Ιδιώτης οικοδεσπότης

Σπίτι σε λόφο με υπέροχες απόψεις! Ευρύχωρο king-size κρεβάτι, πλήρης κουζίνα, Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση

Σπίτι σε λόφο με υπέροχες απόψεις! Ευρύχωρο king-size κρεβάτι, πλήρης κουζίνα, Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση

Συλλογή φωτογραφιών για House on a Hill w/ Gorgeous Views! Comfy King Bed, Full Kitchen, Wifi

Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Σπίτι σε λόφο με υπέροχες απόψεις! Ευρύχωρο king-size κρεβάτι, πλήρης κουζίνα, Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση

4,9 στα 5 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Τσεκάρετε την περιοχή

La Mesa, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Κράτους Σαν Ντιέγκο13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Μπαλμπόα16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖωολ. Κήπος Σαν Ντιέγκο19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (SAN-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Ντιέγκο)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σπίτι σε λόφο με υπέροχες απόψεις! Ευρύχωρο king-size κρεβάτι, πλήρης κουζίνα, Wi-Fi, καλωδιακή τηλεόραση

*** Αν θέλετε ειρήνη και ηρεμία, αυτό είναι το μέρος σας! Αν θέλετε να κάνετε πάρτι, αυτό δεν είναι το μέρος. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ή καπνιστές. Μην ενοχλείτε να ρωτάτε γιατί έχουμε μια αυστηρή πολιτική σχετικά με αυτό και πάντα θα πούμε όχι στο κάπνισμα ή τα κατοικίδια ζώα. Δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις πλυντηρίου στο χώρο του ξενοδοχείου, ωστόσο υπάρχουν πολλά πλυντήρια στην περιοχή. Εάν χρειάζεστε πλυντήριο στο χώρο του ξενοδοχείου, ίσως θελήσετε να βρείτε μια άλλη λίστα για να κάνετε κράτηση. ***

Νεόκτιστο το 2016, με ανατολίτικη θέα από το κατάστρωμα. Απολαύστε την άνεση, το στυλ και τις σύγχρονες ανέσεις, όλα τυλιγμένα σε μια ήσυχη γειτονιά, όπου μπορείτε να ακούσετε τα χνούδια των πουλιών και ο άνεμος να σκουριάζει τα φύλλα. Το Sunrise Perch είναι το δικό του αυτόνομο αυτόνομο σπίτι με δική του ιδιωτική είσοδο και ένα σημείο στάθμευσης. Τα πατώματα είναι πανέμορφα σκληρά ξύλα ακακίας σε όλο το ύπαιθρο και μοντέρνα "βουρτσισμένα λινά" πλακάκια (χωρίς χαλί οπουδήποτε).

Αυτός ο χώρος διαθέτει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, εξοπλισμένη με συσκευές πλήρους μεγέθους, μετρητές χαλαζία, μεγάλο νεροχύτη και όλα τα μαγειρικά / τρώγοντας σκεύη που θα χρειαστεί να φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα. Το μπάνιο είναι εφοδιασμένο με σαμπουάν, μαλακτικό, πλύσιμο σώματος, λοσιόν, σαπούνι χεριών και στεγνωτήρα μαλλιών. Τα ανώτατα όρια είναι θολωτά, δίνοντας μια ευάερη αίσθηση, με ανεμιστήρες οροφής. Όλα τα κλινοσκεπάσματα και τα κλινοσκεπάσματα, συμπεριλαμβανομένων των κουβέρτες, πλένονται για κάθε διαμονή. Τονίζουμε και υπερηφανεύουμε για την καθαριότητα.

Εάν είστε συμβαλλόμενο μέρος των 5, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μου πριν από την κράτηση. Αυτός ο χώρος θα χωρέσει 5, με το ιδανικό να είναι 2 ενήλικες και 3 παιδιά. Ο πτυσσόμενος καναπές δεν θα χωρέσει 2 ενήλικες, οπότε ο χώρος αυτός δεν μπορεί να φιλοξενήσει ένα πάρτι με 5 ενήλικες.

Κατασκευάσαμε το χώρο με βάση τις βασικές αρχές του Feng Shui για αυτό το μέγεθος χώρου. Επιλέξαμε αυτό το σημείο στο ακίνητο έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά του χώρου, ειδικά την ανατολή του ηλίου πάνω από τα βουνά στα ανατολικά από το κατάστρωμα. Η τοποθέτηση παραθύρων στο εσωτερικό του σπιτιού επιλέχθηκε για να εκμεταλλευτεί τις απόψεις και το σταυρό-αεράκι που είναι σε ένα λόφο προσφέρει. Έχουμε νέα (2016) κεντρική θερμότητα και AC επίσης. Εξωτερικά υπάρχουν τέσσερις καρέκλες για να απολαύσετε τα πανέμορφα ανατολικά βουνά και την θέα στο δένδρο. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν διαθέτουμε εγκαταστάσεις πλυντηρίου στο χώρο του ξενοδοχείου. Υπάρχουν πολλά πλυντήρια στο La Mesa εάν χρειάζεστε πλυντήριο ρούχων.

Όλη η φωτογραφία στους τοίχους είναι από τον σύζυγό μου, ο οποίος είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Το κρεβάτι / κεφαλάρι και άλλα έργα τέχνης είναι χειροποίητα από εμένα. Απολαμβάνω όλα τα είδη ξυλουργικής και μου αρέσει να κάνω και διακοσμητικά και λειτουργικά αντικείμενα από ξύλο. Το γραφείο στο υπνοδωμάτιο είναι χειροποίητο από ένα τοπικό Mt. Ελικόπτερο τεχνίτης. Βάλτε τα ρούχα σας στο παλαιό κρησφύγετο της Ιάβας στο υπνοδωμάτιο, το οποίο χτίστηκε το 1800! Να είστε βέβαιος να ελέγξετε τις λεπτομέρειες σκάλισμα σε αυτό το εκπληκτικό κομμάτι των επίπλων! Λαμβάνουμε πολλά αιτήματα από προηγούμενους επισκέπτες που θέλουν να γνωρίζουν το εμπορικό σήμα του στρώματός μας, επειδή είναι τόσο άνετα! Εδώ είναι: Σειρά Simmons Beautyrest Pacific στην Καλιφόρνια μεγέθους King.

Πρόσβαση επισκεπτών:
Έχετε πλήρη πρόσβαση στον ξενώνα και τις ανέσεις του. Περιλαμβάνει το κατάστρωμα και την αυλή μπροστά από το κατάστρωμα. Το σημείο στάθμευσης σας είναι αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της περιοχής του δρόμου, με το μαύρο φράχτη σιδήρου.

Ανταλλαγή επισκεπτών:
Εμείς δεν ζουν μακριά στο ακίνητο, ωστόσο είμαστε πολύ κοντά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Είμαι διαθέσιμος μέσω κειμένου και μηνύματος. Ελπίζω ότι η διαμονή σας είναι ευχάριστη και ειρηνική.

Επισκόπηση γειτονιάς:
Το Sunrise Perch βρίσκεται στο Mt. Helix γειτονιά του La Mesa, CA. Η γειτονιά μας είναι για εκείνους που αναζητούν ήρεμη και γαλήνια κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Αυτό δεν είναι μια γειτονιά για όποιον θέλει να πάρει μέρος, να μιλήσει / να γελάσει δυνατά ή να παίξει δυνατά μουσικά. Αν ψάχνετε για "πιο ζωντανά" μέρη για να μείνετε, σας συνιστούμε να μείνετε στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο. Αυτό που αγαπάμε για το Mt. Helix είναι ότι είναι ένα ημι-αγροτικό περιβάλλον που είναι ακόμα πολύ κοντά στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο και τις παραλίες. Το τοπίο είναι μια όμορφη ταπετσαρία μοναδικών κήπων που περιβάλλουν έθιμα, artsy, παλαιότερα σπίτια. Η γειτονιά είναι λοφώδης, με κατακόκκινους δρόμους και όμορφη θέα από τους περισσότερους δρόμους. Υπάρχουν ψώνια σε κοντινή απόσταση (όχι σε κοντινή απόσταση, αλλά με εύκολη πρόσβαση στο αυτοκίνητο), όπως παντοπωλεία, καφετέριες, εστιατόρια γρήγορου φαγητού, βενζινάδικα κ.λπ. Το κλίμα εδώ είναι τέλειο. Είναι σχεδόν πάντα περίπου δέκα βαθμούς θερμότερο από την ακτή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα μπορεί να είναι περίπου δέκα βαθμούς πιο δροσερό από την ακτή. Το κοντινό (περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο) είναι το χωριό La Mesa, το οποίο είναι ένα γραφικό, χαριτωμένο, περιποιημένο περιβάλλον με πολλές επιλογές για φαγητό / ποτό καθώς και boutique καταστήματα και καταστήματα με αντίκες. Δοκιμάστε να κατευθυνθείτε προς το Mt. Helix Park (ελέγξτε τον οδηγό μου για την τοποθεσία), η οποία είναι σε μικρή απόσταση 3-4 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι μας. Εκεί θα απολαύσετε εκπληκτική πανοραμική θέα από το αμφιθέατρο και ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα. Υπάρχει επίσης ένα μονοπάτι πεζοπορίας 1/4 μιλίων γύρω από την κορυφή του βουνού. Ελιξ.

Τριγυρίζω:
Θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να περάσετε. Εάν δεν θέλετε να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο, μπορείτε πάντα να σταθμεύσετε σε μια στάση τρόλεϊ και να πάρετε το καρότσι. Υπάρχουν στάσεις τρόλεϊ σε όλη την περιοχή του μετρό Σαν Ντιέγκο.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε:
Το κρεβάτι king size χωράει δύο ενήλικες εύκολα, και ο πτυσσόμενος δερμάτινος καναπές (πλήρες μέγεθος) θα χωρέσει σε δύο μικρά παιδιά ή έναν ενήλικα. Προσφέρουμε επίσης ένα διπλό μέγεθος στρώμα αέρα, το οποίο βρίσκεται στο ντουλάπι υπνοδωματίου. Αν ψάχνετε για ατμόσφαιρα πάρτι, αυτό δεν είναι αυτό. Ελέγξτε έξω το κέντρο του Σαν Ντιέγκο και τις γύρω περιοχές αν αυτή είναι η σκηνή σας. Αυτός είναι ένας χώρος φιλικός προς την οικογένεια! Ο θόρυβος των παιδιών είναι ευπρόσδεκτος και δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς. Απλά δεν θέλουμε κάποιους διαχωριστές. Οι επισκέπτες μας έρχονται στο Mt. Ελικόπτερο για χαλάρωση και γαλήνη. Λόγω της θέσης του λόφου, ο θόρυβος μεταφέρεται πολύ μακριά στα φαράγγια. Ζητάμε να γίνονται όλα τα δυνατά ομιλούντα / γέλια / κοινωνικοποίηση μετά το ηλιοβασίλεμα σε εσωτερικούς χώρους με κλειστά παράθυρα, από σεβασμό προς τους γείτονές μας. Επειδή αυτό είναι ένα καθαρό αστικό περιβάλλον χωρίς άλλα ενοίκια διακοπών γύρω, όλοι οι γείτονές μας εργάζονται κανονικές ώρες εργασίας και χρειάζονται ήσυχο μετά την δύση του ηλίου. Ελπίζουμε να απολαύσετε και να εκτιμήσετε την ήσυχη, οικογενειακή ατμόσφαιρα της γειτονιάς μας.

Διαχειριστής καταλύματος

Susan S.C.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Children are welcome and encouraged to stay!

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Zero tolerance for loud socializing/laughing/music

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking of any kind inside or outside property
No drugs or excessive drinking.
This is a residential setting with no vacation rentals around, so we cannot have loud music/voices/laughing coming from the guest house.
Do not trash the space. We are regular folks doing the cleaning, and we don't use high powered chemicals. Please be respectful and leave things clean.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Zero tolerance for loud socializing/laughing/music
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

La Mesa

Αυτό το κατάλυμα (ξενώνας) βρίσκεται στην εξής περιοχή: Μάουντ Χέλιξ (La Mesa). Ένα δημοφιλές αξιοθέατο της περιοχής είναι και το εξής: Ζωολ. Κήπος Σαν Ντιέγκο, ενώ αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Λιμάνι του Σαν Ντιέγκο και Επιβατικός Σταθμός Κρουαζιερόπλοιων B Street. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Πάρκο Petco ή Στάδιο Viejas Arena. Η δραστηριότητα Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρει μια εκπληκτική ευκαιρία να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση, Ιππασία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Νοσοκομείο Sharp Grossmont Hospital - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Κράτους Σαν Ντιέγκο - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Μπαλμπόα - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Petco - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολ. Κήπος Σαν Ντιέγκο - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέντρο Διαμετακόμισης San Diego-Old Town Transit Center: 20 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Amaya Trolley Station: 7 λεπτά οδικώς
  • Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια (SEE-Gillespie Field): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Jack In The Box - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sideways - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jack In The Box - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach Hut Deli - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 29 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 4 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 34 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 34 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Lisa S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice, with some quirks.
The place is pretty nice. Very comfy bed. Nice layout. Very peaceful. The wood floor squeaks and cracks really loud when walking on it. The cabinet door panel below sink kept falling off, we had to keep fixing it. The towels provided are thin and cheap. Ice maker doesn’t work. Motion light over front door doesn’t work so u need to use the flashlight on your phone to see the key pad. Parking is right on the road on gravel, barely enough room. We would stay here again though.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Thomas B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Easy ComicCon getaway - with fantastic views.
This is a nice and quiet neighborhood. The descriptions are very accurate. The place is very clean. Bathroom looks brand new - great shower! This was easy in and way out. We will definitely consider this again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Michael A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Suited our needs perfectly!
Wonderful property with amazing views. It was exactly what we were looking for during our 5 day stay in Sun Diego and we wouldn't hesitate to stay again.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

5/5 Άριστο

Erin B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
San Diego get-away!!
Beautiful property that is located on the hills! It was a nice stay with calming views. My boyfriend and I enjoyed our time here! We hope to come back and stay in SD a little longer ~
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

5/5 Άριστο

Erika W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great little guest housr
Great little 2 day stay for my husband and I. Clean, intimate, Susan even let us check in early which really saved us!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Susan S.C.

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I enjoy the outdoors, carpentry, running, reading, and spending quality time with family and friends.

My favorite poem:

“Your children are not your children.
They are sons and daughters of Life's longing for itself.
They come through you but not from you.
And though they are with you yet they belong not to you.

You may give them your love but not your thoughts,
For they have their own thoughts.
You may house their bodies but not their souls,
For their souls dwell in the house of tomorrow, which you cannot visit, not even in your dreams.
You may strive to be like them, but seek not to make them like you.
For life goes not backward nor tarries with yesterday.
You are the bows from which your children as living arrows are sent forth.
The archer sees the make upon the path of the infinite, and He bends you with His might that His arrows may go swift and far.
Let your bending in the archer's hand be for gladness.
For even as He loves the arrow that flies, so He also loves the bow that is stable.”
-Khalil Gibran, from The Prophet

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This is a standalone guest house with with beautiful views in a residential setting. You won't get anything like this in a hotel.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες