Ολόκληρο διαμέρισμα

Χαλκός Mtn - SH303. Βέλτιστη τιμή για $ $ στο Ctr Village! Gorgeous Sky Chutes view.

Χαλκός Mtn - SH303. Βέλτιστη τιμή για $ $ στο Ctr Village! Gorgeous Sky Chutes view.

Συλλογή φωτογραφιών για Best Value for $$$ in Center Village! Gorgeous Sky Chutes view. Free Pkg & WiFi

Περιοχή καθιστικού
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος Χαλκός Mtn - SH303. Βέλτιστη τιμή για $ $ στο Ctr Village! Gorgeous Sky Chutes view.

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα72 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Copper Mountain, CO
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Copper Mountain Ski Resort1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑθλητικό Κέντρο Woodward at Copper3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαWoodward Express Lift Ανελκυστήρας11 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΒέιλ, CO (EGE-Eagle County Regional)60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Χαλκός Mtn - SH303. Βέλτιστη τιμή για $ $ στο Ctr Village! Gorgeous Sky Chutes view.

Παρακαλείστε να σημειώσετε: Το check-in είναι οποιαδήποτε στιγμή μετά την 16:00. Η καθορισμένη ώρα αναχώρησης είναι κάθε φορά πριν από δέκα. Δεν είμαστε σε θέση να φιλοξενήσει ένα check-in νωρίς ή / και check-out.

Πληρωμή Πολιτική / ακύρωσης - Ζητούμε μια αρχική καταβολή του 50% για την επιβεβαίωση της κράτησης και το υπόλοιπο οφείλεται 60 ημέρες πριν την άφιξή σας Ημερομηνία. Εάν ακυρώσετε περισσότερες από 60 ημέρες πριν από την Ημερομηνία Άφιξης, θα επιστρέψουμε την προκαταβολή μείον το τέλος ακύρωσης $ 100. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ δοθεί για ακυρώσεις που πραγματοποιούνται εντός 60 ημερών από την κράτηση. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτήν την πολιτική. Συστήνουμε ιδιαίτερα Ταξιδιωτική Ασφάλιση συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης για ακύρωση οφείλεται σε οποιαδήποτε αιτία. Οι αχρησιμοποίητες νύχτες που προκαλούνται από την πρόωρη αναχώρηση και / ή τη μείωση των διανυκτερεύσεων, για οποιονδήποτε λόγο, θεωρούνται ακυρώσεις.

Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας σε αυτό το μοναδικά διακοσμημένα και διασκεδαστικό μεγάλη condo ενός υπνοδωματίου. Δεν υπάρχει επίπλων «πρότυπο-το θέμα» ή διακόσμηση σε αυτό το εκλεκτής ποιότητας σπίτι του σκι! Πλήρης με τραπέζι και καρέκλες άσπρη καρυδιά και πρωτότυπα μεταλλικά σημάδια από τις πίστες σκι του χαλκού, αυτό το condo θα πάρει το νοσταλγικό ανεμιστήρα χαλκού πίσω στο χρόνο. Για όσους από εσάς θυμάστε χαλκού στη δεκαετία του 70, θα λατρέψετε τη μελέτη της παλιάς αεροφωτογραφία του βουνού χαλκού και του χωριού.

Ωστόσο, παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αν ψάχνετε για καταλύματα πολυτελείας ή υψηλής ποιότητας, το Summit House δεν είναι το condo για εσάς. Το κτίριο χτίστηκε το 1973 και δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε. Αλλά, αν ψάχνετε για ένα άνετο και ευρύχωρο σπίτι για τις πλήρως χρεωμένες διακοπές σκι σας, θα αγαπήσετε αυτή τη μονάδα. Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους μας αγαπούν το condo και τη θέση του - έχουμε πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες. Αλλά εκείνοι από εσάς που είστε πιο ευτυχισμένοι σε πολυτελή πολυτελή καταλύματα, τότε παρακαλούμε να δείτε το Cirque ή το Cache!

Σύνοδος Κορυφής House Lodge βρίσκεται δίπλα στο πολυσύχναστο κέντρο του χωριού Βουνό του Χαλκού και θα είναι η τέλεια προσιτή βάση σπίτι για τις διακοπές σκι σας, χωρίς τα σκι-in, οι τιμές ski-out! Παρόλο που μπορείτε να κάνετε σκι-in στο κτίριο από την πασαρέλα αν είναι μια μεγάλη χρονιά χιόνι. Ελάτε ooooooonnnnnnn ουλλρ!

Αυτό είναι ένα ένα υπνοδωμάτιο, μία μονάδα-μπάνιο, και μπορεί να φιλοξενήσει 4 πολύ άνετα γιατί είναι μια γενναιόδωρη 780 τετραγωνικά πόδια. Αυτό είναι περίπου 200 περισσότερα τετραγωνικά πόδια από τα περισσότερα άλλα one-υπνοδωμάτια στο Χαλκού. Το ευρύχωρο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο κρεβάτια queen και άφθονο συρτάρια και ντουλάπα για τον εξοπλισμό σας. Και, θα απολαύσετε καθιστικό κρεβατοκάμαρα μπροστά από το τεράστιο παράθυρο εικόνας με εκπληκτική θέα από τα πιο διάσημα Αυλακιές Sky.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα standard δωμάτια condo διαβίωσης, αυτό το condo σκι έχει άφθονο άνετα καθίσματα. Θα ξαπλώσει έξω στη μεγάλη περιτύλιξης καναπέ και να χαλαρώσετε για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία. Υπάρχουν επίσης δύο σκαμπό στο μπαρ της κουζίνας, ή όπως την αποκαλούν - η «κοπή μπλοκ». (Είναι κάποιος άλλος εμμονή με την παράσταση, «Κομμένα», ή είναι απλά μας);

Αν συνήθως διαμονή σε δωμάτια του ξενοδοχείου, θα συνειδητοποιήσετε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε από τη διακοπή στο Safeway ή Walmart για ψώνια και το μαγείρεμα και την προετοιμασία των σνακ σκι την ημέρα σας στο condo σας. Θα σας αρέσει η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με κατσαρόλες, τηγάνια, τοστιέρα, μπλέντερ, και bakeware καθώς και πιάτα, γυαλικά και σκεύη. Θα παρέχει τη ζάχαρη, το αλάτι, το πιπέρι και τα φίλτρα του καφέ και μερικές φορές άλλα τυχαία αντικείμενα που έχουν αφεθεί από τους προηγούμενους φιλοξενούμενους.

Το πλήρες μπάνιο διαθέτει ένα διπλό νεροχύτη ματαιοδοξία για την ευκολία και μπανιέρα με ντους. Και ως ένα πρόσθετο πλεονέκτημα, ακριβώς δίπλα σε αυτό το condo υπάρχει μια σάουνα και ντους που είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε αν έχετε κάποιον στο κόμμα σας που γουρούνια το χρόνο ντους. Είμαστε γενναιόδωροι με χαρτί και σαπούνι προμήθειες μας, έτσι δεν θα πρέπει να κάνουν ένα τρέξιμο στο κατάστημα για να απόθεμα επάνω για αρκετές ημέρες, αν όχι καθόλου.

Ενώ ένας φιλοξενούμενος σε αυτή την καμπίνα σκι Summit House θα απολαύσετε επίσης:

* Δορυφορική άποψη των Sky Chutes στην περιοχή Ten Mile μέσω νέων παραθύρων και από το μπαλκόνι
* Δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στο internet
* Τα αγαπημένα σας προγράμματα σε τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης στο υπνοδωμάτιο και το καθιστικό
* Ένα άνετο ασανσέρ ή σκάλα στον τρίτο όροφο
* Πλυντήριο ρούχων που λειτουργούν με κέρματα στο δεύτερο και τέταρτο όροφο
* Δωρεάν καθορισμένο κλειστό πάρκινγκ για ένα αυτοκίνητο και επιφάνεια για επιπλέον στάθμευση
* Το δικό σας ντουλάπι σκι στο λόμπι
* Σάουνα και ντους δίπλα σε αυτό το condo και στον πέμπτο όροφο.

Σύνοδος Κορυφής House απέχει μόλις λίγα λεπτά από τα λιφτ, στο κέντρο του χωριού, αλλά είναι γυρίσουν πίσω λίγο, έτσι ώστε να είναι μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία της κύριας χωριού. Μπορείτε πραγματικά να περπατήσει στην πασαρέλα σε ένα λεπτό και σκι προς τα κάτω για να τον ανελκυστήρα Gem και να το πάρετε, και στη συνέχεια σκι πάνω στον ανελκυστήρα Σούπερ Bee. Θα δείτε τα logistics στο χάρτη μας, που είναι η τελευταία φωτογραφία στην ομάδα των παραπάνω φωτογραφίες. Εναλλακτικά, μπορείτε να περπατήσετε παρελθόν ράμπα στάθμευσης στο λιφτ American Eagle σε 3 λεπτά.

Αν και δεν χρειάζεται να οδηγήσετε για να φτάσετε στα λιφτ, η Σύνοδος Κορυφής House Lodge δεν απέχει πολύ από στάσεις για Copper Village Shuttle. Δείτε για τις πινακίδες και περιμένετε λίγα λεπτά με τα σκι σας, και θα επιβιβαστείτε στο θερμαινόμενο λεωφορείο για δωρεάν βόλτες με τους ανελκυστήρες σε όλη Mountain χαλκού. Υπάρχει επίσης ένα on-call υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο, ο προπονητής του Χαλκού, που θα σας μεταφέρει από πόρτα σε πόρτα οπουδήποτε στο Copper Mountain Resort.

Και μην ξεχνάτε τη σύνοδο κορυφής του Σταδίου, δωρεάν λεωφορείο του νομού. Αυτό το λεωφορείο θα σας μεταφέρει μακριά Mountain χαλκού στις ορεινές πόλεις Σύνοδο Κορυφής County της Frisco, Dillon, Silverthorne, Keystone, και Breckenridge. Μπορείτε να hop off της Συνόδου Κορυφής Στάδιο και σκι στο Breckenridge, και Keystone. Ή μπορείτε να ψωνίσετε σε μικρές ή μεγάλες υπερ-καταστημάτων σε Frisco, Dillon ή Silverthorne. Θα μπορούσατε να περάσετε ώρες ή λίγα λεπτά βρίσκοντας ό, τι θέλετε σε εκατοντάδες γραφικά καταστήματα σε Frisco. Όταν είστε έτοιμοι να πάρετε πίσω στο Χαλκού, απλά κοιτάξτε για τη Σύνοδο Κορυφής Στάδιο σημεία και λυκίσκου σε. Εντελώς δωρεάν. Μόλις πάρετε το δωρεάν λεωφορείο Summit Stage στις πόλεις του Summit County, μπορείτε απλά να αναρωτηθείτε γιατί κάποιος θα έκανε τον κόπο να οδηγήσει.

Διαχειριστής καταλύματος

Copper Colorado Condos
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Copper Mountain

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Ορεινό Θέρετρο Copper Mountain Village (Copper Mountain). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Χιονοδρομικό Κέντρο Copper Mountain Ski Resort και Χιον. Κέντρο Μπρέκενριτζ, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Main Street. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Αθλητικό Κέντρο Woodward at Copper και The Colorado Angler. Οι δραστηριότητες ράφτινγκ και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και ποδηλασία βουνού κοντά σας.
Χάρτης
Copper Mountain, CO

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χιονοδρομικό Κέντρο Copper Mountain Ski Resort - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Αθλητικό Κέντρο Woodward at Copper - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Τελεφερίκ Σκι American Flyer Ski Lift - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Woodward Express Lift Ανελκυστήρας - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Χιον. Κέντρο Μπρέκενριτζ - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Βέιλ, CO (EGE-Eagle County Regional): 61 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Breck Connect Gondola - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Windy City Pizza and Pub - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Broken Compass Brewing - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jack's Slopeside Grill - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Blue River Bistro - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 59 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 18 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 80 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 80 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,4/10

Παροχές

9,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Claudia G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect .!!!
Everything was just perfect.!!! Definitely coming back soon.!!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Emily S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location!
Great location for skiing at Copper. Just a short walk to the Center Village lifts. We loved the ski lockers and covered parking spot. Condo was comfortable and roomy for 3 people, it had everything we needed. Would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jason V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great value
Accurately described. Short walk to Green Acres poma lift.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jennifer

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
This was an incredible value for the money, and the owner was so helpful and communicative. It's a very short walk to the slopes, well set up, cute and unique decor, comfortable beds and sitting areas, well-stocked kitchen. I will definitely stay here again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Angela D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great stay
Great location, great responsiveness from mgmt company. Very pleased with stay!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Copper Colorado Condos

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων