Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Marais - Μοναδικό διαμέρισμα ρομαντικού κήπου "Country Cottage in Heart of Paris"

Marais - Μοναδικό διαμέρισμα ρομαντικού κήπου "Country Cottage in Heart of Paris"

Συλλογή φωτογραφιών για Marais - Unique 'Country Cottage in Heart of Paris' Romantic Garden Apartment

Γεύματα
Δωμάτιο
Δωμάτιο
Καθιστικό
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 24, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Marais - Μοναδικό διαμέρισμα ρομαντικού κήπου "Country Cottage in Heart of Paris"

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 4 άτομα30 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Paris, Ile-De-France
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Ζωρζ Πομπιντού11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοτρ-Νταμ19 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο του Λούβρου8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαρίσι (LBG-Λε Μπουρζέ)31 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Marais - Μοναδικό διαμέρισμα ρομαντικού κήπου "Country Cottage in Heart of Paris"

Le Marais, 3ο διαμέρισμα, Παρίσι, Γαλλία. Στο Rue Charlot. Ισόγειο στην αυλή του κήπου. Κλίνει δύο έως τέσσερα. ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ: Γενικά 5 διανυκτερεύσεις για προχωρημένες κρατήσεις για υψηλή περίοδο και 3 νύχτες για χαμηλή περίοδο. Ωστόσο, είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε διαμονή που ταιριάζει με το υπάρχον ημερολόγιο. Απλά ζητήστε από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL - ΔΕΝ ζητώντας να κάνετε κράτηση!

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ MARAIS. Αυτός είναι ο στόχος μας, και κρίνουμε με πάνω από 150 FIVE STAR REVIEWS, ελπίζουμε ότι έχουμε πετύχει. Επιπλέον, από λεπτομερείς οδηγίες για την άφιξη σε εστιατόρια ή ταξί για εσάς, βγαίνουμε από το δρόμο μας για να κάνουμε τη διαμονή σας εύκολη και χωρίς προβλήματα.

Πρώην 17ο αι. ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΙΣΑΝ! Αυτό το πανέμορφο πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα στον κήπο βρίσκεται σε ένα εργαστήρι τεχνίτη της εποχής της Marie Antoinette. Βρίσκεται στην ιστορική αυλή ενός κλασικού παριζιάνικου κτηρίου των Marais, είναι από τα παλαιότερα στο Παρίσι. Η εποχή του κτιρίου θα είναι προφανής όταν θα δείτε για πρώτη φορά τις εκτεθειμένες θέσεις και δοκούς - που ονομάζονται «colombage» - στην ίδια την αυλή, υπενθυμίζοντας τον τρόπο που όλος ο Παρίσι κοίταξε τον 17ο αιώνα.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ. Με το σύντομο κεραμιδάκι και τις διπλές γαλλικές πόρτες και τα γαλλικά παράθυρα που ανοίγουν στον κήπο, είναι μια μοναδική, ρομαντική όαση ηρεμίας στο Marais. Η γοητεία του παλιού κόσμου συνδυάζεται με τις σύγχρονες ανέσεις, ένα υψηλής ποιότητας κρεβάτι, ένα πολυτελές μπάνιο και μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα για να κάνετε ένα ιδανικό παριζιάνικο καταφύγιο.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΗΠΟΥ, θα ξεχάσετε ότι το κέντρο του Παρισιού είναι λίγο έξω και αισθάνεστε σαν να είστε στην ύπαιθρο βλέποντας τα πουλιά έξω στον κήπο. Η εξαιρετική ησυχία σημαίνει GOOD GOOD SLEEPING στο κρεβάτι υψηλής ποιότητας που ταιριάζει σε ένα γαλλικό αντίκα, χειροποίητο πλαίσιο. Διαβάστε τα σχόλια των επισκεπτών μας - πολλοί αναφέρουν πόσο ήσυχη είναι.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ με διεθνείς ταξιδιώτες στο μυαλό, το αποτέλεσμα είναι ένα επιτυχημένο αμάλγαμα παλαιών κόσμων ευγενών υλικών και μοντέρνου στυλ. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο δωμάτιο που χρησιμεύει ως υπνοδωμάτιο και καθιστικό, ξεχωριστή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πλήρες λουτρό πολυτελείας. Στο κύριο δωμάτιο και το μπάνιο υπάρχουν όμορφα εκτεθειμένα πέτρινα τείχη και οι αρχικές παχιές βελανιδιές εκτίθενται και στην οροφή. Στην πραγματικότητα, οι δοκοί είναι παλαιότεροι από το κτίριο - υπάρχουν ενδείξεις ότι ανακυκλώθηκαν όταν χτίστηκε το κτίριο.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Το πάτωμα έχει πλατιά βελανιδιές στο κεντρικό δωμάτιο, με ένα φιλόξενο παλιό χαλί και ένα παλιό πλακάκι στην κουζίνα και στο μπάνιο. Καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού υπάρχουν καθαρές γραμμές και αρμονικές πινελιές χρώματος, δίνοντας μια πολύ ευχάριστη και ήσυχη ατμόσφαιρα.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ BEDDING. Η χειροτεχνία κοσμεί το πλαίσιο αντίκα κρεβατιού, ενώ το ίδιο το κρεβάτι είναι υψηλής ποιότητας. Για κλινοσκεπάσματα, υπάρχουν κάτω και συνθετικά παπλώματα (η επιλογή σας), κουβέρτες 100% βαμβακερά, φύλλα 100% βαμβακιού και έξι γαλλικά μαξιλάρια. Η εξαιρετική ησυχία αυτού του διαμερίσματος θα ενισχύσει περαιτέρω τον ύπνο. Ο καναπές είναι μεγάλος και άνετος και κρύβει ένα άνετο, πλήρους μεγέθους κρεβάτι εάν χρειαστεί. Ένα παλιό τραπέζι μπιστρό τύπου Παρισιού στο Παρίσι κάθεται δίπλα στο παράθυρο για γεύματα (επεκτείνονται στην έδρα τέσσερα) και ένα ξύλινο τραπέζι χρησιμεύει ως μικρό γραφείο. (Υπάρχουν επιπλέον πτυσσόμενες καρέκλες.)

WIFI - και χαμηλή τεχνολογία, πολύ. Το WiFi υψηλής ταχύτητας λειτουργεί άψογα. Κρυμμένο είναι μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης με περισσότερα από 40 ψηφιακά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων CNN και BBC, και ένα DVD / CD / MP3 player με ραδιόφωνο. Υπάρχει ένα ξυπνητήρι συμβατό με το iPhone, ένα τηλέφωνο και ένας αυτόματος τηλεφωνητής. Υπάρχει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη οδηγών του Παρισιού. Θα βρείτε επίσης κλασικά, τζαζ και άλλα CD, πολλά DVD (συμπεριλαμβανομένων κλασικών ταινιών στο Παρίσι), ράφια γεμάτα ενδιαφέροντα βιβλία και λαμπτήρες ανάγνωσης.

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. Η κουζίνα έχει πολλές γοητείες και σύγχρονες συσκευές: φούρνο πλήρους μεγέθους, εστία μαγειρέματος με 4 εστίες, ενσωματωμένο ψυγείο με καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, μίξερ χεριών και καφετιέρα. Είναι επίσης καλά εξοπλισμένο με όλα τα μαγειρικά σκεύη για φαγητό και φαγητό - περισσότερο από ότι θα βρείτε στα περισσότερα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το μπάνιο είναι όμορφα διακοσμημένο με πολυτελή μοντέρνα έπιπλα, μεγάλη μπανιέρα, πολυτελές ντους (είναι θαυμάσιο!), και τόσο ένα πλυντήριο ρούχων και ένα στεγνωτήριο που βρίσκονται σε μια ντουλάπα. Μια κρυφή έξτρα είναι ένα διπλό μέγεθος ζεστού νερού θέρμανσης, οπότε δεν πρέπει να εξαντληθεί. Υπάρχει επίσης στεγνωτήρας μαλλιών, σίδερο και σιδερώστρα και ηλεκτρική σκούπα. Όλα τα σεντόνια, πετσέτες και σαπούνι παρέχονται.

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. Βήματα μακριά από τη γωνία, θα βρείτε το υπέροχο υπαίθριο Marche des Enfants Rouge, την παλαιότερη αγορά στο Παρίσι. Η Rue Bretagne έχει τη δική της προσφορά εξαιρετικών καταστημάτων, όπως κρεοπωλεία, αρτοπωλεία, οπωροπωλεία, κρασί, φρούτα και λαχανικά, και στη γωνία ένα από τα καλύτερα εστιατόρια (καταστήματα τυριών) στην πόλη. Υπάρχουν επίσης δύο σούπερ μάρκετ σε κοντινή απόσταση. Η γειτονιά είναι γεμάτη από καταστήματα με αντίκες, γραφικούς σχεδιαστές και γκαλερί τέχνης στα στενά δρομάκια. Υπάρχουν πολλά μεγάλα εστιατόρια και καφετέριες με βεράντες, καθώς και γοητευτικά παριζιάνικα πάρκα.

Στο κέντρο του Παρισιού. Το Μουσείο Πικάσο είναι κυριολεκτικά κοντά, όπως και όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει η Marais, από τα υπέροχα ξενοδοχεία Particuliers (αρχοντικά του 17ου αιώνα), πολλά μουσεία στέγασης, στη διάσημη πλατεία Place des Vosges. Μπορείτε εύκολα να περπατήσετε στο Hotel de Ville σε περίπου 15 λεπτά, και στη συνέχεια στην Notre Dame και τις άλλες μεγάλες τοποθεσίες κατά μήκος του Σηκουάνα. Το Κέντρο Πομπιντού βρίσκεται επίσης κοντά. Υπάρχουν αρκετοί σταθμοί του μετρό σε κοντινή απόσταση και γραμμές λεωφορείων που διέρχονται από το Marais.

ΣΩΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ. Το διαμέρισμα είναι πολύ ασφαλές: Για να φτάσετε στο κτίριο απαιτείται τόσο ένας κωδικός για να φτάσετε στην κύρια πόρτα και στη συνέχεια ένα κλειδί για να περάσετε από μια σιδερένια πύλη ασφαλείας. Η πόρτα του διαμερίσματος έχει μια κλειδαριά υψηλής ασφάλειας. Τα παράθυρα έχουν περσίδες ασφαλείας που κλείνουν σφιχτά πάνω τους, αν θέλετε να φύγετε για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, και τα παράθυρα έχουν επίσης κλειδαριές. Με λίγα λόγια, υπάρχουν περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας από ό, τι χρειάζεστε! Ειδικά για αυτή την όμορφη, ασφαλή και ήσυχη πολυτελή γειτονιά.

Κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε την επίσκεψή σας μια ευχαρίστηση! Θα απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε πριν φτάσετε και θα σας δώσουμε λεπτομερείς οδηγίες για να φτάσετε στο διαμέρισμα. Την ημέρα που φτάνετε, κάποιος θα σας συναντήσει, θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας δείξει στο διαμέρισμα. Στεγάζονται πρώιμες αφίξεις και καθυστερημένες αναχωρήσεις. Συνήθως οργανώνουμε ταξί για την ημέρα της αναχώρησης - έρχονται κατευθείαν στην πόρτα για να σας παραλάβουν. Στο διαμέρισμα θα βρείτε πολλά βιβλία, άλλες πληροφορίες για το Παρίσι και ένα βιβλίο γεμάτο με αναλυτικές πληροφορίες για το διαμέρισμα, τη γειτονιά και πολλά άλλα - όπου είναι το καλύτερο αρτοποιείο, τα κοντινά εστιατόρια που σας προτείνουμε, πώς να πάρετε ταξί , πού να σταθμεύσετε και ούτω καθεξής. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να κάνετε κρατήσεις για εσάς. Αν έχετε προβλήματα στο Παρίσι, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ζήσετε στη γειτονιά σαν ένα τοπικό γαλλικό άτομο - μια εμπειρία που ποτέ δεν θα έχετε σε ένα ξενοδοχείο - ελαχιστοποιώντας τις ενοχλήσεις και μεγιστοποιώντας την απόλαυσή σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Ο καλύτερος τρόπος να επικοινωνήσετε μαζί μας αρχικά είναι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό, συνήθως μέσα σε 24 ώρες. Αν δεν λάβετε απάντηση, καλέστε μας, καθώς μπορεί να υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την παραλαβή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

--------------------------------
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Έχουμε πάνω από 150 σχόλια, όλα θετικά! Μετά την εξαγορά του HomeAway, ο VRBO διέγραψε μεγάλο αριθμό από τις κριτικές μας και αρνείται να βάλει οποιαδήποτε πλάτη που είναι πάνω από ένα έτος. Έχουμε ενοικιάσει το διαμέρισμά μας για περισσότερο από τους περισσότερους στο Παρίσι και αισθανόμαστε ότι η πολιτική τους είναι παραπλανητική και άδικη. Αν θέλετε να δείτε τις άλλες κριτικές, ενημερώστε μας.
--------------------------------



Λέξεις-κλειδιά: Παρίσι Μαρέ, Εξοχικό διαμέρισμα, Διαμέρισμα στον κήπο, Διαμέρισμα διακοπών, Μεγάλο στούντιο

Διαχειριστής καταλύματος

Chris
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 7 ετών
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children 7 years old and older.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
NO SMOKING. You can, however, in the courtyard.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Αριθμός εγγραφής καταλύματος 7510303106675

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Παρίσι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Παρίσι) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ηλύσια Πεδία και Λες Αλ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Canal Saint-Martin και Ιλ Σεν-Λουί. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Κήπος του Λουξεμβούργου και Κήπος Tuileries. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Paris, Ile-De-France

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Place de la Republique (Πλατεία) - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Κέντρο Ζωρζ Πομπιντού - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Νοτρ-Νταμ - 19 λεπτά με τα πόδια
  • Μουσείο του Λούβρου - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παλάτι Garnier - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Saint-Sebastien - Froissart: 6 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Châtelet-Les Halles: 18 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Ορλί (Ory): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Marché des Enfants-Rouges - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Café Charlot - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Les Enfants du Marché - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Amorino - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Chez Alain Miam Miam - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 171 από 177 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 177 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 177 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 177 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 177 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

DOMENICO S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Una piacevole vacanza
Appartamentino nel cuore di Parigi , molto tranquillo, ideale per una breve vacanza! Situato in posizione strategica da cui, è facile raggiungere bistrot, caffè’, ristoranti e anche negozi di alimentari se si vuol cucinare! Consiglio questa sistemazione a tutti! Molto utili i consigli che si trovano nel manuale di istruzioni presente in casa !👍
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Gail G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location
This apt is perfect for its location to cafes, bakeries, metros and cute shops. We felt very safe at all hours and every one we encountered was friendly. The apt has everything you need. We were a party of 2, and I would recommend no more than 4, as it is a studio apt. We loved it and would highly recommend.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Jim C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exceptional!
When we visit Paris again, we will return to Marais and the Unique 'Country Cottage in Heart of Paris' Romantic Garden Apartment. This was a “bucket list” trip for my bride. We wanted to live in a neighborhood, patronize the restaurants, shops and bakeries. This apartment in Paris went beyond our expectations. The location was just what we were looking. The neighborhood was excellent! The apartment was well equipped with everything we needed. We would not change or add a thing! Chris was a wonderful host who assisted with airport arrival and departure recommendations and reservations. Chris provided guides and recommendations for the neighborhood and Paris in general. Chris is 5 stars! We are grateful for our choice of this apartment in Paris. It was second to none!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Thomas D., Houston

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Marais cottage
Really enjoyed our stay. Great location. Cottage was wonderful. Chris was great, very attentive and helpful. Would stay there again.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming Parisian Studio
The studio was beautiful with stone walls and ceiling beams. The historic Parisian character made us feel like locals. The photos and description are accurate. The host provided lots of information on the apartment and the neighborhood. We love staying in the Marais. The Marché des Enfants Rouge is a few doors down and was a great find.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chris

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Joelle is French, and a professor of French literature. Chris is American, but has spent most of his adult life here in France. We like to make this apartment available to travelers, like ourselves, who wish to immerse themselves in the local culture and would not have it be changed to suit them. And we want to make it the way we'd like to find an apartment in another city -- beautiful, clean, with a very good bed, and outfitted with everything one might need. Voila!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This will be our 'pied-a-terre' when we move from Paris. It is a wonderful little island of calm in the center of the city -- and our favorite neighborhood. We love the old world stone and beams -- the way a Paris apartment should be -- and the garden outside the windows makes you feel as though you could be in the countryside.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Having the center of Paris at your doorstep! And the Marais and our neighborhood, in particular. It is like a little village in the heart of Paris. Plus, the apartment is truly quiet -- a haven of peace in the middle of the big city.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων