Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Delicious Mansard 3 λεπτά με τα πόδια από το St. Πλατεία του Mark

Delicious Mansard 3 λεπτά με τα πόδια από το St. Πλατεία του Mark

Συλλογή φωτογραφιών για Delicious Mansard 3 Minutes Walking From St. Mark's Square

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Σάουνα
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Delicious Mansard 3 λεπτά με τα πόδια από το St. Πλατεία του Mark

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Venezia, VE
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία του Αγίου Μάρκου3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒασιλική του Αγίου Μάρκου4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓέφυρα Rialto5 λεπτά με τα πόδια

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Bidet · Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Delicious Mansard 3 λεπτά με τα πόδια από το St. Πλατεία του Mark

Το διαμέρισμα
βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Βενετίας, στη μέση της γέφυρας του Ριάλτο (έξι λεπτά με τα πόδια) Πλατεία του Μάρκου (τρία λεπτά με τα πόδια). Είναι πολύ ήσυχο γιατί βλέπει σε μια ιδιωτική αυλή και είναι προσβάσιμο μόνο μέσω μιας άλλης ήσυχη ενετικής ιδιωτικής αυλής.

Το διαμέρισμα είναι μια όμορφη σοφίτα στον δεύτερο όροφο.
Θα βρείτε τον εαυτό σας σε ένα υπέροχο μικρό mansard που αποτελείται από μια μονάδα ημέρα και νύχτα μαζί, με ένα διπλό κρεβάτι, μια αντίκα ντουλάπα, μια τραπεζαρία για τρία ή τέσσερα άτομα, ένας καναπές και ένα συρταριέρα αντίκες? Υπάρχει επίσης ένα μπάνιο πλήρως καλυμμένο με πολύτιμο μάρμαρο (Rosa Portugal) με ντουζιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών και, χωριστά από το καθιστικό με ντουλάπα, κουζίνα με ψυγείο με καταψύκτη, φούρνο τεσσάρων καυστήρων με φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρική φρυγανιέρα και Καφετιέρα Moka.

Διαθέτει εξαιρετική φωτεινότητα και εξαερισμό με δύο παράθυρα με θέα στην ήσυχη και ιδιωτική αυλή, καθώς και δύο άλλα παράθυρα που βλέπουν στην οροφή και παίρνουν την κατάλληλη ανταλλαγή αέρα μέσω των δύο επιπλέον παραθύρων που βρίσκονται στο μπάνιο, είναι επίσης απόλυτα ήσυχο είναι μια σοφίτα.

Η οροφή είναι εκτεθειμένη ξυλεία, το δάπεδο είναι από ξύλο.
Αυτόνομο σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού.


Το ενδιαφέρον γύρω
Σε ακτίνα πενήντα μέτρων (πραγματικά!) θα βρείτε: ένα σούπερ μάρκετ, ένα κατάστημα φρούτων και λαχανικών, ένα αρτοποιείο, ένα γαλακτοκομείο, ένα κρεοπωλείο, μια πίτσα, ένα κατάστημα κρασιών, ένα κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών, ένα internet cafe, διάφορα εστιατόρια, πιτσαρίες και μπαρ όπως πολλά διαφορετικά είδη καταστημάτων. Επιπλέον, σε μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια θα βρείτε δύο τράπεζες, το ταχυδρομείο και πολλά άλλα τυπικά μέρη όπου μπορείτε να φάτε υπέροχα ψάρια ή να πιείτε ένα τυπικό κοκτέιλ. Με τα πάντα ακριβώς στο κατώφλι σας θα νομίζετε ότι βρίσκεστε στις ανέσεις του σπιτιού σας. Καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης κοντά στα πιο όμορφα μνημεία, μια πολύ ζωντανή περιοχή, μπορείτε να φτάσετε εύκολα σε κάθε άλλο ενδιαφέρον σημείο της πόλης σε μόλις τριάντα λεπτά με τα πόδια. Επιπλέον, βρίσκεται μόλις έξι λεπτά μακριά από τις δύο σημαντικότερες στάσεις του βαπορέτο (θαλάσσιο λεωφορείο) στην πόλη (Rialto και San Zaccaria). Ωστόσο, να θυμάστε ότι στη Βενετία είναι καλύτερο να ταξιδεύετε με τα πόδια ή με τους Βενετούς στο βαπορέτο, επειδή τα θαλάσσια ταξί είναι πολύ ακριβά.


Πώς θα φτάσετε
Εάν φτάσετε από το σταθμό των λεωφορείων ή τους σταθμούς αυτοκινήτων (στάση Piazzale Roma) ή από το σιδηροδρομικό σταθμό της Βενετίας "Santa Lucia" (στάση Ferrovia), πάρτε το νούμερο 2 του βαπορέτου (το οποίο κοστίζει 7 ευρώ ανά άτομο) για περίπου δεκαπέντε λεπτά μέχρι να φτάσετε στο σταθμό Rialto. Τότε είναι μόνο έξι λεπτά με τα πόδια για να φτάσετε στο διαμέρισμα. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα ταξί νερού που κοστίζει περίπου 50-60 Ευρώ ανά ταξίδι.
Αν φτάσετε από το αεροδρόμιο, πάρτε το λεωφορείο για Βενετία (είκοσι λεπτά βόλτα). Αφού φτάσετε στην Piazzale Roma, πάρτε τον αριθμό 2 vaporetto όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα θαλάσσιο ταξί απευθείας από το αεροδρόμιο, το οποίο κοστίζει περίπου 80-100 ευρώ ανά ταξίδι.
Εάν φτάσετε με αυτοκίνητο, πρέπει να το αφήσετε στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. Στη Βενετία κοστίζει από 24 έως 30 ευρώ την ημέρα (εάν υπάρχει χώρος). Στο Mestre κοστίζει 8 ευρώ την ημέρα στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων μπροστά από το σιδηροδρομικό σταθμό. τότε παίρνετε το τρένο για να "Venezia Santa Lucia" (το οποίο κοστίζει 1,50 ευρώ) και να λάβει το vaporetto αριθμό 2, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.
Εάν είστε ήδη στη Βενετία μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο διαμέρισμα με τα πόδια.

Διαχειριστής καταλύματος

Francesco and Nina
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Late Check-in, always to be agreed in advance to the reservation, if accepted: after 20.00 extra fee of 30 Euro; after 22.00 extra fee of 50 Euro.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Όλοι οι επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, πρέπει να είναι παρόντες κατά το check-in και να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία ή το διαβατήριό τους
Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 5000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Βενετία

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Βενετία) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Γέφυρα Rialto και Βασιλική του Αγίου Μάρκου, και να απολαύσετε μερικές από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Λιμάνι της Βενετίας και Στάση Θαλάσσιου Λεωφορείου Tronchetto. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: San Teodoro και Θαλάσσιος Σταθμός Stazione Marittima. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με βόλτα με καγιάκ και Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Ιππασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Venezia, VE

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλατεία του Αγίου Μάρκου - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Βασιλική του Αγίου Μάρκου - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Γέφυρα Rialto - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Γέφυρα των Στεναγμών - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Παλάτι των Δόγηδων - 6 λεπτά με τα πόδια

Εστιατόρια

  • Rossopomodoro Venezia San Marco - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Dal Moro's - Fresh Pasta To Go - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Ristorante La Piazza - 2 λεπτά με τα πόδια
  • La Boutique del Gelato - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Pako's Pizza Al Talgio - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 1 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 1 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

10/10 Άριστο

Mark S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice location
Directions were well done. Easy to get around, Google maps not totally helpful - but enough. Close to main areas. A few stairs to carry luggage up but not too bad. A great place to enjoy Venice.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Francesco and Nina

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I was born in Venice, and I spent all of my life here, in the historical center of this amazing city.
With my beautiful wife Nina we'll make all our best to make you feel comfortable.
We rent few apartments of our family with great passion, offering and expecting the utmost seriousness.
We rent these apartments from many years also on other very known sites with great satisfaction of our guests, and we are in the official accommodation guide of the city of Venice.
We live few minutes from the apartments, so we can help you easly for any kind of trouble.
If you want to spend some relaxing days here, in the real center of the city, in a calm and quite place, we're expecting you!
Greetings from Venice,
Francesco and Nina.

P.S. Our foto was taken in St.Mark's Square the 31th October 2012, during an high water event.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

My Grandfather bought it a lot of years ago because Venice is Venice... !

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

You will feel at home... Venice is a little big city, you'll find anything you need in few minutes walking.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων