποτε παραλλαγή από τη φωτογραφία και την πραγματική περιουσία είναι ακούσια, οπότε οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν δική τους επιμέλεια πριν από την κράτηση. Οποιαδήποτε διακύμανση ή αναστάτωση, συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιοριστικά της ανακαίνισης, μη διαθέσιμης ανέσεως, αλλαγής διακόσμησης κ.λπ. κατά τη διάρκεια της διαμονής, είτε ανακοινώθηκε πριν από την κράτηση, κατά τη διάρκεια της παραμονής είτε ανακοινώθηκε μετά την επιβεβαίωση, είναι θέμα αυστηρά μεταξύ του επισκέπτη και του θέρετρου όχι παραπλανητική διαφήμιση, παραβίαση της σύμβασης ή ευθύνη της Concierge Realty.

Σημειώστε ότι οι εικόνες είναι αντιπροσωπευτικές αυτής της βίλας και ότι ένας συγκεκριμένος τύπος προβολής δεν υπονοείται ούτε υπόσχεται χάρη στις εικόνες. Μια συγκεκριμένη κατηγορία προβολής πρέπει να απευθύνεται στον αντιπρόσωπο. Η Concierge Realty διατηρεί το δικαίωμα να διατηρήσει οποιαδήποτε κατηγορία προβολής εκτός εάν έχει συμφωνηθεί γραπτώς. Η επιβεβαίωση του θέρετρου θα δείχνει τον ορισμό της προβολής και η βίλα θα τοποθετηθεί εντός αυτής της κατηγορίας προβολής εκτός εάν σε σπάνια περίπτωση η θέα θα σημειωθεί ως "μη εγγυημένη", οπότε το θέρετρο διατηρεί το δικαίωμα να τοποθετήσει τον επισκέπτη οπουδήποτε μέσα στην ιδιοκτησία . Ζητήματα σχετικά με την προβολή εντός της κατηγορίας εγγυημένης προβολής θα πρέπει να απευθύνονται στη διαχείριση του θέρετρου, καθώς η Concierge Realty δεν είναι υπεύθυνη για την τοποθέτηση της βίλας.

Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι εάν μια μη οικιακή πιστωτική κάρτα χρησιμοποιείται για την κράτηση μιας ενοικίασης διακοπών, ενδέχεται να προκύψουν πρόσθετα τέλη.

Όλες οι λεπτομέρειες είναι ακριβείς εξ όσων γνωρίζουμε. Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την άποψη, τις ανέσεις, τη διαμόρφωση κλινοστρωμνής, τη διακόσμηση ή άλλες λεπτομέρειες θα πρέπει να απευθυνθείτε στην Concierge Realty, Winter Garden, FL.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να κάνουν δική τους επιμέλεια για να εξασφαλίσουν ότι το θέρετρο και η βίλα θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες τους.

Διαχειριστής καταλύματος

Megan Donato
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

St. John

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, St. John) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Honeymoon. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
St. John, St. John

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μεγάλη Cruz Bay - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cruz Bay Beach - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Honeymoon - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trunk Bay - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 59 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • High Tide Bar & Seafood Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cruz Bay Landing - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lovango Rum Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tap & Still - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 6 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 8 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Check-in

8,0/10

Επικοινωνία

8,6/10

Τοποθεσία

8,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Elizabeth D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
St. John
We had an amazing stay in St. John.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Ray T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic room!
This resort is great with excellent amenities. The room was perfect. Will definitely return and use this property manager.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2023

4/10 Κακό

John H L.

Αρνητικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Westin disappoints
Grounds are well kept-it goes downhill from there. No room service. No maid service. No where to eat or drink save the pool bar. Tons of screaming children. With loud children’s games preventing any peace and relaxation. Unmotivated staff. Like a ship without a rudder, one is left to wonder if anyone is in charge at this property.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

10/10 Άριστο

30 Hill 99 LLC I., Larchmont, N.Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing getaway
Comfortable and friendly. Great place from which to explore the island
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2021

2/10 Απαίσιο

T M.

Not as advertised barely sleeps 6, black mold in bathrooms and smells of mold
This property can NOT sleep eight adults. This villa is the furthest distance from the beach, bar, and hotel features. There is black mold growing in both bathrooms and the entire villa reeks of mold. This was extremely disappointing.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Megan Donato

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love to travel as much as you do! We ave over twenty-five years combined experience with timeshare rentals and are licensed brokers, so you can confidently reserve through us. We've visited dozens of countries and hundreds of resorts in search of the best vacations. Call or email with your dates and we will work to get you the best accommodation and rate. Highly rated by the BBB and Dun and Bradstreet.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

The Westin St. John is exquisite. From the sophisticated, yet comfortable interiors to the pristine beach, expansive pool and surrounding nature, this is by far the best way to experience the Caribbean.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

All you need is on site! If the Westin doesn't have it, the Concierge will happily arrange your excursion for you. Learn to sail, jet skis, eco tours,fishing, kayaks, scuba, activities, parties, kids club and more.

Destination Activities

Leave the outside world behind as you embrace the intimate Caribbean gem that is St. John, distinguished not only for its pristine environment and rich diversity of recreational activities from snorkeling and diving on world-class coral reefs to surfing and sailing around windward shorelines, but also for its vibrant culture and rich history. Many breathtaking natural attractions await your discovery within this unspoiled island and its thriving waters.
Virgin Islands National Park

A sprawling sanctuary of exquisite natural beauty, the paradisial park includes 7,000 acres of unspoiled beaches and verdant, hilly inlands, as well as miles of submerged protected lands abounding in coral gardens, marine life and seascapes. Covering a majority of St. John, Virgin Islands National Park ensures the island’s status as an exceptionally well-preserved escape.
Cinnamon Bay

Along St. John’s windward north shore stretches the National Park’s longest beach, with powder-pure sands arching around sheltered waters surrounded by graceful green folds of the hills rising behind. Swells and breezes provide favorable conditions for surfing, windsurfing and other water sports, while snorkeling explorations include a wrecked aircraft and small offshore island.
Flanagan’s Cay

This favorite snorkeling and diving spot of locals, reachable by water taxi or chartered excursion, is set just off the island’s southeastern coast and includes dramatic coral heads reaching upwards of 12 feet within easy viewing distance from the surface in the crystalline water.


Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων