Ξύλινη καλύβα

Rustic Cora Studio Cabin από το Wind River Mtns!

Συλλογή φωτογραφιών για Rustic Cora Studio Cabin από το Wind River Mtns!

Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 μπάνιοΓια 6 άτομα74 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Στεγνωτήριο
  • Μπάρμπεκιου γκριλ
  • Θέα στο βουνό
  • Τζάκι

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Cora, WY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεζοπορικό μονοπάτι Green River Lakes67 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘερμές Πηγές Granite103 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΈνωση Πάσου114 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤζάκσον Χολ, Γουαϊόμινγκ (JAC)120 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 2

+2
6 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Rustic Cora Studio Cabin από το Wind River Mtns!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιδιοκτήτης σπιτιού ζει στην τοποθεσία, σε μια εντελώς ξεχωριστή μονάδα και υπάρχει άλλη μονάδα ενοικίασης ενοίκων στις εγκαταστάσεις *

Με εκπληκτική θέα, φούρνο με ξύλα και καλά εξοπλισμένη κουζίνα, αυτό το άνετο καταφύγιο είναι μια ιδανική απόδραση για έως και 6 ενθουσιώδες υπαίθριους! Αυτή η γοητευτική καμπίνα στούντιο Cora βρίσκεται σε 40 στρέμματα, μόλις 30 μίλια από το Pinedale. Τοποθετημένο σε ορεινούς όγκους και τον πράσινο ποταμό, είναι η ιδανική βάση για όλες τις πεζοπορίες σας, ψάρεμα και περιπέτειες κυνηγιού!

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Υπέροχο δωμάτιο: Δίκλινο με διπλό κρεβάτι, διπλό κρεβάτι | Σοφίτα: 3 μονά κρεβάτια

Μέσα στην εκπληκτική κοιλάδα Kendall της Cora σε 40 εκτάρια στρέμματα, θα βρείτε αυτό το ρουστίκ σπίτι. Στο εσωτερικό, το ξύλινο παρακαμπτήριον και το ντεκόρ βουνού σας καλωσορίζουν στο Wyoming, ενώ τα πολυτελή έπιπλα σας προσκαλούν να καθίσετε και να χαλαρώσετε.

Χαλαρώστε στο ευρύχωρο σαλόνι που βλέπει την καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης από τη ζεστασιά της εστίας ξύλου. Σε ξεκάθαρα, ήσυχα βράδια, κατευθυνθείτε στην επιπλωμένη κοινόχρηστη αίθριο για να ψησταριάσετε ενώ ακούτε τους καταπραϋντικούς ήχους της φύσης. Όταν ο ήλιος δύει, κοιτάξτε μέχρι απίστευτο αστρικό ουρανό για να δείτε τον Γαλαξία, τόσο φωτεινό που φαίνεται ότι είναι μέσα σε όπλα.

Ετοιμάστε εύκολα τα γεύματα στην καλά εξοπλισμένη κουζίνα, που διαθέτει σύγχρονες συσκευές, μαγειρικά σκεύη και πιάτα. Μαγειρέψτε τα αγαπημένα σας οικογενειακά γεύματα και τα σερβίρετε στο στυλ της οικογένειας γύρω από το τραπέζι των 6 ατόμων.

Μετά από μια μέρα πεζοπορίας στο Continental Divide Scenic Trail ή ψάρεμα στον όμορφο πράσινο ποταμό, μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα σε ένα από τα 6 μονά κρεβάτια σε όλη την καμπίνα. Το κεντρικό επίπεδο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι με διπλό κρεβάτι και ένα διπλό κρεβάτι, ενώ η άνετη σοφίτα διαθέτει 3 μονά κρεβάτια.

Αναζωογονηθείτε κάθε πρωί με το πλήρες μπάνιο, όπου υπάρχει μια ντουζιέρα και ένα νεροχύτη ματαιοδοξίας που βλέπει στο γύρω τοπίο. Υπάρχει επίσης ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο στο χώρο του ξενοδοχείου, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Αυτή η ήσυχη καμπίνα βρίσκεται στη βάση των ποταμών Wind River στο δυτικό Wyoming, δίπλα στον κατακόρυφο ποταμό Green River. Μόλις 30 μίλια έξω από το Pinedale, είναι η ιδανική βάση για υπαίθρια αναψυχή, συμπεριλαμβανομένης της αλιείας και του κυνηγιού.

Θα βρεθείτε λίγα μόνο βήματα μακριά από την απόλαυση αυτού του οροπεδίου που περιλαμβάνει πληθώρα δραστηριοτήτων όλων των εποχών. Η γέφυρα Wind River Mountain των 90 μιλίων είναι εκεί που διασχίζει το Εθνικό Χωριό Διαδρομής Continental Divide, που αποτελείται από πανύψηλα βουνά που κυμαίνονται από 12.000-13.000 πόδια ψηλά. Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλά μονοπάτια με μικρή απόσταση από την ιδιοκτησία, όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία, αναρρίχηση σε βράχο, ποδήλατο βουνού ή ιππασία κατά μήκος γραφικών μονοπατιών.

Το καλοκαίρι, κατευθυνθείτε προς τον ποταμό που τρέχει ακριβώς μπροστά από την ιδιοκτησία ή οδηγείτε προς τις Νέες Φοινικές Λίμνες, τη λίμνη Dollar ή τις Green River Lakes για να κυλήσετε σε χρυσό, λίμνη, ουράνιο τόξο, ρυάκι, καφέ, και cutthroat! Αυτή η περιοχή προσφέρει επίσης το κυνήγι, το 4-wheeling, το stargazing και πολλά άλλα.

Θέλετε να ξεφύγετε για την ημέρα; Επικεφαλής στο Τζάκσον περίπου 2 ώρες μακριά, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τα απίστευτα φυσικά θαύματα, να δοκιμάσετε ένα δείπνο Chuck wagon ή μια σχεδία κάτω από κυματισμούς!

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, εστίες μαγειρέματος ξύλου, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, μαγειρικά σκεύη, πιάτα, τοστιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, σεντόνια, πετσέτες, κοινόχρηστη βεράντα με γκριλ αερίου, -πλυντήριο και στεγνωτήριο, και πολλά άλλα!
- Ήσυχη τοποθεσία του δυτικού Wyoming - Βρίσκεται σε 40 τεράστιες στρέμματα δίπλα στον πράσινο ποταμό και λίγα λεπτά από τις υπαίθριες δραστηριότητες των ποταμών Wind River! Μόλις 30 μίλια από το Pinedale. Συχνή άγρια φύση, συμπεριλαμβανομένης της μους, της αντιλόπης και των μουλάρι!
- Αεροδρόμιο: Αεροδρόμιο Jackson Hole (90. 8 μίλια)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Δεν υπάρχουν γεγονότα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ο ιδιοκτήτης σπιτιού ζει στο χώρο του ξενοδοχείου, σε μια εντελώς ξεχωριστή μονάδα και μπορεί να είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει άλλη μονάδα ενοικίασης ενοίκων στην περιοχή και ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve Vacation Rental Network
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στο βουνό
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Cora

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Cora. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Πεζοπορικό μονοπάτι Green River Lakes και Αφετηρία Πάρκου Elkhart Park Trailhead, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικός Δρυμός Bridger Teton και Ποτάμι Γκριν.
Χάρτης
Cora, WY

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πεζοπορικό μονοπάτι Green River Lakes - 67 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο White Pine Ski Resort - 73 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αφετηρία Πάρκου Elkhart Park Trailhead - 85 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θερμές Πηγές Granite - 103 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ένωση Πάσου - 114 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Kendall Valley Lodge - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Place Restaurant & Bar - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 9 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Hunter

Perfect
We have a large family and finding accommodations for all of us is always a challenge. When I stumbled upon this lodge, I immediately fell in love with the idea of “40 acres on a river”. BUT, this property is so much more. Pam and Steve are such warm and inviting hosts; we thoroughly enjoyed the stories and daily conversations. The views from the lodge are bar-none. The weather is incredible. The location is perfect. We were literally a stone’s throw from the rich Green River and we ate fresh trout every night! I truly feel like this is a place we will return to. Pam and Steve are forever in our hearts and Wyoming has become our favorite place to be because of this stay, this beautiful lodge and it’s kind and friendly hosts.
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Heather S

Beautiful Cabin in an Amazing Location!
My two sisters and I planned an ultimate Western getaway to Wyoming with Cora being our first stop. From the moment we arrived, Pam, Steve & their adorable dog, Sofee, could not have been more welcoming! The cabin itself was quite cozy, clean and comfortable. We loved grilling & enjoying happy hour on the patio while watching the sun go down. The stars from over 7,000 ft high are some of the most beautiful we've seen! The property is so incredibly beautiful with views of the Wind River Mountains and a short walk down to Green River...where we floated, tanned and had the best time enjoying. Pam & Steve are by far the kindest hosts we have worked with while staying at a rental home....they had the best stories and suggestions for where to eat & shop in the area! We look forward to one day staying here again...it was the perfect summer getaway!

10/10 Άριστο

Steve K., Utah

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Pam and Steve were awesome hosts. We had a great stay. Very close to the Wind River mtns.
If your your looking for a quiet out of the way place and close to the Wind River mtns, this is the place. Comfortable and clean and very affordable.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

10/10 Άριστο

Jessica O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely secluded family get away!
My family and I had a wonderful stay at Pam and Steve's place. I have three kids (17, 14, and 9) and we all had a great time. Pam and Steve are the nicest and friendliest hosts. The cabin was perfect for our family. We grilled each night and enjoyed the beautiful view every evening. We visited the surrounding lakes and took a half day trail ride through Kendall Valley Lodge (best trail ride I've ever been on), and fished the lakes and rivers. We adored their sweet dog Sofee and overall had a great time. There are lots of mosquitos, so bring bug spray. Highly recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2020

10/10 Άριστο

greg w., Austin, Tx

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome place - great people
This is an amazing property on the upper Green River outside of Pinedale. For around the price of a motel room in town you can stay right on the Green River and enjoy the beauty of the Wind River Range up close. Pam and Steve are great people and are so welcoming and helpful.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve Vacation Rental Network

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων