Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Καρύδες: Εσωτερική / Εξωτερική Living, Spa, Θερμαινόμενη Πισίνα & Ιδιωτικό Απόρρητο!

Καρύδες: Εσωτερική / Εξωτερική Living, Spa, Θερμαινόμενη Πισίνα & Ιδιωτικό Απόρρητο!

Συλλογή φωτογραφιών για Coconuts: Indoor/Outdoor Living, Spa, Heated Pool & Privacy!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Καρύδες: Εσωτερική / Εξωτερική Living, Spa, Θερμαινόμενη Πισίνα & Ιδιωτικό Απόρρητο!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 7 άτομα139 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
St. John
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Honeymoon11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Trunk Bay15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆγιος Θωμάς (STT-Cyril E. King)70 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καρύδες: Εσωτερική / Εξωτερική Living, Spa, Θερμαινόμενη Πισίνα & Ιδιωτικό Απόρρητο!

Οι καρύδες έχουν επισκευαστεί πλήρως μετά τον τυφώνα Irma και επέστρεψαν στις ενοικιάσεις διακοπών στις 10 Φεβρουαρίου 2018.

Το Coconuts βρίσκεται στον λόφο Gifft, 750μ. Πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, και διαθέτει μοναδικό συνδυασμό πανοραμικών ωκεανών, εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, εκτεταμένους υπαίθριους χώρους καθιστικού και τραπεζαρίας και πολυάριθμες ανέσεις υψηλών προδιαγραφών. Οι όψεις του ωκεανού είναι από τις καλύτερες στο St. John και περιλαμβάνει μέχρι είκοσι νησιά, που εκτείνεται από το γαλλικό Cap στο νότο μέχρι το Grass Cay στο βορρά και τόσο μακριά όσο το Vieques και το Πουέρτο Ρίκο. Οι καρύδες είναι γνωστές για τα θεαματικά του, ηλιοβασιλέματα όλο το χρόνο, και το βράδυ, τα λαμπάκια του St. Ο Θωμάς σηκώνει τα νερά του Pillsbury Sound. Η επίπεδη τοποθεσία λόφων Coconuts εξασφαλίζει απόλυτη ιδιωτικότητα και απαλή τροπική αύρα, καθώς και ένα επίπεδο δρόμο με αρκετό χώρο για πολλά αυτοκίνητα. Η είσοδος πλαισιώνεται από δύο μεγάλες φοίνικες καρύδας και οι χώροι περιλαμβάνουν ένα υπέροχο φανταχτερό, ελαφρώς κεκλιμένο και κάτω γκαζόν, καταπράσινο τροπικό τοπίο και ώριμα οπωροφόρα δέντρα. Τα πολλά εστιατόρια και καταστήματα του κόλπου Cruz απέχουν μόλις δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, όλα σε πλακόστρωτους δρόμους.

Η πισίνα είναι ηλιακή θερμαινόμενη, και τη νύχτα, το φως της πισίνας αλλάζει σιγά σιγά τα χρώματα, με τις διάχυτες αποχρώσεις της να φωτίζουν την αυλή. Το τζακούζι επτά ατόμων είναι τοποθετημένο στο ίδιο επίπεδο με το κύριο κατάστρωμα και προσφέρει πανοραμική θέα στον ωκεανό και το ηλιοβασίλεμα. Η προσθήκη ευρύχωρων, ευγενών σκαλοπατιών προς τη νέα κατώτερη ανοιχτή βεράντα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον ωκεανό από την είσοδο, την πισίνα και τις ξαπλώστρες.

Coconuts μονοεπίπεδο σχέδιο αποτελείται από τέσσερα hip-roofed κτίρια γύρω από την ηλιακή θερμαινόμενη πισίνα και την εσωτερική αυλή, και συνδέονται με καταστρώματα, καλυμμένους πεζόδρομους και αίθριο κήπους.

Οι καρύδες παρέχουν την απόλυτη εσωτερική / εξωτερική ζωή στην Καραϊβική. Το υπαίθριο σαλόνι περιλαμβάνει εσωτερική αυλή στον κήπο, το κύριο κατάστρωμα της πισίνας με το μεγάλο, ενσωματωμένο σπα, το κιόσκι με τραπεζαρία, καναπέ, καρέκλες και υπαίθριο ηχοσύστημα, η νέα βεράντα μπιλιάρδου με τραπέζι μπιλιάρδου, υπαίθρια κουζίνα και ηχοσύστημα, καθώς και ένα μεγάλο καινούριο κατώτερο χώρο ηλιοθεραπείας με καθίσματα πάγκου. Ασυνήθιστο για την Αγ. Οι χώροι του John, Coconuts είναι επίπεδες και πεζοδρομικοί, με μεγάλες πρόσοψη και πλευρικούς χλοοτάπητες, πανέμορφο τροπικό τοπίο και ώριμα οπωροφόρα δέντρα. Ένα κομψό και ακριβές ηλιακό ρολόι ορείχαλκου χαρίζει το χλοοτάπητα θέα της θάλασσας, ενώ οι βοτανικές ετικέτες φυτών εντοπίζουν πολλές από τις φυτεύσεις.

Οι επιλογές για φαγητό είναι εκτεταμένες και περιλαμβάνουν το μεγάλο τραπέζι για έξι άτομα, το τραπέζι φαγητού για έξι άτομα, το τραπέζι από γρανίτη για έξι άτομα από την υπαίθρια κουζίνα και ένα τραπέζι για τέσσερα στο κάτω κατάστρωμα. Δειπνήστε στο κιόσκι, σε ένα τραπέζι με μερικά από τα ωραιότερα ωκεάνια και ηλιοβασιλέματα στην Αγ. Γιάννης.

Οι καρύδες είναι από μερικές μόνο John βίλες που προσφέρουν δύο κουζίνες? μια πλήρως κλειστή κεντρική κουζίνα με ένα μπαρ πρωινού για διασκέδαση του σεφ και μια πλήρη εξωτερική κουζίνα που βλέπει στη θέα στη νέα βεράντα μπιλιάρδου. Η υπαίθρια κουζίνα περιλαμβάνει μια ενσωματωμένη σχάρα αερίου 36 ίντσας, επιφάνεια μαγειρέματος Teppanyaki, διπλή πλάκα καυστήρες, νεροχύτη ζεστού νερού, ψυγείο, φωτισμένο μπαρ και τραπέζι από γρανίτη για έξι άτομα.

Το μεγάλο δωμάτιο περιλαμβάνει ένα υψηλής ευκρίνειας μπροστινό σύστημα προβολής 100 ιντσών με υπογούφερ, καθώς και μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών. Χρησιμοποιήστε είτε για να παρακολουθήσετε μια ταινία από την εκτεταμένη βιβλιοθήκη Blu-ray, την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ή αθλητική εκδήλωση, είτε φωτογραφίες και βίντεο που τραβήξατε κατά την επίσκεψή σας στο St. Γιάννης. Ένα HD-DVR σας επιτρέπει να καταγράφετε συναυλίες ή παιχνίδια ενώ βρίσκεστε στην παραλία ή έξω στην πόλη.

Οι καρύδες μοιράζονται την ιδιοκτησία με την παρακείμενη βίλα στο Gifft Hill, Plumeria vrbo 472847, και οι δύο βίλες μπορούν να ενοικιαστούν μαζί, φιλοξενώντας μεγαλύτερες ομάδες με έως και δεκαέξι επισκέπτες. Ο πλούσιος τροπικός εξωραϊσμός προσφέρει απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής ανάμεσα στις δύο βίλες, οι οποίες διαθέτουν το δικό τους μεγάλο, επίπεδο και πλήρως περιζήτητο. Για κοινές ενοικιάσεις βίλα, μια πύλη μεταξύ των παρτίδων τους είναι ξεκλείδωτη, επιτρέποντας στους επισκέπτες να περπατούν ελεύθερα ανάμεσα στους λόγους.

Παίξτε ένα παιχνίδι με πισίνα ή πινγκ-πονγκ στη νέα βεράντα του μπιλιάρδου, μαγειρέψτε και διασκεδάστε στην όμορφη υπαίθρια κουζίνα από γρανίτη, απολαύστε τον ουρανό γεμάτο ουρανούς από το κατάστρωμα αιώρας ή απλά χαλαρώστε στο κιόσκι, στην πισίνα και στο σπα. Ό, τι προτιμάτε, οι καρύδες είναι μια πραγματικά αξιόλογη βίλα για την επίσκεψή σας στο πανέμορφο νησί της Αγίας Μαρίνας. Γιάννης!

Μπορούμε να δεχτούμε κρατήσεις για διαμονές μικρότερες από επτά νύχτες. δείτε το σημείωμά μας στο κάτω μέρος αυτής της περιγραφής.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

- Ιδιωτική, επίπεδη τοποθεσία λόφου με πανοραμική θέα στον ωκεανό, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και τροπικά αεράκια

- Εσωτερική / εξωτερική διαβίωση: τέσσερα κτίρια γύρω από μια πισίνα, με καλυμμένους διαδρόμους, κήπους με αυλές, εκτεταμένα καταστρώματα, κιόσκι, βεράντα και μεγάλους χλοοτάπητες με τροπικά οπωροφόρα δέντρα

- Μεγάλο κάτω χώρο ηλιοθεραπείας, με καθίσματα με πάγκους

- Home Cinema με σύστημα προβολής 100 ιντσών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών, αναπαυτικά rattan, υπογούφερ, HD-DVR για την καταγραφή των αγαπημένων σας εκπομπών, καλώδιο HD με HBO και βιβλιοθήκη Blu-ray / DVD με 55 τίτλους

- Η πισίνα είναι ηλιακή θερμαινόμενη με χειριστήρια θερμοκρασίας για τους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας άνετη κολύμπι όλο το χρόνο

- Ο φωτισμός πισίνας LED επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέξουν μεταξύ πέντε σταθερών χρωμάτων και επτά χρωμάτων

- Βεράντα για μπιλιάρδο με τραπέζι μπιλιάρδου πλάτους 100 τεμαχίων, εκπληκτική θέα στον ωκεανό και πινγκ πονγκ

- Η βεράντα του μπιλιάρδου περιλαμβάνει μια υπαίθρια κουζίνα με ενσωματωμένη γκριλ αερίου 36 ιντσών, διπλή πλάκα καυστήρα, ψυγείο, νεροχύτη, επιφάνεια μαγειρικής Teppanyaki, φωτισμένο μπαρ και τραπεζαρία με γρανίτη για έξι

- Στάθμευση επτά ατόμων με πανοραμική θέα στον ωκεανό, καταρράκτη και φωτισμό LED

- Μεγάλο σκιασμένο κιόσκι με καθιστικό και τραπεζαρία με τραπεζαρία, καναπέ, καρέκλες και υπαίθριο ηχοσύστημα

- Ψυχρός-αθόρυβος διαιρούμενος κλιματισμός στα υπνοδωμάτια του master, guest και loft

- Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, Blu-ray players, premium καλώδιο w / HBO, ακουστικά συστήματα έτοιμα για iPod και γρήγορο γρήγορο (18 Mbps) ασύρματη σύνδεση με οπτικές ίνες

- Τηλεσκόπιο και κιάλια υψηλού επιπέδου για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας ή / και αστέρι

- Κεντρικό κτίριο κουζίνας με ελεύθερη στέγη, με ένα πλήρες σύνολο μπαχαρικών της Penzeys

- Ο πολυτελής πίνακας μασάζ μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς χώρους ή έξω στο κατάστρωμα, για ένα μασάζ με θέα.

-Coconuts έχει ένα μεγάλο, αλλά έξω από το φως ηλιακό σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας, παρέχοντας μια πράσινη, ουδέτερη άνθρακα παραμονή για τους επισκέπτες μας.

- Σύστημα καθαρισμού νερού με αποστειρωμένο UV σύστημα και ενεργοποιημένο ενεργό άνθρακα

- Ασύρματα τηλέφωνα με δωρεάν απεριόριστη κλήση στην ηπειρωτική Αμερική

- Roku 3, Netflix και Pandora One για δωρεάν απεριόριστη ροή βίντεο και μουσικής

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Η καρύδα έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ δημοφιλής βίλα, οπότε μπορεί να χρειαστεί να προγραμματίσετε εκ των προτέρων τον προγραμματισμό μιας κράτησης για τις ημερομηνίες που έχετε επιλέξει.

Οι καρύδες είναι εξαιρετικά καλά τεκμηριωμένες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε ένα αντίγραφο του 'Welcome to Coconuts', το οποίο περιέχει πολλές λεπτομερείς πληροφορίες τόσο για τις καρύδες όσο και για το νησί St. Γιάννης.

Θα δεχθούμε διαμονές μικρότερες από επτά νύχτες. Για αυτές τις βραχύτερες διαμονές, χρεώνουμε ένα ασφάλιστρο πάνω από την προ-ονομαστική ημερήσια τιμή του 10% για κάθε ημέρα μικρότερη από επτά. Για παράδειγμα, μια πενθήμερη διαμονή θα είναι η εβδομαδιαία τιμή * 5/7 * 1. 20, όπου το 1.20 είναι το ασφάλιστρο 20% για διαμονή δύο ημερών μικρότερη από μία εβδομάδα. Πρόκειται να καλύψει τα πάγια έξοδα της εξοχικής κατοικίας, όπως η καθαριότητα, η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και η συντήρηση της πισίνας και του σπα. Αυτή η πριμοδότηση λιγότερο από επτά νύχτες δεν ισχύει για τα ανοίγματα χάσματος, όπου η βίλα είναι ήδη μισθωμένη συνεχώς πριν και μετά τη διαμονή σας. Ο υπολογιστής χρέωσης του ενοικίου VRBO δεν έχει ρυθμιστεί ώστε να παραμένει μικρότερη από μία εβδομάδα. επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε για μικρότερη διαμονή.

Διαχειριστής καταλύματος

Kevin and Danielle McCarthy
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 6 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Coconuts' pool poses a safety risk to toddlers.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

St. John

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, St. John) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων και Παραλία Trunk Bay, όσοι αναζητάτε κάποια δραστηριότητα, μπορείτε να επισκεφτείτε το εξής: Λιμάνι Tortola Cruise. Θέλετε να απολαύσετε το νερό; Θα βρείτε περιπέτειες αυτόνομη κατάδυση, γουίντ σέρφινγκ και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά στο κατάλυμα.
Χάρτης
St. John

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Πάρκο Παρθένων Νήσων - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cruz Bay Beach - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Honeymoon - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Cinnamon Bay Beach - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Trunk Bay - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σεν Τόμας (SPB-Βάση Υδροπλάνων Thomas): 62 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • High Tide Bar & Seafood Grill - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cruz Bay Landing - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beach Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lovango Rum Bar - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tap & Still - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 88 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 91 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 91 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Debra L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Girls trip
I would recommend this rental! Don’t hesitate to book! Amazing communication with owner. Loved the set up of this house. I liked that traveling with 7 woman we had our own space if we wanted. Stunning views, immaculate house. Absolutely no complaints.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

John S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Friends getaway
Great house. Loved the Dutch pod design. Having 2 of the bedrooms separate from the main house allowed for privacy,with each having its own bathroom. The outside area was great. Having a pool,hot tub,pool table,kitchen and dining area. This is where we spent most of our time when we were at the house. The location was also great. Cruz bay is only a 10 minute car ride away with many beaches reachable within 25 minutes. We also discovered some great local places just minutes from the house. The people of St John couldn’t have been more friendly. We only had 2 small issues and the home owners resolved them within hours. We would definitely rent this house again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Gary L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing week at Coconuts
Incredible view! Even better than the pictures show! We spent a lot of time in the outdoor areas (kitchen, pool, hot tub, gazebo). Coconuts has many nice amenities, and there are detailed instructions where necessary. We used the burr grinder and coffee maker, the outdoor grill, the spa, and the pool table, and outdoor Bluetooth speakers. We used the 103” projector/screen to watch a DVD, and there is a Roku if you want to stream things. Kevin and Danielle were responsive to any needs/questions. We highly recommend Coconuts!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

David R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent
Great place and great trip.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

George L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Coconuts
Great rental! Close to Cruz Bay, restaurants, and beaches. Good amenities. Very pleasant stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Kevin and Danielle McCarthy

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Kevin and Danielle McCarthy purchased Coconuts in 2010, and began extensive expansion, remodeling, and upgrades, which were completed in early 2012. Coconuts has since become one of the most popular rental villas on St. John. We are singularly focused on making the guest experience the finest it can possibly be.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We were in the market for a villa with incredible ocean views, sunsets, Caribbean indoor / outdoor living, a level floor plan with a flat driveway, quick and easy access to Cruz Bay, and complete privacy. We were delighted to find Coconuts in the summer of 2010, which fulfilled all of our expectations and more. With the renovations and expansion that we embarked upon, Coconuts has gotten even better. We invite you to join our many repeat guests in discovering this tropical gem.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

As soon as you step through the doors into the interior courtyard, and see the magnificent ocean panorama stretching out before you, you will fall in love with this wonderful villa. Its benefits include:
- Incredible, panoramic ocean views
- Flat, very private hilltop location
- Magnificent, year-round sunsets
- Solar heated pool with LED color lighting
- Seven person spa with panoramic views
- Indoor / Outdoor Caribbean living
- Billiard porch with granite outdoor kitchen

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων