Ιδιώτης οικοδεσπότης

Κατοικία, Πισίνα, Καμπάνα, Μεγάλο μπάνιο, Netflix / Foxtel / Wifi, Κρεβάτι σε μέγεθος king size

Κατοικία, Πισίνα, Καμπάνα, Μεγάλο μπάνιο, Netflix / Foxtel / Wifi, Κρεβάτι σε μέγεθος king size

Συλλογή φωτογραφιών για Forest Setting, Pool, Cabana, Large bath, Netflix/Foxtel/Wifi, King Size Bed

Πισίνα
Δωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Κατοικία, Πισίνα, Καμπάνα, Μεγάλο μπάνιο, Netflix / Foxtel / Wifi, Κρεβάτι σε μέγεθος king size

10 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Willow Vale, QLD
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDreamworld (θεματικό πάρκο)8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Warner Bros. Movie World12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΥδάτινο Πάρκο Wet'n'Wild Gold Coast13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκολντ Κόουστ, Κουίνσλαντ (OOL-Κουλανγκάτα)51 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Κατοικία, Πισίνα, Καμπάνα, Μεγάλο μπάνιο, Netflix / Foxtel / Wifi, Κρεβάτι σε μέγεθος king size

Το "Willow Vale Retreat" είναι η εκπληκτική σουίτα επισκεπτών μας σε μια ιδιοκτησία 5 στρεμμάτων, περιτριγυρισμένη από δάσος, που βρίσκεται ανάμεσα σε ιδιότητες έκτασης και πληθυσμό μόλις 1.500 ατόμων. Είναι το ιδανικό μέρος για μια χαλαρωτική απόδραση ή επιχειρηματική ενδιάμεση στάση με την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε μια περιοχή 'Φίτζι στο Gold Coast'. Χτισμένο γύρω από μια τροπική πισίνα και μια καμπάνια, με αιώρες και πλούσιο δάσος, θα απολαύσετε την ηρεμία και την ησυχία των αγροτικών περιβαλλόντων και όμως απέχει μόνο 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από τον αυτοκινητόδρομο Μ1.

Το κατάλυμά σας βρίσκεται σε ξεχωριστό ευρύχωρο ανοικτό σχέδιο 50 τετραγωνικών μέτρων, σουίτα φιλοξενουμένων, δίπλα στην κύρια κατοικία με ξεχωριστή είσοδο. Η σουίτα επισκεπτών βγαίνει σε έναν ιδιωτικό εξωτερικό χώρο που μοιράζεται με την οικογένειά μας. Περιλαμβάνει μεγάλο τροπικό κήπο με γήπεδο πισίνα και καμπάνια 40 τ.μ. με δικό του υπαίθριο σαλόνι, τραπεζαρία και χώρο μπάρμπεκιου με ανεμιστήρα οροφής και αιώρες που χαλαρώνουν.

Το υπνοδωμάτιο σας διαθέτει δικό του ιδιωτικό lounge για να χαλαρώσετε, ένα πολύ μεγάλο μπάνιο για να απολαύσετε, διπλό ντους σε ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση με Foxtel και Netflix, ανεμιστήρα και χώρο για να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Διαθέτει επίσης κλιματισμό, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, ψυγείο και παροχές για τσάι και καφέ. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα βιβλίο ή απλά να θαυμάσετε τους ήχους των πουλιών και τα γύρω δάση. Παρέχονται εγκαταστάσεις ελαφρού πρωινού.

Αυτός ο χώρος είναι κατάλληλος για 1-2 ενήλικες και το δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με κρεβάτι king size. Δεν υπάρχει πόρτα μεταξύ του υπνοδωματίου και του ιδιωτικού του, έτσι το δωμάτιο δεν ταιριάζει πραγματικά σε 2 μονά, αλλά μπορούμε να προσθέσουμε σε ένα κρεβάτι για ένα τρίτο μέλος της οικογένειας. Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε ένα γραφείο και μια καρέκλα γραφείου στην αίθουσα, αν θέλετε ένα χώρο εργασίας. Απλά ενημερώστε μας εκ των προτέρων σχετικά με τις ειδικές ανάγκες διαμόρφωσης δωματίων. Αυτό είναι ένα ξενοδοχείο μη καπνιζόντων.

Οι επισκέπτες έχουν ξεχωριστή είσοδο στο ιδιωτικό τους δωμάτιο, ιδιωτικό μπάνιο και σαλόνι και μπορούν επίσης να μοιραστούν μαζί μας την υπαίθρια καμπάνια, τη διασκέδαση, την πισίνα και την περιοχή BBQ. Το μέρος του σπιτιού μας είναι ξεχωριστό από τη σουίτα φιλοξενουμένων. Η σουίτα επισκεπτών διαθέτει φράκτη πισίνας που το χωρίζει από την πισίνα. Ολόκληρη η πισίνα, η ψυχαγωγία και η περιοχή του χωριού είναι πλήρως περιφραγμένη από το υπόλοιπο κτήμα. Υπάρχει επίσης κοινόχρηστο πλυντήριο.

Αγαπάμε τους συνανθρώπους και είμαστε φιλικοί και φιλόξενοι. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μια συνομιλία και ένα κρασί μαζί σας αν είστε άνετοι με αυτό και μοιράζονται συμβουλές για την εξερεύνηση της Gold Coast. Αν όχι και προτιμάτε την πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής, θα σεβόμαστε το χώρο σας.

Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε για να κάνουμε τη διαμονή σας μαζί μας στην Gold Coast όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Έχουμε 3 κόρες, 6 κοτόπουλα και 2 σκυλιά kelpie τα οποία είναι όλα φιλικά και κυρίως ήσυχα (αλλά τα σκυλιά περιστασιακά φλοιό) και που αγαπούν να συναντήσουν και τους επισκέπτες μας (Τα σκυλιά χωρίζονται από τον ξενώνα με περίφραξη).

Έχουμε μια μεγάλη ιδιοκτησία που είστε ευπρόσδεκτοι να μοιραστείτε και να απολαύσετε. Απολαύστε τα ακόλουθα κατά τη διαμονή σας μαζί μας.

• Κατασκευάστε μια φωτιά στο στρατόπεδο και φρυγανιά. Έχουμε μια μεγάλη πυρκαγιά με καθίσματα σε κούτσουρα γύρω της. Υπάρχει πάντα ξύλο στο έδαφος που μπορείτε να συλλέξετε για να χτίσετε μια φωτιά στο στρατόπεδο και να χαλαρώσετε με ένα ποτήρι κρασί ενώ ο ήλιος κατεβαίνει. Δοκιμάστε το χέρι σας για να φρυγανίζετε marshmallows σε μακριές μπαστούνια.

• Πηγαίνετε για πεζοπορία μέσα στο δάσος. Υπάρχουν μερικά εύκολα πεζοπορικά μονοπάτια που χρειάζονται 30 και 60 λεπτά για να ολοκληρωθούν, με μερικά από αυτά μέσα από το δάσος και μερικά με τα πόδια μέσα στην ήσυχη γειτονιά μας γεμάτη με ιδιότητες έκτασης.

• Κολυμπήστε, διαβάστε, μπάρμπεκιου, χαλαρώστε σε μια αιώρα, ακούστε μουσική και ανατρέξτε στα αστέρια. Απολαύστε τη διαφυγή σας από την πόλη ή τα προάστια.

• Μπορείτε να δείτε ακόμη και κάποια άγρια ζωή - περιστασιακά βλέπουμε τα wallabies, goannas, πράσινα βατράχια δέντρων, kookaburras, πολλά πουλιά και νυχτερίδες.

• Φωτίστε την καμινάδα (εξωτερική φωτιά) δίπλα στην πισίνα και απολαύστε ένα ποτήρι κρασί με λίγο τυρί και κροτίδες καθώς ο ήλιος ολισθαίνει πίσω από τα δέντρα.

Καθώς η σουίτα επισκεπτών είναι συνδεδεμένη με την οικογενειακή μας κατοικία, δεν είναι απόλυτα ηχομονωμένη, οπότε οι επισκέπτες πρέπει να το προσέχουν.

Το Willow Vale είναι ένα προάστιο με ήσυχα δρομάκια, πεζοπορικά μονοπάτια, πολλά δέντρα και φιλικούς γείτονες.

Βρισκόμαστε πολύ κεντρικά στο βόρειο άκρο της Gold Coast και είναι βολικό με αυτοκίνητο στις ακόλουθες τοποθεσίες.
• 5 χιλιόμετρα από τον αυτοκινητόδρομο Μ1 έξοδοι 49 και 54.
• 3χλμ. Από τοπικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, καφετέριες και εστιατόρια.
• 35 λεπτά από το αεροδρόμιο Gold Coast και 40 λεπτά από το Brisbane CBD και το αεροδρόμιο Brisbane (σε κανονική κίνηση).
• Κοντά σε θεματικά πάρκα - 5 λεπτά για το Dreamworld και το White Water World και 10 λεπτά για το Movie World και το Wet n Wild. Του ένα $ 7 - $ 15 Uber βόλτα στα πάρκα και πολλά παρκινγκ, αν θέλετε να πάρετε το αυτοκίνητό σας ενοικίασης.
• 15 λεπτά με το Hope Island Village και το Sanctuary Cove καφέ, μπαρ και εστιατόρια. 15 λεπτά από τις αγορές τροφίμων Westfield Helensvale και τη νύχτα.
• 25 λεπτά από το Surfers Paradise και το Tamborine Mountain.

Μπορείτε να πάρετε το τρένο από το αεροδρόμιο του Μπρίσμπεϊν στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Coomera και το ραντεβού του σε 7 δολάρια Uber / Cab. Μπορείτε επίσης να πιάσετε το τρένο από το Coomera στο Brisbane ή στο Surfers Paradise μετά τη σύνδεση με το ελαφρύ σιδηρόδρομο στο Helensvale.

Μπορούμε να σας παραλάβουμε προσωπικά ή να σας αφήσουμε στο αεροδρόμιο Gold Coast με χρέωση $ 60 κάθε φορά σε ένα Audi Wagon που χωράει 4 άτομα και μέτριες αποσκευές. Τα ταξί και το Uber είναι συνήθως $ 75- $ 150. Υπάρχουν συνδυασμένες επιλογές λεωφορείων / τρένων για $ 30- $ 40 ανά άτομο.

Διαχειριστής καταλύματος

David Hows

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει κλειδαριά ασφαλείας (deadlock)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Γκολντ Κοστ

Αυτό το κατάλυμα (ξενώνας) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά σε θεματικά πάρκα (Willow Vale, Γκολντ Κοστ). Στα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Dreamworld (θεματικό πάρκο) και Θεματικό Πάρκο Warner Bros. Movie World. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Slideways - Go Karting World ή Χώρος άθλησης Cooke Murphy Oval. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Dreamworld (θεματικό πάρκο) - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο WhiteWater World - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θεματικό Πάρκο Warner Bros. Movie World - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εντυπωσιακό Australian Outback - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Wet'n'Wild Gold Coast - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός της Κουμέρα - Γκολντ Κόουστ Σίτι: 9 λεπτά οδικώς
  • Γκολντ Κόουστ, Κουίνσλαντ (OOL-Κουλανγκάτα): 49 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Wattle Hotel - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ramen Danbo - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kaffe Co - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wild Bean Cafe - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Guzman Y Gomez - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Suzanne S., Chadstone

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Chillax and enjoy
Lovely property and excellent stay for some time out, peace and beauty and enjoyed the pool ...couldn't have been happier - highly recommended.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

10/10 Άριστο

Paul, Howick, South Africa

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
The setting was as it looks. Quiet and peaceful. A lovely place in the woods. We are sorry we didn't stay longer.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

10/10 Άριστο

Rodney B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Serenity
Magnificent, peaceful and relaxing , our hosts were amazing, we had a wonderful stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2019

10/10 Άριστο

Nobel S.

Loved it and would love to rebook
Beautiful stay nested in wooded and moutainous area. Great comfortable bedroom suite with huge bathroom. Quite surren back yard with great pool. David and Daniel are very friendly and generous. Definitely would book again if we visit again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David Hows

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family of 5, Danielle and David - married for 25 years with 3 daughters Gabrielle - 21, Eugenie -19 and Madison - 17 who enjoy the active outdoor lifestyle of the Gold Coast. We love going to new places and meeting new people. David loves sailing and manages a real estate data technology company, Danielle enjoys anything to do with quilting, craft and gardening. And the girls all enjoy shopping, craft and social activities.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We are so close to the highway, airports and Gold Coast, but a world away from everyone. You will love the quiet, private forest setting away from the hustle and bustle. Surrounded by greenery, birds and a private pool and cabana you will feel relaxed from the moment you arrive.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

A great escape for a couple. King sized bed, big screen TV, double shower, hot tub, pool, cabana and hammocks. Its great value and we are really friendly and helpful hosts. We chose this property because its so central to everything, yet we are in our own private piece of paradise.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες