Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πανέμορφη φιλόξενη καμπίνα στη λίμνη Canyon

Πανέμορφη φιλόξενη καμπίνα στη λίμνη Canyon

Συλλογή φωτογραφιών για Gorgeous Cozy Cabin in Canyon Lake! Only 5 minutes from the lake and river!

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 45, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Πανέμορφη φιλόξενη καμπίνα στη λίμνη Canyon

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Canyon Lake, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCanyon Lake4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Overlook Park6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑμφιθέατρο Whitewater Amphitheatre8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Αντόνιο, Τέξας (SAT-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο)56 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πανέμορφη φιλόξενη καμπίνα στη λίμνη Canyon

Καλώς ήλθατε στο πρόσφατα ανακαινισμένο μας Cosy Contemporary Cabin! (And Tree House !!) (Άδεια # L1382) Ένα ευρύχωρο, ήσυχο καταφύγιο για να παίξετε, να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε, να ξεφύγετε και να εξερευνήσετε τη Χιλή του Τέξας! Μόνο 5 λεπτά από το καλύτερο σημείο κολύμβησης στην λίμνη Canyon & 2 λεπτά από το Launch Launch Lake Dam & Boat. Αυτό είναι το τέλειο GETAWAY για singles, ζευγάρια, οικογένειες & ομάδες!

Τοποθετημένο μακριά από τη μία πλευρά της ιδιοκτησίας μας των 4 στρεμμάτων και ακριβώς στη μέση όλων των ενεργειών στην Texas Hill Country! Ένας ζεστός και μοντέρνος χώρος ιδανικός για singles, ζευγάρια και μικρές οικογένειες. Έρχεται με όλες τις βασικές παροχές, όπως ψυγείο / πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα / εσωτερική και εξωτερική ντουζιέρα / πετσέτες / πρόσβαση σε πλυντήριο / στεγνωτήριο σε κοντινή απόσταση κ.λπ. * PLUS KAYAK RENTAL * (και χρήση ποδηλάτου, αν υπάρχει)! Ζητήστε λεπτομέρειες ...

*** Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ***

ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 4 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΗΝ CANYON LAKE και την πανέμορφη Quadalupe Spillway ... συν 1 λεπτό από το Canyon Lake Dam και ένα φοβερό λανσάρισμα με άφθονο πάρκινγκ. (Χώρος στάθμευσης με σκάφος διατίθεται κατόπιν αιτήματος - παρακαλούμε καλέστε εκ των προτέρων).

Θα έχετε 2 μικρές περιοχές καταστρώματος διακοσμημένες με φώτα νεράιδας και εκατομμύρια αστέρια που αναβοσβήνουν, καθώς και ένα πανέμορφο χώρο (που μοιράζεται με άλλους επισκέπτες), με τραπέζια πικνίκ, μπάρμπεκιου / καπνιστή, TREE HOUSE (ανεβείτε με δική σας ευθύνη!), και ένα χαριτωμένο OUTDOOR SHOWER! Επιπλέον χώρος στάθμευσης για μέχρι 2 οχήματα ακριβώς δίπλα στην καμπίνα σας και πιθανή στάθμευση για ρυμουλκούμενο φορτηγό και βάρκα κοντά. Έχουμε 3 πανέμορφες, διασκέδαστες και σκληρές οικογένειες (με παιδιά) που μοιράζονται αυτή τη γη, γι 'αυτό ζητάμε να παραμείνετε μόνο στις καθορισμένες περιοχές σας για να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Ευχαριστώ!

Βρίσκεται δίπλα στο Βόρειο Πάρκο, το οποίο απέχει 4 μίλια από το διάσημο "Tubing at the Horseshoe" και το περίφημο "Amphitheatre Whitewater", με ετήσιες συναυλίες από megastars όπως "Willie Nelson & Merle Haggard"!

Η λίμνη Canyon έχει μια φοβερή ατμόσφαιρα και είναι γεμάτη με πράγματα που πρέπει να κάνετε όλο το χρόνο - καταδύσεις / ψάρεμα / σκάφος / τζετ-σκι / ιστιοπλοΐα / σωληνώσεις / καγιάκ / ποδηλασία / περπάτημα κλπ.

Έχουμε το "Granny D's" - το καλύτερο πρωινό στη λίμνη ακριβώς στη γωνία. Συν "Το Ιταλικό Κήπο" & "Το Silver Sage Grill" εστιατόρια κάτω από το δρόμο στο Hancock Plaza.

Το χωριό «Gruene», όπου στεγάζεται η "Παλαιότερη αίθουσα χορού στο Τέξας!", καθώς και το Water Park Schlitterbahn, το πάρκο Prince Solms και το Wurstfest απέχουν μόλις 25 λεπτά με τα πόδια στο New Braunfels.

Το Tubing και το κολύμπι στο Aquarena Springs στο Σαν Μάρκο απέχουν μόλις 35 λεπτά και το περίτεχνο και γαλήνιο χωριό Wimberley με τις περίφημες πλατείες Wimberley Square & Wimberley Market απέχει μόνο 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη πανέμορφη Χίλτον Χάι.

Όπως μπορείτε να δείτε, είμαστε τέλεια τοποθετημένοι ακριβώς στην καρδιά της Texas Hill Country με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που πρέπει να κάνετε σε αυτόν τον τομέα. Για όσους από εσάς σας αρέσει να «ψωνίζετε μέχρι να πέσετε», διαθέτουμε ακόμη και το περίφημο TANGER OUTLET MALL στο I-35 - ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα στη χώρα.

Είμαστε 50 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Αντόνιο και 1 ώρα από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ώστιν.

Είμαστε μια φιλική προς την οικογένεια ΖΩΝΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ, ΛΑΘΟΣ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Έχουμε παιδιά και πελάτες που κοσμούν αυτή τη γη, γι 'αυτό παρακαλούμε να ζητήσετε ελάχιστη κατανάλωση αλκοόλ, ΟΧΙ δυνατοί θόρυβοι, ΟΧΙ χρήση ναρκωτικών και ΧΩΡΙΣ επιπλέον επισκέπτες, εκτός από εκείνους που εγκρίθηκαν κατά το check-in. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένες περιοχές OUTDOOR. Ζητάμε, επίσης, να μην περιπλανηθείτε στο ακίνητο καθώς χρησιμοποιείται από άλλους κατοίκους.

ΟΧΙ PETS, SORRY. (Έχουμε τέσσερις γάτες στην ιδιοκτησία που αισθάνονται ποιοι φοβούνται εύκολα από άλλα ζώα. Εάν φέρνετε το κατοικίδιο ζώο χωρίς άδεια, θα αφαιρέσουμε επιπλέον έξοδα καθαρισμού από την κατάθεσή σας κατά την άφιξη.)

** ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γνωρίζουμε πόσα άτομα διαμένουν στη μονάδα. Εάν φέρετε περισσότερους επισκέπτες εκτός από την κράτησή σας ή περισσότερο από ό, τι επιτρέπεται, θα αφαιρέσουμε τις επιπλέον χρεώσεις από την εγγύηση σας.

Ευχαριστώ!

Διαχειριστής καταλύματος

Christen Wells
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Smoking permitted in outdoor designated areas only

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
We are a family-friendly, PARTY-FREE ZONE. NO EXCESSIVE DRINKING, LOUD OR UNRULY BEHAVIOR. NO LOUD MUSIC including Outside. WE WILL ASK YOU TO LEAVE.
* BE RESPECTFUL TO STAFF *** NO EXTRA GUESTS allowed other than those approved upon check-in. *** ** DO NOT LIGHT OR MAKE ANY FIRES on property **
CHECKOUT 10AM SHARP! Please be aware that we may charge a late check out fee if you have not checked out by 10am. Our cleaners shift begins at 10am.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Canyon Lake

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Canyon Lake) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Αμφιθέατρο Whitewater Amphitheatre και Μουσείο The Heritage Museum of the Texas Hill Country, ενώ στα αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Υδάτινο Πάρκο Schlitterbahn New Braunfels Waterpark και Έκθεση Δέντρων Μπονσάι Central Texas Bonsai Exhibit at Jade Gardens. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Canyon Lake, TX

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Canyon Lake - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Overlook Park - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αμφιθέατρο Whitewater Amphitheatre - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Canyon Lake Marina - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Comal Park - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Σαν Μάρκος: 33 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο San Antonio (Sat): 56 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Tacos Don Chente - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wildflour Artisan Bakery & Grill - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Italian Garden Cafe - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Granny D's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sweeties Donuts - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 42 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 51 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 51 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,0/10

Παροχές

9,2/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Laurie S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy Cabin
It was very clean and well maintained. We enjoyed the peace and quiet. It’s very close to Canyon Lake and the Guadalupe River. Also easy drive to nearby towns such as Blanco, Johnson City, Dripping Springs, Wimberley and Gruene.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Berry

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
what a nice relaxing stay. Finished up a 2 day meeting and decide to find a pla e to relax after. well this was perfect. Very friendly guest .quiet ,cozy and comfortable stay.no camplaits. close to Gruen area as well.thanks for a terricj stay
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing!
My Mom and I spent our Christmas Eve hear and we loved it! Everything was clean and exactly how’s it’s on the pictures, we will be coming back for sure.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Tyler C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cozy cabin
Absolutely beautiful. Amazing views. Clean environment. Will definitely come back and stay again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Anthony W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The coziest cabin
Me and my my newly wedded wife stayed at this cabin for our honeymoon. The owner was supper lesbians on the check in time and was supper nice. When we got to the cabin and opened the door it looked just like the photos. Nice, clean, and cozy. It was perfect! Now the only issues we did have were with the sink and two lamps. The sink is on its last leg and so are the lamps (one in the living room and the other in the bedroom on the side table) we ended up unplugging them because they wouldn’t turn off, but even though those 3 things were a bummer it didn’t effect our stay. Like I said amazing cabin and would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Christen Wells

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi, I am Jennifer, the owner (Christen is my awesome property manager!). I grew up in Ireland and have been living in Texas with my family for over 15 years. I absolutely love sharing the magic of our beautiful Hill Country property with guests coming from far and wide.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Canyon Lake is such an amazing place with so many wonderful things to do. We consider ourselves extremely lucky to live so close to the best swimming spot on the lake and also the spillway at the Canyon Lake Dam. Every night we walk from our home to the dam to watch the spectacular sunsets. The gorgeous and refreshing Guadalupe River is also just minutes from our home!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

There is a healing energy on this land and almost every person who visits for a day or more comments on it. Even though we've built a small village of cute, creative, and elegant vacation homes (and private homes) on our land, we have managed to maintain the quiet, nurturing, and healing ambiance that touches so many people who stay here. We love this property and feel very lucky to share its magic with others.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων