Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Αγροικία στο αγρόκτημα Bulverde με πρόσβαση στην πισίνα και το αγρόκτημα!

Αγροικία στο αγρόκτημα Bulverde με πρόσβαση στην πισίνα και το αγρόκτημα!

Συλλογή φωτογραφιών για Cottage on Bulverde Ranch w/ Pool & Farm Access!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Αγροικία στο αγρόκτημα Bulverde με πρόσβαση στην πισίνα και το αγρόκτημα!

Σχόλια
8,2 στα 10 Πολύ καλό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα92 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Bulverde, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣπήλαια Natural Bridge Caverns22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Αντόνιο, Τέξας (SAT-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο)25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓκουανταλούπ Ρίβερ Στέιτ Παρκ27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣιξ Φλαγκς Φιέστα Τέξας29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αγροικία στο αγρόκτημα Bulverde με πρόσβαση στην πισίνα και το αγρόκτημα!

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ιδιοκτήτης κατοικίας διαμένει επί τόπου σε ξεχωριστή μονάδα με ορισμένες κοινόχρηστες παροχές *

Ανακαλύψτε τη χώρα του λόφου του Τέξας από το 'The Cottage', μια γοητευτική εξοχική κατοικία με 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, που φιλοξενεί 4 ενήλικες και 2 παιδιά στην όμορφη Bulverde. Βρίσκεται στο Cibolo Creek Ranch, θα βυθιστείτε στο τοπίο του Lone Star State με 211 στρέμματα ράτσας άγριας ζωής! Περάστε την ημέρα εξερευνώντας τη γη ή χαλαρώνοντας στην πισίνα κάτω από τη ζεστή ηλιοφάνεια του Τέξας. Μια ζεστή απόδραση χώρα περιμένει!

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

Υπνοδωμάτιο 1: Queen Bed | Υπνοδωμάτιο 2: Δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια με διπλό κρεβάτι Καθιστικό: Δίκλινο με δύο μονά κρεβάτια (μπορεί να μετατραπεί σε βασιλιά)

Αρχικά χτίστηκε ως αγροικία το 1891, αυτό το ανακαινισμένο εξοχικό σπίτι παραμένει πιστό στις ρίζες του στο Τέξας, ενώ παράλληλα παρέχει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που επιθυμείτε. Θα έχετε πρόσβαση σε μια πολυτελής κοινόχρηστη πισίνα (σε μικρή απόσταση με τα πόδια) και ένα wraparound κατάστρωμα στο κεντρικό σπίτι, σε συνδυασμό με πρώτης τάξεως πρόσβαση σε κάποιο από τα καλύτερα τοπία ράντσο που θα δείτε στο νότο.

Βγείτε στο γραφικό καταφύγιό σας για να βρείτε ένα γοητευτικό και άνετο χώρο διαβίωσης όπου τα παιδιά επιλέγουν μια εκπομπή για να παρακολουθήσουν την τηλεόραση με σωλήνες στο σαλόνι.

Ενώ η οικογένεια χαλαρώνει, κατευθυνθείτε στην μεγάλη κουζίνα για να ξεκινήσετε τις προετοιμασίες γεύματος για το βράδυ. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να φτιάξετε πλούσια γλέντια με ευκολία.

Απολαύστε το βράδυ μέσα από το τραπέζι των 4 ατόμων, ή βρείτε ένα σημείο έξω και να δειπνήσετε al fresco. Φέρτε δείπνο στο τραπέζι αίθριο στην πίσω αυλή ή πάνω στο περιστρεφόμενο κατάστρωμα που βρίσκεται στο κυρίως σπίτι.

Θα βρείτε 2 άνετα υπνοδωμάτια και επιπλέον χώρο στο σαλόνι για άνετο ύπνο 6 ατόμων. Χαλαρώστε στο βασιλικό κρεβάτι στο πρώτο υπνοδωμάτιο, ενώ τα παιδιά επιλέγουν ανάμεσα σε ένα διπλό κρεβάτι με διπλό κρεβάτι στο δεύτερο υπνοδωμάτιο ή στο διπλό κρεβάτι και στο δίδυμο σκαλί στο σαλόνι.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Επιχειρήστε έξω από το ράντσο για να ζήσετε το καλύτερο από το Bulverde. Περάστε την ημέρα που περιηγείστε στα καταστήματα, τα εστιατόρια και την αγορά των αγροτών αυτής της γοητευτικής μικρής πόλης, ή περάστε τη μέρα σας στο κοινοτικό πάρκο Bulverde. Τις βραδιές του Σαββάτου, το περίφημο Tejas Rodeo Saloon έρχεται στη ζωή με live-music και rodeo εκδηλώσεις!

Θα βρείτε δεκάδες τοπικά καυτά σημεία και συναρπαστική ψυχαγωγία μόλις μίλια μακριά από το Bulverde. Για να δείτε το περίφημο Alamo, κατευθυνθείτε στο Εθνικό Ιστορικό Πάρκο San Antonio Missions, ένα από τα 23 σημεία της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Απολαύστε τους λάτρεις του σπηλαίου σε μια υπόγεια περιήγηση στα Φυσικά Σπήλαια Γέφυρας, που αναζητούν συγκινήσεις σε μια μέρα στο Six Flags Amusement Park και οι ιστορικοί απολαμβάνουν έναν χορό ταλάντευσης στην ιστορική αίθουσα χορού Gruene - σε λιγότερο από 40 λεπτά με το αυτοκίνητο!

Αγκαλιάστε την κίνηση της πόλης όταν οδηγείτε 45 λεπτά μέχρι το Σαν Αντόνιο. Επισκεφθείτε τον Πύργο της Αμερικής για να δείτε μια όμορφη πόλη του Σαν Αντόνιο.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση με τοπικά κανάλια, κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, δωρεάν προϊόντα μπάνιου, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, εξωτερική τραπεζαρία, άφθονο δωρεάν χώρο στάθμευσης και πολλά άλλα
- Οι κοινόχρηστες παροχές του Cibolo Creek Ranch περιλαμβάνουν μια πισίνα μήκους 70 ποδιών, βάθος 6 ποδιών (300 μέτρα μακριά), 211 στρέμματα γης με άγρια φύση και πολλά άλλα!
- Scenic South Texas τοποθεσία - απομονωμένη σε ένα ήσυχο ράντσο με κοντινή πρόσβαση στις όμορφες πόλεις της Bulverde, Gruene, New Braunfels και San Antonio! Μόλις 2 μίλια από την πόλη!
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο: Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο (~ 21 μίλια)

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Δεν υπάρχουν γεγονότα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι υπάρχει άλλη μονάδα ενοικίασης ενοίκων στις εγκαταστάσεις με κάποια κοινόχρηστη εξωτερική πισίνα. Η πισίνα είναι κοινόχρηστη και απέχει περίπου 300 μέτρα από αυτή την ιδιοκτησία. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού ζει επίσης στο χώρο του ξενοδοχείου, σε μια εντελώς ξεχωριστή μονάδα, και θα είναι παρούσα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας
- Το μέγιστο επιτρεπτό επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων είναι 4
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτή η ιδιοκτησία μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 ενήλικες και την προσθήκη έως 2 παιδιών στο κουκέτα
- Το check in είναι ευέλικτο μεταξύ 4:00 μ.μ. και 7:00 μ.μ. Μια πρόσθετη χρέωση μπορεί να γίνει εάν φτάσετε μετά τις 19:00
- Η χρήση της εστίας ξύλου υπόκειται στη διαθεσιμότητα του ιδιοκτήτη. Παρακαλείστε να ενημερώσετε σχετικά με το check-in
- Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το ακίνητο βρίσκεται σε αγρόκτημα. Η απαλλαγή από την υποχρέωση πληρωμής απαιτείται να υπογραφεί και να παραδοθεί στην Guest Guest 48 ώρες πριν την άφιξη. Η παράλειψη υπογραφής και παράδοσης της απαλλαγής από την ευθύνη 48 ώρες πριν την άφιξη θα έχει ως αποτέλεσμα την ακύρωση της κράτησης
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in
- Όλες οι χρεώσεις υπόκεινται σε αλλαγές

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bulverde

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Τίμπεργουντ Παρκ (Bulverde). Όσοι λατρεύουν τα ψώνια μπορούν να επισκεφτούν το εξής: Εμπορικό Κέντρο The Rim, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Ποταμός Guadalupe και Σπήλαια Natural Bridge Caverns. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Σιξ Φλαγκς Φιέστα Τέξας και Ice & Golf Center at Northwoods. Η δραστηριότητα Powerboating σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Bulverde, TX

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σπήλαια Natural Bridge Caverns - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γκουανταλούπ Ρίβερ Στέιτ Παρκ - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο The Rim - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Natural Bridge Wildlife Ranch (πάρκο σαφάρι) - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σιξ Φλαγκς Φιέστα Τέξας - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Διεθνές Αεροδρόμιο San Antonio (Sat): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bill Miller Bar-B-Q - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Whataburger - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonic Drive-In - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonic Drive-In - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rebecca Creek Distillery - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,2

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 4 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 8 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 8 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Deidre A., Van Buren, Ar

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Texas excursion
Loved our stay and loved our hosts! Thanks for everything!!!

10/10 Άριστο

Lorelle M.

Super relaxing!
We really enjoyed the property, nice get away. Camilla and Roy were very gracious and full of information. Enjoyed reading the book about the things to see and their interesting life. We walked up to the sunset point with a bottle of wine, enjoyed the end of the day with a spectacular sunset! Puts yourself in a better perspective after dealing with a hectic life in the city. Hope to go back soon!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2019

8/10 Καλό

Bob P.

Beutiful property
Fun place to stay. Beautiful property. Clean and well kept. Had fun hiking the trails. No wifi in bunk house. Cell phone coverage is good. Owners are very nice. You think your out in the country but it's surrounded by housing. Simple living.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2019

10/10 Άριστο

Berta Q.

Peaceful and friendly environment
We loved our stay...owners are very nice n friendly and let us pet, brushed n fed the horses. Definitely coming back again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2018

8/10 Καλό

Michael O.

Very nice and quiet, off the beaten path, beautiful ranch
Perfect place to get away from the crowds and city. Home is over 100 years old very well maintained. The ranch is absolutely gorgeous that you can take long walks in the country side. We stayed with our 3 boys and they enjoyed exploring the ranch. The pool is located right out the front door of the owner’s house which was present during our stay. All in all this is a perfect place to stay to get away from everything but nothing to do except take walks out on the ranch and explore nature. That’s a great way to spend a weekend with a special someone but not so much with kids.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων