ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Cozy Designer διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, ήσυχη γειτονιά, κοντά σε πολλά καταστήματα

Cozy Designer διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, ήσυχη γειτονιά, κοντά σε πολλά καταστήματα

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy Designer two bedroom apartment, Smoke free, close to many stores.

Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 30, κουμπί
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Cozy Designer διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, ήσυχη γειτονιά, κοντά σε πολλά καταστήματα

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα93 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Fredericksburg, VA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSpotsylvania Towne Centre (εμπορικό κέντρο)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCentral Park Fun Land8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Fredericksburg10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΟυάσινγκτον (IAD-Διεθνές Αεροδρόμιο Ουάσινγκτον Ντάλες)79 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Καθιστικό 1

2 Μονά Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy Designer διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, ήσυχη γειτονιά, κοντά σε πολλά καταστήματα


ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
Ένα άνετο, άνετο διαμέρισμα για καπνίζοντες που βρίσκεται κοντά στο ιστορικό Fredericksburg (7 μίλια) και όλη τη γοητεία του, υπέροχα εστιατόρια, συνεδριακό κέντρο Expo και αρκετά μακριά για να είστε ήσυχοι. (Απλά κάντε κλικ στις παραπάνω φωτογραφίες για να δείτε μεγαλύτερες με περιγραφές). Θα σας αρέσει η γειτνίαση με το Historic Battleground Parks του Πολιτικού Πόλεμου, το Elwood Historic Plantation και τα βουνά Shenandoah και το Εθνικό Πάρκο. Μεγάλη γειτνίαση με το DC, Richmond και 30 λεπτά από το πάρκο ψυχαγωγίας Kings Dominion.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Πρόκειται για μια ιδιωτική είσοδο ενός υπνοδωματίου με 1 υπνοδωμάτιο. Διαθέτει μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα / ντους. Η ιδιωτική είσοδος με δύο μεγάλα πλαϊνά φώτα (γυαλί) δίνει μια μεγάλη ανοιχτή αίσθηση και φυσικό φως στο υπέροχο στυλ δωματίου ακριβώς μέσα. Περιλαμβάνει μια καλά εξοπλισμένη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, η οποία περιλαμβάνει συσκευές πλήρους μεγέθους, όπως πλυντήριο πιάτων, γκαράζ, ψυγείο, γκάμα και μικρές συσκευές όπως μπλέντερ, φούρνο μικροκυμάτων και, κυρίως, καυστήρα Keurig καφέ / τσάι / καυτό με προμήθεια K-cups. Ένα μεγάλο μπαρ πρωινού με σκαμνιά είναι βολικό για να επισκεφθείτε μαζί με άλλους όταν μαγειρεύετε. Η τραπεζαρία έχει πολυλειτουργική λειτουργία, που χρησιμεύει ως χώρος φαγητού με ένα μικρό τραπέζι με 4 καρέκλες και χώρο γραφείου με γραφείο εφοδιασμένο με κάποια αναλώσιμα που μπορεί να χρειαστείτε συμπεριλαμβανομένου ενός έγχρωμου εκτυπωτή HP για τη χρήση σας.
Ο μεγάλος χώρος καθιστικού περιλαμβάνει έναν καναπέ σε σχήμα L που μπορούν να κοιμηθούν με τα μαξιλάρια και τα κλινοσκεπάσματα που περιλαμβάνονται. Το Queen Air Mattress είναι διαθέσιμο για δύο επιπλέον κατόπιν αιτήματος. Εδώ μπορείτε επίσης να βρείτε την άμεση τηλεόραση και την άνετη κουζίνα με φυσικό αέριο για μεγάλη εμπειρία και άνεση. Το υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ένα κρεβάτι queen και ένα pac-n-play για βρέφη που μπορείτε να τα εγκαταστήσετε οπουδήποτε.
ΚΑΘΕ ΦΟΥΡΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ HOUSE
Γειά σου! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας έχουμε!
Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο wifi υψηλής ταχύτητας επιλέξτε οποιοδήποτε δίκτυο που εμφανίζεται στη συσκευή σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό "hislopwifi" όλα τα πεζά
Παρακαλούμε να μας στείλετε το κείμενο νύχτα ή μέρα για τυχόν ζητήματα ή ερωτήσεις. Λαμβάνουμε τα μηνύματά σας στην εφαρμογή. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η διαμονή σας είναι άνετη και ευχάριστη!

Ο θερμοστάτης κλιματισμού είναι στον επάνω όροφο, αλλά μπορείτε να τον ελέγξετε με φωνητικές εντολές χρησιμοποιώντας το Amazon Alexa στο διαμέρισμα. Ο θερμοστάτης στον κεντρικό πυλώνα είναι θερμό μόνο για το τζάκι φυσικού αερίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χειμώνα για την άνεσή σας. Παρακαλείσθε να μειώσετε το ελάχιστο όταν βρίσκεστε έξω, πηγαίνετε στο κρεβάτι ή ελέγξτε έξω. Παροχές θέρμανσης παρέχονται στο υπνοδωμάτιο και στο μπάνιο. Υπάρχουν ανεμιστήρες οροφής σε κάθε περιοχή. Μας αρέσει συνήθως πιο δροσερό όταν κοιμάστε το χειμώνα, επειδή η κεντρική θερμότητα στεγνώνει τον αέρα τόσο πολύ, ώστε όταν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τους ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες δαπέδου εάν είναι κρύο. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, παρακαλώ μας στείλετε μήνυμα εάν είστε πολύ ζεστός ή πολύ κρύος. Εάν δεν είστε ευτυχείς, δεν είμαστε ευτυχείς.

Η αριστερή πλευρά του ντουλάπι κρεβατιού είναι διαθέσιμη για τα πράγματα σας και έχει το σίδερο και το σιδερώστρα. Ζητάμε να μην αγγίζουμε τις προμήθειες στούντιο τέχνης της κόρης μας, αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να χρησιμοποιήσετε το γραφείο, τον εκτυπωτή και την άνετη καρέκλα. Έχουμε παράσχει χαρτί / αναλώσιμα γραφείου στο γραφείο για τη χρήση σας.

Επιπλέον κουβέρτες, φύλλα και μαξιλάρια για τον καναπέ-σχήματος L (όχι ένα pullout αλλά άνετο) που μπορούν να κοιμηθούν 2 είναι διαθέσιμα για επιπλέον χρήση επισκεπτών. Αν πρέπει να χρειαστείτε ένα βασικό κλιματιστικό στρώμα, παρακαλούμε να μας γράψετε. Αυτό δίνει ύπνο για μέχρι 6 συν ένα βρέφος.

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συσκευές είναι εκτός λειτουργίας πριν κοιμηθείτε και πριν φύγετε. Παρακαλούμε γυρίστε όλα τα φώτα εκτός από τους ανεμιστήρες βεράντας και οροφής όταν φεύγετε!

Απολύτως ΟΧΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ, όπως αναφέρεται στην λίστα καθώς είμαστε πολύ αλλεργικοί και η κόρη μας είναι. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι και στην αυλή και στην ιδιοκτησία.
Δεν υπάρχουν κεριά ή ανοιχτές φλόγες.
Δεν υπάρχουν μέρη. Μόνο καταχωρημένοι επισκέπτες, εκτός εάν ο ιδιοκτήτης έχει ειδοποιηθεί και εγκριθεί

ΣΕ ΚΑΛΥΨΗ
- Απλώστε όλα τα κλινοσκεπάσματα και χρησιμοποιήστε πετσέτες στο πάτωμα στο μπάνιο.
- Βεβαιωθείτε ότι το πλυντήριο πιάτων έχει φορτωθεί και ξεκινήσει ακόμη και αν υπάρχουν μόνο μερικά στοιχεία και το ψυγείο και καταψύκτης είναι άδειο από το φαγητό σας. Έχουμε αφήσει ορισμένα στοιχεία στη φρίκη που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας αν το επιθυμείτε.
- Τοποθετήστε όλα τα σκουπίδια σε δοχεία απορριμμάτων στο δρόμο.
--Κλείστε την πόρτα και αφήστε το κλειδί στην κλειδαριά έτσι ώστε να μην χρεωθείτε για ένα κλειδί από την ασφάλεια.
Θα εκτιμούσαμε την αναθεώρηση της διαμονής σας και ξανά σας καλωσορίζουμε στο σπίτι μας!
Ένα πράγμα που θα ζητούσαμε από τους νέους χρήστες του VRBO !! Αξιολογήστε μας με προσοχή! :) Η βαθμολογία μας για το σούπερ επισκέπτη βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις κριτικές μας! (αξιολογήσεις αστεριών) Παρακαλούμε να αισθάνεστε ελεύθεροι και χαιρετίζουμε οποιαδήποτε επικοινωνία για θέματα ή πώς να κάνετε τη διαμονή σας καλύτερη! Παρακαλούμε να μας δώσετε την ευκαιρία να διορθώσετε οποιοδήποτε θέμα προτού να "βαθμολογήσετε" τη βαθμολογία μας! Προσπαθούμε να κάνουμε το ίδιο και στις κριτικές πελατών μας !!! Ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας !!

Ευλογίες για σας!
Kim και John Hislop

Διαχειριστής καταλύματος

John & Kim Hislop
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Not “Child Proof” so please take care!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please do not leave any children under 16 alone in apartment if you exit property.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Fredericksburg

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Fredericksburg. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Στρατιωτικό Πάρκο Fredericksburg and Spotsylvania National Military Park και Καθέλκυση Πλοίων στη Λίμνη Hazel Grove, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: University of Mary Washington Galleries και Μουσείο και Αναμνηστική Βιβλιοθήκη James Monroe. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Splitsville Luxury Lanes and Dinner Lounge και Central Park Fun Land.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Spotsylvania Towne Centre (εμπορικό κέντρο) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Central Park Fun Land - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Fredericksburg - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο University of Mary Washington - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοσοκομείο Mary Washington - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Φρέντερικσμπεργκ: 13 λεπτά οδικώς
  • Μανάσας, Βιρτζίνια (MNZ-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Μανάσας): 54 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Texas Roadhouse - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonic Drive-In - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 21 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Susan F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very clean and convenient
Was in Fredericksburg to visit family and attend to personal matters. The location, just off Rt. 3, was super convenient but in a quiet neighborhood. Check in/check out was easy and hosts responded quickly to any questions. Not fancy but very nice.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Eileen P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sara's Memorial
Perfect size! My husband, myself and my two sisters stayed, and enjoyed the fact that it was very close to anything we wanted to do!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Michelle D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Apartment For Our Trip
This apartment was perfect for our trip to see my future son-in-law graduate from TBS! It is well located and convenient for all we needed. The hosts were quick to communicate with us. Thank you!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Virginia G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very unexpected
This sweet apartment was simply perfect for just me and my visiting 2 year old grandson. Nice touches and very comfortable. I didn’t want to leave. It felt very homey. I look forward to making this my stay every time I visit the area. Great hostesses.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Dale C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Gem in Fredericksburg!
Great location to tour the civil war battle fields. Owners are reponsive and easy to work with. Unit had everything we needed. Great place!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John & Kim Hislop

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες