ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Φιλικό προς τα παιδιά καλαίσθητο εξοχικό σπίτι στην gr. Φυσική τοποθεσία από ιδιωτική

Φιλικό προς τα παιδιά καλαίσθητο εξοχικό σπίτι στην gr. Φυσική τοποθεσία από ιδιωτική

Συλλογή φωτογραφιών για Child-friendly thatched cottage on gr. Natural plot from private

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 49, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Φιλικό προς τα παιδιά καλαίσθητο εξοχικό σπίτι στην gr. Φυσική τοποθεσία από ιδιωτική

10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια0+ μπάνιαΓια 6 άτομα90 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Fereininsel Römö, Süd West Dänemark
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRomo Golf Links3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜαρίνα Rømø Havn4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Lakolk38 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΈσμπιεργκ (EBJ)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Φιλικό προς τα παιδιά καλαίσθητο εξοχικό σπίτι στην gr. Φυσική τοποθεσία από ιδιωτική

Ένα βίντεο από το σπίτι, έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες γράψτε μας ή καλέστε μας απευθείας - περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας dk-roemoe. de. Στην εξοχική κατοικία Sandrosen στο νησί Römö - Vesterhede, σε απόσταση αναπνοής από την Sylt, θα βρείτε τις καλύτερες συνθήκες για χαλαρωτικές διακοπές. Το νησί συνδέεται με την ενδοχώρα με φράγμα αυτοκινήτων (δωρεάν), περίπου 1 ώρα με αυτοκίνητο από τα γερμανικά / δανικά σύνορα. Είναι ένα πολύ καλά διατηρημένο πέτρινο σπίτι στην πιο όμορφη περιοχή του νησιού Römö της Βόρειας Θάλασσας. Το καλοκαίρι η μεγάλη αμμουδερή παραλία στη δυτική ακτή προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες κολύμβησης, ειδικά για τα παιδιά, ενώ οι άνεμοι και οι surfers έχουν επίσης τις καλύτερες συνθήκες. Το υπόλοιπο του χρόνου μπορείτε να περάσετε άνετα μπροστά στο τζάκι ή στη σάουνα και να απολαύσετε την ποικιλόμορφη φύση του νησιού κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η ίδια η εξοχική κατοικία προσκαλεί επίσης με το φυσικό οικόπεδο 2500 τ.μ., τον πεζόδρομο με πεύκα όπου μπορείτε να γνωρίσετε ένα κουνέλι ή ένα ελάφι.


Römö Natur: Όμορφη φύση - Το νησί Römö μπορεί να σας προσφέρει μια όμορφη φύση που είναι διάσημη πέρα από τα σύνορα της Δανίας. Το νησί είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα ολλανδικά, γερμανικά και δανικά νησιά Wadden. Το βόρειο τμήμα του νησιού είναι ένα αποθεματικό για τα πουλιά. Υπάρχουν επίσης σφραγίδες στο Rømø και αρκετές φάλαινες σπέρματος έχουν απομονωθεί στο νησί τα τελευταία χρόνια. Στην ανατολική πλευρά μπορείτε να ζήσετε το καταπληκτικό φυσικό φαινόμενο της απότομης ροής και της ροής στη Θάλασσα Wadden, όπου μπορείτε επίσης να δείτε μια πλούσια ζωική ζωή με πολλά διαφορετικά είδη πουλιών. Η Θάλασσα Wadden είναι ο μεγαλύτερος χώρος για τα πουλιά στην Ευρώπη. Μεγάλος αριθμός ζώων μπορεί να δει εδώ όλο το χρόνο.

Οι προκλήσεις του Römö: Παραλία φιλική προς το παιδί: Η παραλία είναι μεγάλη ακόμη και για τα μικρότερα παιδιά, με ρηχά νερά, όπου μπορούν να βουτήξουν υπέροχα. Η πιο όμορφη και ευρύτερη παραλία στη Βόρεια Ευρώπη. Στη δυτική πλευρά του Römö είναι μια από τις καλύτερες παραλίες κολύμβησης της Ευρώπης, όπου μπορείτε να οδηγήσετε απευθείας στο νερό με το αυτοκίνητο. Κάστρα άμμου: Υπάρχουν μόνο όρια όταν πρόκειται για την κατασκευή στοιχείων από την όμορφη λευκή άμμο στην παραλία. Κρέμασμα: Η παραλία είναι ένας παράδεισος για τα αλεξίσφαιρα. Υπάρχουν χιλιάδες από αυτούς. Υγεία για την ψυχή και το σώμα: Το Römö είναι ένα νησί όπου οι επισκέπτες επιστρέφουν κάθε χρόνο με σκοπό να βρουν και να βρουν την καλή υγεία τους για την ψυχή και το σώμα στον καθαρό και ιωδιωμένο αέρα μας. Ιππασία: Η παραλία στο Römö είναι επίσης ένα δημοφιλές μέρος για περιηγήσεις με άλογο. Μπορείτε να πάρετε το δικό σας άλογο μαζί σας ή να χρησιμοποιήσετε ένα από τα πολυάριθμα άλογα ενοικίασης στο Römö για να κάνετε μια περιήγηση σε σημαδεμένα μονοπάτια.

Πώς να βρείτε πορτοκαλί: Η παραλία στο Römö δεν είναι μόνο μία από τις καλύτερες και ελκυστικές παραλίες στην Ευρώπη για λουόμενους και λάτρεις του ηλίου, αλλά και ένα Eldorado για κυνηγούς θησαυρών, γιατί αν βρίσκεστε στην παραλία στο Rømø ή στη θάλασσα Wadden στην κατάλληλη στιγμή - έχει - μπορείτε να βρείτε εδώ Berstein - το χρυσό της θάλασσας. «Πρώτα ο άντρας παίρνει το κεχριμπάρι, τότε το κεχριμπάρι παίρνει τον άνθρωπο». Υπάρχουν αμέτρητες πέτρες που οι επισκέπτες έχουν πάρει στο Römö, δαγκώθηκαν και ρίχνονται και πάλι. Υπάρχει λευκό και κίτρινο κεχριμπάρι, μαύρο και κόκκινο, πορτοκαλί και καφέ κεχριμπάρι. Υπάρχει κεχριμπάρι, στο οποίο παγιδεύονται έντομα και τμήματα φυτών, και πορτοκαλί, το οποίο είναι εντελώς διαφανές. Και υπάρχουν πολλά από αυτά. Γι 'αυτό είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι μπορείτε να περπατήσετε στην παραλία για χρόνια χωρίς να βρείτε ένα κομμάτι - απαιτεί ένα εκπαιδευμένο μάτι. Η ανακάλυψη κεχριμπάρι μπορεί να είναι ένα δια βίου πάθος.

Διαχειριστής καταλύματος

Manuela und Gert Thimsen
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Δανικά, Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χάβνεμπι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή (Sønderstrand, Rømø) και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Kommandorgarden (Μνημείο) και Χερσόνησος Ellenbogen, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Romo Miniature Golf και Romo Lege Og Hesteland. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Romo Lege & Labyrintpark και Romo Safari Minigolf. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Romo Lege Og Hesteland - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Romo Golf Links - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Rømø Havn - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Romo Lys - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Lakolk - 38 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Skærbæk: 20 λεπτά οδικώς
  • Σιλτ (GWT): 72 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Hr. Dax - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Retro ApS - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café Fru Dax - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Enjoy Resorts Rømø - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rømø Bolsjeri & Iscafé - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 137 από 150 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 12 από 150 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 150 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 150 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 150 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Anne W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gut ausgestattetes und schön gelegenes Ferienhaus
Wir waren im Februar für eine Woche hier zu Gast und hatten eine schöne Urlaubszeit. Das Haus ist gut gelegen...es sind auch im Winter viele Aktivitäten zu Fuß und mit dem Rad möglich. Der schöne Ofen macht das Haus gut warm. Die Sauna trägt zusätzlich zur Wohlfühlatmosphäre bei. Das Haus ist sehr gut ausgestattet. Uns hat es an nichts gefehlt. Die Kommunikation zum Gastgeber war unkompliziert. Fragen wurden schnell beantwortet.Wir können das Haus zu 100% weiterempfehlen.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Herta D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
eine Woche "Auszeit von allem"
Bei regnerischem, stürmischem Februarwetter haben wir das so perfekt eingerichtete Ferienhaus einfach nur genossen. Die Sauna war eine wunderbare Gegebenheit in diesen Tagen. Wir kommen gerne wieder und - falls wir kleine Enkel hätten - wäre es auch für diese eine ideale Umgebung!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Michael Heinz K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Insel Romö
Wir haben eine schöne Woche auf Romö verbracht. Dass Haus Sandrosen war wie in der Beschreibung, sehr sauber und gemütlich eingerichtet. Im Haus war alles vorhanden und einiges mehr was mann für eine schöne Urlaubs Woche braucht.Der Kamin und die Sauna machten den Aufenthalt für uns nochmals angenehmer. Wir können das Haus nur weiter empfehlen.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Wolf-Rüdiger S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Familie Schmidt-Bugaenko
War ein sehr schöner Aufenthalt! Vielen Dank!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Aleksander P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ferienhaus auf Rømø
Wir haben eine wunderschöne Woche auf Rømø genossen. Das Haus ist liebevoll eingerichtet und uns hat es sehr gut gefallen
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Manuela und Gert Thimsen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Δανέζικα

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες