Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Εξαιρετικό σπίτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ στους χώρους του Νάσβιλ

Εξαιρετικό σπίτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ στους χώρους του Νάσβιλ

Συλλογή φωτογραφιών για 5 STAR Family Home: Clean, Comfortable, Convenient

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Εξαιρετικό σπίτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ στους χώρους του Νάσβιλ

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα158 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Goodlettsville, TN
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Rivergate Mall4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOpry Mills (εμπορικό κέντρο)18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓκραντ Όλε Όπρι19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝάσβιλ, Τενεσί (BNA-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νάσβιλ)23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εξαιρετικό σπίτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ στους χώρους του Νάσβιλ

ΜΕΓΑΛΗ οικογένεια σπίτι σε μια γοητευτική γειτονιά γειτονιά.
ΜΟΝΟ 12-15 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Νάσβιλ για τους περισσότερους χώρους και ταυτόχρονα με το Grand Ole Opry, το Opry Hotel και το Opry Mills. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και είναι βολικό για χώρους μουσικής στο Νάσβιλ, εστιατόρια περιοχής, πολλά κοντινά ιστορικά αξιοθέατα και καταστήματα σε κλίμακα. Βολική τοποθεσία. Uber / Lyft / Cab διαθέσιμο

βίντεο
https: // περιηγήσεις. την ακεραιότητα. com / 921731;idx = 1
  
Η τοποθεσία μας είναι τέλεια! Δεν είναι μόνο 12-15 λεπτά σε Nashville συναρπαστικές χώρους ... αλλά το σπίτι μας είναι κοντά στο κοντινό, όμορφο και ιστορικό πάρκο Moss Wright .. μέσα σε λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο μπορείτε να περιηγηθείτε παλιό Fort Mansker, ένα μουσείο Long-Hunter και το αρχική Bowen Plantation σπίτι (περίπου 1779 .. Ενήλικες και παιδιά θα απολαύσουν τα υπέροχα μονοπάτια πεζοπορίας και τζόγκινγκ (1/2 μίλι μέχρι 2 μίλια) κατά μήκος του υπέροχου κολπίσκου Mansker. Τα παιδιά μπορούν ακόμα να ταΐσουν τα φιλικά ψάρια!

Η γειτονιά της οικογένειάς μας έχει μια «καλή και ασφαλή» αίσθηση. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε πολύ ήσυχες πρωινές ή βραδινές βόλτες σας μέσα από το βρετανικό Themed Cottage Cottage Style. Το σπίτι είναι βολικό για τα υπέροχα κοντινά εστιατόρια και ψώνια. Σκεφθείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Uber, Lyft ή Cab για τις διασκεδαστικές σας εκδηλώσεις στο Nashville PLUS, εξοικονομώντας χρόνο και έξοδα στάθμευσης. Απολαύστε τη χαλαρωτική ησυχία καθώς επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μια μέρα στη φασαρία του Nashville. Πάρτε αυτό το εύκολο και ειδυλλιακό περίπατο μαζί με κοντινό όμορφο κολπίσκο Mansker (5 λεπτά με το αυτοκίνητο) ή μέσω της γειτονιάς μας.
Εμπιστευθείτε μας, αισθάνεστε καλά στο σπίτι τη στιγμή που ανοίγετε την φιλόξενη μπροστινή πόρτα σας.

ΔΩΡΕΑΝ internet υψηλής ταχύτητας και WiFi και HD τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αυτό το σπίτι είναι ένα υπέροχο διώροφο σπίτι που βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά. Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να καταστήσουμε αυτό το σπίτι μια άνετη υποχώρηση μετά από πολλές περιπετειώδεις περιπέτειές σας στη μητροπολιτική περιοχή του Νάσβιλ. Τόσο καλύτερα από ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα, ξενοδοχείο ή διαμέρισμα. Πάρτε ολόκληρο το ιδιωτικό σπίτι σας που φιλοξενεί 6 άτομα.

Σαλόνι
Το κύριο δωμάτιο διαθέτει ευρύχωρη ανοιχτή αίσθηση με θολωτή οροφή με ανεμιστήρα οροφής. Ο επάνω χώρος που προσγειώνεται πάνω-κοιτάζει το σαλόνι. Μεγάλη τομή, καναπέ και μεγάλη τηλεόραση με επίπεδη οθόνη HDTV. Προσφέρουμε δωρεάν ταινίες DVD που προσφέρονται για οικογένειες και είναι διαθέσιμες για τη χρήση σας ή φέρνουν τα δικά σας αγαπημένα. Πολύ υψηλής ταχύτητας internet με συμπληρωματική ευκολία WiFi.

ΚΟΥΖΙΝΑ:
Η ευρύχωρη κουζίνα είναι φωτεινή και χαρούμενη! Μια κουζίνα για φαγητό με πολλά δωμάτια για να μαγειρέψετε τα γαστρονομικά ή οικογενειακά σας γεύματα. Η κουζίνα είναι εφοδιασμένη με όλες τις ανάγκες μαγειρέματος. Ένα πλυντήριο πιάτων, μικροκύματα, μπλέντερ, τοστιέρα, κατσαρόλες και τηγάνια, πιάτα, τσάι, πιατικά για καφετιέρα και σαπούνι πιάτων παρέχονται για τη χρήση σας. Υπάρχει επίσης συμπληρωματική ζάχαρη, τσάι, αλεύρι, φύλλο κασσίτερου και λάδι μαγειρέματος.

ΚΥΡΙΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
Η μεγάλη υπέροχη σουίτα Master βρίσκεται κάτω, έτσι δεν υπάρχουν σκάλες για να ανεβείτε. Το κρεβάτι king size είναι ένα κρεβάτι Sleep Number για μεγαλύτερη άνεση. Η υπέροχη διακόσμηση είναι σε μαλακά μπλουζ και καφέ. Μεγάλη επίπεδη οθόνη HDTV.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει επίσης ξεχωριστή ξεχωριστή περιοχή για ντύσιμο / μακιγιάζ, μια μεγάλη «μπανιέρα-μπανιέρα», ένα μεγάλο ντουλάπι (το οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένα υπνοδωμάτιο για ύπνο κοντά στο Babies που είναι κλιματιζόμενο /θερμός). Υπάρχει επίσης ξεχωριστό μπάνιο με τουαλέτα / νεροχύτη / μεγάλο καθρέφτη.

ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΩΜΑΤΑ Υπνοδωμάτια
Τα δύο υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο είναι διακοσμημένα με γούστο για να συμπληρώσουν τη διακόσμηση σε όλο το σπίτι. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα άνετο κρεβάτι queen-size με μαξιλάρι.
Επίσης ένα δεύτερο μπάνιο με συνδυασμό μπανιέρας / ντους.

Αυτό το σπίτι είναι πολύ καθαρό, άνετο και προσφέρει 3 ιδιωτικά υπνοδωμάτια χωρίς θορυβώδεις γείτονες ... όπως αυτό που πιθανώς θα συναντήσετε σε ένα ξενοδοχείο. :)

Υπάρχει επίσης ένα γκαράζ ενός αυτοκινήτου (καλό για ένα μικρό αυτοκίνητο), με αυτόματο άνοιγμα πόρτας ... Ο δρόμος μας έχει χώρο για ένα επιπλέον αυτοκίνητο ή δύο. Μεγάλη γειτονιά ασφαλείας και πεζοδρομίων για να πάρετε το περίπατο ή το τζόκινγκ σας.

Σας προτείνουμε ένα κοντινό (3 λεπτά ή λιγότερο) εστιατόριο που ονομάζεται «Chefs». Είναι ένα γοητευτικό μέρος για τους ντόπιους και τους επισκέπτες μας.(Κανένας άλλος δεν ξέρει για αυτό το κρυμμένο Gem) Είναι τοπικά ιδιοκτησίας και έχει βαθμολογηθεί ως # 1 Caterer για τα τελευταία 7 χρόνια στο Nashville. Οι θαυμάσιοι καφέδες, τα επιδόρπια και η μεγάλη επιλογή των βιολογικών και μη βιολογικών γευμάτων είναι απλά τα καλύτερα! Τίμιος.

PS: Ρωτήστε μας για το "Insider" μας SECRET (χωρίς χρέωση στάθμευσης) Κλειστό χώρο στάθμευσης στην καρδιά του κέντρου του Νάσβιλ ... πραγματικά.

Πολλά άλλα σπουδαία πράγματα που πρέπει να κάνουμε, συμπεριλαμβανομένης της μικρής μας πόλης των κέντρων / καταστημάτων ANTIQUE του Goodlettsville. Θα θέλαμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε από τις ερωτήσεις σας σχετικά με την περιοχή και «άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε».

ΠΡΟΣΟΧΗ:
A) Ταξιδιώτες με μοτοσυκλέτα: Λυπούμαστε ... δεν μπορούμε πλέον να φιλοξενήσουμε τους φιλικούς μας ταξιδιώτες με μοτοσικλέτες σε αυτή τη γειτονιά HOA. (Αλλά οι υπέροχες καμπίνες μας είναι διαθέσιμες για τους φίλους μας με 2 τροχούς ... βλέπε vrbo 251713 και 154531.
Β) Το υπέροχο σκιασμένο πίσω τράπουγ μας είναι για τη διασκέδασή σας. Ζητούμε μια ξεχωριστή "πιο ήσυχη ώρα" στην πίσω και την πρόσοψη, από τις 9:30 έως τις 9:00.
Γ) Αυτό το σπίτι μπορεί άνετα να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα που μένουν στο σπίτι. Με πιθανό ακόμα ένα στον καναπέ.

(Δείτε επίσης τα άλλα όμορφα σπίτια μας στην ίδια περιοχή. Βλέπε ... VRBO: 500139, 388213 στην ίδια γειτονιά,) και τις όμορφες λίμνες λίμνες μας VRBO 251713, 154531)

Μη διστάσετε να μας καλέσετε. Σκεφτείτε μας ως προσωπική θυρωρός σας.

Διαχειριστής καταλύματος

Jack and Lenore
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children toys , board games, family dvds

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking, No Pets. Only Park on home driveway or.Common median parking. Quiet please for outside back deck/front porch. No gatherings or Parties.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Goodlettsville

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Γουίντσορ Γκριν, Goodlettsville) και δίπλα στο ποτάμι. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μπρόντγουεϊ και Opry Mills (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Μουσείο Johnny Cash Museum και Μουσείο Μουσικής Κάντρι. Για τη βραδινή σας έξοδο, μπορείτε να επιλέξετε μέρη όπως: Αμφιθέατρο Ascend Amphitheater. Αν ταξιδεύετε με παιδιά, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε αξιοθέατα όπως: Υδάτινο Πάρκο Nashville Shores Waterpark. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Goodlettsville, TN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εμπορικό Κέντρο Rivergate Mall - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρετρο & Κέντρο Συνεδρίων Gaylord Opryland - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κήποι ξενοδοχείου Opryland - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Opry Mills (εμπορικό κέντρο) - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γκραντ Όλε Όπρι - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Riverfront του Νάσβιλ: 16 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Nashville (Bna): 24 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sonic Drive-In - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cookout - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 150 από 182 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 26 από 182 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 182 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 3 από 182 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 182 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Susan P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Windsor Green
We all enjoyed our three night stay in Goodlettsville. We actually met the owners Jack and Lenore when we got to the house. That was very nice and Jack gave us some suggestions for restaurants which was great. House is in a nice neighborhood and close enough to Nashville and many other areas of interest. The living room furniture is very comfortable, kitchen is well stocked, and bedrooms and baths were nice. We did have a few issues trying to figure out if the TV in living room was a smart TV and whether there was a streaming service provided by the owner. We did have some of our questions answered via text and VRBO messaging, but did not get complete answers about the TV situation. Though we did not actually call the owners as we did finally figure out a way to watch the NFL draft that we wanted to see. Overall, we had a very nice stay. Thank you Jack and Lenore!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Adrienne T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Exactly as the pictures show
This home was perfect for our family. It’s clean and cozy. The neighborhood is a really nice area to be in. We enjoyed the local dining and taking morning walks. We also loved how close it was to Nashville. I definitely recommend staying here.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Mindy H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nashville
Wonderful home. Five Star definitely was our experience The owner checked in on us a couple of times. He did it just perfectly. Master bed was very comfortable. Quiet neighborhood. The only down thing was how strong the plug in fragrance but that resolved when we unplugged the unit. I get headaches from smells. That is not unique to this place. I guess when I book in the future I will need to request that they be toned down or removed before arrival.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Andrea C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Location
This house was the perfect location for our stay in Nashville. Our events for the weekend were at the Grand Ole Opry and it was easy to access. We also went downtown several times with easy access. The house had everything we needed and the host was extremely helpful and attentive.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Steve b., cave creek

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nashville
Great neighborhood, nice house, easy access to freeway, fairly close to downtown area.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jack and Lenore

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
A retired couple residing nearby, that loves offering good ole 'Southern Hospitality' and greeting families from around the world. Welcome to our home decorated and supplied with your comfort in mind. The Friendliest Hosts in Nashville !

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Centrally located, convenient to Nahshville, Hendersonville, Goodlettsville and all major highways...I-65, I-24, Hwy 386, and I-40.

Quiet neighborhood and friendly neighbors. Sidewalks throughout the neighborhood beckon you to take a relaxing morning or evening stroll...

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Literally just 15-20 min drive into Nashville. And...just a few minutes to grocery shopping, and amazing historical Moss Wright Regional Park with walking trails, Mansker Fort, Mansker Creek and long hunter fort with a museum. Enjoyed equally by Kids and Adults.

We own and personally manage each of our Vacation Homes...(ie) we do not use a busy or unavailable property management company.

As seasoned owners of short-term vacation homes in this area, we provide all of our guests a special "insider" information list of things to do, or avoid doing and key activities in Music City.

Shhhhh its a SECRET: We also share "insider" information on FREE Parking in (downtown Nashville and at the Opry Convention Center/Hotel) . YES...Park for "free".

Our neighborhood offers a quiet laid-back "Country" feel but still close to the heart-beat of "MUSIC CITY" USA.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων