Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Αυγ, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 65, Τροπικός παράδεισος, προκυμαία, ιδιωτική. ΔΩΡΕΑΝ καγιάκ

Αυγ, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 65, Τροπικός παράδεισος, προκυμαία, ιδιωτική. ΔΩΡΕΑΝ καγιάκ

Συλλογή φωτογραφιών για Tropical Paradise, private waterfront, Hidden Gem.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Αυγ, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 65, Τροπικός παράδεισος, προκυμαία, ιδιωτική. ΔΩΡΕΑΝ καγιάκ

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα56 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Hudson, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΡυάκι Καου15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεριφερειακό Ιατρικό Κέντρο Bayonet Point3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Hudson Beach4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤάμπα, Φλόριντα (TPA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αυγ, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 65, Τροπικός παράδεισος, προκυμαία, ιδιωτική. ΔΩΡΕΑΝ καγιάκ

Χαριτωμένη μικρή εξοχική κατοικία με καταπράσινο τροπικό φύλλωμα τόσο παχύ θα σκεφτόσαστε ότι σε μια ζούγκλα το εξοχικό σπίτι βρίσκεται στο νερό μόλις λίγα λεπτά το καγιάκ στα ανοιχτά νερά του κόλπου. Μόλις εγκαταστήσαμε μια σέλα καγιάκ στο πλάι της πλωτής βάσης για εύκολη είσοδο και έξοδο με τα καγιάκ. Από τη στιγμή που θα ανεβείτε στο σπίτι και θα μπείτε μέσα από τη διπλή πύλη, θα σκεφτείτε ότι βρίσκεστε σε έναν τροπικό παράδεισο με τις πολλές παλάμες και τα φυτά και τα λουλούδια. που περιβάλλει αυτό το γραφικό, ρετρό εξοχικό σπίτι. Καθώς περνάτε στο εξοχικό σπίτι, θα σπαταλάτε πίσω στο χρόνο με την τραπεζαρία και την κουζίνα με ρετρό του 1950 που χαρακτηρίζει μια όμορφη ηλεκτρική κουζίνα "Τυρκουάζ πορσελάνη". Οτιδήποτε περιλαμβάνει φούρνο / φούρνο / τραπεζαρία είναι σε κατάσταση Mint. Έχετε όλες τις ανέσεις εδώ που θα κάνατε στο σπίτι AC, γλάστρες, τηγάνια, σκεύη, gadgets, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, κλπ., Πετσέτες, λευκά είδη, μονάδα W / D.
Η τηλεόραση διαθέτει Internet και καλωδιακή τηλεόραση. ένα ωραίο καναπέ που βγαίνει σε ένα κρεβάτι για 2 ακόμη επισκέπτες. Τα μεγάλα παράθυρα γύρω από τις 2 πλευρές της περιοχής τηλεόρασης σας επιτρέπουν να κοιτάξετε έξω στην πίσω αυλή με θέα στο νερό.
Υπνοδωμάτιο Χαρακτηριστικά μπάνιου Queen κρεβάτι και Μπάνιο διαθέτει μπανιέρα / ντουζιέρα combo και Tankless Water Heater. Το σύνολο του εξοχικού σπιτιού είναι πολύ όμορφα διακοσμημένο με όλες τις ανέσεις του σπιτιού.
Περιοχή Porch Screen:
Από την περιοχή Dinning μπορείτε να βγείτε από μια συρόμενη πόρτα στην οθόνη Porch για μουσική ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση. Αυτή η περιοχή διαθέτει επίσης ένα μικρό τραπέζι και 4 καρέκλες αν σας αρέσει να τρώτε πρωινό και να πιείτε τον καφέ σας σε εξωτερικούς χώρους. Ο άνετος εξωτερικός καναπές στη βεράντα είναι ιδανικός για να ακούτε μουσική και να πιείτε το αγαπημένο σας ποτό.

Πισω αυλη:
Υπάρχει ένα μεγάλο καγιάκ και 2 καγιάκ για να εξερευνήσετε και στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το μαγείρεμα έξω στην ωραία ανοξείδωτη σχάρα προπανίου, έχουμε επίσης υπαίθριο τραπέζι με ομπρέλα για σκιά. Ποδήλατα για να πάτε ιππασία γύρω από την περιοχή και να εξερευνήσετε.

Νερά του Κόλπου:
Η σύσταση μεγέθους σκάφους είναι αρκετά μεγάλη βάρκα με βάρκα μέχρι (24ft) ή μικρότερη. Η Κανάλι τον εαυτό της είναι βαθύ και στη συνέχεια κάποτε στο νερό του Κόλπου μερικές φορές το Low Tide μπορεί να είναι τόσο χαμηλό όσο 2 πόδια. αν είστε ο ψαράς Avid είμαστε σε κεντρική τοποθεσία για βαθύ νερό ή την πίσω χώρα, έχουμε μια πλωτή αποβάθρα που κάνει το δέσιμο ενός αεράκι. Λάβετε υπόψη τη θέση του καναλιού που εισέρχεται και εξέρχεται και το οποίο φέρει σήμανση White Pipes, συνιστάται το GPS. Το κανάλι μας βρίσκεται ανάμεσα στο "Sea Pines Channel" (βόρεια) και το "Hudson Beach Channel" (νότια) μόλις βγείτε όταν είναι αρκετά εύκολο.

Ψυχαγωγία στην περιοχή:
Το Sams Beach Bar είναι ένα φανταστικό μέρος για να χαλαρώσετε και να πάρετε μερικά ποτά και μερικά υπέροχα φαγητά είναι το συμβάν στο Hudson.
Το εστιατόριο Inn On The Gulf είναι πολύ δημοφιλές στους ντόπιους και αποτελεί εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε θαλασσινά.
Hudson Beach 1,5 χιλιόμετρα και ένα παγωτό αίθριο είναι ένα χαριτωμένο και δημοφιλές μέρος για να πάει και να έχει ένα "σνακ".
Το Fishermans Shack είναι το τοπικό Bar ακριβώς κάτω από το εξοχικό σπίτι.

Οι λάτρεις της φύσης και οι δραστηριότητες:
Κρατικό πάρκο Werner-Boyce Salt Springs
Το πάρκο Robert K Rees Memorial Park διαθέτει μια παραλία.
Το SunWest Park διαθέτει περιοχή παραλίας, καλώδια σκι, κλπ.
Το Weeki Wachee State Park περιλαμβάνει το πάρκο νερού Buccaneer Bay και τα ενοικιαζόμενα καγιάκ (xtra fee) κάτω από τον ποταμό Weeki Wachee (4 ώρες). Πολύ δημοφιλής.
Tarpon Springs Sponge Docks, πάρκο και περπατήστε στους δρόμους και επισκεφθείτε όλα τα καταστήματα που πωλούν τα σφουγγάρια και βλέπουν το Ενυδρείο και κάντε μια περιήγηση με σκάφος που σας ενημερώνει για την ιστορία των Σφουγγαράδων την ημέρα και ενώ βρίσκεστε εκεί το Ελληνικό Εστιατόριο Hella είναι απαραίτητο να τρώτε αν σας αρέσει η αυθεντική ελληνική και στη συνέχεια να επισκεφθείτε το διάσημο αρτοποιείο τους, το οποίο έχει τόσα πολλά διαφορετικά αυθεντικά ελληνικά επιδόρπια.

Παραλία Hudson 1. 6 μίλια
Pine Island (βόρεια στην Weeki Wachee) 20 λεπτά
Clearwater και Ben T. Παραλία Davis 1 ώρα και 5 λεπτά.

Διαχειριστής καταλύματος

Mary Roush
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Allowed Outside OR on screened porch area
Smoking Outside on screened porch Please watch your children, the house is on the water with a seawall
If at all possible please take tennis shoes dirty shoes etc., off before entering, just trying to keep the carpets and hardwood pine flooring decent.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Σχετικά με την περιοχή

Hudson

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην ακτή (Κέιπ Κέι, Hudson). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Beacon Woods και Γήπεδο Γκολφ Summertree, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Καταφύγιο Φύσης James E. Grey Preserve και Πάρκο Jay B. Starkey Wilderness Park. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Βοτανικοί Κήποι Nature Coast Botanical Gardens και West Pasco Chamber of Commerce. Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.
Χάρτης
Hudson, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ρυάκι Καου - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο Bayonet Point - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Hudson Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Show Palace Dinner Theater - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Werner Boyce Salt Springs State Park - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Τάμπα, Φλόριντα (TPA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα): 51 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Craft Life Brewing - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Full Belly Deli - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Inn on the Gulf - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hudson Beach Ice Cream Parlor - 20 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 54 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 7 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 63 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 63 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

8,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Matt L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice quiet little hideaway to relax and get away from it all.
The property was very private and secluded in a jungle like atmosphere. Loved the landscaping with all the flowers and birds. Great access for kayak fishing in the backwaters and great restaurants for seafood. We will definitely try and come back sometime.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Willie M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A quaint getaway
After coming through the 'jungle' the property is relativeky small but bijou. Perfectly adequate fron the blue enamelled stove to supersoft sofa and the lovely wooden floor. The air-conditioning is a bit loud but we have yet to find any rental with quiet a/c. Ollie's is fine for food and beer on tap particularly the Belgian white, Fisherman's Shack is under new management but it is still a loud, friendly dive.If that is not your cup of tea then make a brew, grab a book or a rod and settle down on the dock for some peace and quiet. The fishing is fun right off the dock. Overall a nice place for a wee break.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Roger W., Clarksville, TN USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Relaxing Getaway
Just finished a week in Hudson Florida. I was apprehensive about this. Is it because of the hurricane that had just passed through the area causing a lot of flooding damage. I was originally scheduled to stay in the smaller bungalow next door, but it was not available because of this. The owner Mary offered to put me in her property next-door and it was perfect. Very clean and quiet with a gorgeous brick stone patio outback at the canal. The bed was comfortable, and I was really pleased with my stay here. Mary was wonderful to work with and checked on me a few times while I was there. I would definitely recommend the property and intend to return myself.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Megan F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy cabin
Was a great spot to stay
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

daniel z.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
**
Nice property, clean and friendly.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mary Roush

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Raised in Florida since 1970
lives in Weeki Wachee
My husband and I love Tenting across America
We love Fishing, spear fishing, scalloping, bowling and Golf.
We are also Catastrophe Insurance Adjusters when needed.
We love our guests and do everything we can for them to enjoy their vacation. If you need anything let me know, I may have it at another rental.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I really love the retro and uniqueness of the home. The day we looked at the house we knew it was the house to purchase. If I did't already live on the water in Weeki Wachee I would love to live here full time. It reminds me of a little cottage in the Caribbean or the Florida Keys. There are many places to visit and it is centrally located to visit all the way down to St. Pete or all the way up to Crystal River. There is a lot of Back Country Fishing in the area.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Many windows looking out to the water and the cute Kitchen and the Rustic Tropical feel of the yard. 5 minutes idle speed to the Gulf.
Fenced Yard, very private

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων