Ολόκληρο διαμέρισμα

"Ma Maison 2" Κεντρική πολυτελής σουίτα με χώρο στάθμευσης, 1 'με το μετρό, 15' με την Ακρόπολη

"Ma Maison 2" Κεντρική πολυτελής σουίτα με χώρο στάθμευσης, 1 'με το μετρό, 15' με την Ακρόπολη

Συλλογή φωτογραφιών για Ma Maison N°2/Central Luxury Suite/200Mbps/Parking/1' to Metro/15' to Acropolis

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 40, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος "Ma Maison 2" Κεντρική πολυτελής σουίτα με χώρο στάθμευσης, 1 'με το μετρό, 15' με την Ακρόπολη

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα50 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Attica
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Συντάγματος6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκρόπολη12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαρθενώνας13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος)28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

"Ma Maison 2" Κεντρική πολυτελής σουίτα με χώρο στάθμευσης, 1 'με το μετρό, 15' με την Ακρόπολη

Γεια σας, είμαστε οι Γιάννης και Ρένα, οι ιδιοκτήτες των ιδιοκτησιών «Ma Maison».
Στο «Ma Maison» μας ενδιαφέρει. Δημιουργούμε συναισθήματα και αναμνήσεις για εσάς. Η φιλοξενία δεν είναι μόνο διαμονή. Πρόκειται για τη μετάβαση από και προς όλες τις πλευρές. Εάν θέλετε να ζήσετε όλα αυτά, τότε το Ma Maison είναι η επιλογή σας.
Το Ma Maison 2 είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 50μ² με χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και ένα μεγάλο μπαλκόνι (20μ²), που βρίσκεται 200μ. Από το μετρό του Αγίου Ελευθερίου. Ο στόχος μας είναι να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Ξαπλώστε με κλινοσκεπάσματα από το βαμβάκι της Αιγύπτου, χαλαρώστε στην καμπίνα ντους με το υδρομασάζ, σηκώστε τη σκηνή και κάντε πρωινό στο μπαλκόνι ή ένα ποτό τη νύχτα, χαλαρώστε τα φώτα και χαλαρώστε στον καναπέ που βλέπει καλωδιακή τηλεόραση, προετοιμάστε την επόμενη περιπέτεια χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο δισκίο . Θα είναι τιμή να σας φιλοξενήσω.
ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
Το Ma Maison 2 είναι ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην περιοχή της Άνω Πατήσια, ακριβώς στην καρδιά της Αθήνας. Αυτό είναι το σωστό μέρος, αν θέλετε να ανακαλύψετε την πόλη. Μπορείτε να φτάσετε πολύ εύκολα από το αεροδρόμιο μέσω του δικτύου Metro. Επίσης από το λιμάνι του Πειραιά υπάρχει απευθείας σύνδεση μέσω του δικτύου Metro. Ο σταθμός Κάτω Πατήσια απέχει 5 στάσεις από την Ομόνοια, 6 από το Μοναστηράκι και 7 από την Ακρόπολη και το Θησείο. Θα χρειαστείτε περίπου 15 λεπτά για να φτάσετε οπουδήποτε στο ιστορικό κέντρο ενώ είστε μόλις 500 μέτρα μακριά από την εθνική οδό και από δύο μεγάλους δρόμους όπως ο Αχαρνών και ο Πατησίων. Μέσω αυτών των δύο δρόμων μπορείτε να μετακινηθείτε οπουδήποτε με αυτοκίνητο ή λεωφορεία. Μέσω του δικτύου μετρό μπορείτε εύκολα να μεταβείτε από τη μια πλευρά της πόλης προς την άλλη για να δείτε κάθε γωνιά και όψη της Αθήνας. Είναι μια πολύ ασφαλή γειτονιά με πολλά καταστήματα (σούπερ μάρκετ, αρτοποιεία, καφετέριες, αγορές φρούτων, παραδοσιακά ελληνικά εστιατόρια, φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα, τράπεζες κλπ).
Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο μπάνιο, κουζίνα και ένα πολύ μεγάλο σαλόνι που συνδέεται με την κουζίνα.
Ας δούμε τις λεπτομέρειες:
• Ισχυρή, δωρεάν Wi-Fi - υψηλής ταχύτητας internet για εσάς,
• Κεντρικό σύστημα θέρμανσης / ψυχρού αέρα συνδεδεμένο μέσω καναλιών που ελέγχετε εξ αποστάσεως,
• Κεντρικό σύστημα ηλιακού θερμοσίφωνα για άμεση και συνεχή χρήση ζεστού νερού και μεμονωμένο ηλεκτρικό θερμοσίφωνα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης,
• Πόρτα ασφαλείας, ανιχνευτής καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, κιτ πρώτων βοηθειών,
• Μεγάλο μπαλκόνι με όμορφο περιβάλλον και ήσυχο περιβάλλον. Το μπαλκόνι των 20μ² διαθέτει 2 άνετες καρέκλες για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το πρωινό ή το κρασί σας. Για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία μπορείτε να σηκώσετε την μηχανοκίνητη σκηνή και να απολαύσετε τον κήπο και την μικρή εκκλησία, σε απόσταση αναπνοής,
• Άνετος ιταλικό καναπέ σχεδιασμού με 4 κινητά μαξιλάρια, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε διπλό κρεβάτι και επίπεδη τηλεόραση 32 ιντσών με καλωδιακή τηλεόραση (nova) και πολλά δωρεάν δορυφορικά κανάλια καθώς και ένα ραδιοφωνικό cd player. Όλα τα παραπάνω μπορούν να απολαύσουν σε μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα με τη βοήθεια του οδηγημένου φωτισμού,
• Μοντέρνα κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές όπως ψυγείο με καταψύκτη, φούρνο με εστίες μαγειρέματος, καφετιέρες (καφετιέρα και φίλτρο), τοστιέρα, βραστήρας, απορροφητήρας χυμών. Υπάρχουν γλάστρες και μαχαιροπίρουνα, πιάτα, ποτήρια, τσαγιέρα, καφετιέρα και επίσης καφές (μη σπρέσσο και φίλτρο), ζάχαρη, τσάι (ειδικά είδη της Ελλάδας),
• Μπάνιο με καμπίνα ντους με υδρομασάζ, στεγνωτήρα μαλλιών με επιπλέον είσοδο 110 βολτ
• Υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ανατομικό στρώμα, μαξιλάρια και πάπλωμα παντός καιρού. Υπάρχει μια μεγάλη ντουλάπα με κρεμάστρες για τα ρούχα και τα προσωπικά σας αντικείμενα.
• Το πρωινό αποτελείται από καφέδες (εσπρέσο και φίλτρο), διάφορα είδη τσαγιού, πίνοντας σοκολάτα, χαμομύλι, παξιμάδι σιταριού, βούτυρο και ελληνικό μέλι.
Για λόγους υγείας και ασφάλειας το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο στο μπαλκόνι, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε είναι πολύ ευρύχωρο και άνετο.
Πράγματα που θα σας προμηθεύσουμε για να έχετε μια χαλαρή και αξέχαστη διαμονή:
• Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, θα σας καλωσορίσουμε στο διαμέρισμα και θα σας προσφέρουμε ένα tablet που θα περιλαμβάνει έναν πλήρη ταξιδιωτικό οδηγό με συμβουλές από την πεπατημένη διαδρομή.
• Σατέν κρεβάτι από αιγυπτιακό βαμβάκι
• Πετσέτες αφής από αιγυπτιακό βαμβάκι
• Προστατευτικά καλύμματα στρώματος και μαξιλαριών
•Παντούφλες
• Οδοντόκρεμα (οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα)
• Σαμπουάν και αφρόλουτρο
• Σίδερο ατμού και σιδερώστρα
•Σχάρα αποσκευών
• Στεγνωτήρας μαλλιών
• Καφές Nespresso (μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας γεύση πριν την άφιξή σας)
•Καφές φίλτρου
•Ζεστή σοκολάτα
• Ελληνικό τσάι και βότανα
• Ομπρέλες
• Ένα ιδιαίτερο δώρο για εσάς ................
ΓΕΙΤΟΝΙΑ
Η περιοχή της Άνω Πατήσια είναι ιδανική για να ανακαλύψετε την Αθήνα λόγω της ιδανικής θέσης της στην καρδιά της πόλης (ακόμη και απόσταση από το βόρειο και το νότο) χωρίς τα μειονεκτήματα του να βρίσκεστε στο κέντρο. Οι δυνατότητες που προσφέρει η μεταφορά είναι άφθονες και μπορούν να καλύψουν κάθε επιθυμία.
ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Μπορείτε να φτάσετε πολύ εύκολα από το αεροδρόμιο μέσω του δικτύου Metro (10 € ναύλος). Επίσης από το λιμάνι του Πειραιά υπάρχει απευθείας σύνδεση μέσω του δικτύου Metro.
Αν αποφασίσετε να πάρετε ταξί χρειάζεστε 26 λεπτά από / προς το αεροδρόμιο και 15 λεπτά από / προς το λιμάνι του Πειραιά.
Αν μετακινηθείτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τότε το μετρό απέχει 200 μέτρα. Ο χάρτης του δικτύου Metro είναι διαθέσιμος στις φωτογραφίες και καλύπτει ολόκληρη την πόλη. Θα χρειαστείτε περίπου 15 λεπτά για να φτάσετε οπουδήποτε στο ιστορικό κέντρο. Οι δρόμοι Αχαρνών και Πατησίων απέχουν 500μ. Από το σπίτι. Από εκεί, τα λεωφορεία έρχονται σε πολύ συχνή βάση για το Μοναστηράκι, το Θησείο και την πλατεία Συντάγματος καθώς και προς Βόρεια (Κηφισιά) και Νότια (Πειραιάς). Η ημερήσια κάρτα ταξιδίου για όλα τα μέσα μεταφοράς κοστίζει 4,5 € και η πενθήμερη κάρτα κοστίζει 9 € που μπορούμε να σας παράσχουμε για λογαριασμό σας κατόπιν αιτήματος.
Αν έχετε αυτοκίνητο τότε η εθνική οδός απέχει 500 μέτρα με εύκολη πρόσβαση και στις δύο κατευθύνσεις (Βόρεια και Νότια) ενώ οι δρόμοι Acharnon και Patission (500 μέτρα) θα σας μεταφέρουν στο κέντρο της πόλης μέσα σε 10 λεπτά.

Διαχειριστής καταλύματος

YANNIS
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
-DO NOT THROW TOILET PAPER OR ANYTHING ELSE IN THE TOILET. -THE QUIET HOURS ARE FROM 15:00 TO 17:30 AND FROM 22:00 TO 07:30.
-ON THE HALL THERE IS A CARD READER FOR SAFETY AND ENVIRONMENTAL PURPOSES.
-LEAVE THE TENT OPEN ALWAYS WHEN YOU LEAVE THE APT

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια. Επίσης, χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Αθήνα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Αθήνα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και Μουσείο Ακρόπολης, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Υπαίθρια Αγορά στο Μοναστηράκι και Οδός Ερμού. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Εθνικός Κήπος Αθηνών ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Παναθηναϊκό Στάδιο.
Χάρτης
Attica

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Συντάγματος - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ναός του Ολυμπίου Διός - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ακρόπολη - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παρθενώνας - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Προαστιακός Σταθμός Άγιοι Ανάργυροι: 8 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Μετρό Άγιος Ελευθέριος: 2 λεπτά με τα πόδια
  • Αθήνα (ATH-Ελευθέριος Βενιζέλος): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Coffee Island Αγιοσ Ελευθεριοσ - Πατησια - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Κοσμικόν - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Ποδήλατο παγωτού - Ζαχαροπλαστείο "Χαρά - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Zoubourlis - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Pap Liber - 1 λεπτό με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 47 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 47 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 47 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Peter K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Superb
Perhaps the cleanest apartment i have ever stayed in. Fantastic residential location with everything that you may need within walking distance. The parking spot is very useful feature and makes your life easier. Will definitely go back there whenever i come back. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Φεβρουάριο 2022

10/10 Άριστο

Jeannie D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just as Described!
Loved our stay at MaMaison! Hosts were great. They arranged pickup from our cruise ship and it couldn’t have been easier. Our driver, Tolis was very friendly and informative. Recommend to everyone! We will stay here again! Close to metro and the OK grocery.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Doreen M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
MN
They were amazing!!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Ray H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great, Quick, Catered Assistance, with offer of follow-up help if needed.
Secure parking off street. Secure access to building. Very clean. Everything needed was provided. Came through with late check-in due to change in our plans. Very accomodating and helpful.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Katie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful room and hosts
The hosts were very accommodating and even offered to have a car service to pick me up from the airport. They allowed me to check in early and the property was great. Exactly like the pictures. It was very secure and in a great walkable area with the metro close by.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από YANNIS

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Our company Ma Maison Y&R owns seven luxury apartments in Athens.
We are Yannis and Rena, "fellow travelers" for the last twenty years. In 2016 we decided to do something that we love very much, through VRBO.
The Greek word "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ=hospitality" is of a particular importance in the Greek culture. It’s a compound word from "ΦΙΛΩ=LOVE" and "ΞΕΝΟΣ=GUEST " and refers to the act of nestling and caring of a guest by the host. It was an institution for the ancient Greeks to welcome and take care of the guests at their home. They believed particularly in the idea of hospitality and regarded it as a moral duty and a sacred rule of the gods (Xenios Zeus was the protector of the guests). They offered them bath and sleep and they greeted them with gifts. The host and the guest were linked with friendly ties, which where inherited to their descendants.
This is our inheritance.
It would be an honour to host you in our homes.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I was brought up in this neighborhood. It is a residential area that is very safe with everything that you might need within walking distance(supermarkets, bakeries, coffee shops, fruit markets, traditional Greek restaurants, pharmacies, commercial shops, banks, etc).
While it is central, it is very quiet and safe. The main advantage is that you will need about 15 minutes to get anywhere in the historical centre while you are just 500 metres away from National Road.
Through metro network (Ag. Eleftherios) you can go easily from the one side of the city to the other in order to see every corner and aspect of Athens. Acharnon and Patission streets are 300 metres from home. From there, buses leave on a very frequent base for Monastiraki, Thissio and Constitution Square as well as to North (Kifissia) and South (Piraeus). The daily travel card for all means of transportation costs 4,5€ and the five-day card costs 9€ which we can supply on your behalf upon request.
If you have a car then the National Highway is 500 meters away with easy access to both directions (North and South) while Acharnon and Patission streets (300 meters range) will take you downtown in 10 minutes.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

-Central location with a local neighborhood feel.
-Very safe and quiet
-Ideal transportation no matter what you use (metro, bus, taxi or car)
-Luxurious fully renovated apartment with parking
-Big balcony with beautiful surroundings and relaxing atmosphere

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων