Σπίτι στον προορισμό Louisville, KYΙδιώτης οικοδεσπότης

Όμορφη 2 BD Highlands ολοκαίνουργιο φορέα από Bardstown Rd

Όμορφη 2 BD Highlands ολοκαίνουργιο φορέα από Bardstown Rd

Συλλογή φωτογραφιών για ☼ 2 Bedrooms New / Elegant / Calm in HIP Highlands ► Walkable

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Όμορφη 2 BD Highlands ολοκαίνουργιο φορέα από Bardstown Rd

5 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Louisville, KY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο KFC Yum5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕστιατόριο Fourth Street Live!5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKentucky Exposition Center (πολυχώρος)10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛούισβιλ, Κεντάκι (SDF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Λούισβιλ)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Όμορφη 2 BD Highlands ολοκαίνουργιο φορέα από Bardstown Rd

Ιδανικά τοποθετημένο σπίτι μεταφοράς στο Highlands - Cherokee Τρίγωνο - 2 κρεβάτια (1 βασίλισσα, 2 δίδυμα) / 1 λουτρό (διαμέρισμα για πολλαπλές χρήσεις) - Περιλαμβάνει νέες συσκευές, όλα επιπλωμένα και όμορφα διακοσμημένα - Τηλεοράσεις / Καλωδιακή / Internet / Πλυντήριο / Στεγνωτήριο / .
Ο Chris και εγώ αγοράσαμε το σπίτι μας στο Highlands της Louisville τον Ιανουάριο του 2014 και το ανακαινίσαμε από πάνω προς τα κάτω. Τα πάντα στο σπίτι μεταφοράς είναι καινούργια, από δάπεδα, τοίχους, HVAC, συσκευές, υδραυλικές και ηλεκτρικές. Τελικά το εξοπλίσαμε με ξύλινα έπιπλα για να δημιουργήσουμε μια φιλόξενη και φιλόξενη περιοχή. Θέλουμε οι φιλοξενούμενοι μας να αισθάνονται ότι αυτό είναι ο χώρος για να συμμετάσχετε σε μια ομάδα φίλων για ένα ποτήρι κρασί ή ένα καλό γεύμα.
Το Carriage House βρίσκεται σε μια ευχάριστη, ήρεμη γειτονιά με υπέροχες παλιές βελανιδιές και πολλές δυνατότητες περιπάτου. Το πάρκο Cherokee απέχει μόλις λίγα λεπτά. Το κέντρο του Louisville απέχει μόλις 2 μίλια. Παρακαλείστε να ζητήσετε ειδικές τιμές για μηνιαίες ενοικιάσεις.
Το υψηλής ταχύτητας Ίντερνετ και το καλώδιο παρέχονται με WiFi σε όλο το σπίτι. Διατίθεται πλυντήριο και στεγνωτήριο για χρήση στην ιδιοκτησία. Δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο φιλοξενούν άνετα 4 άτομα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα με διαθέσιμο φουσκωτό στρώμα.
Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen size κρεβάτι. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια. Όλα τα κλινοσκεπάσματα παρέχονται. Τα υπνοδωμάτια είναι φωτεινά και ευάερα και ιδανικά για σνάπωμα, ύπνο ή ανάγνωση ήσυχα. Και τα δύο υπνοδωμάτια και το σαλόνι έχουν ανεμιστήρες οροφής.
Το μπάνιο διαθέτει σύστημα ντους 3 δρόμων με ντους χειρός και ντους βροχής. Το μπάνιο έχει μια πόρτα που χωρίζει την τουαλέτα και το ντους από το νεροχύτη έτσι ώστε 2 άτομα να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ταυτόχρονα.
Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρική κουζίνα / φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων και ψυγείο. Παρέχονται γλάστρες και μαχαιροπίρουνα. Αν έχετε ειδικές ανάγκες, ενημερώστε μας και θα προσπαθήσουμε να το δεχτούμε. Το πλυντήριο βρίσκεται δίπλα στην κουζίνα με μπροστινό φορτίο υψηλής απόδοσης πλυντήριο και στεγνωτήριο για τη χρήση σας.
Υπάρχει ένα κατάστρωμα με θέα στην πίσω αυλή με τραπέζι για 6 άτομα και χώρο καθιστικού. Το Carriage House βρίσκεται πάνω από το Γκαράζ μας, όταν λειτουργεί η πόρτα του γκαράζ, μπορεί να ακουστεί από πάνω. Το γκαράζ χρησιμοποιείται σπάνια και ο θόρυβος από το ανοιχτήρι δεν έχει αναφερθεί ως διεισδυτικός ή πολύ δυνατός.
Από το δρόμο (Cherokee Road), οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση στο σπίτι μεταφοράς μέσω ενός πεζόδρομου που περνάει δίπλα από το κύριο σπίτι στην αυλή μέχρι το σκαλί που οδηγεί στο σπίτι μεταφοράς. Μια πύλη διατηρεί την είσοδο στην αυλή του σπιτιού ασφαλισμένη. Η πύλη διαθέτει ένα πληκτρολόγιο που χρησιμοποιεί έναν κωδικό για την παροχή πρόσβασης.
• Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
• Καφετιέρα (παρέχεται με καφέ)
• 2 HDTV με BluRay
• Πλυντήριο και στεγνωτήριο μπροστινού φορτίου
• Σίδερο και σιδερώστρα
• Πλυντήριο πιάτων, απόρριψη απορριμμάτων
• Στεγνωτήρας μαλλιών
Το Cherokee Triangle Historic District είναι μια ζωντανή γειτονιά δύο μίλια από το κέντρο του Λούισβιλ στο κέντρο της πόλης. Θεωρείται μέρος μιας ευρύτερης περιοχής του Louisville που ονομάζεται The Highlands. Δίπλα σε μια δυναμική εμπορική περιοχή, οι κάτοικοι βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από μια ποικιλία από καφετέριες, εστιατόρια, κινηματογράφο, μπουτίκ, καταστήματα με αντίκες και παροχές όπως το κατάστημα σιδηρουργικών ειδών, τα παντοπωλεία και οι πωλητές βιβλίων. Τα ώριμα δέντρα, ηλικίας περίπου εκατό ετών, στρώνουν τους δρόμους, προσφέροντας σκιά και ομορφιά.
Ιστορικά σπίτια που αντικατοπτρίζουν ένα εκλεκτικό μείγμα αρχιτεκτονικών στυλ τείνουν στην περιοχή συντήρησης. Τα στυλ περιλαμβάνουν το Italianate, τη δεύτερη αυτοκρατορία, τη βασίλισσα Anne, την Richardsonian Romanesque, τη νεοκλασική, την Tudor Revival, τις Beaux Arts και πολλά άλλα. Σε κοντινή απόσταση, το Cherokee Park (σχεδιασμένο από τον Frederick Law Olmsted, σχεδιαστή του Central Park της Νέας Υόρκης) και το πάρκο Willow Park χρησιμεύουν ως αστική όαση για ποδηλασία, πεζοπορία, έλκηθρο και πικ νικ.
Ξεκίνησε ως πρώιμο προάστιο του Λούισβιλ, το Τσερόκι Τσερόκι αντανακλά τις επιτυχημένες προσπάθειες αυτής της γειτονιάς για να διατηρήσει το στοχαστικό ιστορικό του σχέδιο, παρέχοντας ταυτόχρονα ένα κοσμοπολίτικο και προοδευτικό χώρο.
Σε κοντινή απόσταση από τα καφέ, τα καταστήματα, τα μπαρ και τα εστιατόρια του Highland. 2 μίλια από το κέντρο της πόλης, 7 μίλια από το αεροδρόμιο, 5 μίλια από το Churchill Downs. Βολική και εύκολη πρόσβαση στο Fourth Street Live, Waterfront Park, Cherokee Park, Churchill Downs, NuLu, Butchertown και Market Street.
* Στον ιστότοπο français donc si vous voudriez plus información en français, envoyez-moi ένα email.
* Yo también hablo español, καθώς και πληροφορίες για τις πληροφορίες που παρέχονται, να ευνοεί ένα email.
* Εδώ μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Paulo Napier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
You must be over 25 years of age to rent this house. Firearms or drugs are not allowed under any circumstances. No locals accepted for any reason.
We are polite and neat and appreciate the same. Be respectful of the neighbors by keeping noise to a minimum.
We also ask the guests to be careful with the property and treat it like it is their own. Lock door when leaving and turn lights off when not in use.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 101245-4509

Σχετικά με την περιοχή

Λούισβιλ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Τσερόκι Τράιαγκλ (Λούισβιλ). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο Louisville Waterfront και Σπήλαιο Louisville Mega Cavern, ενώ μερικά από τα πολιτισμικά αξιοθέατα που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι τα εξής: Κέντρο KFC Yum και Louisville Slugger Museum (μουσείο μπέιζμπολ). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε αξιοθέατα όπως Ζωολογικός Κήπος Louisville ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα εδώ: Στάδιο Cardinal Stadium.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κέντρο KFC Yum - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εστιατόριο Fourth Street Live! - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Louisville Waterfront - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπήλαιο Louisville Mega Cavern - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kentucky Exposition Center (πολυχώρος) - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λούισβιλ, Κεντάκι (LOU-Bowman Field): 6 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Raising Cane's Chicken Fingers - 6 λεπτά με τα πόδια
  • McDonald's - 4 λεπτά με τα πόδια
  • O'Shea's Irish Pub - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Taco Bell - 6 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 44 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 44 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Dawn A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful property, neighborhood and hosts!
The Carriage House is a clean, well maintained, well thought out and wonderfully furnished property. The deck overlooks a beautifully maintained courtyard area that is shared with the main house. The old trees and furnishings make it such a welcoming area to sit, relax and enjoy your coffee in the morning, or a beverage later in the evening. The hosts go above and beyond to make sure you enjoy your stay and have everything you need. You can walk to many local shops and restaurants, and yet is only a few miles from downtown Louisville or Churchhill Downs. Would highly recommend the property and neighborhood.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Marybeth B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Best place to stay in Louisville
The Carriage House was ideal- meticulous details, VERY clean and a perfect accommodation for our annual get together. From the Carriage House we were able to walk to a grocery store, great restaurants, parks and shops which were all within close proximity. The area was perfect for early morning running and walks-and we felt completely safe. Paulo and Chris have a beautiful property and every detail was appreciated. They provided clear check-in/out directions- and helpful notes -thank you! We loved everything about this house and would recommend this property to anyone visiting Louisville. As a side note- we did have a rental car and visited the NuLu area restaurant Lou Lou on Market- truly excellent food and the bread pudding- we all thought it was the best ever. If you are looking for a pickle ball court- go to Goodbounce Pickleball Yard.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Michelle C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect getaway
Walkable neighborhood with lots of dining options nearby. Paolo is the honestly the best host we've ever had. Lovely grounds, so peaceful
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Jennifer P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing Location and Experience
This VRBO is so well done! We had everything we needed, and we felt very safe and secure. (Always a huge concern when I travel with just my kids by myself.) We will definitely be back in the near future to stay at The Carriage House again. This place is a true gem!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

William L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Property
This is a converted carriage house behind a large 19th century home. It is accessed from a side gate that leads through a beautiful, well maintained garden area and tall magnolia trees. The apartment is on the second floor. The owners have equiped it with modern furniture, antiques, and all the amenities needed for a comfortable stay. Highly recommended.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paulo Napier

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Chris and Paulo's Carriage House. We are an adventurous and binational couple that loves to travel, host friends, wine and good food (who doesn’t!). We live in the main house of which Carriage House we are renting. We don’t have kids, just nephews that we thoroughly enjoy the company of. Our favorite travel was to Brazil, Australia, Cambodia, Lebanon, France, Argentina and Iceland. We appreciate theater and dance and often attend shows and concerts.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Chris and I bought our house in the Highlands of Louisville in January 2014 and we renovated it from top to bottom. Everything in the carriage house is new, from flooring, walls, HVAC, appliances, plumbing and electrical too. We finally furnished it with reclaimed wood furniture to create a cozy and inviting area. We want our guests to feel like this is the space to join a group of friends for a glass of wine or a good meal.
The Carriage House is situated in a pleasant, calm neighborhood with fabulous old oaks and plenty of strolling possibilities. Cherokee Park is just minutes away. Downtown Louisville is only 2 miles away. Please inquire for special rates for monthly rentals.
High speed Internet and cable are provided with WiFi throughout the house. A washer and dryer are available for use on the property. Two comfortable bedrooms and 1 bath accommodate 4 people with ease. It can accommodate up to 6 with available inflatable mattress.
The master bedroom has a queen size bed. The second bedroom has two twin beds. All linens are provided. The bedrooms are bright and airy and perfect for napping, sleeping or reading quietly. Both bedrooms and the living room have ceilings fans.
The bathroom has a 3 way shower system with hand shower and "rain" shower head. The bathroom has a door separating the toilet and shower from the sink so that 2 people can use it simultaneously.
The kitchen is fully equipped with electric stove/ oven, microwave and refrigerator. Pots and pans and cutlery are provided. If you have special needs, let us know and we will try to accommodate. Laundry room is located off of the Kitchen with front load high efficiency washer and dryer for your use.
There is a deck with a view of the back yard with a table for 6 and sitting area. The Carriage House is located above our Garage, when the garage door is operated, it can be heard from above. The garage is used infrequently and the noise from the opener has not been reported as invasive or too loud.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

*On parle français donc si vous voudriez plus información en français, envoyez-moi un email.
*Yo también hablo español, si te gustaría de más informaciones en español, por favor envie-me un email.
*Eu falo português de forma que se você precisar de mais informações em português, por favor me envie um email.
From the street (Cherokee Road), guests will have access to the carriage house via a walkway that runs beside the main house to the backyard all the way to the stairs leading to the carriage house. A gate keeps the entrance to the backyard of the house secured. The gate has a keypad that uses a code to grant access.
•Completely equipped kitchen
•Coffee maker (coffee provided)
•2 HDTVs with BluRay
•Front Load Washer and Dryer
•Iron and Ironing board
•Dishwasher, garbage disposal
•Hairdryer
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες