ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Ηλιόλουστο διαμέρισμα ανάμεσα σε πευκοδάσος και χρυσή αμμουδιά 40μ από τη θάλασσα!

Ηλιόλουστο διαμέρισμα ανάμεσα σε πευκοδάσος και χρυσή αμμουδιά 40μ από τη θάλασσα!

Συλλογή φωτογραφιών για Villa between pine forest and golden beach by the sea!

Μπάνιο
Μπάνιο
Δωμάτιο
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 50, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Ηλιόλουστο διαμέρισμα ανάμεσα σε πευκοδάσος και χρυσή αμμουδιά 40μ από τη θάλασσα!

4,7 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 3 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Chalkidiki, Kassandra
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Χανιώτη5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝαός Άμμωνος Διός11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Καλλιθέας13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΘεσσαλονίκη (SKG-Μακεδονία)64 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι, 1 Διπλό Φουτόν και 1 Queen Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ηλιόλουστο διαμέρισμα ανάμεσα σε πευκοδάσος και χρυσή αμμουδιά 40μ από τη θάλασσα!

Χαλαρωτικό παράδεισο και εμπειρία κολύμβησης ειδικού τύπου σε μια προσωπική και οικογενειακή ατμόσφαιρα που αισθάνεται καλή, όπου ο πελάτης είναι Kaiser. Η νεόκτιστη, αποκλειστική μας ιδιοκτησία βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα ανάμεσα στο πευκοδάσος και την αμμώδη παραλία για τους λάτρεις του ήλιου και τους λάτρεις της κολύμβησης! Περιβάλλεται από ειδυλλιακό κήπο 3.500μ² με κυπαρίσσια, θάμνους και φοίνικες και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Μια μεγάλη πέργκολα και μια υπαίθρια ψησταριά σας προσκαλούν να φάτε και να απολαύσετε το ύπαιθρο. Ευρύχωρες βεράντες και μπαλκόνια σας προσφέρουν ένα πράσινο-μπλε πανόραμα και αξέχαστες ανατολές και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Στην κατάλληλη ατμόσφαιρα, το αποκλειστικό μας, επιπλωμένο με γούστο διαμέρισμα με μαρμάρινα σκαλοπάτια και ιταλικά πλακάκια. Αποκλειστικές βίλες και μικρότερες μονάδες διακοπών χωρίς πρόγραμμα ψυχαγωγίας διακοσμούν τη γύρω περιοχή και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε την ειρήνη και την ιδιωτικότητα χωρίς περιορισμούς. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση και μιλούμε απαλά γερμανικά.

Το πιο όμορφο μπλε για την ψυχή ...
Αθλητικές δραστηριότητες και δραστηριότητες αναψυχής: Σε μια περιοχή με τόσο μεγάλη ακτογραμμή, δεν αποτελεί έκπληξη ότι μπορείτε να βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε θαλάσσιο σπορ που μπορείτε να φανταστείτε. Όσοι δεν αγαπούν τα θαλάσσια σπορ έχουν πολλές ευκαιρίες να περάσουν υπέροχο χρόνο στη Χαλκιδική. Έχουμε δημιουργήσει μια μικρή ποικιλία από αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για εσάς: κολύμβηση, ορεινή ποδηλασία, περιηγήσεις με ποδήλατο, πεζοπορία, γκολφ, μίνι γκολφ, μπόουλινγκ, ιστιοπλοΐα, windsurfing, θαλάσσιο σκι, τζετ σκι, αλεξίπτωτο πλαγιάς, εκδρομές με σκάφος (στη δεύτερη χερσόνησο Σιθωνία ή Άγιο Όρος Ο Άθως με τα πολλά μοναστήρια), εκδρομή στην Κασσάνδρα όπου πραγματοποιείται η παραδοσιακή αγορά, συναυλίες θεάτρου και ανοιχτού αέρα, αρχαίοι αρχαιολογικοί χώροι της Ολύνθου, το περίφημο σπήλαιο της Πετραλώνων με ανθρώπους που βρέθηκαν πάνω από 200.000 χρόνια πριν, το Άτιτο, ένα ξαπλωμένο παραδοσιακό πέτρινο χωριό με πλακόστρωτα σοκάκια και υπέροχες πανοραμικές θέες και κολύμβηση, αλλά και ένα ταξίδι για αξιοθέατα και ψώνια στη Θεσσαλονίκη θα σας εμπνεύσει.

Χαλκιδική - πολιτιστική απόλαυση για τα αισθήματα: Μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να μυρίσετε, να δοκιμάσετε και να νοιώσετε τον ελληνικό πολιτισμό στη Χαλκιδική. Σε μια περιήγηση στη χερσόνησο, δεν μπορείτε να πάρετε αρκετά από τα οπτικά ερεθίσματα που σας προσφέρει το φυσικό τοπίο. Τα πράσινα πευκοδάση εναλλάσσονται με χρυσές, επίπεδες αμμώδεις παραλίες, πράσινα λιβάδια με ελιά και φιστίκια, απότομες ακτές με εκτεταμένους αμπελώνες. Θα συνοδεύεται από αρωματικά φυτά από την πλούσια βλάστηση, το twittering πτηνών και το φρέσκο, ιωδιούχο θαλάσσιο αέρα που θα θεραπεύσει τους πνεύμονές σας. Δεν υπάρχουν πάρα πολλά εργοστάσια. Η λαμπερή γαλάζια κρυστάλλινη θάλασσα, η οποία λαμπερά σε όλες τις όψεις της, που θα πλένουν τις τρεις χερσονήσους, θα σας ξεγελάσει μερικές φορές για να διακόψετε το ταξίδι σας για να απολαύσετε ένα δροσιστικό μπάνιο κάτω από τον λαμπερό μπλε ελληνικό ήλιο. Υπάρχουν επίσης πολλά μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και ευρήματα για εξερεύνηση για τους λάτρεις των ιστορικών με σκοπό να εξοικειωθούν με την αρχαία ελληνική κουλτούρα.


Χαλκιδική - πολιτιστική απόλαυση για τις αισθήσεις: Μια διαδρομή στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής θα σας μεταφέρει στο παρελθόν ένα από τα παλαιότερα, μεγαλύτερα και πιο διάσημα κελάρια κρασιού στην Ελλάδα. Μια περιήγηση στο εργοστάσιο με γευσιγνωσία κρασιού στο οινοποιείο Τσάνταλη, όπου έχετε επίσης καλή γνώση της γερμανικής γλώσσας και θα νιώσετε εμπνευσμένοι, όπως οι θεοί του Ολύμπου. Olympos, θα πρέπει σίγουρα να ανεβείτε σε αυτό το βουνό, μόνο τότε θα καταλάβετε γιατί οι αρχαίοι θεοί επέλεξαν τον Όλυμπο ως κατοικία τους. Με τόσα πολλά οπτικά ερεθίσματα και μυρωδιές, το στομάχι σας γελάει επίσης. Τώρα ήρθε η ώρα να σταματήσετε σε μια από τις πολυάριθμες παραδοσιακές ελληνικές ταβέρνες και να απολαύσετε τις διαφορετικές γαστρονομικές απολαύσεις, είτε με ψάρια, κρέας είτε με λαχανικά, με ένα ποτήρι ελληνικό κρασί. Μπορείτε να χαλάσετε τα αυτιά σας με απαλή μουσική μπουζούκι και μαλακό κύμα ψιθυρίζοντας και επίσης να κουνάτε το δικό σας πόδι. Οι μέρες στη Χαλκιδική είναι μεγάλες, οι νύχτες είναι ...

Η πιο ευχάριστη είναι η κολυμβητική διακοπή το Μάιο-Ιούνιο Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, όταν οι θερμότητες πέφτουν λίγο και το νερό ακόμα θερμαίνεται μέχρι το καλοκαίρι περίπου 24-26C! Οι μήνες Απρίλιος / Μάιος ή Οκτώβριος είναι οι πλέον κατάλληλοι για δραστήριους παραθεριστές με περιηγήσεις πεζοπορίας ή ποδηλασίας ή για εκδρομές και εκδρομές, όταν δεν είναι τόσο ζεστό.

Ειδικά χαρακτηριστικά του διαμερίσματος
Κατάλληλο για άτομα που πάσχουν από αλλεργίες, δεν επιτρέπονται κατοικίδια, φιλικά προς τα παιδιά, μη καπνιστές, ιδανικό για ζευγάρια, συνταξιούχους και οικογένειες.

ιδέες για διακοπές
διακοπές γκολφ
Μακροχρόνια ενοικίαση
Η σουίτα προσφέρει χώρο και γεύματα για μεγαλύτερες περιόδους από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.
πολυτελή ακίνητα
Η παραδεισένια και αποκλειστική τοποθεσία με έναν μεγάλο κήπο που μοιάζει με πάρκο και η κατασκευή με μάρμαρο και ιταλικό. Η ροή, το πολυτελές απόθεμα και η εκλεπτυσμένη διακόσμηση ξεχωρίζουν από τις άλλες ιδιότητες.
Ρομαντικό κατάλυμα.
Ιδιαίτερα κατάλληλο για μήνα του μέλιτος, εραστές, εορτασμούς επετείου, γιατί όλη η ατμόσφαιρα είναι πολύ ρομαντική.

διακοπές στην παραλία
Εξαιρετικές συνθήκες, ωραία αμμώδη, ατελείωτες παραλίες όνειρο! 320 ηλιόλουστες μέρες, καλύτερο μεσογειακό κλίμα και θερμοκρασίες γύρω από 28C.
Ένας παράδεισος στη γη, με αξέχαστες εμπειρίες, είναι σε αρμονία με επιβλητικά καταπράσινα τοπία, λευκές αμμουδιές, καθαρό, τυρκουάζ νερό και γαλάζιο ουρανό.

Η χρυσή, φυσική αμμουδερή παραλία είναι σχεδόν στο κατώφλι, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία τόσο συχνά και όσο θέλετε.
Διαμονή σε αμπελουργικές εκτάσεις
Υπέροχες διαδρομές κρασιού με αμπελώνες στις πλαγιές σας προσκαλούν να κάνετε εκδρομές και οινοποιεία για γευσιγνωσία κρασιών.
Διαμονή με θέα στη θάλασσα
Η όμορφη θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι που πλαισιώνεται από πράσινο στον κήπο δεν μπορεί να απολαμβάνει αρκετά.

Μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από την πόλη του Πολύχρονο και κάθε 4 χλμ. Μια άλλη πόλη για ποικίλες διακοπές.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ!
Οι κολυμβητικές διακοπές το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο είναι πιο ευχάριστες όταν οι θερμές θερμοκρασίες μειώνονται κάπως αλλά οι θερμοκρασίες του νερού παραμένουν γύρω στις 24-26C. Οι μήνες Μάιος / Ιούνιο ή Σεπτέμβριος / Οκτώβριος είναι ιδανικοί για δραστήριους παραθεριστές για περιηγήσεις πεζοπορίας ή ποδηλασίας ή για εκδρομές επειδή οι θερμοκρασίες είναι πολύ ευχάριστες.

Διαχειριστής καταλύματος

Angelika Avtzoglou-Papadopoulou

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Παρέχεται πρωινό
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 13-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Κασσάνδρα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κασσάνδρα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Προβλήτα Πευκοχωρίου και Ιαματικά Λουτρά Αγίας Παρασκευής, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Χανιώτη και Παραλία Καλλιθέας. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και αυτόνομη κατάδυση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με εξερεύνηση σπηλαίων και οικολογικές περιηγήσεις.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Χανιώτη - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Προβλήτα Πευκοχωρίου - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός Άμμωνος Διός - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Καλλιθέας - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λαογραφικό Μουσείο Αφύτου - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Giro ПНГН - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Villas Seaside Lounge & Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Aktaion Beach Bar - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Crystal Beach Bar - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Φλέγρα - 17 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 22 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 3 από 26 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 26 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

2,0/5

Επικοινωνία

2,0/5

Τοποθεσία

1,0/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

2/5 Κακό

Andrea M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in
Αρνητικά: Επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Beware of what you are buying
Pictures are real, but misrepresent reality. And some details are misrepresented as well. I bought (and paid for) a 3 stars residence for 4 people 2 adults + 2 children). In reality I rented an apartment very similar to a hotel room of less than 20 square meters including a balcony without sea view, good for 2 people. The host told me I had the largest apartment of the residence. If you extract the second mattress from the sofa bed (3rd and 4th bed), the “free space” is far less than 10 square meters, balcony included (where stands the only table and chairs of the apartment - if it rains, you cannot eat outside; in any case be prepared to suffer heat for lunch and mosquitos for dinner). The kitchen initially smells of mould and after showing my disappointment, the host applied an additional cleaning that only partially solved the issue (I never stored dishes and glasses that we used in the kitchen furniture). Freezer door broken and not repaired during our stay. The bathroom (3 sqm) has a 20x20 cm window open to the building stairwell so that anyone can see you while taking a shower. No furniture for toothbrush or other The A/C shoots on the sofa bed and I complained to the guest; as expected, my children got a cold from it (even if it worked at 27/28 degrees during night). There is a parking with CCTV and this is good. The wifi works. The outdoor garden is great and the pictures are real, but How/when/why do you use it? You read breakfast available and it means that you can buy a voucher and go to a residence far 100 meters to have breakfast there. It takes 15/20 minutes walking to go to the village of Polichrono and if you are without car it is a little dangerous during the night because of average driving style. Laundromat available means that there is a laundry 20 minutes driving in Kassandreia. The sea is 40 meters from the location has crystalline water but one of the worst beaches I visited in whole Sithonia and Kassandra (pebbles, no sunbeds, no bars, etc.). So, in a nutshell, I hope you read what you’re buying before completing the reservation, just to be aware of what you are buying and not being in my position where I paid for something that simply differs from what is represented in vrbo description and pictures.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

2/5 Κακό

Nicole D.

Schön, aber kein Luxusobjekt
Es ist eine einfache und saubere Ferienwohnung, aber man darf sich von den vielen SUPERLATIVEN in der Beschreibung nicht täuschen lassen. Weder Meerblick von den Balkonen, noch Luxusobjekt...
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Lisa M.

Enspannung pur!!!
Sehr schöne Anlage direkt am Strand...ein großer und gepflegter Garten ideal für Kinder. Haben unseren Urlaub sehr genossen. Bis zum nächsten Mal ☺
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

Ralf V.

Erholung pur
Einen wunderschönen Urlaub in einer sehr gepflegten und gut angelegten Unterkunft.Die Jahreszeit im Oktober war für uns perfekt.25 Grad und ein kristallklares Meer,das nur 40 Meter von der Anlage entfernt war.Den Strand hatten wir für uns alleine.Genial war die Ruhe und die Einsamkeit.Besonders gut hat uns die Gastfreundlichkeit der Vermieter gefallen,die sich allen Angelegenheiten wie Auto,Restaurant,Schiffstour usw. annahmen.Diese Unterkunft kann man bedenkenlos weiterempfehlen. Oktober 2014 Sylke und Ralf
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

5/5 Άριστο

N T.

Ein Traum
Nochmals vielen herzlichen Dank an die Familie Papadopoulous für einen unvergesslichen Urlaub. Die Tipps die Sie uns gegeben haben für Essen, Strand und Ausflüge (wird alles gerne von der Familie gebucht) sind Gold wert gewesen. Ohne diese hätten wir bestimmt die schönsten Ecken der Kassandra nie so stressfrei kennengelernt. Besonders als Griechenland Neulinge. Zum Anwesen und den Appartments kann man nicht viel sagen, so ein liebevolles und gepflegtes Anwesen haben wir selten gesehen. Die Bilder sprechen mehr als 1000. Worte. Ein Traum. Unser nächster Urlaub in der Sun Residence ist schon in Vorbereitung.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angelika Avtzoglou-Papadopoulou

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά, Ελληνικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες