Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Δυο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο & parking στο YorkU. Περπατήστε στο σταθμό μετρό.

Δυο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο & parking στο YorkU. Περπατήστε στο σταθμό μετρό.

Συλλογή φωτογραφιών για 2 bedrooms (Jack&Jill) at YorkU + parking. Near subway.

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Δυο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο & parking στο YorkU. Περπατήστε στο σταθμό μετρό.

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
North York, ON
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του Γιορκ5 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Downsview4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Yorkdale9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤορόντο, Οντάριο (YYZ-Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson)23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπιντές · Τουαλέτα

Χώροι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Δυο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο & parking στο YorkU. Περπατήστε στο σταθμό μετρό.

Όμορφη μονάδα 2 υπνοδωματίων με ιδιωτικό μπάνιο, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Finch West του μετρό. Πολλά δρομολόγια λεωφορείων που εκτελούνται μπροστά από το σπίτι, καθιστούν δυνατή την πτήση λεωφορείου σε λιγότερο από 5 λεπτά. Περπατήστε δύο μπλοκ βόρεια για να βρείτε πολλές επιλογές τροφίμων (πχ Aroma, Basil κουτί, μετρό, Gong Cha ...) 30 λεπτά με το αεροδρόμιο Pearson με αυτοκίνητο / ταξί. 50 λεπτά από το κέντρο της πόλης με το μετρό. Έχουμε ένα δωρεάν χώρο στάθμευσης στην αυθεντική βάση. Δωρεάν υπηρεσία Internet & Netflix για την ψυχαγωγία σας.

Τα δωμάτια βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Πρόσφατα ανακαινισμένο ιδανικό για όλους τους ταξιδιώτες. Πόρτα με κλειδωμένη κλειδαριά για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα. Ένα ιδιωτικό ιδιωτικό μπάνιο συνδέεται με αυτά τα δύο δωμάτια. Δεδομένου ότι αυτή η ενοικίαση είναι ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο σπίτι, παρακαλώ να είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε το καθιστικό και την κουζίνα με άλλους. Η κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο είναι ιδιωτικά για εσάς.

Εύκολο checkin με κλειδαριά. Θα σας στείλουμε οδηγίες για να λάβετε τα κλειδιά καθώς και για να έχετε πρόσβαση στα δωμάτιά σας. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να περάσετε ή να έχετε ερωτήσεις, στείλτε μας ένα μήνυμα στο σπίτι, ελέγξουμε τα μηνύματα συχνά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε.

Χώρος στάθμευσης επισκεπτών:
- Ένας δωρεάν χώρος στάθμευσης σε εσωτερικούς χώρους, πρώτος που έρχεται πρώτη σερβίρεται στο γκαράζ πίσω από το σπίτι. Παρακαλείστε να ενημερώσετε σχετικά με την κράτησή σας εάν χρειάζεστε χώρο στάθμευσης.
- Μπορείτε επίσης να παρκάρετε μπροστά από το σπίτι ή απέναντι από το δρόμο δωρεάν μεταξύ 8 μ.μ. - 8 π.μ. τις καθημερινές (εκτός από την Τετάρτη). Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν οποιαδήποτε στιγμή τα Σαββατοκύριακα.
- Αν πάρουμε χώρο στάθμευσης, υπάρχει επίσης δωρεάν χώρος στάθμευσης από το Κοινοτικό Παντοπωλείο (45 Four Winds Dr). Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι.

Γειτονιά:
Το σπίτι βρίσκεται ακριβώς στο χωριό York, 10 λεπτά με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη του York University. Λόγω της ευκολίας, πολλοί φοιτητές αποφασίζουν να ζήσουν στο χωριό, γεγονός που καθιστά την περιοχή απασχολημένη κατά καιρούς, ειδικά κατά την έναρξη των σχολικών όρων. Είναι μια νέα και ζωντανή γειτονιά. Το στάδιο Aviva, το σπίτι του τουρνουά τένις του Roger Cup, απέχει 5 λεπτά με το λεωφορείο. Παντοπωλείο, στάσεις λεωφορείων, σταθμός του μετρό βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Περπατώντας στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Υόρκης, μπορείτε να βρείτε σχεδόν τα πάντα, από τα τρόφιμα, το βιβλιοπωλείο, το φαρμακείο μέχρι την κλινική, το ATM & banking.

Τριγυρίζω:
Το Τορόντο προσφέρει πολλά πράγματα για να ανακαλύψετε και πολλά καταπληκτικά φαγητά. Αν είσαι φανατικός, αυτός είναι ο ουρανός σου! Ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την πόλη είναι να πάρετε τη δημόσια συγκοινωνία. Τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα μπορούν να προσεγγιστούν με το μετρό, επομένως, είναι καλύτερο να ζήσετε κοντά σε ένα σταθμό του μετρό. Αν και συνιστούμε τη δημόσια συγκοινωνία για τη διάρκεια της ημέρας, προτείνουμε να πάρετε ταξί, Uber ή Lift όταν πρέπει να πάτε αργά τη νύχτα στο σπίτι. Η οδήγηση είναι επίσης μια επιλογή, αλλά να έχετε κατά νου ότι θα είναι δύσκολο να βρείτε χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

Το σπίτι μας είναι πολύ κοντά σε δύο σταθμούς του μετρό: Finch West statton & York University station. Μπορείτε να περπατήσετε σε οποιονδήποτε από αυτούς τους σταθμούς ή απλά να φτάσετε σε οποιοδήποτε λεωφορείο (βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει με το πρόγραμμα οδήγησης λεωφορείου εάν θα σας μεταφέρει σε σταθμό μετρό). Υπάρχουν πολλές διαδρομές λεωφορείων στην περιοχή που επιτρέπει την πτήση λεωφορείου σε λιγότερο από 5 λεπτά. Παρακάτω είναι πράγματα που πρέπει να κάνετε στη γειτονιά:
- Όμορφη διαδρομή ποδηλασίας μπροστά από το σπίτι
- Κάντε ένα λεωφορείο ή περπατήστε στον κοντινότερο σταθμό του μετρό Finch West. Από εκεί μπορείτε να πάρετε την πόλη με το μετρό
- Πανεπιστημιακό παντοπωλείο είναι 5 λεπτά με τα πόδια.
- Περπατήστε στο πανεπιστήμιο York University για να βρείτε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε.
- Βενζινάδικο βρίσκεται στο Sentinel & Finch
- Το εμπορικό κέντρο YorkDale, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο Τορόντο, είναι 15 λεπτά με το αυτοκίνητο ή μπορείτε να πάρετε το μετρό για να φτάσετε εκεί απευθείας.
- Το Wonderland του Καναδά είναι επίσης κοντά, σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
- Lego Land στο εμπορικό κέντρο Vaughan Mills είναι ένα must-see για τα παιδιά
- Black Creek Pioneer Village, όπου μπορείτε να ζήσετε την ζωή στην περιοχή του Τορόντο στις αρχές του 1800.
- Downsview Park φιλοξενεί όλο το χρόνο εκδηλώσεις: πυροτεχνήματα παρουσιάζουν την Ημέρα του Καναδά, πολιτιστικά φεστιβάλ, συναυλίες.
- Κοντινά εστιατόρια: Το εστιατόριο Shopsy's Sports Grill στο York Lanes - York University, το εστιατόριο Underground στο York Lanes - Πανεπιστήμιο York, St. Louis Bar & Grill στο Finch Ave West & Dufferin, το Μπάρμπεκιου και το Μπαρ της Montana στο Steeles Ave West & Dufferin, το 168 Sushi Japan Buffet στο Steeles Ave West & Dufferin

Διαχειριστής καταλύματος

Thang Le

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No loud music
No visitors
Quiet time: 10PM - 8AM

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Τορόντο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Νορθ Γιορκ (Τορόντο). Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Casa Loma (μουσείο) και Ιστορική περιοχή Distillery, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε και τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Downsview και High Park (πάρκο). Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Rogers Centre (στάδιο), αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Θεματικό Πάρκο Canada's Wonderland.
Χάρτης
North York, ON

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο του Γιορκ - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Ιστορική Τοποθεσία Black Creek Pioneer Village - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Downsview - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Yorkdale - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vaughan Mills Mall (εμπορικό κέντρο) - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Downsview Park: 5 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Finch West: 13 λεπτά με τα πόδια
  • Τορόντο, Οντάριο (YYZ-Διεθνές Αεροδρόμιο Pearson): 23 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Tim Hortons - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Pizza Nova - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Tim Hortons - 7 λεπτά με τα πόδια
  • El Jefe de Pollo - 5 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 8 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 18 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 18 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

7,2/10

Παροχές

8,4/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Donald A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Don's review
A comfortable and quiet stay. Hosts friendly and responsive. Cleanliness impeccable. Bus stop less than 100 metres away, close to subway station, about 35 minutes from downtown.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

10/10 Άριστο

David O., Brooklyn,NY

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful family
We felt like family. Everything was great especially the kind and humble attention we received. Thank you and your family.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Parking is on street, only one spot on property and multiple rooms of the house being rented, however overnight parking from 8pm to 8am was free on street. 800 m to metro station. Residential area. You are sharing a room on a house with the parents of the owners downstairs, signs of low noise From 10pm to 10am. House was clean and towels soap shampoo rinse etc provided in bathroom
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιανουάριο 2020

10/10 Άριστο

Nick T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A very good stay
I am very pleased with my stay, very friendly people, clean beds, and a nice house. Would return to this property if I was returning to the area again and again.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Δεκέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Thang Le

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Just like many, I love travelling. When I am out of town, I am your guest. When you are in town, let me be your host to take care of your stay so you can enjoy the most out of this beautiful city.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων