Ολόκληρο διαμέρισμα

Los Caobos, Ponce διαμέρισμα 2ου ορόφου σε ασφαλή και ήσυχη περιοχή, κοντά σε όλους

Los Caobos, Ponce διαμέρισμα 2ου ορόφου σε ασφαλή και ήσυχη περιοχή, κοντά σε όλους

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy 2BR Apartment with Jacuzzi and FREE Parking

Σπα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Los Caobos, Ponce διαμέρισμα 2ου ορόφου σε ασφαλή και ήσυχη περιοχή, κοντά σε όλους

Σχόλια
6,0 στα 10
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα74 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Ponce, Ponce
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία Plaza of Delights (Plaza de las Delicias)5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΔήμος La Guancha8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Playa Hilton Ponce13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑεροδρόμιο Eugenio María de Hostos (MAZ), Μαγιάγκες67 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Los Caobos, Ponce διαμέρισμα 2ου ορόφου σε ασφαλή και ήσυχη περιοχή, κοντά σε όλους

Περίληψη

Καλώς ήρθατε στην Ponce Vacation Rentals. Απολαύστε την εμπειρία του να ζείτε σαν Ponceño σε ένα ήσυχο, ασφαλές και άνετο μέρος που θα σας προσφέρει την περιοχή του Los Caobos στην Ponce City. Αυτή η περιοχή θα προσφέρει ένα ήσυχο μέρος από την κυκλοφορία και το θόρυβο του κέντρου της πόλης, αλλά με μια γρήγορη είσοδο και έξοδο από Ponce. Το Los Caobos προσφέρει πολλές ανέσεις σε κοντινή απόσταση, όπως εστιατόριο, σούπερ μάρκετ, αθλητικό κέντρο και καταστήματα πλυντηρίων. Αν ψάχνετε για μια ήσυχη, άνετη και ασφαλή περιοχή, αυτό είναι το μέρος

Το διάστημα

Αυτό το άνετο διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο του σπιτιού με μια νέα βεράντα και ιδιωτικό πλυντήριο ρούχων. Αυτή η ιδιοκτησία είναι ιδανική για ένα ζευγάρι ή μια ομάδα έως 6 ατόμων σε 4 κρεβάτια. Διαθέτει σαλόνι εξοπλισμένο με πλήρη καναπέ-κρεβάτι με κλιματισμό, τραπεζαρία για 6 άτομα και μεγάλη κουζίνα με τα πάντα για να μαγειρέψετε. Το master δωμάτιο διαθέτει ένα queen size κρεβάτι με θυρίδα ασφαλείας. Δεύτερο δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια. Το υψηλής ταχύτητας internet περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες Netflix και καλώδιο υψηλής ευκρίνειας. Περιλαμβάνει επίσης στεγνωτήρα μαλλιών και σίδερο ρούχων. Ο κλιματισμός σε όλη την κατοικία θα σας κάνει να νιώσετε άνετα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει τη δική του βεράντα με μπάρμπεκιου και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης

2ο δωμάτιο και κατοικίδια επιτρέπονται με επιπλέον χρέωση. Ρωτήστε για περισσότερες πληροφορίες.

Μαντέψτε την πρόσβαση

Η βεράντα του δεύτερου ορόφου προσφέρει χαλάρωση σε μια φυσική σκηνή, ένας όμορφος αστέρι με αστερίες θα σας υποδεχτεί κάθε βράδυ. Οι εγκαταστάσεις πλυντηρίου και στεγνωτηρίου βρίσκονται επίσης εκεί. Υπάρχει επίσης ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες

Ο Armando είναι διαθέσιμος τηλεφωνικώς από τις 7πμ έως τις 11μμ, αλλά εάν χρειάζεστε βοήθεια πέραν αυτών των δικών μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του και θα βεβαιωθείτε ότι ένας από τους πράκτορές μας, ο οποίος ζει κοντά, θα σας παραστεί.

Πραγματα να κανεις

Ponce προσφέρει πολλές δραστηριότητες για να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Ακολουθεί μια λίστα με κορυφαία αξιοθέατα:
La Guancha Pier: Μπορεί να επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά πραγματικά λάμπει το Σαββατοκύριακο. Τροφοδοτήστε τεράστιες σχολές ψαριών από την προβλήτα ή απολαύστε γαστρονομικές επιλογές σε όλη την περιοχή. Μια επίσκεψη στο φάρο είναι απαραίτητη.
Το νησί Caja de Muerto: Ένα φυσικό καταφύγιο από το 1980, ο όμορφος αυτός παράδεισος παίρνει το όνομά του από τους Ισπανούς Conquistadors, οι οποίοι, κοιτάζοντας το νησί από απόσταση, δήλωσαν ότι φαινόταν σαν ένα φέρετρο, επομένως το όνομά του στα ισπανικά. Το κολύμπι με αναπνευστήρα, το καγιάκ και το paddle boarding είναι τα αξιοθέατα εδώ, και η παραλία Pelican είναι δύσκολο να νικήσει εδώ στο νότο. Για να φτάσετε εκεί, τα σκάφη εγκαταλείπουν την αποβάθρα La Guancha στις 8:30 π.μ., αλλά συνιστούμε να είμαστε εκεί τουλάχιστον 1 ώρα πριν. Κάντε κράτηση πριν φτάσετε. συνιστάται έντονα.
Αθλητικό συγκρότημα του Francisco Alers: Paradise του αθλητικού ανεμιστήρα! Όποτε είναι μπέιζμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ποδηλασία, τζόκινγκ ή τένις, σας πήραμε καλυμμένους! Καλύτερα, υπάρχει ένα μονοπάτι τζόκινγκ 4 μιλίων που τελειώνει στην παραλία, ποιος καλύτερος τρόπος να κρυώσει ;!

Η γειτονιά

Το Los Caobos είναι η πιο κεντρική αστική περιοχή στο Ponce. Κυριολεκτικά, όλα τα κύρια αξιοθέατα απέχουν 7 με 15 λεπτά. Ο κύριος αστυνομικός σταθμός Ponce είναι μόνο ένα τετράγωνο μακριά και είναι και η μεγαλύτερη αγορά Super. Τα φαρμακεία και τα στεγνοκαθαριστήρια κλείνουν επίσης, καθιστώντας το ένα πολύ βολικό σημείο για να μείνετε.

Τριγυρίζω

Οι ενοικιάσεις συνιστώνται καθώς είναι πιθανό ότι η διαμονή σας θα σας μεταφέρει σε διάφορα σημεία γύρω από το νησί. Επομένως, κάντε κράτηση εκ των προτέρων πριν από την άφιξη. Υπάρχει ένα γραφείο "Δημοφιλούς Αυτοκινήτου" (Τοπικό Αυτοκίνητο Ενοικίαση) ακριβώς μπροστά από το Los Caobos. Το Uber χρησιμοποιείται επίσης ευρέως στο Πουέρτο Ρίκο, με μερικές από τις καλύτερες κριτικές γύρω.

Μέρη για να πας

Εκτός από το τμήμα για τα πράγματα που κάνουμε, υπάρχει επίσης το μουσείο τέχνης Ponce, ο Σταυρός Lookout, το Μουσείο πυροσβεστικών σταθμών και το κάστρο Seralles.

Πώς να έρθετε εδώ

Το Los Caobos βρίσκεται στο δρόμο # 1 δίπλα στον αστυνομικό σταθμό στην εθνική οδό # 52. Εάν οδηγείτε από το βορρά (αν φτάσετε στο αεροδρόμιο Luis Muñoz Marin, οδηγείτε από το βορρά) θα πάρετε τον αυτοκινητόδρομο # 52 μέχρι το νότο μέχρι να περάσετε τις τεράστιες επιστολές "PONCE" που σας καλωσορίζουν στην πόλη. Πάρτε την επόμενη έξοδο (A99) και το πρώτο φως μέσα σας άφησε να είστε στο Los Caobos. Αν έρχεται από το νότο (Mayaguez) πάρτε την τέταρτη έξοδο (A99) μετά το μετρό.

Γιατί αυτή η ιδιοκτησία

Με τόσες πολλές επιλογές στο Ponce, θα μπορούσε να είναι δύσκολο να γίνει η σωστή επιλογή όταν πρόκειται για διαμονή. Συνδυάζοντας εξαιρετικές κριτικές χρηστών, δίκαιη τιμολόγηση και ένα ακίνητο που εξυπηρετεί τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους παραθεριστές, όσο το δικό μας είναι απλά η πιο έξυπνη επιλογή για τον μορφωμένο ταξιδιώτη.

Μοναδικά οφέλη

Οι κριτικές χρηστών μιλούν από μόνα τους. Λίγα ακίνητα στο Ponce προσφέρουν το συνολικό πακέτο της κεντρικής θέσης, της καθαριότητας και της ασφάλειας που κάνουμε.

Διαχειριστής καταλύματος

Armando Olive
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
You have to keep the doors closed.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pet charge of $75 for extra cleaning service.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Don’t smoke inside the apartment. $250 penalty
Please register all guest sleeping in the apartment. $50 per night for each guest sleeping on the property without registering.
Don't throw papers or wipes down the toilet. $250 penalty for plumber service.
Late checkout is not allowed. If it is allowed will be charge at $20 per hour after 11am.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 182849

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Ponce

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Ponce) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πολιτειακό Δάσος Toro Negro και Πάρκο Parque de la Ceiba, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Μουσείο Museo de la Musica Puertorriquena και Μουσείο Μουσικής του Πόρτο Ρίκο. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Montaner Stadium ή Στάδιο Vicens Coliseum. Οι δραστηριότητες κολύμπι με αναπνευστήρα και Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με ποδηλασία βουνού και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Parque de Bombas (πάρκο) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Plaza of Delights (Plaza de las Delicias) - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δήμος La Guancha - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Castillo Serralles - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Hilton Ponce - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Πόνσε (PSE-Mercedita): 6 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chili's Grill & Bar - 20 λεπτά με τα πόδια
  • La Casa del Chef - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Birriola | Tapas & Barriles - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Sitio - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Yaucono - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

6,0
Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 3 σχόλια πελατών" "

8,0/10

Καθαριότητα

7,4/10

Check-in

5,4/10

Επικοινωνία

6,6/10

Τοποθεσία

5,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

lydia r.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Αρνητικά: Ακρίβεια καταχώρισης
Bien
El lugar está limpio y es cómodo, además está en un área tranquila. Los vecinos tienen perros y se escuchan pero no es nada que no te deje descansar. La comunicación con el dueño fue escasa pero precisa. Esta bien.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Απρίλιο 2022

2/10 Απαίσιο

ivelisse z.

Θετικά: Καθαριότητα
Αρνητικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Unresponsive host
We email the host with Parking questions , we received zero response. We email the Host with issues with the apt lock and he didn’t respond either. We had to interrupt one of the neighbors who happened to have his cell phone. If you want first class service this is not your place.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

10/10 Άριστο

Margarita S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Accesible to mayor avenues and Expressway!
Small apartment with good distribution of space. Well equipped kitchen. Very clean, no pest. Very comfortable bed. Good Air conditioner. Very accesible to all mayor roads; however Car transportation is required.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Armando Olive

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
As owner and professional in real estate, my goal is to provide you with a quiet, safe and comfortable place that allows you to enjoy this property like your home. With all the amenities you deserve like private parking, laundry, WiFi and pet friendly. We have several apartments for all family sizes and budget. Consult us without any commitment and we will adjust to your need and budget. Your satisfaction is guaranteed with Ponce Vacation Rentals

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Los Caobos is the most centric urban area in Ponce. Literally, all of the main attractions are 7 to 15 minutes away. Ponce's main Police station is only one block away and it's biggest Super Market also. Pharmacies and Dry Cleaners are close also making it a very convenient spot to stay.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Private patio provides relaxation in a natural scene, a beautifully star studded sky will greet you every night. Our washer and dryer amenities are also located there with BBQ. Pet friendly

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων