Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Ευρύχωρο Beachy Cape Coral Home w / Lanai & Pool!

Ευρύχωρο Beachy Cape Coral Home w / Lanai & Pool!

Συλλογή φωτογραφιών για Spacious Beachy Cape Coral Home w/ Lanai & Pool!

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ευρύχωρο Beachy Cape Coral Home w / Lanai & Pool!

Σχόλια
6,0 στα 10
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 9 άτομα279 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cape Coral, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRoyal Tee-Λέσχη Γκολφ4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSun Splash Water park (υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Cape Coral Yacht Club Beach22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ευρύχωρο Beachy Cape Coral Home w / Lanai & Pool!

Παραλίες λευκής άμμου σας περιμένουν σε αυτό το μεγάλο σπίτι Cape Coral με 4 υπνοδωμάτια, το οποίο φιλοξενεί 9 άτομα. Θα πάρετε αμέσως τα beachy vibes στα ενοίκια διακοπών των 3.000 τετραγωνικών ποδιών γεμάτα με μπλε αποχρώσεις, κοχύλια και διακοσμητικά θαλάσσια ζωή. Εξερευνήστε τα κανάλια των 400 μιλίων που κατατάσσουν την πόλη # 1 στον κόσμο για τις περισσότερες πλωτές οδούς, ταξιδεύουν στις κοντινές παραλίες του Κόλπου, χαλαρώνουν στο σπίτι σας από την ιδιωτική κλειστή πισίνα και το lanai ή παίζουν γκολφ στην αυλή σας την πορεία των 27 τρυπών της κοινότητας.

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Master Υπνοδωμάτιο: Κρεβάτι με Κρεβάτι | Υπνοδωμάτιο 2: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 3: 2 μονά κρεβάτια | Υπνοδωμάτιο 4: Πλήρες κουκέτα με διπλό κρεβάτι

Η γεμάτη ζωντάνια καθημερινή ζωή θα πάρει ένα πίσω κάθισμα καθώς θα συνειδητοποιήσετε όλες τις επιλογές για χαλάρωση και περιπέτεια σε αυτό το μεγάλο σπίτι στο μοναδικό γήπεδο γκολφ στην κοινότητα Cape Coral. Βολικά πάρκο στο γκαράζ 2 αυτοκινήτων, ή το δρόμο 4 αυτοκινήτων, στη συνέχεια να εξερευνήσετε όλα τα σπίτια διακοπών σας έχει να προσφέρει!

Αμέσως αισθανθείτε το άνοιγμα αυτής της επεκτατικής οικίας. Φανταστείτε τον εαυτό σας χαλαρώνοντας στους βελούδινους καναπέδες στο σαλόνι, παρακολουθώντας μια επίδειξη στην καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης μετά από μια ολόκληρη μέρα στον ήλιο.

Ανοίξτε κάποια τροπική μουσική και δοκιμάστε τις ικανότητες του σεφ σας στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Σερβίρετε το πανηγύρι του μπουφέ στο μπαρ πρωινό πριν περάσετε στην επιπλωμένη τραπεζαρία δίπλα στην πισίνα και απολαύστε τη θέα στο γήπεδο του γκολφ και τη λίμνη.

Μην αισθάνεστε όπως το μαγείρεμα αλλά επίσης δεν θέλετε να φάτε; Εντάξει! Η κοινόχρηστη κοινότητα προσφέρει εστιατόρια με πλήρη εξυπηρέτηση, τα οποία προσφέρουν γεύματα στο σπίτι σας αφήνοντας να αισθάνεστε σαν βασιλικό.

Κάντε μια μεσάνυχτα βουτιά κάτω από τα αστέρια πριν υποχωρήσετε σε ένα από τα 4 υπνοδωμάτια. Η κύρια κρεβατοκάμαρα θα σας αφήσει άφωνους, καθώς θα νιώσετε το εντυπωσιακό μέγεθος του πολυτελούς en-suite με μπανιέρα με τζακούζι και ξεχωριστό καμπίνα ντους.

Απολαύστε ένα φρεσκομαγειρεμένο φλιτζάνι καφέ στη γωνιά του πρωινού πριν ξεκινήσετε για μια βόλτα ή τζόκινγκ στις διαδρομές πεζοπορίας / τζόκινγκ γύρω από την κοινότητα αξίας 235 στρεμμάτων.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Το Cape Coral είναι ο τέλειος συνδυασμός χαλάρωσης στην παραλία, σπορ περιπέτειες, γνώση της φύσης και διασκέδαση για την οικογένεια. Η πόλη διαθέτει τη δική της παραλία του Κόλπου στο Yacht Club 13 μίλια από την ιδιοκτησία. Αν θέλετε να κάνετε μια αμμώδη απόδραση, το νησί Sanibel απέχει μόλις 30 μίλια.

Κάντε το σύντομο 3,3 μίλι οδήγησης στην ακτή του Κόλπου Kayak για να νοικιάσετε καγιάκ και περιπέτεια μέσα από τα πανέμορφα μανγκρόβια με ξεναγό ή σόλο.

Για τους λάτρεις των πουλιών, το ακρωτήριο Coral έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό κουκουβάγιων κουκουβάγιων στη Φλώριδα. Προχωρήστε στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Rotary Park 11 μίλια μακριά και δείτε εάν μπορείτε να εντοπίσετε ένα μέλος αυτού του απειλούμενου είδους.

Μπορείτε επίσης να κάνετε το δρόμο σας προς το νησί Matlacha ή Pine Island για μια απομονωμένη απόδραση για την ημέρα. Άλλες ηλιόλουστες δραστηριότητες περιλαμβάνουν το Sun Splash Family Waterpark μόλις 6 μίλια μακριά ή ένα ημερήσιο ταξίδι στο Fort Myers μόνο 13,5 μίλια μακριά.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο με πλυντήριο και στεγνωτήριο, 3 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, Xbox, PlayStation, πακέτο και παιχνίδι, καρεκλάκι και παιδικά παιχνίδια, ιδιωτική πισίνα, lanai, χώρος στάθμευσης για 6 οχήματα, κλιματισμό και περισσότερο
- Οι κοινότητες του Cape Royal Golf Club περιλαμβάνουν γήπεδο γκολφ 27 οπών, τραπεζαρία με υπηρεσίες παράδοσης, μονοπάτια για περπάτημα / ποδηλασία και πολλά άλλα.
- Το ιδιωτικό σπίτι Cape Coral με πισίνα και lanai - περιπέτεια μέσα από τα κανάλια του Cape Coral, χαλαρώστε στις παραλίες της ακτής του Κόλπου και απολαύστε τις ανέσεις ενός τροπικού σπιτιού διακοπών σε αυτή την ευρύχωρη απόδραση!
- Κοντινότερο Αεροδρόμιο: Διεθνές Αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλώριδας - 11000 Terminal Access Rd, Fort Myers, FL 33913, (~ 30 μίλια μακριά)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Φιλικό προς τα κατοικίδια με $ 100 ανά διαμονή (max 2)
- Δεν υπάρχουν γεγονότα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve Vacation Rental Network
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
A maximum of 2 pets are allowed.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Cape Coral

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Cape Coral. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Lovegrove Gallery & Gardens και Μουσείο Ιστορίας Cape Coral Historical Museum, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Bowland Coral Lanes και Mike Greenwell's Bat-A-Ball & Family Fun Park. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Sun Splash Water park (υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο) ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Terry Park Ball Field. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Cape Coral, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Royal Tee-Λέσχη Γκολφ - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Sun Splash Water park (υδάτινο ψυχαγωγικό πάρκο) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οικολογικό Καταφύγιο Four Mile Cove Ecological Preserve - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακρωτήριο Tarpon - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cape Coral Yacht Club Beach - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lelulo's Pizzeria - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bob Evans - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dairy Queen - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

6,0
Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 5 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 5 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

2/10 Απαίσιο

piotr n.

Beware stay away
Simple . Except neighborhood everything not worth penny. Our reservation it was week from Friday. After 22h trip, house was not ready on time, check in 3 pm, Have to wait 2h. This was nothing. Every day we found something new. Like mice in garage. Trash from previous renters not rid of. Then we kept put our trash on the top of old one. We find out trash bags became ripped. Many mice poops on garage floor.. Also 1/3 of garage looks like home owner storage. Next !!!! My wife over the night saw many Cacroches on the floor after that incident kids were scared to go to the bathroom at night. Hope I did not bring any in to my home. I ask owner how she wants to resolve this problem just ignored me with some poor excuse" this is Florida many houses got same problems", what's that supposed to mean. Also not cleaning pool. Screening around pool ripped. House need solid renovation. Cigarettes smell in the whole house. I thought we get perfect nice, fresh house. Bad Experience. Unfortunately first time with wrbo..
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2019

10/10 Άριστο

Jeff C.

Very nice place with plenty of space!
Very nice place with plenty of space!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2019

6/10 Μέτριο

Sandra H.

Has potential to be very nice - Just not quite there yet . . .
The property is nice, just wasn't up to standard in some areas. There's a select comfort mattress in the master - nice feature - unfortunately, it's mostly deflated and the control was no where to be found. Really not comfortable. The mattress in the lower level of the bunk beds needs to be upgraded, very old and floppy. Multiple light bulbs out - the one in the master water closet was the most needed. Ceiling fan in master not working - we were advised it needs to be replaced. TV in master not working. Grill not cleaned & no tools or brush to address it. The property manager did make efforts to help in many areas, was very apologetic and responsive. She brought a fan for the master / pans we requested so we would be able to cook for the 8 in our party / tools & brush for the grill - she cleaned it as well. We had a great meal on the grill once that was taken care of. Once all the issues are addressed the property will be very nice for renters. Location, grounds and community are lovely - pool is nice - golf course nice - good times at the club house bar.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2019

2/10 Απαίσιο

Jake H.

What a JOKE of a House and Experience with this Company
This house is complete false advertising! Not to mention this company didn't get back to us until the second to last day we stayed regarding our complaints made on our second day. This house was SUPER filthy dirty, everything was run down, the pool was cloudy, ants all over everything, broken ceiling fans and floor fans, broken gaming consoles, rips in all the screens from windows to around pool, the host was rude and a straight up a liar, refused to come out and do anything, garage door was broken and garage was full of trash. I can go on and on about this nasty/gross house. Its sad to see how a house, potential very nice, get treated so poorly and let it turn into a trashy house. If you want to waist your money, not cheap!!! This is the house for you. Charged us for pool heat daily, which was very high. Then tried to convince us to keep pool at 80 degrees, which isn't warm down there! This place was absolutely garbage. It even smelt like wet dog . All their pictures were falsely advertised, half the stuff not even in the house. Not to mention, after making these complaints to Evolve, the Owner of house refused to return anyone's emails regarding these complaints and obviously no refund what so ever. (Host was straight out of a trailer park, no joke!) Whatever you do, DO NOT RENT THIS HOUSE!!!! (I'm trying to save you all from a horrible experience and the loss of a lot of money!)
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2019
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Angie

Springbreak vacay
The house was great! The cards for gate entrance don't work great but that has more to do with the association. We had 2 families..9 people and got tons of use out of the pool! I would agree toilet water pressure is really low. I would also just say some outdoor lounge chairs would be nice..we rotated through the one. We also purchased a cooler and some beach stuff that we donated to the house...it would be nice to have little beach chairs to use for beach visits. Our stay however was wonderful and I may look at hosting my cousins future bridal/bachelorette weekend there in the future.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve Vacation Rental Network

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων