Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Εκπληκτική νότια όψη με μέση του αιώνα ομορφιά με θέα στην πισίνα και το βουνό

Εκπληκτική νότια όψη με μέση του αιώνα ομορφιά με θέα στην πισίνα και το βουνό

Συλλογή φωτογραφιών για Sunny Mid-C Mod Beauty! Stunning Pool, MountainViews! NEW APRIL/24 AVAILABILITY!

Πισίνα
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Εκπληκτική νότια όψη με μέση του αιώνα ομορφιά με θέα στην πισίνα και το βουνό

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 6 άτομα269 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Indian Wells, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPalm Desert-Εξοχική Λέσχη3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορική Περιοχή Ελ Πασέο3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρετρο με Γκολφ Ντέζερτ Γουίλοου7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπερμιούντα Ντιουνς, Καλιφόρνια (UDD)11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εκπληκτική νότια όψη με μέση του αιώνα ομορφιά με θέα στην πισίνα και το βουνό

Πώς μπορείς να είσαι ταπεινός όταν είσαι πανέμορφος; Αυτό το ευρύχωρο κομψό σπίτι έχει όλα.
Η ανακαίνιση αυτής της εκπληκτικής ομορφιάς νότια πισίνα / αυλή στο κέντρο του αιώνα έχει μόλις ολοκληρωθεί και είναι μια ολοκαίνουργια λίστα. Η αξία ενοικίασης σε υψηλή περίοδο εκτιμήθηκε επαγγελματικά από μια εταιρεία μίσθωσης μίσθωσης στα 12.000 δολάρια το μήνα, οπότε τα δημοσιευμένα ποσοστά είναι εξαιρετικής αξίας.

Θα αγαπήσετε αυτό το σπίτι! Έχει καθαρές γραμμές και απίστευτη θέα που εκτείνεται μέσα από το σπίτι. Είναι για τον διακριτικό ταξιδιώτη (και το σχεδιαστικό συνειδητό).

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα υπογραφής αυτού του 2,908 τετραγωνικών ft. H σχήματος σπιτιού είναι ότι η τραπεζαρία, το καθιστικό και η κύρια κρεβατοκάμαρα - ολόκληρη η πίσω πλευρά του σπιτιού με το νότιο προσανατολισμό - τυλίγονται γύρω για να αγκαλιάσουν τις απόψεις της πισίνας και των βουνών προς τα νότια. Ολόκληρη η πλάτη αποτελείται από μεγάλα γυάλινα τοιχώματα και ολισθητήρες που φέρνουν την θέα (η ευγενικά μεγάλη και κλασικά σχεδιασμένη πισίνα, οι παλάμες, ο ήλιος, τα βουνά) μέσα στο σπίτι. Ο ιδιωτικός και προνομιούχος είναι ο μόνος τρόπος να το περιγράψω.

Ανακαινισμένο όμορφα και αναβαθμισμένο με όλες τις ανέσεις και εξαιρετική ακεραιότητα του σχεδιασμού.

Πρώτα απ 'όλα, η πισίνα ... Αχ, ναι η πισίνα. Αυτός είναι πραγματικά ένας υπαίθριος χώρος διαβίωσης και θα αγαπήσετε την πισίνα εάν νιώσετε ή όχι (αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα). Τα τεράστια ευγενικά βήματα σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε με τον δικό σας ρυθμό εάν πρόκειται να κάνετε μια πλήρη βουτιά ή απλώς θέλετε να χτυπήσετε τα δάχτυλα των ποδιών σας. Ένας μισός κύκλος στην αντίθετη πλευρά καμπυλώνει γύρω από ένα υπέροχο σιντριβάνι που μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και προσφέρει έναν υπέροχο μουσικό ήχο νερού ως σκηνικό για την ημέρα ή το βράδυ σας.

Απλά μια ένδειξη αυτής της μαγείας προτείνεται από το μπροστινό μέρος του σπιτιού. Μια λαμπρή γυάλινη πόρτα με λοξό παράθυρο επιτρέπει μόνο τις αναλαμπές του ηλιόλουστη πράσινου και τυρκουάζ παράδεισο πέρα, και προτείνει την πολυτέλεια των πολυάριθμων σύγχρονων πολυέλαιων του σπιτιού και των σπινθηριστικών μενταγιόν μπάνιου, καθώς και την απλότητα και την ποιότητα των αυθεντικών (και σπάνιων) terrazzo * δαπέδων.

Μια πλήρης υπαίθρια κουζίνα BBQ είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει ενώ χαλαρώνετε ή να διασκεδάσετε, με ένα μεγάλο μπάρμπεκιου, μικρό νεροχύτη και μετρητές γρανίτη. Μεγάλα καθίσματα σε άνετους υπαίθριους καναπέδες και καρέκλες, καθώς και σε υπαίθριο τραπεζαρία και καρέκλες σας επιτρέπουν σε εσάς και τους καλεσμένους σας να τρώνε, να πίνουν και να απολαύσουν την πισίνα και τις απολαύσεις όλη την ημέρα.

Το σαλόνι είναι τεράστιο και το απόλυτο δροσερό: υπέροχο τόσο για διασκέδαση όσο και για διασκέδαση με το πολύ μοντέρνο τζάκι, με γυάλινη γυάλινη γυάλινη επιφάνεια, ή απλώνεται σε άνετα τεράστια νέα λευκά δερμάτινα τμήματα, παρακολουθώντας το ολοκαίνουργιο 70 'TV μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από την άποψη). Ο σύγχρονος φωτισμός δοχείων αναδεικνύει τους αρχικούς τοίχους από σκυρόδεμα, που έχουν τραβηχτεί από σκυρόδεμα, οι οποίοι είναι βαμμένοι με φωτεινό ασήμι

Οι υπέροχες βραδιές των δέντρων, των θάμνων και της πισίνας, φωτιζόμενες τη νύχτα, επεκτείνουν δραματικά την θέα από τις ζωντανές και διασκεδαστικές περιοχές - καθώς και το κυρίως υπνοδωμάτιο, αν θέλετε - στην αυλή και το νερό τη νύχτα.

Η ολοκαίνουργια μοντέρνα κουζίνα, συμπεριλαμβανομένου του "bar" της κουζίνας (με τη σύγχρονη έννοια, με σκαμνιά στο πάγκο), είναι υπέροχη και χαλαρή, είτε για διασκέδαση σε μια ομάδα είτε για ένα απλό ιδιωτικό γεύμα και πάντα με τη θέα. Τα πιάτα είναι μοντέρνα και κομψά και υπάρχουν πολλά για διασκέδαση. Ο παρασκευαστής εσπρέσσο σας επιτρέπει να φτιάξετε το δικό σας latte το πρωί. Μεγάλο ντουλάπι και ντουλάπα σάς επιτρέπουν να απομακρύνετε απολύτως τα πάντα για να το κρατάτε όμορφο.

Το εκπληκτικό και σέξι πλυντήριο (πραγματικά!) έχει σχεδιαστεί με την κατανόηση ότι χρησιμεύει ως «είσοδος» στο σπίτι για τους κύριους κατοίκους, από το πλεονέκτημα του 2ου αυτοκινήτου που επισυνάπτεται στο γκαράζ. Ένα εντυπωσιακό στοίβα από πέτρα και ένα ολοκαίνουργιο μεταλλικό γκρι πλυντήριο και στεγνωτήριο σε ένα μεγάλο δωμάτιο πλυντηρίων, με τα πόδια στο βοηθητικό ντουλάπι, σας χαλάει αμέσως - και σας επιτρέπει να κρατάτε την εικόνα του σπιτιού έτοιμη (όταν θέλετε).

Το κυρίως υπνοδωμάτιο ανοίγει κομψά από την απέραντη γυάλινη νότια και δυτική πλευρά πάνω στην περιοχή της πισίνας. Τι τρόπος να ξυπνήσεις! Τι τρόπος να απολαύσετε την ημέρα σας! Ο πλοίαρχος διαθέτει δύο συνημμένα μπάνια (τα δικά του και τα δικά του;): ένα δροσερό και ισχυρό (αρρενωπό, κλασικό) μπάνιο στην πισίνα, το οποίο ανοίγει επίσης με τεράστιους πλατύδρομους στην περιοχή της πισίνας, καθώς και ένα μεγάλο master μπάνιο, με το αυθεντικό όνυχο πέτρινο μπανιέρα και τη ματαιοδοξία, ρομαντική μπανιέρα.

Εκτός από τον πλοίαρχο, υπάρχουν δύο επιπλέον κρεβατοκάμαρες, το ένα από τα οποία μπορεί να εξυπηρετήσει και ως κρεβατάκι. Όλα τα 3 υπνοδωμάτια διαθέτουν ολοκαίνουρια τηλεόραση 42 '. Η υπνοδωμάτιο 2 διαθέτει δύο queen κρεβάτια και το υπνοδωμάτιο 3 διαθέτει βασίλισσα και γραφείο. Και τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν μεγάλους υαλοπίνακες, με πανέμορφες ολοκαίνουργιες «κάθετες κεφαλές» που προσφέρουν όλες τις δυνατότητες ευελιξίας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής που χρειάζεστε: είτε είναι πλήρως ανοιχτό για να απολαύσετε φωτεινά τοπία, συσκότιση.

Ορισμένες λεπτομέρειες: ολοκαίνουργιο κρύσταλλο και μοντέρνα κουμπιά πόρτας χρωμίου, επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ του μοντερνισμού και του glam Hollywood. Τα αρχικά άγκιστρα για τις πετσέτες πισίνας στο ανατολικό μονοπάτι που καλύπτουν κατά μήκος του κυρίου λουτρού, το κύριο λουτρό επισκεπτών και οι κύριες συρόμενες πόρτες προς την πισίνα διατηρήθηκαν ως μέρος του funky / old school character και είναι ιδανικά για οικογένειες και επισκέπτες που θέλουν για να γλιστρήσει από την πισίνα απευθείας στα υπνοδωμάτια τους.

Τι είναι το BRAND NEW; Βιντεοπαιχνιδιά με βότσαλο και μωσαϊκό πλακάκι πισίνας, όλα αυτά τα λαμπερά φωτιστικά, όλες οι τηλεοράσεις, όλα τα ντουλάπια κουζίνας, κουζίνες κουζίνας, όλες οι συσκευές κουζίνας, μαρμάρινα δάπεδα με μπανιέρα και μπανιέρα, όλα τα δάπεδα ντουζιέρας (μωσαϊκό μάρμαρο Μανχάταν) τουαλέτες, πόρτες ντους, όλα τα κρεβάτια, όλα τα κλινοσκεπάσματα, όλα τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, όλα τα πιάτα !!!
Ένα νέο οδικό γήπεδο 4 θέσεων γκολφ (ηλικίας 18 μηνών) μπορεί να κανονιστεί, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε ειδικά αν θέλετε να κανονίσετε το καλάθι του γκολφ.
* FYI: terrazzo είναι ένα συμπαγές χυτοσίδηρο πάτωμα από τσιμέντο από μάρμαρο, κομμένο σε ένα ομαλό φινίρισμα, το οποίο ήταν πολύ δημοφιλές στη δεκαετία του '60. Αυτός χύνεται στη θέση του, περίπου 4-5 'βαθιά, μέσα σε ένα πλέγμα ανοξείδωτου χάλυβα 3' χ3 'και έχει αποκατασταθεί ήπια.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ COACHELLA!
Επιπλέον, λόγω πρόσφατου οίκου της πόλης Indian Wells, τα ενοίκια κάτω των 7 ημερών δεν επιτρέπονται αυτή τη στιγμή και η μέγιστη επιτρεπόμενη πληρότητα είναι 6.
Πόλη της Indian Wells Βραχυπρόθεσμη άδεια ενοικίασης # VV-0012

Διαχειριστής καταλύματος

Margot Langdon
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 40 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 1 στο σύνολο)
Will be considered.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Jan must be booked to Owner's satisfaction before Feb/March dates can be booked. Contact owner before booking February or March
Bookings should be from the 1st to end of month unless Owners' prior written agreement obtained. Please inquire before booking.
Quiet hours after 10pm, no exceptions. No outdoor music or parties at any time.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Indian Wells

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Πάντσο Παλμέρας (Indian Wells). Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Φαράγγι Palm Canyon και Φαράγγι Ίντιαν Κάνιον, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Κέντρο Εκδηλώσεων Empire Polo Club. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Ίντιαν Γουέλς Τένις Γκάρντεν, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Ζωολογικός κήπος και κήποι Living Desert. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση, Ορειβασία σε κοντινή απόσταση και αναρρίχηση βράχου.
Χάρτης
Indian Wells, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εξοχική Λέσχη Vintage Club - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Palm Desert-Εξοχική Λέσχη - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορική Περιοχή Ελ Πασέο - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός κήπος και κήποι Living Desert - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρετρο με Γκολφ Ντέζερτ Γουίλοου - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Παλμ Σπρινγκς: 25 λεπτά οδικώς
  • Μπερμιούντα Ντιουνς, Καλιφόρνια (UDD): 11 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Eureka - 18 λεπτά με τα πόδια
  • The Nest - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Del Taco - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Hood Bar & Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 43 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 45 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 45 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Rick U.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise in Indian Wells
Our stay was better than expected. The host was super in communication and the house itself was better than the pictures. The view from the back yard is specular I couldn't help thinking I was in some far away Island with all the Palm Trees and mountain views. I would definitely stay here again and longer that 2 months next time.
Πραγματοποίησε 62 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Annie & G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Indian Wells Gem
We had the most wonderful month long stay in Margot’s incredible Indian Wells resort like home. The home was incredibly clean and stocked with everything you could imagine including an electric juicer to make fresh grapefruit juice from tree out back. The bedrooms and beds were so so comfortable and the living areas and porch were perfect for family and friend gatherings. I have rented a lot of VRBO homes and this one was the best! Hoping to come back again soon.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Shawn M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Indian Wells
Beautiful location in Indian Wells, close to El Paseo restaurants and shopping. The neighborhood was friendly and a safe place to talk long powerwalks. The patio and the views are great, just like the pictures. Some of the patio furniture is probably due for replacement, but the location is tough to beat. The kitchen was well stocked. The layout of the house was very comfortable.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

Unson R., Carmel

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful home in Indian Wells
My husband and I had a wonderful month long stay in the home. The property is in a beautiful small neighborhood tucked away yet just off the main road. We really enjoyed the open layout with the focal point being the swimming pool in the center. The house was well equipped with everything we needed and then some. My husband is an avid tennis player. He got a month membership at Indian Wells Tennis Garden for an affordable fee and he was in heaven. Plenty of restaurants and shopping within minutes of the home. If you want an oasis to come home to after a busy day yet close to all the amenities, this home is for you. We're looking forward to returning again soon.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

10/10 Άριστο

Janet L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious home with natural sunlight throughout . A home that just says “Vacation.”
It was a lovely home that allows you to relax and enjoy the beautiful desert
Πραγματοποίησε 29 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Margot Langdon

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are Canadians, a retired lawyer (now a realtor) and , who love the outdoors and plan to spend more time in the Palm Springs in the not too distant future. We love tennis, golf, cooking, socializing and fitness.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I have a strong interest in design and studied architecture (Pre-Masters Qualifying at U of Manitoba) before I returned to law. I retired from law in 2016 and have been working part-time as a realtor since then. Back in about 2011 I fell in love with the desert. After looking at a lot of properties, this one was clearly exceptional, from a design perspective as well as the sunny south mountain and palm tree views and the huge classic pool. I love the water, and love to enjoy the outdoors and views, both in solitude and while entertaining or hanging out with friends and family. I have a deep and abiding love for beautiful design and the space, views, light and lines spoke to me - loud and clear. In fact my heart skipped a beat as soon as I saw it! It was an untouched, totally un-renovated, mid-century modern that had not been maintained for many years, and I had a dream about how beautiful it could be again.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The space, light, gorgeous pool and south mountain and tree views of this through the glass walls are incredible all day from most of the house. You will look forward to getting up in the morning and going out for a latte in the seating area facing the pool and mountains. It calls your name!! Then you will look forward to any opportunity to lie by the pool - and then you will notice you are already looking forward to cocktail hour, and turning on the pool lights and landscape lighting! The lighting of the house is so beautiful in the evening that you will seek any excuse to have guests over to share it with.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων