Ξύλινη καλύβα

Ski-In / Ski-Out Καμπίνα Ghent με θέα στο βουνό!

Συλλογή φωτογραφιών για Ski-In / Ski-Out Καμπίνα Ghent με θέα στο βουνό!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 16 άτομα186 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Ghent, WV
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧιονοδρομικό Κέντρο Winterplace Ski Resort6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGrandview State Park17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέκλεϊ, Δυτική Βιρτζίνια (BKW-Raleigh County Memorial)25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠολιτειακό Πάρκο Pipestem State Park33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 16 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Διπλοί Καναπέδες-Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

2 Queen Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Χώροι

Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ski-In / Ski-Out Καμπίνα Ghent με θέα στο βουνό!

** Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτή η μονάδα είναι ο 2ος και ο 3ος όροφος ενός τριώροφου σαλέ με ξεχωριστές εισόδους, ώστε να μπορούν να διαμένουν και άλλοι ταξιδιώτες στον 1ο όροφο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας **

Πάρτε μέρος σε ατελείωτες υπαίθριες δραστηριότητες, ενώ διαμένετε στο 'Snowed Inn', μια καμπίνα ενοικίασης σκι με 4 υπνοδωμάτια, 3-λουτρά Ghent για σκι-σε / ski-out! Μέχρι 18 άτομα θα έχουν άμεση πρόσβαση στο Winterplace Ski Resort, το νότιο βουνό του σκι της Δυτικής Βιρτζίνιας. Σκι, χιονοστιβάδα, πεζοπορία, και πολύ περισσότερο πριν χαλαρώσετε σε αυτό το γοητευτικό σπίτι!

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Υπνοδωμάτιο 1: Queen Κρεβάτι, με 2 Μονά Κρεβάτια | Υπνοδωμάτιο 2: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 3: Κρεβάτι Queen | Υπνοδωμάτιο 4: 2 Queen Κρεβάτια | Δεύτερος όροφος Καθιστικό: Καναπές Queen Sleeper, Καναπές με διπλό κρεβάτι | Τρίτο όροφο Καθιστικό: Καναπές Queen Sleeper, Καναπές Δύο Sleeper, Δίκλινο Δωμάτιο

Κατά την άφιξή σας σε αυτήν την διώροφη καμπίνα 2.000 τετραγωνικών ποδιών, ρίξτε τις τσάντες και το λουρί σας στα σκι σας για να αποκόψετε αμέσως τους χιονισμένους λόφους του χιονοδρομικού κέντρου Winterplace! Θα λατρέψετε την επιλογή επιστροφής στο σπίτι όταν θέλετε, ενώ οι συνάδελφοί σας συνεχίζουν να παίζουν στο παγωμένο τοπίο.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου διακοπής σας, χαλαρώστε στο ζεστό σαλόνι που προσφέρει ψυχαγωγία φιλική προς την οικογένεια στην καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και πολυτελή δερμάτινα καναπέδες. Αν βρείτε τον εαυτό σας να αισθάνεστε γεμάτοι, επικεφαλής επάνω στον τρίτο όροφο, με ένα επιπλέον καθιστικό με μια δεύτερη καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης και γραφική μικρή κουζίνα.

Μετά από μια έντονη μέρα έξω, θα είστε έτοιμοι για ένα νόστιμο σπιτικό γεύμα! Βάζετε ό, τι θέλετε από την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και απολαύστε το γύρω από το τραπέζι των 6 ατόμων.

Πολύ κουρασμένοι, υποχωρήστε σε ένα από τα 3 άνετα υπνοδωμάτια που βρίσκονται στον δεύτερο όροφο ή στο λόμπι στον επάνω όροφο για να ονειρευτείτε σε 2 πολυτελή κρεβάτια queen size. Δεν έχει σημασία πού κοιμάστε στο σπίτι, είστε εγγυημένοι να ξυπνήσετε νιώθοντας ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επόμενη περιπέτεια!

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Βρίσκεται στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου Winterplace, αυτό το σπίτι σας επιτρέπει να ξυπνήσετε με θέα των σκιέρ και των snowboarders που οδηγούν τον ανελκυστήρα μέχρι την κορυφή του βουνού. Συμμετάσχετε στη διασκέδαση στα 27 μονοπάτια που κυμαίνονται από εύκολο σε δύσκολο έδαφος που εξυπηρετείται από 9 ανελκυστήρες!

Επιπλέον, οι snowboarders θα αγαπήσουν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους σε ράγες, τραπέζια και άλλα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ημι-σωλήνα. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας, χτυπήστε τις φωτιζόμενες διαδρομές τη νύχτα!

Όλοι θα λατρέψουν την επιτάχυνση μιας από τις 10 λωρίδες στο μεγαλύτερο πάρκο σωλήνων χιονιού στη Δυτική Βιρτζίνια! Αν προτιμάτε πιο αργό ρυθμό, χαλαρώστε σε ένα από τα πολλά εστιατόρια, ενώ απολαμβάνετε μια αναζωογονητική μπύρα και ζεστό γεύμα. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό Karaoke τα Σάββατα για να κερδίσετε δροσερά βραβεία!

Εάν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια των θερμότερων μηνών, αναζητήστε γραφικές πεζοπορίες σε προορισμούς όπως το Bluestone State Park ή το Pipestem Resort State Park, και οι δύο βρίσκονται εντός 19 μιλίων από το σπίτι. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα οικογενειακό πικνίκ, κολύμπι ή ακόμα και βόλτα με άλογο! Ανηλίκων αδρεναλίνης μπορεί να προτιμήσουν rafting whitewater κάτω από τον Νέο Ποταμό ή αναρρίχηση στο New River Gorge!

Επιπλέον, θα βρείτε γήπεδα γκολφ, όπως γήπεδο γκολφ Glade Springs Resort, διασκεδαστικές εκδηλώσεις όπως φεστιβάλ τέχνης και νόστιμα εστιατόρια, όπως το Skyline Lodge, όλα σε κοντινή απόσταση από την ιδιοκτησία.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μικρή κουζίνα, 2 καλωδιακές τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, πλυντήρια ρούχων, δωρεάν WiFi, δωρεάν προϊόντα περιποίησης, κλιματισμό, 10 σημεία στάθμευσης αυτοκινήτων και πολλά άλλα
- Απίστευτη τοποθεσία στη Γάνδη στη βάση του χιονοδρομικού κέντρου Winterplace - Σκι, snowboard και χιονοπέδιλα αμέσως κατά τη διάρκεια της παραμονής σας σε αυτό το σκι-in / ski-out rental property! Επιπλέον, είστε επίσης κοντά σε γραφικές πεζοπορίες, γκολφ και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες!
- Κοντινότερο εμπορικό αεροδρόμιο: Greenbrier Valley Airport (~ 59 μίλια μακριά)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Εκδηλώσεις, πάρτι και μεγάλες συγκεντρώσεις με προηγούμενη έγκριση από τον ιδιοκτήτη σπιτιού (επικοινωνήστε με την Evolve για περισσότερες πληροφορίες)
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει άλλη μονάδα ενοικίασης ενοίκων στην περιοχή και ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
- Εάν ταξιδεύετε με περισσότερους από 18 επισκέπτες, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα της λίστας Evolve # 402193. Το ακίνητο βρίσκεται στο κατώτερο όροφο και φιλοξενεί 9 επιπλέον επισκέπτες
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το Winterplace Ski Lodge είναι εποχικό και γενικά ανοίγει γύρω στις 15 Δεκεμβρίου ανάλογα με τον καιρό. Καλέστε το κατάλυμα απευθείας για να ελέγξετε τις συνθήκες χιονιού, αν σκοπεύετε να κάνετε κράτηση σε αυτό το σπίτι για σκι
- Υπάρχει υποχρεωτική χρέωση για πετσέτες και σεντόνια ύψους 50 $ ανά διαμονή
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Ghent

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Ghent. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Beckley Exhibition Ανθρακωρυχείο και The Ritz Theatre, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Ορυχείο Πολύτιμων Λίθων Σάμπλεϊς Σπέσιαλ και Νύχτες Τρόμου WV. Χαλαρώστε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με κοντά σε σπα για υγεία/ομορφιά της περιοχής ή αναζητήστε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Κυνήγι σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Ghent, WV

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χιονοδρομικό Κέντρο Winterplace Ski Resort - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Grandview State Park - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πολιτειακό Πάρκο Pipestem State Park - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο και Καταφύγιο Νιου Ρίβερ Γκόρτζ - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bluestone State Park - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Χίντον: 38 λεπτά οδικώς
  • Μπέκλεϊ, Δυτική Βιρτζίνια (BKW-Raleigh County Memorial): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Weathered Ground Brewery - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Eataly - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Subway - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Snowdrift Lounge - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Little Barn Saloon - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 30 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 17 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 50 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 50 σχόλια πελατών" "

9,4/10

Καθαριότητα

4,0/10

Παροχές

6,0/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Leslie P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great end of season stay!
Easy access to slopes, great house for moms and teen boys!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

KELLY H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Επικοινωνία
Ski vacations
The house was clean, not fancy but adequate. There are a LOT of steps getting to the second and third floors. Unloading from the car was an aerobic event.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Amy

Great stay!
We rented the top two stories of this building it was perfect! An easy walk to the slopes!
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Georgeanna

Great experience
The weather was not great and half the mountain had to close but this house was perfectly placed so that we didn’t have to walk too far when the lift closed for the day. It was clean, check in was simple and our contact person was attentive to all questions. Was not aware it was a split unit until we received our check in instructions. Would love to get info on how to rent both units for next year.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Anthony M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just What We Were Looking For
The property was just as we expected. We were a group of 8 (2 familys of 4) planning to ski and snowboard. Each family had a floor to ourselves with plenty of room. Access to the slopes was excellent regardless of skill level. Beginners could easily walk to the learning area and more experienced could quickly get to lifts going to 3 different areas of the resort. Property was clean and furnished to suite our needs and expectations. The stairs were more than we would have cared for but all of the other rentals there were the same or worse when it came to having to climb. Planning to stay there again next trip.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων