Σπίτι

Σπίτι Sarasota w / Πισίνα λεπτά με παραλίες!

Σπίτι Sarasota w / Πισίνα λεπτά με παραλίες!

Συλλογή φωτογραφιών για Sarasota House w/ Private Pool - 4 Mi to Beach!

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Αίθουσα παιχνιδιών

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι Sarasota w / Πισίνα λεπτά με παραλίες!

Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα159 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Τσεκάρετε την περιοχή

Sarasota, Florida
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοσοκομείο Σαρασότα Μεμόριαλ5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSt. Armands Circle (εμπορικό κέντρο)14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Λίντο21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι Sarasota w / Πισίνα λεπτά με παραλίες!

Είτε ψάχνετε για να περάσετε χρόνο δίπλα στην πισίνα ή στην παραλία, το Siesta Jewel, ένα 2-κρεβάτι, 2-λουτρό ενοικίασης σπίτι διακοπών στη Sarasota είναι ιδανικό για 4 ταξιδιώτες σε μια αξέχαστη περιπέτεια Floridian, ή snowbirds που επιδιώκουν να ξεφύγουν ο χειμώνας! Κατά την τοποθέτησή σας από την πισίνα, μπορείτε να γευτείτε τα μάτια σας στις ώριμες μπανάνες και στο ζωντανό πουλί των παραδεισένων λουλουδιών που περιβάλλουν την ιδιοκτησία. Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά μόλις λίγα λεπτά από μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της Αμερικής.

-- Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ --

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ασφάλεια σας έχει σημασία. Υπάρχει μια κάμερα ασφαλείας Ringbell, που βρίσκεται δίπλα στην μπροστινή πόρτα στραμμένη προς τα έξω. Δεν εξετάζει εσωτερικούς χώρους. *

Κύρια κρεβατοκάμαρα 1: Υπέρδιπλο κρεβάτι | Κύρια κρεβατοκάμαρα 2: Υπέρδιπλο κρεβάτι

Το ευρύχωρο "Siesta Jewel" διαθέτει περισσότερα από 1.700 τετραγωνικά πόδια του καθιστικού και είναι επιπλωμένο με τροπική διακόσμηση, συσκευές υψηλών προδιαγραφών και άνετη επίπλωση. Η προβαλλόμενη πισίνα είναι ιδανική για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε σε αυτά τα απογευματινά απογεύματα της Φλόριντα!

Ξεκλειδώστε και χαλαρώστε στον καθένα από τα πολυτελή δερμάτινα καναπέδες στο σαλόνι και παρακολουθήστε την αγαπημένη σας εκπομπή στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Εάν δεν είστε σε θέση να ξεφύγετε πλήρως από τη δουλειά ή το σχολείο σας, χρησιμοποιήστε την ασύρματη πρόσβαση στο Internet για να κάνετε εργασία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Εάν δεν αισθάνεστε να τρώτε έξω, ρωτήστε τον σεφ στην ομάδα σας για να ετοιμάσετε ένα σπιτικό φαγητό! Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Οι λαοί με τη διάθεση για μια γιορτή μπάρμπεκιου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη σχάρα αερίου για να συμβεί αυτό. Μπορείτε να απολαύσετε τα γεύματά σας στο τραπέζι, το οποίο έχει καθίσματα για όλους στην ομάδα ταξιδιών σας.

Μόλις έρθει η ώρα να το καλέσετε μια νύχτα, θα κοιμηθείτε ήσυχα σε οποιοδήποτε από τα master δωμάτια. Και τα δύο καλά διακοσμημένα δωμάτια διαθέτουν king-size κρεβάτια και ιδιωτικό μπάνιο.

-- Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ --

Η Sarasota έχει πάνω από 40 μίλια ακτογραμμής για να εξερευνήσετε και αυτό το σπίτι βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να τα δείτε όλα! Το ακίνητο απέχει μόλις 5 μίλια από τις λευκές αμμώδεις παραλίες του Siesta Key, 7 μίλια από την παραλία Lido Key και 20 μίλια από την παραλία της Βενετίας.

Ομάδες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά δεν θα θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη Disney World, τα Universal Studios και όλα τα άλλα υπέροχα θεματικά πάρκα στην περιοχή του Ορλάντο. Το σπίτι απέχει λιγότερο από 2 ώρες από το Ορλάντο και όλη τη διασκέδαση που έχει να προσφέρει η πόλη!

Οι παίκτες γκολφ θα παραμείνουν στον παράδεισο κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Το σπίτι είναι λεπτά από μια ποικιλία από πλούσια γήπεδα γκολφ που εξυπηρετούν όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.

Όταν έχετε κουραστεί από το μαγείρεμα στο σπίτι, κάντε μια σύντομη οδήγηση στο Siesta Key για να δειπνήσετε σε διασκεδαστικά παραθαλάσσια εστιατόρια όπως το The Hub Baja Grill! Το ψαροχώρι του Owen κοντά στο κέντρο της πόλης Sarasota προσφέρει επίσης νόστιμο τοπικό φαγητό για να ταιριάζει στην όρεξη όλων.

- Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ -

Η Evolve Vacation Rental θέλει την εμπειρία των διακοπών σας να είναι οτιδήποτε περιμένατε και ακριβώς τι χρειάζεστε. Για να το διευκολύνετε, σας βοηθούμε να βρείτε ένα ακίνητο που αγαπάτε, να προσφέρετε παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη επτά ημέρες την εβδομάδα και να βεβαιωθείτε ότι τα ακίνητά μας είναι ασφαλή, καθαρά και έτοιμα για τη διαμονή σας. Ακόμα καλύτερα, κάθε σπίτι έχει μια Guest Guest διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο για κάθε τι που είναι στο μυαλό σας. Είναι μια φρέσκια νέα προσέγγιση για ενοικίαση διακοπών. Δοκιμάστε το Evolve σήμερα!

-- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ --

Βασικά χαρακτηριστικά κατοικίας:
- Οι παροχές περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πισίνα, πέργκολα αερίου, καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν WiFi, κλιματισμό, πλυντήρια ρούχων, γκαράζ και parking στο δρόμο και πολλά άλλα!
- Φανταστική τοποθεσία Sarasota σε μια ήσυχη γειτονιά - λίγα λεπτά μερικές από τις καλύτερες παραλίες της χώρας και σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο στην Τάμπα και τα θεματικά πάρκα στο Ορλάντο!

- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ -

Πολιτικές:
- Απαγορεύεται το κάπνισμα
- Δεν επιτρέπονται κατοικίδια
- Δεν υπάρχουν γεγονότα, πάρτι ή μεγάλες συγκεντρώσεις
- Η μέγιστη χωρητικότητα για αυτό το ακίνητο είναι ευέλικτη έως 6 άτομα
- Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για να κάνετε κράτηση
- Μπορεί να ισχύουν πρόσθετα τέλη και φόροι
- Το αναγνωριστικό φωτογραφίας μπορεί να ζητηθεί κατά το check-in

Διαχειριστής καταλύματος

Evolve
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Sarasota

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Σάουθγκεϊτ (Sarasota). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: St. Armands Circle (εμπορικό κέντρο) και Εμπορικό Κέντρο Mall at University Town Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλία Siesta Key και Κρέσεντ Μπιτς. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ενυδρείο Mote Marine Laboratory & Aquarium και Κέντρο Αναψυχής Coconuts Family Entertainment Center. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υδάτινες περιπέτειες όπως αυτόνομη κατάδυση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Νοσοκομείο Σαρασότα Μεμόριαλ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βοτανικοί Κήποι Marie Selby - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μαρίνα Τζακ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • St. Armands Circle (εμπορικό κέντρο) - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Λίντο - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σαρασότα, Φλόριντα (SRQ-Διεθνές Αεροδρόμιο Sarasota-Bradenton: 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's
  • Starbucks
  • Denny's
  • KFC
  • Baker & Wife

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 17 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 21 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

9,2/10

Check-in

7,6/10

Επικοινωνία

9,2/10

Τοποθεσία

9,2/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

SANDY J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Winter get away
We spent several weeks in Florida and absolutely loved the Sarasota area. The house is beautiful and very comfortable.. I would recommend paying to have the pool heated...we did not because we weren't sure how much we would use it with so many beaches so close by. You need to definitely visit Salty Jims. A little dive bar but great owners and the $8.00 Bloody Mary's are the best. Tell Gemma we sent you.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Susan

What we needed !
Thank you for the comfortable place to stay! The house was clean, and close to stores and restaurants. I was afraid it would be hard water but this had a water softener and the water was great. The pool was warm, although we were only home at night so sometimes it was too cold outside. The neighborhood was quiet. Thank you for having the basics for us to use !

2/10 Απαίσιο

William S.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice house in a nice neighborhood
The house was much nicer than what we expected, and the picture didn't do it justice. The kitchen was fully equipped for cooking full meals, though we mainly warmed prepared food in the microwave, and made coffee and tea. A house in the city near downtown has its advantages over one on Longboat Key: less expensive and closer to restaurants, museums, botanical gardens--and Rts 41 and I-75. We did finally go to Maison Blanche on Longboat Key, which is superb but expensive (and worth the money), but you get better value downtown than on St. Armand's Circle. And we'll be back to Sarasota next year, maybe in this house!
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Carol

Great place to stay!
The house was great. It was in a very quiet, yet convenient, location. It was well supplied with everything we needed and was very spacious.

10/10 Άριστο

Kimberly M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The house was perfect for what we needed. Our children absolutely loved the pool!
It was a nice place to stay. Conveniently located close to so many things but also not in the thick of tourist. We thoroughly enjoyed our stay. Thank you!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Evolve

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες