ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Παραθαλάσσιο ρετιρέ με θέα στον ωκεανό (στον τελευταίο όροφο) Γωνιακή μονάδα με εξαιρετικό Internet!

Παραθαλάσσιο ρετιρέ με θέα στον ωκεανό (στον τελευταίο όροφο) Γωνιακή μονάδα με εξαιρετικό Internet!

Συλλογή φωτογραφιών για Beach Front Ocean View Penthouse (Top Floor) Corner Unit with GREAT Internet!

Πισίνα
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο

Επισκόπηση καταλύματος Παραθαλάσσιο ρετιρέ με θέα στον ωκεανό (στον τελευταίο όροφο) Γωνιακή μονάδα με εξαιρετικό Internet!

5 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 5 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Θέα στον ωκεανό

Απολαύστε την περιοχή

Kailua-Kona, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKahalu'u Beach Park (παραλία)1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKeauhou Shopping Center (εμπορικό κέντρο)16 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Magic Sands Beach3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧίλο, Χαβάη (ITO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Χίλο)115 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραθαλάσσιο ρετιρέ με θέα στον ωκεανό (στον τελευταίο όροφο) Γωνιακή μονάδα με εξαιρετικό Internet!

Καλώς ήλθατε στην όμορφη παραλία μας, θέα στον ωκεανό, κλιματισμό, internet υψηλής ταχύτητας, δύο υπνοδωμάτια, τελευταίο όροφο, ρετιρέ Kona condo ακριβώς απέναντι από το περίφημο και καλά αναθεωρημένο κρατικό πάρκο Kahaluu, τα μεγαλύτερα νησιά των Μεγάλων Νησιών, και προστατευμένη παραλία ναυαγοσώστη. Αρχικά το σημείο αρκετών ναών και ιερών λιμνών Kahuluu Bay τροφοδοτείται από ένα 10 εκατομμύριο γαλόνια την άνοιξη γλυκού νερού που προστατεύεται από τα φυσικά τείχη και τους κοραλλιογενείς υφάλους, όπου μπορείτε να δείτε πάνω από 100 είδη τροπικών ψαριών και χελωνών. Δεν έχουμε δει τόσες πολλές χελώνες σε συνεχή βάση όπως έχουμε στην παραλία αυτή. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΣ ... ιδανικός για τον αρχάριο στον ενδιάμεσο αναπνευστήρα καθώς το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής είναι το βαθύ ήρεμο νεροτριβείο του λαιμού με μερικά σημεία περίπου 10 πόδια βαθιά, ιδανικό για να εξερευνήσετε τις γωνιές και τις κρημνές όπου κατοικεί όλη η θαυμάσια θαλάσσια ζωή. Το ίδιο το παραλιακό πάρκο περιλαμβάνει σκιερούς φοίνικες, τουαλέτες, ντους, μπάρμπεκιου, περίπτερο εκδηλώσεων και φορτηγά τροφίμων. Αυτή η παραλία και οι εγκαταστάσεις της είναι κυριολεκτικά μόλις λίγα βήματα μακριά από το condo. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιδιά να παίζουν σε αυτή την παραλία απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ από την πισίνα υπερχείλισης. Δίπλα σε αυτόν τον παράδεισο snorkelers είναι τα απαλά κυλιόμενα κύματα, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια πρωινή σέρφινγκ, σκάφος boogie ή ένα κουτάκι απογευματινών κουταλιών. Υπάρχει ένα βολικό κατάστημα ενοικίασης και μια ξαπλώστρα για μαθήματα σερφ μόλις λίγα βήματα μακριά από το condo. Καταδύσεις, επιτόπια επιβίβαση, surfing, και δελφίνια παρακολουθώντας το περιεχόμενο της καρδιάς σας. Δίπλα στο συγκρότημα είναι αρχαία ερείπια από μια εκκλησία της Χαβάης με όμορφα μπουκαμβίλιες που καλύπτονται από βράχους τοιχοποιίας.

Το condo μας κτίστηκε το 2005 και είναι ένα από τα νεότερα συγκροτήματα που διατίθενται κατά μήκος της ακτής Kona. Η ιδιαίτερη μονάδα μας είναι μια γωνιακή πολυτελή μονάδα ρετιρέ που ο ίδιος ο κατασκευαστής αγόρασε και διατηρήθηκε ως προσωπικός του condo. Όντας ένα ρετιρέ ορόφου μονάδα, έχει 10ft οροφές δίνοντάς του μια πολύ ευρύχωρη αίσθηση και οι ωκεάνιες απόψεις είναι απλά απίστευτες! Επισκεφτόμαστε το condo μας συχνά και θέλουμε οι φιλοξενούμενοι μας να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και να ανακαλύπτουν το "Aloha Spirt" που μας έκανε να ερωτευτούμε με το Kona.

Η σύγχρονη διαρρύθμιση δύο υπνοδωματίων προσφέρει μια σουίτα με θέα στον ωκεανό, πλήρες με king size κρεβάτι, μεγάλο κύριο μπάνιο με ντους και πρόσβαση LAN. Το υπνοδωμάτιο για τους επισκέπτες είναι καλά εξοπλισμένο και διαθέτει δύο μονά κρεβάτια ή τα μονά κρεβάτια μπορούν να συνδυαστούν για μια επιπλέον διαμόρφωση king bed. Ιδανικό για παιδιά ή ένα άλλο ζευγάρι. Η μεγάλη κουζίνα διαθέτει ντουλάπια από κερασιά και μεγάλες πάγκους γρανίτη και είναι εφοδιασμένη με κάθε ανάγκη μαγειρέματος. Προσφέρουμε FAST δωρεάν απεριόριστο και απεριόριστο ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας έως 200mbs. Ιδανικό για όσους έχουν να κάνουν τηλεδιάσκεψη ή να δουλέψουν ενώ βρίσκονται σε διακοπές.

Σταματήστε από την Costco και αποθηκεύστε την κουζίνα για να απολαύσετε πολλά γεύματα προετοιμασμένα για την θέα του ωκεανού Lanai. Το condo διαθέτει ένα όμορφο ντεκόρ τροπικού νησιού με πολλές τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης και σταθμούς φόρτισης USB σε κάθε δωμάτιο. Η τριπλή γαλλική πόρτα ανοιχτή από την κουζίνα και την κύρια κρεβατοκάμαρα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε το αεράκι του ωκεανού, το πρωινό, τη θέα στο ηλιοβασίλεμα ή απλώς να κοιμηθείτε στα ήπια κύματα των ωκεανών. Υπάρχει ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο στο condo για όλες τις ανάγκες σας σε πλυντήριο ρούχων. Το AC θα σας κρατήσει δροσερό κατά τη διάρκεια αυτών των θερμότερων καλοκαιρινών νύχτες. Το condo προσφέρει επίσης μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης με θέα στον ωκεανό και την παραλία με μια ρηχή είσοδο νερού ιδανική για ηλιοθεραπεία και μικρά παιδιά. Ο χώρος της πισίνας διαθέτει επίσης χώρο μπάρμπεκιου / πικνίκ, ξαπλώστρες και τζακούζι στο λιβάδι για να απολαύσετε αυτήν την εκπληκτική θέα στη Χαβάη. Η μονάδα είναι πλήρως εφοδιασμένη με ξαπλώστρες, boogie boards, ομπρέλες και άλλα. Υψηλή καρέκλα και φορητό παρκοκρέβατο διατίθεται κατόπιν αιτήματος. Δεν χρειάζεται να νοικιάσετε. Υπάρχει πρόσβαση στο ασανσέρ και άνετο πάρκινγκ στο δρόμο.

Έχουμε έρχονται σε αυτό το συγκρότημα για πολλά χρόνια ως ενοικιαστές πριν αγοράσουμε το ρετιρέ μας condo και αγαπάμε απολύτως αυτή τη θέση. Πολλά εστιατόρια, μπαρ και ψώνια σε κοντινή απόσταση καθώς και μίλια διαδρομών για τζόκινγκ ή ποδηλασία κατά μήκος της νοσταλγικής ακτογραμμής Alli Drive. Έχουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ τοπικό πρόσωπο επαφής concierge που ζούσε και ανήκε στο συγκρότημα, που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιαδήποτε προβλήματα ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Προσφέρουμε επίσης μια δέσμευση δραστηριότητας που διευκρινίζει τις αγαπημένες παραλίες, τα εστιατόρια και τις νησιωτικές δραστηριότητες, για να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαμονή σας μια μνήμη για να μην ξεχάσετε ποτέ.

Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βεβαιωθούμε ότι έχετε υπέροχες διακοπές! Ελάτε να κάνετε το σπίτι μας στο condo και ερωτευτείτε με το Μεγάλο Νησί της Χαβάης! Τα ποσοστά μας είναι πολύ λογικά και ανταγωνιστικά.

STRV Αριθμός καταχώρησης STRV-19-346951
HAWAII TAX ID # GE 060-786-3808-01
HAWAII TAX ID # ΤΑ 060-786-3808-01

Διαχειριστής καταλύματος

Chad
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Prior to booking renter agrees to review owners Short Term Vacation Rental Agreement (STVRA) and abide by all of its terms and conditions.
If requested by owner, renter agrees to sign STVRA and provide ID within 72 hours of owners request. Renter agrees to also follow all House/HOA Rules.
Renter agrees to be responsible for the actions of their guests and to ensure all their guests abide by all terms of the STVRA and House/HOA rules.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος TA-060-786-3808-01, GE-060-786-3808-01

Σχετικά με την περιοχή

Kailua-Kona

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην παραλία (Καχαλούου-Κιάουχου, Kailua-Kona). Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Keauhou Shopping Center (εμπορικό κέντρο) και Εργοστάσιο Σοκολάτας Original Hawaiian Chocolate Factory, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Παραλία Magic Sands Beach και Kona Cloud Forest Sanctuary. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Καφεοφυτεία Kona Le'a Plantation και KBXtreme. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Kahalu'u Beach Park (παραλία) - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Keauhou Shopping Center (εμπορικό κέντρο) - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Magic Sands Beach - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kona Country Club (λέσχη γκολφ) - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Keauhou Bay Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Καϊλούα-Κόνα, Χαβάη (KOA-Διεθνές Αεροδρόμιο της Κόνα): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Teshima's Restaurant - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L&L Hawaiian Barbecue - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Magics Beach Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tropics Tap House - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Da Poke Shack - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 71 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 73 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 73 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Marlene A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
My 61st Birthday
We decided to leave the Bay Area and get away for my birthday and just relax and enjoy Kona - we will be back and will definitely stay here Thanks
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Shirley H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ocean view
We thoroughly enjoyed our stay. The condo was clean and well stocked , including beach chairs, towels, and beach toys. The pool was relaxing and beach was across the street. The location was good and had a great view of the sunset. Check in and check out was easy. The host, Chad was extremely helpful, giving suggestions for restaurants and places to visit.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Beth J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A+ Property and Amenities
There were 4 of us that stayed here. We all agreed the condo, amenities, and helpful information provided ahead of time and provided in the property raised this listing to a stellar rating. The property was very comfortable, well stocked and even had welcome coffee and candy. We've used VRBO properties before but this surpassed the rest.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Esme T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Beach Condo
This condo was perfectly located with an incredible view. We enjoyed sunrises and sunsets on the lanai. The beach park across the street is a perfect snorkel location. Access to the rest of Ali’i drive and plenty of food options was great. We spent a lot of time just relaxing and enjoying the peaceful and wonderful accommodations. There was so many amenities included. We would highly recommend a stay here.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

5/5 Άριστο

Lynn D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
AMAZING!
The condo and the location were absolutely amazing ! Chad was very easy to get ahold of and answered all my questions about the area and condo itself. We loved the ease of going down to snorkel daily or hanging by the pool. The lanai was our favorite hang out spot when not out exploring the area. We will definitely want to stay there again!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chad

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are avid travelers and have been coming to the Big Island for many years before we purchased. In 2017 the developer of this condo complex offered to sell us his personal condo and we couldn't refuse. We were engaged in Kona and have been coming to this magical island for years. Kona offers some of the best water activities in the world and still has that Hawaiian village feel! We currently live in California but hope to make the Big Island of Hawaii our permanent home some day. If there is anything we can do to make your stay in Kona more enjoyable, please reach out to us anytime. We have lots of experience with what to do and how to spend your time and would be happy to offer our some suggestions.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This penthouse top floor unit was the condo that the developer chose as his personal condo before he sold it to us. We believe our unit offers some of the best views and best location in the complex. It is part of the second (newer) building which has upgraded amenities and an elevator! There are only four penthouse (top floor) units that have extra high 10ft ceilings. Our penthouse is a corner unit (no shared bedroom wall) closest to the beach. We have appointed our condos the way we would want them appointed. It has everything you need for an incredible family vacation or romantic get away!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Penthouse (10ft ceilings)!
Top floor, no loud guest above you!
Newer building with elevator!
Corner unit, bedroom does not share a wall!
AC with Washer and Dryer free of charge!
Great views and newer appointments!
Fast Broadband Wi-fi Internet

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες