Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Καλαίσθητο σπίτι Neenah με βεράντα στη λίμνη Winnebago!

Καλαίσθητο σπίτι Neenah με βεράντα στη λίμνη Winnebago!

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Neenah House w/ Porch on Lake Winnebago!

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητο σπίτι Neenah με βεράντα στη λίμνη Winnebago!

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα82 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Neenah, Wisconsin
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Γουινεμπάγκο3 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Ουισκόνσιν-Oshkosh (πανεπιστήμιο)16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜουσείο Αεροπορίας EAA Aviation Museum21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκριν Μπέι, Ουισκόνσιν (GRB-Διεθνές Αεροδρόμιο Austin Straubel)44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητο σπίτι Neenah με βεράντα στη λίμνη Winnebago!

** Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο ιδιοκτήτης σπιτιού ζει στην περιοχή, σε μια εντελώς ξεχωριστή μονάδα και μπορεί να είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας **

Βρείτε το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σε αυτό το σπίτι με 2 κρεβάτια, μπανιέρα με 1 μπάνιο που φιλοξενεί 6 άτομα στο Neenah! Μόλις λίγα βήματα από τη λίμνη Winnebago, αυτό το σπίτι είναι ένα Wisconsin στολίδι, όπου το νερό χρησιμεύει ως μπροστινή αυλή σας και ένα στρέμμα της δασικής γης ως φόντο σας. Είτε είστε εδώ για ψάρεμα πάγου στο χιόνι ή ηλιοθεραπεία στην άμμο, αυτό το γλυκό σημείο είναι ένα από τα καλύτερα ανεξάρτητα από την εποχή!

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Κύριο Υπνοδωμάτιο: Πλήρες Κρεβάτι, Δίκλινο Δωμάτιο | Υπνοδωμάτιο 2: Διπλό κρεβάτι Καθιστικό: Καναπές κρεβατοκάμαρας

Συμπληρώστε το δόλωμα και αντιμετωπίσετε και επιστρέψτε στη ζεστή όαση σας για να ζεσταθεί και να χαλαρώσει στο τέλος της ημέρας. Ξεπαγώστε τα κατεψυγμένα δάχτυλα και τα δάχτυλα από το τζάκι φωτισμένο από κερί, ενώ οι συνάδελφοί σας ψαράδες πέφτουν σε ένα σκασίματα γάτας στους καναπέδες στο σαλόνι. Κάντε κλικ στην τηλεόραση για να παρακολουθήσετε κανάλια Roku ή να αναπαράγετε ένα DVD στη συσκευή αναπαραγωγής για μια ταινία!

Φέρτε πίσω την παγίδα της ημέρας για μια εγχώρια μαγειρευμένη γιορτή θαλασσινών! Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και άφθονο χώρο για να βοηθήσει τα ψάρια και τα φιλέτα. Όταν είστε έτοιμοι να φάτε, απολαύστε καλό φαγητό με μεγάλη παρέα στο τραπέζι των 4 ατόμων.

Κλείστε κάθε νύχτα νωρίς με αρκετό υπόλοιπο για να σας προετοιμάσει για μια άλλη πολυάσχολη μέρα στη λίμνη. Μπορείτε να απολαύσετε λίγη γαλήνη και ιδιωτικότητα στο διπλό κρεβάτι στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, ενώ οι φίλοι σας αποχωρούν στο πλήρες και 2κλινο κρεβάτι στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Εάν ταξιδεύετε με περισσότερα από 4 άτομα, χρησιμοποιήστε τον καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι έτσι ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να μείνουν.

Το πρωί, θα αντιμετωπιστεί η ασυναγώνιστη θέα του ήλιου που ανεβαίνει πάνω από τη λίμνη Winnebago ακριβώς μπροστά από το σπίτι. Απολαύστε ένα φλιτζάνι καφέ έξω από την ηλιοθεραπεία, όπου η σκιασμένη βεράντα εξασφαλίζει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε κάθε μέρα χωρίς να σας ενοχλούν οι ενοχλημένοι επισκέπτες.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Συμπληρώστε το πάρκο και απολαύστε τη λίμνη Winnebago το χειμώνα! Είστε μόλις ένα μίλι από το Payne Point, όπου ο κύριος οδικός πάγος τρέχει, παρέχοντας πρόσβαση σε ψάρεμα πάγου, ψεκασμό οξύρρυμα, και snowmobiling ακριβώς πάνω από το παγωμένο νερό. Φέρτε το καλύτερο δόλωμα και την καταπολέμησή σας για να ανταγωνιστείτε στη μάχη στο Bago, ένα τουρνουά αλιείας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Winnebago!

Όταν ο καιρός ζεσταίνει, εμπορεύστε τις μπότες χιονιού για σαγιονάρες και κατευθυνθείτε προς την παραλία! Θα βρείτε δεκάδες παραλίες στη λίμνη Winnebago, με περισσότερη επένδυση στην ακτή της λίμνης Poygan 20 μίλια δυτικά. Οδηγήστε 17 λεπτά μέχρι την ακτή του Winnebago για να επισκεφθείτε την τοπική αγαπημένη παραλία Waverly, όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία κατά τη διάρκεια της ημέρας και να πιείτε ποτά στο μπαρ Tiki κάθε βράδυ! Επίσης κοντά στην ιδιοκτησία είναι το Fresh Air Camp Park και το Memominee Park!

Πάρτε μέρος στην αμερικανική πόλη και δοκιμάστε όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη του Neenah! Τοποθετημένο στην καρδιά της μητρόπολη Fox Cities, θα βρείτε τόπους τοπικής διασκέδασης σε απόσταση μόλις 50 μιλίων από την ιδιοκτησία. Ευθυμία στο Green Bay Packers στο Lambeau Field, πεζοπορία γύρω από το High Cliff State Park, κερδίστε μερικά εισιτήρια στη χώρα των ΗΠΑ ή πετάξτε για την διάσημη EAA AirVenture!

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση με Roku, DVD player, μικρή συλλογή DVD, δωρεάν WiFi, τζάκι με κούτσουρα, κλιματισμό, μπουρνούζια, μπροστινή βεράντα, έπιπλα βεράντας, γκριλ αερίου, για 4 οχήματα, πρόσβαση σε αναπηρικά καροτσάκια και πολλά άλλα!
- Απίστευτη τοποθεσία Neenah - Ακριβώς στην άκρη της λίμνης Winnebago με την κύρια πρόσβαση στο Payne Point λιγότερο από ένα μίλι κάτω από το δρόμο, καθώς και λίγα μόνο λεπτά με το Fresh Air Camp Park και το Menominee Park!
- Κοντινότερο Αεροδρόμιο: Διεθνές Αεροδρόμιο Appleton - W6390 Challenger Dr, Appleton, WI 54914, (~ 12,3 μίλια μακριά)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Εκδηλώσεις, πάρτι και μεγάλες συγκεντρώσεις με προηγούμενη έγκριση από τον ιδιοκτήτη σπιτιού (επικοινωνήστε με την Evolve για περισσότερες πληροφορίες)
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο ιδιοκτήτης σπιτιού ζει στο χώρο του ξενοδοχείου, σε μια εντελώς ξεχωριστή μονάδα και μπορεί να είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in
- Παρέχεται ράμπα για άτομα με ειδικές ανάγκες κατόπιν αιτήματος
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το γκαράζ δεν είναι διαθέσιμο για χρήση από τους επισκέπτες

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Neenah

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Neenah) βρίσκεται στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μουσείο Χάρδστοουν Χιστόρικ Χάουζ και Paine Art Center and Gardens, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Oshkosh Saturday Farmers Market και Εμπορικό Κέντρο Fox River Antique Mall. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Παγοδρόμιο Tri-County Ice Arena ή Στάδιο Menominee Nation Arena. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Powerboating σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Γουινεμπάγκο - 3 λεπτά με τα πόδια
  • Ιατρικό Κέντρο Theda Clark - Neenah - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fox River Mall (εμπορικό κέντρο) - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Ουισκόνσιν-Oshkosh (πανεπιστήμιο) - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Αεροπορίας EAA Aviation Museum - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Άπλτον, Γουισκόνσιν (ATW-Διεθνές Αεροδρόμιο του Άπλετον): 16 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Culver's - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dairy Queen - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Solea Mexican Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 31 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 18 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 4 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 54 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 54 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Justin B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome
The Best Ever
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Peter L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
Great place simple and nice!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Bryan C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice place. Good location.
Nice area. Pretty quiet. Only issue worth discussing is the vrbo fees. Makes it a lot more expensive than it needs to be
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

6/10 Μέτριο

Sandy

Home in Neenah
Chose this home for attending LifeFest. Location was great. Description says it sleeps six. There were two twin beds and one full. We were four ladies; thank God I brought a blow up mattress so I had a bed in the living room. Home was beautiful and location was perfect.
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Constance

Very comfortable
The house and host were very accommodating. The two bedroom house was clean, comfortable and stocked with all necessary items. The host was easy to reach. WIFI worked well and our granddaughter enjoyed watching Disney Plus.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων