Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Πανόραμα της Μυκόνου με ιδιωτική βεράντα

Το Πανόραμα της Μυκόνου με ιδιωτική βεράντα

Συλλογή φωτογραφιών για Mykonos Town Panorama with Private Terrace

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εναέρια προβολή

Επισκόπηση καταλύματος Το Πανόραμα της Μυκόνου με ιδιωτική βεράντα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 5 άτομα100 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Θέα στην παραλίαΘέα στην παραλίαΘέα στην παραλία

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Mikonos, South Aegean
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑνεμόμυλοι της Μυκόνου8 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαλιό Λιμάνι της Μυκόνου9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝέο Λιμάνι της Μυκόνου8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜύκονος (JMK-Κρατικός Αερολιμένας της Μυκόνου)14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 5 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν και 1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Πανόραμα της Μυκόνου με ιδιωτική βεράντα

Σε ιδανική τοποθεσία στην καρδιά της παραδοσιακής παλιάς πόλης της Μυκόνου, με πανοραμική θέα στους ανεμόμυλους και το παλιό λιμάνι του νησιού από την ιδιωτική βεράντα στον τελευταίο όροφο. Αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο παραδοσιακό οικογενειακό σπίτι χτίστηκε από τον παππού μου στα τέλη της δεκαετίας του '60, ένα γνήσιο παραδοσιακό μυκηναϊκό αρχιτεκτονικό κόσμημα. Έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2017 διατηρώντας ένα μεγάλο μέρος του αρχικού του χαρακτήρα. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυκόνου αλλά σε μια γειτονιά που δεν επηρεάζεται από τον θόρυβο της νυχτερινής ζωής.
Αυτό το παραδοσιακό οικογενειακό σπίτι χτίστηκε από τον παππού μου στα τέλη της δεκαετίας του '60, ένα γνήσιο παραδοσιακό μυκηναϊκό αρχιτεκτονικό κόσμημα. Έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2017, διατηρώντας ένα μεγάλο μέρος του αρχικού του χαρακτήρα. Θα επωφεληθείτε από την πραγματικά καθαρή και θετική ενέργεια, θα εκτιμήσετε τα εξαιρετικά ανατομικά στρώματα και τα μαξιλάρια, θα απολαύσετε τον ήλιο στη βεράντα των 54τμ και θα απολαύσετε την υπέροχη θέα. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυκόνου αλλά σε μια γειτονιά που δεν επηρεάζεται από τον θόρυβο της νυχτερινής ζωής, ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για τα σπίτια στο κέντρο. Κατάλληλο για ζευγάρια και οικογένειες.
το διάστημα
Αυτό το φωτεινό, ευρύχωρο (54 τ.μ.) και ενθουσιώδες διαμέρισμα χτίστηκε από τον παππού μου στα τέλη της δεκαετίας του '60 και από τότε ήταν το οικογενειακό σπίτι διακοπών μας. Πλήρως ανακαινισμένο το 2017, προσπαθήσαμε να το διατηρήσουμε πραγματικό, τον τρόπο εμφάνισης των τοπικών σπιτιών, ούτε πολύ λευκό ούτε πολύ ελάχιστο, με πολλά προσωπικά αντικείμενα μέσα.
Έχουμε εργαστεί επίσης πολύ για να δημιουργήσουμε μια πραγματικά καθαρή και θετική ενέργεια στο σπίτι, και είμαστε βέβαιοι ότι θα την αισθανθείτε και θα επωφεληθείτε από αυτό.
Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι queen size (1. 66x2.10), με ένα εξαιρετικά ανατομικό στρώμα (αφρός μνήμης, πλάτος 28εκ.), Που κάνει τον ύπνο μια απίστευτη εμπειρία. Το καθιστικό / το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει έναν ξύλινο καναπέ, που μετατρέπεται μόνιμα σε ένα διπλό κρεβάτι (1.40x1.90) με ένα υψηλής ποιότητας ανατομικό στρώμα κρεβατιού (πλάτος 20εκ.) Και ένα καινούργιο καναπέ-κρεβάτι. Τα μαξιλάρια ύπνου και στα δύο κρεβάτια είναι ανατομικά, υποαλλεργικά, από φυσικά υλικά με βάση την αλόη βέρα, που θα ευχαριστήσουν πολύ το λαιμό και τη σπονδυλική σας στήλη. Έχουμε δώσει αρκετή προσοχή στην ποιότητα του στρώματος και των μαξιλαριών γιατί καταλαβαίνουμε τη σημασία της καλής ξεκούρασης κατά τη διάρκεια των διακοπών μας. Στα υπνοδωμάτια, υπάρχουν ευρύχωρα ντουλάπια, μέρος των οποίων οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για αποθήκευση.
Τόσο το υπνοδωμάτιο όσο και το καθιστικό έχουν πρόσβαση σε ένα μακρύ παραδοσιακό Μυκονικό μπαλκόνι με θέα.
Έχουμε μια μικρή αλλά πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με ένα γλυκό φως γύρω από το μεσημέρι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας και να κρεμάσετε όταν το σαλόνι μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο.
Μια μαρμάρινη σκάλα οδηγεί στη βεράντα των 54 τ.μ., με αυτή την υπέροχη θέα, όπου μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία, να δειπνήσετε, να πάρετε τη ζεστασιά του τόπου ή απλά να ψήσετε.
Η τοποθεσία του σπιτιού είναι ένα πραγματικό πλεονέκτημα που σας επιτρέπει να απολαύσετε τις διακοπές σας στην καρδιά της πόλης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να ξεκινήσετε τον περίπατό σας στα καταστήματα της κύριας αγοράς μόλις 30 μέτρα μακριά, ενώ αργότερα μπορείτε να ζήσετε τις πολυάριθμες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης της πόλης. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ και ό, τι μπορεί να χρειαστεί κατά τις διακοπές σας.
Η Χώρα είναι ένα παραδοσιακό χωριό με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που εντυπωσιάζει όλους τους επισκέπτες. Στα στενά λιθόστρωτα μονοπάτια θα βρείτε πολλά καταστήματα και μπουτίκ, καθώς και μικρά καταστήματα που πωλούν τοπικά προϊόντα.
Όταν έρθει η νύχτα, η Χώρα γίνεται ένα ατελείωτο πάρτι όπου όλοι χαίρονται μέχρι το επόμενο πρωί. Η Μύκονος ανήκει στο συγκρότημα των Κυκλάδων και είναι ένα από τα κοσμήματα του Αιγαίου. Βρίσκεται ανάμεσα στη Νάξο και την Τήνο, ενώ υπάρχουν ημερήσιες εκδρομικές βάρκες που φεύγουν για το νησί στην αρχαιότητα, τη Δήλο. Η Μύκονος είναι ένα από τα πρώτα νησιά που αναπτύσσονται στον τουρισμό και προσελκύουν τουρίστες από όλο τον κόσμο. Αυτό το νησί είναι η βασίλισσα της διασκέδασης. Εδώ, οι διακοπές σημαίνει πάρτι. Ένα ατελείωτο πάρτι που αρχίζει όταν φτάνουν οι επισκέπτες στο λιμάνι και τελειώνουν όταν φεύγουν από τη Μύκονο. Εκτός από την ψυχαγωγία, η Μύκονος προσφέρει ηρεμία σε όποιον το θέλει. Υπάρχουν ήσυχα χωριά και παραλίες όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους μακριά από την τρέλα του νησιού.
Θα εκτιμήσετε την εύκολη πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς, καθώς η υπηρεσία ταξί απέχει λιγότερο από ένα λεπτό από το σπίτι, ενώ οι σταθμοί του δημόσιου λεωφορείου απέχουν μόνο δέκα με δεκαπέντε λεπτά. Επίσης, δωρεάν χώρος στάθμευσης για το αυτοκίνητο ή το σκούτερ σας είναι ακριβώς έξω από την πόλη, μόλις δέκα λεπτά μακριά από το σπίτι. Το σπίτι μας βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την πλατεία Μάντο, τη πιο διάσημη πλατεία της πόλης με τον παραδοσιακό σταθμό ταξί.
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι μεταφορές είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο.

Διαχειριστής καταλύματος

Owner / Property Manager
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ελληνικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Θέα στην παραλία
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 00001904220

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μύκονος

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μύκονος) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου και Νέο Λιμάνι της Μυκόνου, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Ορνός και Παραλία Ψαρού.
Χάρτης
Mikonos, South Aegean

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Οδός Ματογιάννη - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Ανεμόμυλοι της Μυκόνου - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Νέο Λιμάνι της Μυκόνου - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ορνός - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μύκονος (JMK-Κρατικός Αερολιμένας της Μυκόνου): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mosaic Mykonos - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Promenade Mykonos Waterfront - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Grill House Sakis - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Stairz - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Kazarma - 3 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 23 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 23 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Noel C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great
It was perfect for anyone wanting to be right in the mix. My daughter and I enjoyed the rooftop deck. Communication was perfect and check in was easy. Only areas of concern was a power loss to the entire area so not the property owners fault. Lots of stairs to haul your luggage up was quite exhausting and the beds/pillows were a little worn out but doable. If you’re a larger frame person, the shower may not work for you, it’s very small.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Travis P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location and view
Right in the action that is Old Town, this quaint apartment provides unmatched views of the city and coast from a great private roof top patio. Florinda was an absolute pleasure to coordinate check in with. She walked me step by step how to get to Old Town, met me at the sea bus and personally took me to the apartment. Highly recommend staying here if you want the Old Town experience. Thanks you for everything.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Alejandra

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Our hostess Felicia was nice, kind and helpful!!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Mariana M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Friendly city with the best views
Annita was the friendliest host I've ever had and she was very thorough in showing us how to get around the town and pointing out the best locations to check out. While the house was a bit small, as there were 5 of us sharing a single bathroom, the rooftop terrace certainly made up for it. The house was equipped with everything we needed, and if there was something missing, Annita was always ready to help. The Location is amazing, for me it was the perfect distance away from all the bars and shops so that at night I wasn't kept awake by the noise and the walk during the day to reach everything was very short. overall, 10/10. :)
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing view
Annita was warm and welcoming and had lots of suggestions for our stay in Mykonos. The best part of this apartment was the view from the rooftop! It is in the heart of town, which was wonderful. Be advised that since this is a pedestrian-only area, you must tote your luggage from about 1/4 mile and up many stairs. Annita helped with this, which was kind & much-appreciated.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Owner / Property Manager

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ελληνικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων