Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κοντά στο χώρο χειμερινών σπορ, ήσυχη τοποθεσία, πανοραμική θέα, μονοπάτια ποδηλάτων, φιλική προς την οικογένεια.

Κοντά στο χώρο χειμερινών σπορ, ήσυχη τοποθεσία, πανοραμική θέα, μονοπάτια ποδηλάτων, φιλική προς την οικογένεια.

Συλλογή φωτογραφιών για Large, cozy vacation apartment in a quiet location

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Κοντά στο χώρο χειμερινών σπορ, ήσυχη τοποθεσία, πανοραμική θέα, μονοπάτια ποδηλάτων, φιλική προς την οικογένεια.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 7 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Bayern, Bayerischer Wald
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRodel- und Freizeitparadies St. Engelmar14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Αναψυχής Waldwipfelweg17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Grosser Arber47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιντς (LNZ-Hoersching)115 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κοντά στο χώρο χειμερινών σπορ, ήσυχη τοποθεσία, πανοραμική θέα, μονοπάτια ποδηλάτων, φιλική προς την οικογένεια.

Το οικείο, άνετο και ήσυχο *** διαμέρισμα σας προσφέρει χαλαρωτικές διακοπές στο φυσικό περιβάλλον και κοντά στο δάσος. Έχετε μια όμορφη πανοραμική θέα από το σπίτι μας στο Arber. Το διαμέρισμα είναι στο ισόγειο, με βεράντα, 100τμ για 2 έως 6 άτομα. Ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, αλλά και για ηλικιωμένους. Το διαμέρισμα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα προσφέρει όλες τις δυνατότητες για άνετη διαμονή, άνετο σαλόνι με δορυφορική τηλεόραση, 2 τρίκλινα υπνοδωμάτια, μεγάλο μπάνιο με 2 νεροχύτες, μπάνιο, ντουζιέρα, τουαλέτα σας προσφέρει ξεχωριστό σπίτι διακοπών, επαρκή έπιπλα κήπου σας προσκαλούν να χαλαρώσετε, Η καλυμμένη αίθριο σας προσκαλεί σε μια ζεστή γαστρονομική ατμόσφαιρα. Με τους κοντινούς εκδρομικούς προορισμούς, τα μονοπάτια πεζοπορίας και τα μονοπάτια ποδηλασίας θα βρείτε πολλές δραστηριότητες αναψυχής στο χώρο του ξενοδοχείου. Η φιλοξενία είναι πολύ σημαντική για και. Η ευεξία, η χαλάρωση και η ικανοποίηση των επισκεπτών μας είναι πολύ σημαντική για εμάς.


Πεζοπορία, σκανδιναβικό περπάτημα, προορισμοί εκδρομών: Η περιοχή των διακοπών μας είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για πεζοπόρους, για όσους αναζητούν χαλάρωση και οικογένειες. Όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας, επίσης κατάλληλα για βόρειο περπάτημα, ποδηλασία είναι επίσης δυνατή, αρκετά επίπεδη ποδηλασία 3 χιλιόμετρα μακριά, υπάρχουν δυνατότητες αλιείας στη μαύρη βροχή, Höllensteinsee, ή γεμάτη εκδρομές με κανό, εξωτερικές πισίνες, εσωτερικές πισίνες και δασική πισίνα για τους λάτρεις της φύσης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε πεζοπορίες με τους καλεσμένους μας. Τα ταξίδια στο Bad Kötzting, το Cham, το Straubing, το Bodenmais, το Zwiesel, το Passau, το Regensburg, η Τσεχική Δημοκρατία αξίζουν πάντα. Καλές ευκαιρίες για αγορές. και αξιοθέατα. στις θέσεις, π.χ. B. Παραγωγή γυαλιού, αποστακτήριο σπριντ, μουσείο παιχνιδιών, μουσείο δασών, γυάλινο αχυρώνα, θόλοι της Αιγύρης, Großer Arber, μεγάλα και μικρά Arbersee, Kaitersberg, Osser, Rachel, Lusen, Nationalpark Bay. Δάσος, στρατόπεδο άγριας φύσης, σπίτι της έρημο, υπαίθριο μουσείο, μουσείο καλλιεργειών Tittling, πόλη Pullman στο Eging am See, μουσείο κρυστάλλων, ζωολογικό κήπο, δασικά μονοπάτια κορυφαία μονοπάτια, καλοκαιρινά toboggan τρένα, ..

Χειμερινά αθλήματα: στο St. Englmar, Markbuchen, Grün, Pröllergebiet είναι τα κοντινότερα χειμερινά σπορ, μπορείτε να κάνετε σκι αντοχής και να κάνετε σκι κατάβασης. Η περιοχή Geißkopf προσφέρει βέλτιστες συνθήκες χειμερινών σπορ. Bodenmais, Silberberg και η περιοχή Arber προσελκύουν επίσης με χειμερινά σπορ, ή το Hohe Bogen στο Lamer Winkel. Μπορείτε να κάνετε τολμηρό γήπεδο στο χώρο του ξενοδοχείου, να κάνετε μπόουλινγκ και να παγοδρομηθείτε με τη μαύρη βροχή, Höllensteinsee. Το παγοδρόμιο στο Regen ή το Deggendorf προσφέρει επίσης τις καλύτερες ευκαιρίες χειμερινών σπορ. Πεζοπορία σε χιονισμένες περιοχές ή μια χαλαρή πεζοπορία φωτογράφηση γύρω από τις χειμερινές διακοπές σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα με έλκηθρο, που μπορείτε να κάνετε κράτηση στο St. Englmar ή Drachselsried. Υπάρχει δυνατότητα παγοδρομίας στο παγοδρόμιο Regen.

Φιλοξενία και ησυχία: Τα παραδοσιακά εστιατόρια και οι μπυραρίες ή τα καλοκαιρινά φεστιβάλ αποτελούν παράδοση στο βαυαρικό δάσος. B. Φεστιβάλ Πεντηκοστής με κλωτσιά Πεντηκοστής (περίπου 900 άλογα) στο Bad Kötzting, το Gäubodenfest με την ανατολική βαυαρική παράσταση στο Straubing, το Maidult στο Passau και το Regensburg, το φεστιβάλ πολιτών και το λαϊκό φεστιβάλ στο Viechtach κλπ. Εξίσου ζεστά γεύματα ή μπάρμπεκιου με τους οικοδεσπότες σας. Η παραδοσιακή βαυαρική κουζίνα δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό. Αλλά θα θέλατε να χαλάσετε και με ιταλική και κινέζικη κουζίνα.
Μας αρέσει να κάνουμε πεζοπορίες με τους καλεσμένους μας ή να επισκεφθούμε μαζί σας τυπικές βαυαρικές εκδηλώσεις και ρουστίκ πανδοχεία. Το περπάτημα με την οικοδέσποινα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τους επισκέπτες του σπιτιού μας. Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε τη διαμονή σας μαζί μας όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Η ευημερία σας και η ικανοποίησή σας είναι η μεγαλύτερη ανησυχία μας. Καθημερινές προσφορές τελευταίας στιγμής, αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγείτε!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας

Διαχειριστής καταλύματος

Eckl Ingrid

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 25 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πράκενμπαχ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Πράκενμπαχ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο / Πάρκο Weinfurtner Glasdorf και Εργοστάσιο Γυαλιού Joska Crystal World, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Φυσικό Πάρκο Bavarian Forest και Πάρκο Φύσης του Άνω Βαυαρικού Δάσους. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Rodel- und Freizeitparadies St. Engelmar και Πάρκο Αναψυχής Waldwipfelweg. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.
Χάρτης
Bayern, Bayerischer Wald

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χιονοδρομικό Κέντρο Predigtstuhl-Arena - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rodel- und Freizeitparadies St. Engelmar - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καζίνο Μπαντ Κέτστινγκ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Αναψυχής Waldwipfelweg - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Grosser Arber - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Φίχταχ: 7 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Φραντς Γιόζεφ Στράους (Muc): 90 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Waldblick - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blossersberger Keller - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Venezia - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kreutzberg Gaststätte - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gasthof Iglhaut - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 36 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 39 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 39 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Andreas W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Schöne ruhige Wohnung mit tollen Ausblick
Eine super ruhige Gegend mit einer sehr schönen Wohnung! Alles was man benötigt gibt es dort! Unsere Kinder und auch wir kommen gerne wieder! Die Gastgeber super nett und immer da um offene Fragen beantwortet zubekommen! Platz für 5 Leute ohne das man sich eingeängt fühlt! Wir waren zwar nur kurz da aber kommen definitiv für einen längeren Aufenthalt wieder!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Vitalij R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ina
Alles Super.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Robert H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sehr zu empfehlen 👌👌
1 A
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Ronny H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
sehr gut
schöne Unterkunft
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Rabea A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Toller Urlaub!
Wir hatten einen wunderbaren Aufenthalt bei Familie Eckl! Die Wohnung ist geräumig, super ausgestattet und es hat uns an nichts gefehlt! In der Umgebung kann man sehr viel unternehmen, vor allem mit Kindern. Vielen Dank für den herzlichen Empfang und die tollen Tipps für Ausflüge und Kulinarisches! Wir kommen gerne wieder!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Eckl Ingrid

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων