Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Brand New Serene Εξοχικό σπίτι - 5 εθνικά πάρκα (Capitol Reef μέσα σε λίγα λεπτά)

Brand New Serene Εξοχικό σπίτι - 5 εθνικά πάρκα (Capitol Reef μέσα σε λίγα λεπτά)

Συλλογή φωτογραφιών για Starry Nights & Red Rock Delights: Grill-Fish-Hike

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Brand New Serene Εξοχικό σπίτι - 5 εθνικά πάρκα (Capitol Reef μέσα σε λίγα λεπτά)

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Teasdale, UT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDixie National Forest8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGifford Homestead20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Επισκεπτών Εθνικού Πάρκου Capitol Reef21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡίτσφιλντ, Γιούτα (RIF-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Ρίτσφιλντ)75 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Brand New Serene Εξοχικό σπίτι - 5 εθνικά πάρκα (Capitol Reef μέσα σε λίγα λεπτά)

Καλώς ήλθατε στην καμπίνα του Teasdale με θέα STUNNING όπου και να γυρίζετε!

Μετά τις επικές μέρες που πέρασα να εξερευνήσετε τα γύρω φυσικά θαύματα, μπορείτε να επιστρέψετε σε μια ολοκαίνουργια, αλλά ρουστίκ καμπίνα. Στη συνέχεια, για να μαγειρέψουν ένα ωραίο γεύμα στην κουζίνα, ή να τρέξει πίσω στο Torrey (4 μίλια) για ένα προετοιμασμένο γεύμα. Στη συνέχεια, αφήστε το δείπνο να ξεκινήσει βλέποντας ένα πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα να αναπηδήσει από τα κόκκινα βράχια βράχου, να χαλαρώσετε με μια πυρκαγιά και να απολαύσετε μια μαγική βραδιά κάτω από τα αστέρια. Μακριά από τα λαμπερά φώτα των μεγάλων πόλεων, το νυχτερινό ουρανό του Teasdale είναι ένα θαύμα για να δείτε, είναι εκατομμύρια αστέρια λαμπερά και καθαρά. Στη συνέχεια, παρασύρεται σε ύπνο σε ένα άνετο κρεβάτι, εν αναμονή της ανακάλυψης της επόμενης ημέρας.

Η περιοχή του κόκκινου βράχου με εκπληκτική θέα βρίσκεται στην καρδιά της πιο εκπληκτικής χώρας που μπορείτε να φανταστείτε. Πεζοπορία, αναρρίχηση, βόλτα, φωτογραφία, και αγωνία γύρω από το υπέροχο κατώφλι μας - Capitol Reef. Βρισκόμαστε σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ των άλλων εθνικών πάρκων της Utah - Arches, Bryce Canyon, Canyonlands και, φυσικά, της Zion. Η καμπίνα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τα καλύτερα από τα εκπληκτικά τοπία της Γιούτα και ένα τέλειο στρατόπεδο βάσης για τη νότια περιπέτεια της Γιούτα. Ο Capitol Reef και τα μεγάλα 5 Εθνικά Πάρκα της Utah είναι καλύτερα εξερευνημένα σε πολλές ημέρες. Η τοποθεσία είναι εκπληκτική, και η συνολική εμπειρία, και ... αξέχαστη.

Υπέροχο εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Εύκολη πρόσβαση, αλλά απόλυτη ιδιωτικότητα μόλις λίγα λεπτά από τα καταστήματα και τα εστιατόρια του Torrey, τα μονοπάτια του Boulder Mountain και τα καταπληκτικά τοπία του Capitol Reef. Φωλιασμένο στην απομονωμένη, αγροτική πόλη Teasdale της Γιούτα, αυτό το ολοκαίνουργιο σπίτι διοικεί σχεδόν 360º απόψεις και είναι διακοσμημένο με γούστο με μια σύγχρονη ρουστίκ πινελιά.

Μόλις λίγα λεπτά από το Εθνικό Πάρκο Capitol Reef, μπορείτε να εξερευνήσετε σχεδόν 100 μίλια από φυσικά θαύματα, όπως γκρεμούς, φαράγγια, τρούλους και φυσικές γέφυρες. Από τη γέφυρα του Hickman και το Εθνικό Δρυμό Fishlake έως το κρατικό πάρκο Anasazi και το προϊστορικό πετρογλυφικό, υπάρχουν πολλά άλλα εκπληκτικά αξιοθέατα που βλέπουν και είναι όλα μέσα σε περίπου μία ώρα από αυτή τη γαλήνια, ξεκούραστη. Η εποχιακή νυχτερινή ζωή περιλαμβάνει τοπική φυσική ιστορία, πολιτισμό και ζωντανή μουσική στο κοντινό Torrey (4 γραφικά λεπτά - ένα γλυκό, δεντρόφυτο χωριό). Ω, και το ψάρεμα - μην ξεχνάτε τον εκκαθαριστικό ποταμό Fremont και τις μεγάλες brookies των βουνών Boulder.

Απολαύστε την ομορφιά και την ηρεμία της ύπαρξης από το πεπατημένο μονοπάτι, και όμως ακριβώς έξω από το Scenic Byway 12, που χαρακτηρίζεται ως μία από τις "10 πιο όμορφες εθνικές οδούς του κόσμου". Μια περιοχή όπου μπορείτε να απολαύσετε πεζοπορία, backpacking, canyoneering και περιηγήσεις με φωτογραφίες.

Αφού εξερευνήσατε τον Capitol Reef και τα άλλα Εθνικά Πάρκα - επιτρέποντάς σας να δείτε τα πρόσφατα ανακοινωθέντα Εθνικά Μνημεία:
• Εθνικό μνημείο του Escalante Canyons
• Εθνικό μνημείο Kaiparowits
• Εθνικό Μνημείο Μεγάλης Σκάλας
• Εθνικό μνημείο του Indian Creek
• Shash Jaa Εθνικό Μνημείο

Μεγάλες όψεις των βουνών Boulder, κόκκινα βράχια και περισσότερη ηρεμία και ηρεμία από ότι θα ξέρετε τι να κάνετε. Θέα από το κόκκινο βράχο και τα βουνά. Πάρτε πρωινές / βραδινές βόλτες στο μικρό μας χωριουδάκι / γειτονιά.

Η χαρά του ταξιδιού περιλαμβάνει την απομάκρυνση από όλα αυτά, αλλά ποτέ δεν έχει η ίδια η έννοια της απόδραση φαινόταν αρκετά απελευθερωτική όπως και εδώ. Ελπίζω ότι ο χρόνος σας στο σπίτι μας, που περιβάλλεται από την ομορφιά του δραματικού κόκκινου βράχου και τις νυχτερινές νύχτες θα σας εμπνεύσει για να βρείτε μια ακινησία, μακριά από τη ζούγκλα της ζωής.

Ναι, έχουμε Wifi.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Αποδράστε από το θόρυβο και θερμαίνετε και απολαύστε τον γλυκό αέρα της Teasdale, της Γιούτα. Σε υψόμετρο 7100 ποδιών, οι νύχτες είναι ευχάριστα δροσερές. Το ψηλό υψόμετρο σημαίνει ότι είναι συνήθως ευχάριστο καιρό το καλοκαίρι, δεν υπάρχει ανάγκη για κλιματισμό. Μια άνετη, απομονωμένη, σύγχρονη καμπίνα που βρίσκεται ανάμεσα στα βουνά Boulder και στο εθνικό πάρκο Capitol Reef όπου η ησυχία μπορεί να είναι εκκωφαντική.

Αυτή η όαση με μεγάλη έρημο είναι ρουστίκ και εκλεκτική, με εσωτερικό ξύλο και σόμπα ξύλου. Μια ζεστή, αλλά ευρύχωρη ατμόσφαιρα με ανοιχτό κατώφλι έχει ένα άνετο τζάκι και μια ανοιχτή κουζίνα. Προσφέρει δύο μοναδικά υπνοδωμάτια, κάθε ένα ξεχωριστά διακοσμημένο με επίπλωση επί παραγγελία. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα - 2 queen κρεβάτια (μία βασίλισσα σε master υπνοδωμάτιο και ένα queen murphy κρεβάτι σε κοινόχρηστο χώρο για επιπλέον επισκέπτες) και δύο μονά κρεβάτια στο υπνοδωμάτιο αριθ. 2. Τα κρεβάτια, τα στρώματα και τα κλινοσκεπάσματα είναι υψηλής ποιότητας για έναν καλό ύπνο. Τηλεόραση με μεγάλη οθόνη στο σαλόνι με ταινίες που παρέχονται. Υπάρχει ένα επιπλέον των $ 25 / φιλοξενούμενων άνω των 4 ατόμων, ανά διανυκτέρευση.

Το σπίτι είναι 750 τετραγωνικά πόδια. Δεν διαθέτει κλιματισμό, αλλά κάθε δωμάτιο διαθέτει ανεμιστήρα οροφής. Σε υψόμετρο 7100 ποδιών κρυώνει συνήθως αρκετά καλά. Υπάρχουν ηλεκτρικοί θερμαντήρες σε κάθε δωμάτιο και τζάκι στο σαλόνι. Έχουμε wifi. Παρέχεται μια μικρή μηχανή καφέ και υπάρχει περιορισμένος αριθμός μαγειρικών αναγκών. Υπάρχει ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος μικροκυμάτων και ψυγείο. Τα κατοικίδια ζώα είναι εντάξει, αλλά μην μου λέτε σύζυγο. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί από τη θέση μας και να καθαρίζετε μετά από αυτούς.

Πρόκειται για μια πολύ διαφορετική, αγροτική περιοχή. Το κύριο παντοπωλείο απέχει 17 μίλια από το Loa, UT. Το καλοκαίρι στο Torrey, από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, υπάρχει "The Chuck Wagon" ανοιχτό κάθε μέρα, όπου μπορείτε να πάρετε τα απαραίτητα, βασικά τρόφιμα. Υπάρχει ένα κατάστημα ποτών στο νομό, στο Bicknell περίπου 6 μίλια μακριά - και πάλι δεν ανοίγει τις Κυριακές. Μπορείτε να πάρετε μπύρα στο The Chuck Wagon, όμως.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η εξοχική κατοικία μας θα απαιτήσει αυτοελέγχου. Θα σας δοθεί κωδικός εισόδου πριν την άφιξή σας. Υπάρχουν φιλικοί κάτοικοι κοντά για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά η καμπίνα έχει ένα ιδιωτικό περιβάλλον με ήσυχη μοναξιά. Δεν ζούμε στην τοποθεσία σε αυτό το ακίνητο.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ 5 ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΟΥΣ

Θα το απολαύσετε απόλυτα εδώ! Τα λέμε σύντομα! Russ & Cheris

Διαχειριστής καταλύματος

Russ Johnson
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: πυροσβεστήρας

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες

Σχετικά με την περιοχή

Τίσντεϊλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Τίσντεϊλ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Capitol Reef και Κέντρο Επισκεπτών Εθνικού Πάρκου Capitol Reef. Η δραστηριότητα Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση, ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Teasdale, UT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Dixie National Forest - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fruita - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Capitol Reef - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Gifford Homestead - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Εθνικού Πάρκου Capitol Reef - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Torrey Grill & BBQ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Wild Rabbit Cafe - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Capitol Burger - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Slackers Burger Joint - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Subway - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 61 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 19 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 81 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 81 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

9,0/10

Παροχές

9,8/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

6,0/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Aimee T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Red Rocks delight
We enjoyed our stay. We spent most of the time exploring Capitol Reef and used the home as a base. The kitchen was a kitchenette, I missed that in the property details, lol. My theory on renting a home is to cook a few meals. The kitchen sink is too small to wash the pots and pans in, so we had to get creative. What the kitchen lacked in the culinary world, the home made up in the surrounding views!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Robin

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Great place to stay if you want to be away from it all. Too cold out for us to enjoy the nice outdoor fire pit area. The shower is tiny! I'm short so the water hit me right in the face. If you ever update, I suggest orienting the shower across the whole back wall. I think there is room but would most likely involve tiling the shower instead of using an insert.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

8/10 Καλό

Felicity F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great spot in Teasdale!
Great stay in this cute spot in Teasdale. The location is excellent as a base to go to Capitol reef. Home has everything you need and a great outdoor fire pit area! Would strongly recommend.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Tanya

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Very comfortable and a great homebase for exploring the Park
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

John G., ST CHARLES

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious home near Capitol Reef
This is a delightful home and base for explorations of Capitol Reef. Updated and spacious, this home has plenty of room for a family, a lovely dining area and living room, a second bedroom with twin beds and even a Murphy bed! Located in a quiet area slightly outside of Torrey, just minutes from the park. Note that the little coffee shop in Torrey has great coffee and ice cream!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Russ Johnson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Russ is Utah raised with a love of the outdoors and the unique natural scenic wonders of Utah. I have three children that I love and six grand children that I absolutely adore! When I'm not working on our retreat I enjoy doing a little fishing and four wheeling.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων