Σπίτι

ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Πολυτελείς κατοικίες 2 υπνοδωματίων

ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Πολυτελείς κατοικίες 2 υπνοδωματίων

Συλλογή φωτογραφιών για #08 Sandcastle - Tallow Beach Houses

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Πολυτελείς κατοικίες 2 υπνοδωματίων

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Suffolk Park, NSW
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Byron Bay5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMain Beach10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Wategos Beach17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπαλίνα, Νέα Νότια Ουαλία (BNK-Ballina - Byron Gateway)29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ - Πολυτελείς κατοικίες 2 υπνοδωματίων

Βρίσκεται στην άκρη του εθνικού πάρκου Arakwal μεταξύ της λίμνης δέντρου και του ωκεανού θα βρείτε μοναδική και γοητευτική χαμηλή βασική υποχώρηση που προσφέρει φυσικούς ανοιχτούς χώρους ακριβώς πάνω στην παραλία. 60 μέτρα με τα πόδια από την πύλη και τα πόδια σας βυθίζονται στη λευκή άμμο της παραλίας Tallow.

Προσφέρουμε μια επιλογή από 12 x παραλιακά σπίτια σε 30 στρέμματα παραθαλάσσιας γης όπου οι πελάτες μας μπορούν να χαλαρώσουν στο ήσυχο περιβάλλον, να περπατήσουν στις παραλίες, να κάνουν ποδηλατικές διαδρομές, να παρακολουθήσουν τα πουλιά, να κυνηγήσουν κύματα παγκόσμιας κλάσης, ψάρια ή απλά να χαλαρώσουν γενναιόδωρες βεράντες που προσφέρουν θέα θάμνους ή λίμνες. Μόνο θάμνος, παραλία και ποδηλατόδρομο για εύκολη διαδρομή στο κέντρο της πόλης ή στα καταστήματα του Suffolk Park.

Εδώ είναι τα δύο πολυτελή σπίτια μας που αναφέρονται σε αυτή τη σελίδα:

** Tuckeroo Beach House # 9 **
Ένα Deluxe 2 υπνοδωματίων παραθαλάσσιο σπίτι, πλήρως αυτόνομο που προσφέρει 2 ensuite μπάνια, το ένα με μια μεγάλη βαθιά μπανιέρα. Διαθέτει κλιματισμό, ανεμιστήρες οροφής, τηλεόραση / DVD και ένα τεράστιο σκεπαστό κατάστρωμα με μπάρμπεκιου που περιβάλλεται από έναν γαλήνιο παραθαλάσσιο δάσος. Μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα με 2 μονά κρεβάτια king size.

** Sandcastle Beach House # 10 **
Η πολυτελής βίλα 2 υπνοδωματίων με ρουστίκ vintage στιλ είναι πλήρως αυτόνομη και με πρόσφατη ανακαίνιση προσφέρει τώρα 2 ιδιωτικά μπάνια με air-con, ανεμιστήρες οροφής, τηλεόραση / DVD και μεγάλο σκεπαστό κατάστρωμα με μπάρμπεκιου που περιβάλλεται από γαλήνιο παραθαλάσσιο δάσος. Μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα με 2 μονά κρεβάτια king size.

Αν ψάχνετε για κάτι "περισσότερο", τότε μην διστάσετε να ρωτήσετε για τα 3 x premium σπίτια μας (Arbor, Tawny, Songbird) στο ακίνητο.

Σας καλωσορίζουμε να μοιραστείτε αυτό το φυσικό και μοναδικό προορισμό.

SUFFOLK PARK
Φωλιασμένο ανάμεσα στο Cozy Corner - νότια του παγκοσμίου φήμης φάρου στο Cape Byron, και το όμορφο Broken Head βρίσκεται η παραλία Tallows Beach του Byron Bay - 6,5 χλμ. Εκπληκτική παραλία σερφ. Η παραλία Tallows είναι τέλεια εικόνα, με ατέλειωτη λευκή άμμο και γαλάζια κύματα για τους περιπετειώδεις surfers που εκτείνονται σε απόσταση 6 χλμ. Μεταξύ των δύο ακρωτηρίων.

Το πάρκο Suffolk βρίσκεται δίπλα στην παραλία Tallow, μια εύκολη διαδρομή 6χλμ. Ή κύκλο νότια από την καρδιά του Byron Bay. Έχει μια ζωντανή τοπική κοινότητα και μια μεγάλη γκάμα καταστημάτων που εξυπηρετούν την περιοχή, όπως ένα αρτοποιείο, μια σειρά από εστιατόρια, παμπ και ένα μικρό παντοπωλείο - φανταστικό για να αποκαταστήσετε τις διακοπές σας χωρίς να αποταθείτε σε πολυσύχναστη πόλη.

Πίσω από την παραλία στο βόρειο άκρο θα βρείτε επίσης 1 χιλιόμετρο μικρών λιμνών και υγροτόπων που σχηματίζουν το Tallow Creek. Στα νότια, οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν προς το εθνικό πάρκο Broken Head.

Το Tallows βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του εθνικού πάρκου Arakwal, ένα εθνικό πάρκο 183 εκταρίων, το οποίο διαχειρίζεται τόσο ο οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και οι παραδοσιακοί κηδεμόνες της γης, οι κάτοικοι του Arakwal.

ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Κάντε μια βόλτα κατά μήκος της μεγάλης έκτασης εκπληκτική ακτή Tallow. Το Suffolk Park είναι γενικά πιο ήσυχο από την πόλη, έτσι κατά περιόδους, οι επισκέπτες μπορεί να αισθάνονται σαν να έχουν όλη την παραλία για τον εαυτό τους. Τα ηλιοβασιλέματα είναι θεαματικά πάνω από το Cape Byron, ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα για τους επισκέπτες που είναι πρώιμοι risers.

Το Tallows Beach είναι ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο διάλειμμα που προσφέρει συνεχώς καλή διόγκωση και είναι πολύ λιγότερο γεμάτο από την πόλη με τα αριστερά και τα δεξιά σπασίματα. Στο πολύ βόρειο άκρο, το Cozy Corner προσφέρει ένα διάλειμμα προστατευμένο από τα βόρεια, καθιστώντας το ένα δημοφιλές σημείο για τους surfers αλλά και τους τουρίστες που θέλουν να ξεφύγουν από τον άνεμο. Στο νότο, το Broken Head έχει ένα φανταστικό δεξί χέρι με τις τράπεζες από το σημείο και μέσα στον κόλπο που σπάζει με το σωστό πρήξιμο.

Η κολύμβηση είναι δημοφιλής κατά μήκος του Tallow Beach όλο το χρόνο και επίσης περιπολείται στους καλοκαιρινούς μήνες και σε εποχές αιχμής που την καθιστούν ασφαλείς για την οικογένεια. Το Broken Head, ένα εκπληκτικό θέαμα και το φιλικό προς την οικογένεια ακρωτήριο, απέχει μόνο λίγα χιλιόμετρα και είναι προσβάσιμο από το περιπετειώδες περπάτημα νότια κατά μήκος της παραλίας ή λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν πολλά τραπέζια πικ-νικ και μεγάλες χλοώδεις περιοχές για να απολαύσουν τα παιδιά ή οι ενήλικες που απολαμβάνουν ένα πικ-νικ. Υπάρχει μια σύντομη και όμορφη βόλτα γύρω από το ακρωτήριο για να δείτε το surf από ψηλά και να παρακολουθήσετε επίσης τη μετανάστευση φάλαινας κατά τη διάρκεια του Byron Bay, καθώς και την πρόσβαση στην παραλία Kings προς νότο. Αυτό αναφέρεται ως παραλία γυμνιστών, γι 'αυτό παρακαλώ να είστε προσεκτικοί.

Επισκεφθείτε την παραλία Tallow την άνοιξη και το χειμώνα και δείτε μια φανταχτερή φάλαινα στην ετήσια μετανάστευση μεταξύ της Ανταρκτικής και του Great Barrier Reef.

Παρακαλώ σημειώστε:
Λόγω της προστατευόμενης άγριας ζωής στην ιδιοκτησία μας, δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε κατοικίδια ζώα / ζώα.
Επίσης, δεν διαθέτουμε επαρκείς πόρους για να εξασφαλίσουμε την ευημερία των Σχολείων.

Διαχειριστής καταλύματος

Manager
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 9:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού

Σχετικά με την περιοχή

Suffolk Park

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Suffolk Park) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Μουσείο Bangalow Historical Museum & Tea Rooms και Κινηματογράφος Brunswick Picture House, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Άγρια ζωή Καταφύγιο Byron Bay και Κάστρο Crystal Castle & Shambhala Gardens. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση, σέρφινγκ/body boarding και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Byron Bay - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Main Beach - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Φάρος Cape Byron - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία The Pass - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Wategos Beach - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μαλαμπίμπι: 31 λεπτά οδικώς
  • Μπαλίνα, Νέα Νότια Ουαλία (BNK-Ballina - Byron Gateway): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Palace Cinemas - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Top Shop - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Santos Organics - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bayleaf Cafe - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Mez Club - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 20 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 24 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Ainsley B.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great spot
Had a lovely time and enjoyed all the amenities in this lovely space.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Erin H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing
Great location and fantastic house. Close to the beach, private location so we could relax. Would recommend to anyone.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Nigel F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beach Shack
Very good.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

5/5 Άριστο

Allison Y.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable cute beach house
Very thing you need for a chilled out weekend away .. great location walk a pathway to the beach. Comfortable and clean. Would recommend this property.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

5/5 Άριστο

Justine G., ALEXANDRIA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just perfect
Fantastic location and property. Comfortable beds and great bathrooms. The deck out the back is the perfect place to sit and read, have a cup of tea or a wine. The property manager was brilliant and communication and check in 10/10.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες